τι ελκύει μια γυναικα σε εναν αντρα? - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 12 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 177
    οταν ομως γινεται απο εσας δηλαδη σε κηνηγανε νιωθεις ασφαλεια και ξαφνου επειδει κατα κορον πολιορκεισαι παρατας αυτο που εχεις απλα για κατι νεο ετσι δε ειναι?γιατι για εσας να ειναι τοσο βολικα παντα?εχεται το ατου να βρισκεται και εμεις να κυνηγαμε(συνηθως).

Quote Originally Posted by kaity View Post
    συμφωνω. τι μας νοιαζει το πορτοφολι αν ο αλλος δε σε εξιταρει δε σε κυνηγαει...εκει τρελαινεσαι, ειναι ο μοναδικος.αλλα λιγοι το κανουν.αν δεν τους κατσεις πανε σε αλλη
    οταν ομως γινεται απο εσας δηλαδη σε κηνηγανε νιωθεις ασφαλεια και ξαφνου επειδει κατα κορον πολιορκεισαι παρατας αυτο που εχεις απλα για κατι νεο ετσι δε ειναι?γιατι για εσας να ειναι τοσο βολικα παντα?εχεται το ατου να βρισκεται και εμεις να κυνηγαμε(συνηθως).

Senior Member
    Quote Originally Posted by kostas87 View Post
    Σιγουρα ακουγετε σαν θεμα κουτσομπολιστικου περιοδικου αλλα πραγματικα θα ηθελα να ακουσω τι θεωρει μια γυναικα σεξυ σε εναν αντρα
    τι την ελκυει?θα ηθελα να ακουσω αποψεις!!!
    Καλημέρα Kosta , μεγάλο θέμα έχεις ανοίξει , νομίζω πως υπάρχει ένας αμέτρητος αριθμός διαφορετικών απαντήσεων , αν λάβουμε υπόψη μας την διαφορετικότητα τον ανθρώπων , την εξατομικευμένη και υποκειμενική αντίληψη του όμορφου , του ιδανικού , του sexy , της επιρροές του γονεϊκού προτύπου , και τον ανασφαλειών υπεροχής - επιβεβαίωσης !
    Η επικρατούσα τάση πλειοψηφίας ( όπως την αντιλαμβάνομαι ο ίδιος ) είναι από την μια ο τύπος άντρα Σάκη Ρουβά , και από την άλλη ο πακετομένος !
    Η τάση που θα έπρεπε να είναι κατά την γνώμη μου η επικρατέστερη : O άντρας που εκπέμπει σιγουριά ξέρει ποιος είναι , τι θέλει , και δεν διστάζει να το διεκδικήσει !
    Το να γνωρίζεις τους άλλους είναι σοφία , το να γνωρίζεις τον εαυτό σου είναι φώτιση !

Senior Member
    η προσπαθεια να σε κατακτησει λοιπον.αρα επιβεβαιωση οτι αξιζεις?γιατι ομως?σε ενα μπαρ να πας 10 θα περασουν να στην πεσουν.αυτο δε σε επιβαιβεωνει?
    Δεν γίνεται για την επιβεβαιωση Κώστα! Απλά είναι το πάθος και η θέληση που έχεις για μια γυναίκα και αυτο θέλουν κάποιες να το έχουν αλλά απο αυτον που θέλουν. Τι μας νοιάζουν οι άλλοι? Και εμένα μου την πεφτουν όλη την ώρα αλλά αδιαφορώ γιατι δεν με ενδιαφερει να παίρνω τιποτα απο αυτους...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Φιλομαθής View Post
    Καλημέρα Kosta , μεγάλο θέμα έχεις ανοίξει , νομίζω πως υπάρχει ένας αμέτρητος αριθμός διαφορετικών απαντήσεων , αν λάβουμε υπόψη μας την διαφορετικότητα τον ανθρώπων , την εξατομικευμένη και υποκειμενική αντίληψη του όμορφου , του ιδανικού , του sexy , της επιρροές του γονεϊκού προτύπου , και τον ανασφαλειών υπεροχής - επιβεβαίωσης !
    Η επικρατούσα τάση πλειοψηφίας ( όπως την αντιλαμβάνομαι ο ίδιος ) είναι από την μια ο τύπος άντρα Σάκη Ρουβά , και από την άλλη ο πακετομένος !
    Η τάση που θα έπρεπε να είναι κατά την γνώμη μου η επικρατέστερη : O άντρας που εκπέμπει σιγουριά ξέρει ποιος είναι , τι θέλει , και δεν διστάζει να το διεκδικήσει !
    Σάκης Ρουβάς??? μπλιαχ... μονο οταν ήμουν 7 ημουν φαν!

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Υπαρχουν δυο κατηγοριες αντρων, αυτοι που τους αρεσει το κυνηγι, αλλα ειναι και χαλαροι αν τους την πεσει καποια, και αυτοι που γκρινιαζουν επειδη δε θελουν να κυνηγανε για χ ψ λογους και τα θελουν ολα ετοιμα και ευκολα. Ξεχασα να πω οτι σεξυ βρισκω την πρωτη κατηγορια. Ο φιλος μου δεν εχει γκρνιαξει ποτε επειδη επερεπε να προσπαθησει για να κατακτησει καποιες, ισα ισα του αρεσει και παινευεται, ουτε που απο μερικες εφαγε χυλοπιτες! Θα ηταν πολυ ξενερωτικο!

Senior Member
    Εμένα μου αρέσουν οι αληθινοι άντρες, με ελκύουν οι αντρες με την σημασια του άντρα και όχι του ζώου. Να έχει αξίες.. Να είναι μεγαλόψυχος! Να ξέρει να φέρεται σε μια γυναίκα..

Senior Member
    Άποψή μου είναι πως θέλουμε έναν σύντροφο, που να είναι επιθυμητός.., που νάχεις μαζί του καλή επικοινωνία και κοινά ενδιαφέροντα.
    Μ' άλλα λόγια απαραίτητος ως πραγματικός φίλος πρώτα, αλλά κι ο εραστής, που παρέχει ασφάλεια από τη μια και παράλληλα είναι
    τρυφερός, στοργικός και με φροντίδα. ;)
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Senior Member
    Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Σάκης Ρουβάς??? μπλιαχ... μονο οταν ήμουν 7 ημουν φαν!
    Χαχαχαχααχχαχαχααχχαχαχαχ χαχαχ. Καλο , είχες και αφισα στο δωμάτιο σου ?
    With every new day , your promises fade away, its a fine day to see that the last day for me is a beautiful day .....

Senior Member
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    Άποψή μου είναι πως θέλουμε έναν σύντροφο, που να είναι επιθυμητός.., που νάχεις μαζί το καλή επικοινωνία και κοινά ενδιαφέροντα.
    Μ' άλλα λόγια απαραίτητος ως πραγματικός φίλος πρώτα, αλλά κι ο εραστής, που παρέχει ασφάλεια από τη μια και παράλληλα είναι
    Μπράβο Μαρκέλα , μπράβο !!!!
    With every new day , your promises fade away, its a fine day to see that the last day for me is a beautiful day .....

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lampros View Post
    Χαχαχαχααχχαχαχααχχαχαχαχ χαχαχ. Καλο , είχες και αφισα στο δωμάτιο σου ?
    Θα σε σκοτώσω Λάμπρο!!! :D Αφίσες ποτε δεν είχα αλλά στο "ξανα" αχ ήταν πολύ ερωτεύσιμο τραγουδι χαχαχαχααα! :D

Senior Member
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    Άποψή μου είναι πως θέλουμε έναν σύντροφο, που να είναι επιθυμητός.., που νάχεις μαζί του καλή επικοινωνία και κοινά ενδιαφέροντα.
    Μαρκέλα αυτο που λες με εκφράζει απολυτα! :)

Senior Member
    Quote Originally Posted by nflu View Post
    Εγω πριν πολλα χρονια ειχα ζητησει απο το καλο συμπαν ....
    Εγω όποτε ζητήσω κάτι μου έρχεται το ανάποδο ή δεν μου έρχεται και καθόλου... τελικά κατι παίζεται εδω, φαίνεται άλλοι έχουν ενδοεπικοινωνία με τον Θεό και άλλοι με τον διάολο ή ο Θεός (εσεις το ονομάζετε συμπαν, τεσπα) έχει διαχωρίσει τους ανθρώπους σε 2 κατηγορίες όπου τους μεν αγαπά, τους δε μισεί.
    Forbidden dreams

Senior Member
    Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Θα σε σκοτώσω Λάμπρο!!! :D Αφίσες ποτε δεν είχα αλλά στο "ξανα" αχ ήταν πολύ ερωτεύσιμο τραγουδι χαχαχαχααα! :D
    Γιατι καλε , όλα τα κοριτσακια τον Σακη είχαν στο δωμάτιο τους .....
    Εμένα μου άρεσε εκείνο που ελεγε .... Θα σου κανω μακαρόνια με κιμά για να φας ... σου άνοιγε την όρεξη και ας μην είχες .....

Senior Member
    Quote Originally Posted by YannisCrete View Post
    Εγω όποτε ζητήσω κάτι μου έρχεται το ανάποδο ή δεν μου έρχεται και καθόλου... τελικά κατι παίζεται εδω, φαίνεται άλλοι έχουν ενδοεπικοινωνία με τον Θεό και άλλοι με τον διάολο ή ο Θεός (εσεις το ονομάζετε συμπαν, τεσπα) έχει διαχωρίσει τους ανθρώπους σε 2 κατηγορίες όπου τους μεν αγαπά, τους δε μισεί.
    Ξερεις κατι μαλλον κατι μου χρωστουσε κι εμενα το ρημαδι το συμπαν γιατι σε ολη μου την ζωη εχω φτυσει ποταμια αιμα....αλλωστε δεν ηταν ο μεγαλος μου ερωτας ο πρωτος που λενε που με πληγωσε οσο δεν φανταζεσαι και το μονο που δεν εκανα ηταν να πεθανω.....(μεγα λαθος)
    Θα ερθει και η σειρα σου....μην ανησυχεις.....:)

Page 3 of 12 FirstFirst 12345 ... LastLast