τι ελκύει μια γυναικα σε εναν αντρα? - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 12 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 177
    Senior Member
    Φυσικα και ο παραγοντας τυχη ειναι σημαντικος και φυσικα το τι ειναι διαθεσιμο γυρω σου.Εχω παντως την αισθηση οτι πρεπει να αλλαξεις τα κριτηρια σου....αν κανω λαθος βεβαια ζητω συγνωμη.Ο καλος χαρακτηρας δεν εχει να κανει με την εμφανιση....αλλα ειναι ευκολο να τον διακρινεις απο την συμπεριφορα.Πρεπει να σκεφτεις 3-4 στοιχεια που εκτιμας σε εναν ανθρωπο και φυσικα αυτα θα πρεπει να ειναι και στοιχεια που χαρακτηριζουν και σενα.Μετα απλα πρεπει να παρατηρεις...καποια πραγματα φαινονται απο την αρχη.....μην αποκλειεις μια ομορφη κοπελα ας πουμε πιστευοντας πως ειναι μονο εμφανιση....
    Βασικη για μενα αρχη ειναι ενας ανθρωπος να ειναι ανεπειτηδευτος και απλος....αυτο σημαινει για μενα τουλαχιστον πως δεν ειναι κομπλεξικος.
    Παντως σε κοβω να εισαι σχετικα μικρος σε ηλικια,καπου γυρω στα τριαντα κι αν ειναι ετσι πιστεψε η ωρα σου θα ερθει και θα γινει εκει που δεν το περιμενεις....

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    επομενως , ειχες οτι διεκδικησες, γιατι για τοσο αξιολογησες τον εαυτο σου ;)
    Νταξει, αρχίσαμε τα τσιτάτα παλι (τι αρχίσαμε, ολος ο λόγος σου αποτελείται απο δομή τσιτάτων). Όχι λοιπόν, ΔΕΝ διεκδίκησα! Απλά αυτά μου έτυχαν. Αυτές οι αναπόδεικτες θεωρίες που χρησιμοποιείς προϋποθέτουν ίσες ευκαιρίες για τον καθένα, κατι το οποίο ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ. Δεν είμαστε όλοι στην ίδια παρέα με πολυμορφία επιλογών, ο συντροφος που έχει ο καθένας δίπλα του ΔΕΝ είναι πάντα αυτο που πραγματικά θέλει. Αν ήταν έτσι, ουτε χωρισμοί θα υπήρχαν, ουτε διαζύγια, ουτε προβλήματα στις σχέσεις. Αμάν πια με τα τσιτάτα του στυλ "ολοι τις ίδιες ευκαιρίες έχουμε και ο καθένας έχει οτι του αξίζει".

Και δεν υποστηριξα οτι δεν έκανα λάθη, έκανα, αλλα αυτο που ξέρω είναι οτι αυτο που ήθελα ουτε καν εμφανίστηκε ποτε στην ζωή μου σαν επιλογή την στιγμή που έπρεπε.
    Forbidden dreams

Senior Member
    Quote Originally Posted by YannisCrete View Post
    Άκυρο το τσιτάτο. Έχω παραδείγματα απο γνωστούς και φίλους όπου ισχύει το εντελώς ανάποδο.
    Μη βιάζεσαι να ακυρώσεις κάτι , '' προσπαθώ '' δεν σημαίνει π.χ. αν θέλω να γκρεμίσω το σπίτι μου και το μόνο που έχω είναι ένας γκασμάς , θα ξεκινήσω να βαράω με αυτόν και θα απογοητευτώ αν δεν τα καταφέρω !
    Να σου πω παραδείγματα προσπάθειας και θέλησης γνωστά στο ευρύ κοινό : Αριστοτέλης Ωνάσης ( ο πάμφτωχος μετανάστης από την μικρά Ασία εκτός τον άλλων παντρεύτηκε την πρώτη κυρία τον Ηνωμένων πολιτειών ) , Αβραάμ Λίνκολν μετά από οκτώ αποτυχημένες προσπάθειες εξελέγη πρόεδρος τον Η.Π.Α. , Εταιρία ηλεκτρικών ειδών MORRIS μετά από 3 πτωχεύσεις ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας ανέδειξε την εταιρία του μέσα στις μεγαλύτερες εταιρίες του χώρου , οι ιδρυτές του facebook ήταν απλοί φοιτητές σε πανεπιστήμιο της Αμερικής και σήμερα είναι πολυεκατομμυριούχοι !
    Έχω αμέτρητα παραδείγματα αν θες , αποτελεσμάτων προσπάθειας και θέλησης !
    Το να γνωρίζεις τους άλλους είναι σοφία , το να γνωρίζεις τον εαυτό σου είναι φώτιση !

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    Quote Originally Posted by nflu View Post
    Σε αυτο συμφωνω,ερχεται καποια στιγμη που τα αλλοθι τελειωνουν και ετσι πρεπει να γινει για να πουμε οτι ωριμασαμε....απλα στην αρχη ειναι δυσκολο και σπας τα μουτρα σου μεχρι να βρεις ισορροπια.
    μερικοι τα σπανε συνεχεια, οχι μονο στην αρχη. αλλα δεν καταλαβαινουν τι τους συμβαινει. νομιζουν οτι φταιει το συμπαν.
    το να βρεις οντως ισορροπιες, ειναι μεγαλη υποθεση.
    +++++ +

Senior Member
    Φυσικα και ο παραγοντας τυχη ειναι σημαντικος και φυσικα το τι ειναι διαθεσιμο γυρω σου.Εχω παντως την αισθηση οτι πρεπει να αλλαξεις τα κριτηρια σου....αν κανω λαθος βεβαια ζητω συγνωμη.Ο καλος χαρακτηρας δεν εχει να κανει με την εμφανιση....αλλα ειναι ευκολο να τον διακρινεις απο την συμπεριφορα.Πρεπει να σκεφτεις 3-4 στοιχεια που εκτιμας σε εναν ανθρωπο και φυσικα αυτα θα πρεπει να ειναι και στοιχεια που χαρακτηριζουν και σενα.Μετα απλα πρεπει να παρατηρεις...καποια πραγματα φαινονται απο την αρχη.....μην αποκλειεις μια ομορφη κοπελα ας πουμε πιστευοντας πως ειναι μονο εμφανιση....
    Βασικη για μενα αρχη ειναι ενας ανθρωπος να ειναι ανεπειτηδευτος και απλος....αυτο σημαινει για μενα τουλαχιστον πως δεν ειναι κομπλεξικος.
    Παντως σε κοβω να εισαι σχετικα μικρος σε ηλικια,καπου γυρω στα τριαντα κι αν ειναι ετσι πιστεψε η ωρα σου θα ερθει και θα γινει εκει που δεν το περιμενεις....
    Μα δεν απέκλεισα καμια ομορφη κοπέλα, έλεος δλδ ;) ίσα ίσα. Απλά έπεφτα απο το ένα άκρο στο άλλο. Ξέρεις τι θέλω? Το ΝΟΡΜΑΛ !!! Δεν θέλω ουτε ατροφικιά, ούτε τόφαλο. ΝΟΡΜΑΛ θέλω, αυτο το τόσο δύσκολο! Είμαι νορμάλ, θέλω νορμάλ. Έτσι απλά γαμώ την τρέλα μου.
    Όσον αφορά χαρακτήρα, μην νομίζεις οτι έβρισκα και τπτ χαρακτήρες όπως ήθελα, όλο χαστούκια στην καρδιά έτρωγα. Ουδέποτε απέκλεισα τον παράγοντα χαρακτήρας (πάντα τον έβαζα σε πρώτη θέση), και αυτα που γράφεις σχετικά είναι αυτονόητα για μένα. Αλλα η μόνη κοπέλα που μπορω να πω είχε κάποια θετικά στοιχεία σε θέμα χαρακτήρα (αν και είχε πολλές απαιτήσεις), εμφανισιακά ήταν τι να σου πω τώρα... δεν ξέρεις πόσο χαλιέμαι οταν τα σκέφτομαι σήμερα, ειλικρινά αισθάνομαι μεγάλη ντροπή για τον εαυτό μου, ξεφτίλα πως να το πω...
    Σε γενικές γραμμές η έλλειψη μιας συντρόφου της προκοπής με έχει πηδήξει ψυχολογικά σε άγριο βαθμό, μέχρι και σε σημείο να λεω να πα να φουντάρω ωρες ωρες...
    Forbidden dreams

Senior Member
    Νομιζω πως γενικα τα πραγματα εχουν γινει πολυ δυσκολα για ολους.....δεν εισαι ο μονος,εχω φιλες και φιλους που τραβανε τα ιδια και αλλοι συμβιβαζονται αλλοι ταλαιπωρουνται...δεν ξερω γιατι ειναι τοσο δυσκολο,ισως γιατι οι ανθρωποι πια ειναι σε κλειστες παρεες και δεν ανοιγονται.

Senior Member
    Νομιζω πως γενικα τα πραγματα εχουν γινει πολυ δυσκολα για ολους.....δεν εισαι ο μονος,εχω φιλες και φιλους που τραβανε τα ιδια και αλλοι συμβιβαζονται αλλοι ταλαιπωρουνται...δεν ξερω γιατι ειναι τοσο δυσκολο,ισως γιατι οι ανθρωποι πια ειναι σε κλειστες παρεες και δεν ανοιγονται.
    Καλά για τις γυναίκες δεν είναι το ίδιο. Ένας λογαριασμός στο fb και 2 φωτογραφίες, και ουρά οι υποψήφιοι. Γυναίκα ρε νορμάλ πλαίσια να τραβάει παρόμοιο λούκι πράγμα ιδιαίτερα σπάνιο, οι γυναίκες έχουν στα πόδια τους πληθώρα επιλογών. Κατα κανόνα όταν μια γυναίκα είναι μόνη της, ΘΕΛΕΙ να είναι.
    Forbidden dreams

Senior Member
    Quote Originally Posted by YannisCrete View Post
    Καλά για τις γυναίκες δεν είναι το ίδιο. Ένας λογαριασμός στο fb και 2 φωτογραφίες, και ουρά οι υποψήφιοι. Γυναίκα ρε νορμάλ πλαίσια να τραβάει παρόμοιο λούκι πράγμα ιδιαίτερα σπάνιο, οι γυναίκες έχουν στα πόδια τους πληθώρα επιλογών. Κατα κανόνα όταν μια γυναίκα είναι μόνη της, ΘΕΛΕΙ να είναι.
    Αν δεν υπήρχε η αφθονία εκδηλώσεων σεξουαλικής πείνας από την μεριά τον αντρών , δεν θα υπήρχε η αίσθηση σε πολλές γυναίκες πως ανάμεσα στα πόδια τους κρύβεται ένα διαμάντι !
    Το να γνωρίζεις τους άλλους είναι σοφία , το να γνωρίζεις τον εαυτό σου είναι φώτιση !

Senior Member
    Δεν ειναι ολα απολυτα ετσι...εγω εχω μια φιλη σκετο κουκλι,που η φυση την εχει προικισει με ακριβως ολα εκεινα τα προσοντα που κανουν τους αντρες να σκεφτονται ενα και μονο πραγμα...ε λοιπον οι αντρες δεν την βλεπουν ποτε για κατι πιο σοβαρο.Θα μου πεις καπου σιγουρα φταιει κι αυτη.....αλλα ρε παιδια φιλη μου ειναι και ξερω τι χαρακτηρα εχει,ειναι το καλυτερο παιδι,ψυχουλα....κι ουτε λεφτα κοιταει ουτε τιποτα και σας πληροφορω οτι απο αποψη ηθικης ειναι απειρως πιο σοβαρη απο πολλες δηθεν.
    Λοιπον τι φταιει?

Senior Member
    Δεν ειναι ολα απολυτα ετσι...εγω εχω μια φιλη σκετο κουκλι,που η φυση την εχει προικισει με ακριβως ολα εκεινα τα προσοντα που κανουν τους αντρες να σκεφτονται ενα και μονο πραγμα...ε λοιπον οι αντρες δεν την βλεπουν ποτε για κατι πιο σοβαρο.Θα μου πεις καπου σιγουρα φταιει κι αυτη.....αλλα ρε παιδια φιλη μου ειναι και ξερω τι χαρακτηρα εχει,ειναι το καλυτερο παιδι,ψυχουλα....κι ουτε λεφτα κοιταει ουτε τιποτα και σας πληροφορω οτι απο αποψη ηθικης ειναι απειρως πιο σοβαρη απο πολλες δηθεν.
    Λοιπον τι φταιει?
    Ε αμα είναι έτσι nflu να μας την γνωρίσεις. Όσο για το τι φταίει που ρωτας στο τέλος, χρειάζεται έρευνα... ίσως να εχει κι αυτή αυτο που ονομάζουμε ατυχία.
    Forbidden dreams

Senior Member
    μακαρι να μπορουσα....εχω βαρεθει να βλεπω να την πληγωνουν,την τελευταια φορα γυρισε ο αλλος ο μαλακας και της ειπε πως πρεπει να διακοψουν γιατι οι γονεις του την θεωρουν πολυ Β,και η κοπελα ειναι εξαιρετικα αξιοπρεπης απλα εχει μια εμφανιση που παραπεμπει.......κι αυτη η καημενουλα που ηταν πραγματικα ερωτευμενη κοντεψε να χτικιασει απο το κλαμα και την νηστεια....

Senior Member
    Λοιπον τι φταιει?
    Αν όντος την βλέπουν όλοι οι άντρες για ένα και μόνο πράγμα..... τότε σίγουρα κάτι φταίει !
    Και για να το απαντήση κάποιος χρειάζεται οπωσδήποτε περισσότερες πληροφορίες για την φίλη σου.
    Συνήθως το ντύσιμο , το τι εκπέμπει με το βλέμμα της , άλλα σήματα γίνονται αντιληπτά από το βλέμμα και την αύρα γενικότερα από μια φίλη της , και άλλα από ένα αρσενικό !

Senior Member
    μακαρι να μπορουσα....εχω βαρεθει να βλεπω να την πληγωνουν,την τελευταια φορα γυρισε ο αλλος ο μαλακας και της ειπε πως πρεπει να διακοψουν γιατι οι γονεις του την θεωρουν πολυ Β,και η κοπελα ειναι εξαιρετικα αξιοπρεπης απλα εχει μια εμφανιση που παραπεμπει.......κι αυτη η καημενουλα που ηταν πραγματικα ερωτευμενη κοντεψε να χτικιασει απο το κλαμα και την νηστεια....
    Ε αμα μπορεις καν το, τι να σου πω... Όταν θέλεις κάτι βρίσκεις τρόπους, όταν δεν θέλεις βρίσκεις δικαιολογίες.
    Forbidden dreams

Senior Member
    Εχεις δικιο για το ντυσιμο τουλαχιστον....εγω της το εχω πει....αλλα πραγματικα ειναι καλο παιδι και δεν κυνηγαει ουτε χρημα ουτε επιβεβαιωση...παει μονο εκει που λεει η καρδια της.Τι να πω.....

Senior Member
    Λοιπον ξερεις κατι Γιαννη θα την ρωτησω κι αν δεχτει θα σου δωσω την διευθυνση της στο facebook αλλα ξερεις πως ειναι αυτα μεσω internet.

Page 5 of 12 FirstFirst ... 34567 ... LastLast