Results 1 to 15 of 168
Thread: Δεν νιώθω , ειμαι προδομένος .
-
21-04-2012, 13:18 #1
Δεν νιώθω , ειμαι προδομένος .
Όπως είπα δεν νιώθω αλλα ειμαι προδομένος απο αυτους που πίστεψα , που αγάπησα , που στεκομουν μπροστα τους να πάρω εγω όλα τα χτυπήματα που προορίζονταν γι αυτούς , που γινομουν θυσία , που εκλαιγα με τον πόνο τους με το προβλημα τους , που τους πίστευα όταν μου λέγανε λόγια γλυκα .
Προδομένος απο το ίδιο μου το σώμα που έτρεμε στο άγγιγμα τους , προδομένος απο την καρδια μου που ακόμη πονάει για κάθε φορα που είχαν προβλημα και μου έλεγε να σταθώ κοντα τους , προδομένος απο τα χέρια μου που τους αγκάλιαζαν κάθε φορα που το είχαν ανάγκη .
Και κάθε φορα έφταιγε ο ίδιος μου ο εαυτός , όχι οι άλλοι .
Εγω που για όλους ειναι ευκολοπιστός και για άλλους χάζος ή βλάκας .
Αλλα έτσι ειμαι , δεν γεννήθηκα έτσι αλλα διαμορφώθηκε ο χαρακτήρας μου , απο τι ? δεν ξέρω , μπορεί και απο την δικη μου ανάγκη να βρω απο κάπου βοηθεια όταν δεν ήξερα που να στηριχτω γιατι τα δικα μου πόδια δεν με κρατάγαν .
Αλλα και το χρόνο να γυρίσω πίσω πάλι τα ίδια θα έκανα και δεν ξέρω γιατι ....
Πόσες φορές ακόμη θα σκότωσω τον εαυτο μου τη ψυχη μου , πόσες φορές ακόμη θα κάνω εγω ο ίδιος την καρδια μου να πονάει , κάποια στιγμη αυτο θα σταματήσει όταν δεν δε υπαρχει τίποτε μέσα μου για να το σκότωσω ξανα και ξανα .With every new day , your promises fade away, its a fine day to see that the last day for me is a beautiful day .....
- 21-04-2012, 13:49 #2
ε και τί έγινε Λάμπρο; ούτε ο πρώτος είσαι, ούτε ο τελευταίος! ίσως ήρθε η ώρα να χρησιμοποιήσεις την οδυνηρή σου εμπειρία, όπως όλοι μας, σαν μέσον εκπαίδευσης. Είπαμε, πως αφού δεν μας μαθαίνουν πως να ζούμε στα σχολεία, μέχρι να μάθουμε, αν μάθουμε και ποτέ θα σπάμε συνέχεια τα μούτρα μας!
Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις
21-04-2012, 13:59 #3
Λάμπρο, όλοι μας όταν λειτουργούμε κάπως απέναντι στους ανθρώπους εξυπηρετούμε μια εσωτερική μας ανάγκη, δεν μας αναγκάζει κανείς να φερθούμε έτσι. Σίγουρα και συ έχεις κάποιο λόγο να φέρεσαι έτσι. Μπορεί πχ, με τη συμπαράσταση να προσπαθείς να φέρεις τους ανθρώπους κοντά σου.
Ένα παράδειγμα λέω.
Η συνέχεια είναι το τίμημα της απόφασης σου.
Τώρα, αυτό το "σκοτώνω ότι υπάρχει μέσα μου" είναι μεγάλη κουβέντα. Αν ταλαιπωρείσαι από συνεχείς απογοητεύσεις, δεν έχεις παρά να αλλάξεις γραμμή πλεύσης...
21-04-2012, 14:06 #4
21-04-2012, 14:07 #5
21-04-2012, 14:14 #6
Κοίτα, το να συμπαραστέκεσαι και να δίνεσαι σε ακραίο βαθμό στους ανθρώπους, είναι δείγμα χαμηλής αυτοεκτίμισης.
Νομίζεις πως δίνοντας πολλά θα πάρεις έστω και ελάχιστα.
Δυστυχώς δεν είναι έτσι, γιατί ο ανθρώπινος μηχανισμός λειτουργεί πολλές φορές αυτόματα και τέτοιες συμπεριφορές από ανθρώπου ενδεχομένως τρομάζουν ή κουράζουν τον άλλο με αποτέλεσμα να τον απομακρύνουν.
21-04-2012, 14:20 #7
κοίταξε Λάμπρο, μας έχουν μάθει όσο μεγαλώναμε-βάση του τι θέλει η κοινωνία-να πηγαίνουμε κόντρα στις πραγματικές, φυσικές μας ανάγκες.
Από κει λοιπόν προέρχονται κι όλες μας οι ψυχολογικές συγκρούσεις. Άλλα θέλουμε ή χρειαζόμαστε κι άλλα κάνουμε. Πολλές φορές λοιπόν,
παρακάμπουμε -κακώς!-τις δικές επιθυμίες, για να καλύπτουμε τις ανάγκες των άλλων, σε σημείο, που χάνουμε τον εαυτό μας και μετά ψάχνουμε
να τον βρούμε ενώ δεν ξέρουμε κιόλας ποιός ευθύνεται. Το σίγουρο είναι πως χωρίς να φταίμε απόλυτα χρειάζεται να δουλέψουμε
για να το αλλάξουμε σιγά-σιγά όλ' αυτό ή να δυναμώσουμε τόσο ώστε να τ' αντέχουμε!Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις
21-04-2012, 16:50 #8
With every new day , your promises fade away, its a fine day to see that the last day for me is a beautiful day .....
21-04-2012, 16:55 #9
Λάμπρο, θα σου πω κάτι που έχω γράψει άπειρες φορές εδώ μέσα.
Οι σχέσεις, (είτε φιλικίες, είτε συναισθηματικές), είναι ένα συνεχές πάρε-δωσε. Όταν χάνεται η ισορροπία και είναι μόνο πάρε ή μόνο δώσε, καταστρέφονται αυτόματα.
Σου είπα και πριν: έτσι λειτουργεί ο ανθρώπινος μηχανισμός.
Φρόντισε την επόμενη φορά να δίνεις λίγο-λίγο και βλέποντας αν παίρνεις συνεχίζεις...
21-04-2012, 16:56 #10
Θα άντεξω , αφου κάθε φορα ξανα και ξανα με σκότωνω ,δεν θα νιώθω πλέον τίποτα και θα άντεξω θα κάνω τα πάντα μηχανικά , όπως η αναπνοή .
Όταν η καλοσύνη στον άνθρωπο ειναι υπερβολική σε επίπεδα βλακείας ειναι αποδεκτό , όταν έχει ξεπεράσει ακόμη και το επιπεδο βλακείας όμως ειναι ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟ .
Εγω μόνο απο την σκύλιτσα μου δεν εχω προδωθει , ακόμη όταν ηταν άρρωστη και ημουνα συνέχεια κοντα της με κοιτούσε στα ματια όταν εκλαιγα σαν να μου έλεγε ... να μην στενοχώριεμαι .
Όσο και αν προσπαθησα την έχασα και αυτη .With every new day , your promises fade away, its a fine day to see that the last day for me is a beautiful day .....
21-04-2012, 17:19 #11
Ειναι μέρες που θελω να ρωτήσω , κάποιος να μου πει για κατι που βλέπω .
Θα το κάνω τώρα .
Την ώρα του φαγητού ειναι εντονο και συμβαίνει συνέχεια , ίδια τώρα που ειμαστε και οι τρεις μαζι .
Ανοίγω το ψυγείο να πάρω κατι για παράδειγμα μουστραρδα , δεν προλαβαίνω να την χρησιμοποιήσω την παίρνει η μητέρα μου απο το χέρι και την προσφέρει στον αδελφο μου , αρνείται αυτός να την βάλει στο φαγητο του αλλα αυτη επιμένει ξανα και ξανα .
Μου σπάει τα νεύρα , δεν θελω να φάω , θελω να φύγω και αυτός δεν μιλάει όταν ειμαι εγω εκει , μόλις φεύγω τοτε αρχίζει να φωνάζει .
Μηπως να τους αφήσω , να τους απάλλαξω απο την παρουσια μου ?With every new day , your promises fade away, its a fine day to see that the last day for me is a beautiful day .....
21-04-2012, 17:28 #12
ξέρεις λένε πως: " για να θριαμβεύσει το κακό δεν χρειάζεται παρά η αμέλεια των καλών ανθρώπων "
Μ' άλλα λόγια έχουμε ευθύνη για ότι συμβαίνει, ακόμα δλδ και για το ότι ο άλλος θα μας "την φέρει.."
γιατί κάπου και κάπως κι εμείς με την συμπεριφορά μας του το επιτρέπουμε.Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις
21-04-2012, 17:32 #13
21-04-2012, 18:40 #14
Λάμπρο μην σου φανεί παράξενο, μα αν είμαστε πρόβλημα και λάθος εμείς για τον εαυτό μας, είμαστε πρόβλημα και λάθος και για τους άλλους!
Και ναι θα αντέχουμε, αλλά θα ψάχνουμε και τρόπους διαφυγής ή εκτόνωσης, γιατί διαφορετικά θα κάνουμε το μεγάλο μπαμ κι όποιον πάρει ο χάρος;Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις
21-04-2012, 19:09 #15
Το καταλαβαίνω αυτο που λες , δεν νομίζω ότι εχω κάνει λάθος στους άλλους , σε εμένα στον εαυτο μου ναι , μόνο λάθη .
Δεν με προστάτευσα ποτε .With every new day , your promises fade away, its a fine day to see that the last day for me is a beautiful day .....