Results 151 to 165 of 177
-
05-05-2012, 16:44 #151
- In this old house where every door is open
το φυλο υπαρχει και στο λυκειο!
Απλα βρηκα το πιο ακραιο σκηνικο που ξερω και ηταν αυτο! Γενικα δεν εχω πολλα τετοια παραδειγματα γυρω μου ακραιας αποκρουσης υπερβολικου ενδιαφεροντος ουτε απο αρσενικα ουτε και απο θηλυκα ομως! Μαλλον δεν ζω στη Δυναστεια :p
- 05-05-2012, 16:46 #152
05-05-2012, 16:47 #153
05-05-2012, 16:49 #154
05-05-2012, 16:56 #155
05-05-2012, 17:12 #156
05-05-2012, 17:18 #157
Φυσικα, ολοι εχουμε καποιου ειδους παθολογια, χωρις αυτο να ειναι κακο. Καποιοι αρεσκονται να προσβαλλουν γενικα αλλοι δεν το κανουν ποτε..Αυτο που λες οτι αντιδραμε ισοτιμα στις γνωριμιες μας ειναι το ιδανικο..οταν ομως μπει το συναισθημα στη μεση..ολες οι φιλοσοφιες φευγουν απο το παραθυρο..κατα την γνωμη μου τουλαχιστον...Οι ξεκαθαρες καταστασεις ειναι οι πιο τιμιες. Αν σου πει καποιος να φυγεις απο τη ζωη του, το εννοει ή οχι, εσυ πρεπει να φυγεις και να μην επιτρεψεις στον εαυτο σου καμια επιστροφη..τα λογια λεγονται, δεν ξελεγονται..τουλαχιστον απο συναισθηματικα ωριμους ανθρωπους..
05-05-2012, 17:27 #158
δεν νομιζω οτι ολοι εχουν ψυχοπαθολογια. διαφωνω. ουτε ειμαι ειδικη για να τους διαχωρισω με ακριβεια.ξερω απλα οτι οι ακροτητες δεν δικαιολογουνται παντα, απλα με εναν περιεργο χαρακτηρα.
για εμενα ολα στις σχεσεις ειναι θεμα επιλογων. κραταω οτι μου κανει, απορριπτω οτι με χαλαει και μαλιστα με μεγαλη ευκολια. τοσο απλα.
κι ετσι λειτουργουν κι οσοι εκτιμω.
05-05-2012, 17:30 #159
05-05-2012, 17:33 #160
ναι ρε γμτ,θολωνει η κατασταση οταν μπαινει το συναισθημα στη μεση!
Πρεπει να μαθουμε να τα ξεχωριζουμε,εγω προσπαθω να αξιολογησω τα πραγματα απο αποσταση,μενω πχ για λιγο μακρια και καπως ξελαμπικαρει το μυαλο μου.
Μακαρι να ηταν ολοι τιμιοι και ξεκαθαροι τζουλια,θα αποφευγαμε πολλες ανουσιες καταστασεις!:cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..
05-05-2012, 17:42 #161
05-05-2012, 17:54 #162
οπως και η συζητηση με ατομα που μας καταλαβαινουν...:)
:cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..
05-05-2012, 22:22 #163
Έχοντας διαβάσει στα γρήγορα αυτό το θέμα, αλλά και το κλειδωμένο "Τι θέλετε επιτέλους οι γυναίκες"
του ale3andros12, θέλω να πω στους φίλους που αναρωτιούνται τι θέλουν οι γυναίκες και τι
τις ελκύει τα παρακάτω:
1. Μη ρωτάτε τις γυναίκες τι θέλουν, γιατί θα σας πούνε τα ρομαντικά που βλέπετε στις
ταινίες, ότι τις ελκύουν αυτοί που δεν προσποιούνται και έχουν υψηλή αυτοπεποίθηση και
θέλουν κάποιον που να τις αγαπά και να τις προσέχει. Προφανώς σύμφωνα με τη λογική
τους αυτό θέλουν, αλλά τα ένστικτά τους αποκλίνουν, γιαυτό άλλωστε είναι και οι
ίδιες συχνά μπερδεμένες. Επομένως θα λάβετε λάθος ή/και μισές απαντήσεις (no offense ladies).
2. Αν θέλετε να μάθετε, πρέπει πρώτα να γνωρίσετε τους σωστούς άντρες. Κάντε παρέα
με τύπους που "το χουν" με τις γυναίκες. Και προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, δεν εννοώ
τύπους που εκμεταλλεύονται γυναίκες και τις φέρονται άσχημα, αλλά άντρες που έχουν
την ικανότητα να εισβάλλουν (με την καλή έννοια) στην ψυχολογία των γυναικών και να
επικοινωνούν συναισθηματικά μαζί τους. Δεν εννοώ να γίνεστε best friends (danger!) με τις
εν λόγω γυναίκες, αλλά στην αρχή να μπορείτε να δημιουργείτε και να διατηρείτε μικρούς
συναισθηματικούς δεσμούς μεταξύ σας.
Και νομίζω ότι η εμφάνιση και το χρήμα είναι δευτερεύοντα (φυσικά υπάρχουν και οι εξαιρέσεις).
Κάτι άλλο που θυμάμαι από το θέμα "Τί θέλετε επιτέλους οι γυναίκες" (συγνώμη που ανακατώνω
τα θέματα, αλλά νομίζω είναι και δω σχετικό) είναι η συζήτηση της whitecandle και του carry,
όσον αφορά στο γιατί προτιμάει να βλέπει ο καλός της ποδόσφαιρό από το να κάνει γλύκες.
Και ο carry επισήμανε, ότι όταν του ζητάει γλύκες όσο αυτός κάνει κάτι που του αρέσει, είναι μια μορφή
testing. Κάτι που οι γυναίκες κάνουν υποσυνείδητα συνεχώς.
@whitecandle: Πίστεψέ με αν έκλεινε την τηλεόραση και σου κανε τη χάρη, θα άρχιζες
να τον τεστάρεις συνεχώς και όσο περισσότερο "ναι" σου έλεγε, τόσο λιγότερο
ελκυστικό θα τον έβρισκες. Μέχρι που θα έφτανες στο σημείο να βαριέσαι τόσο πολύ, που
να αναζητείς κάτι καινούριο. Ποια γυναίκα θέλει έναν άντρα που λέει συνέχεια "ναι";
Και εν τέλει είναι απολύτως υγιές σε μια σχέση να έχει ο καθένας το δικό του χώρο για να
κάνει ό,τι του αρέσει, ο ένας βλέπει μπάλα η άλλη σαπουνόπερες, ο ένας πάει για ψάρεμα η
άλλη για μπιρίμπα με τις φίλες της, κ.ο.κ.
06-05-2012, 00:26 #164
θα συμφωνησω με το φωτη σε ολα!
αλλα γιατι λες πως εμεις οι γυναικες δεν θα πουμε την αληθεια?
white, αυτο που λεει ο φωτης με το "ναι" ειναι αληθεια.
βαριεσαι μετα!
κ στην ουσια πισω απο αυτο κρυβεται κατι μη υγιες.
εννοω το να σου λεει ο αλλος ολο ναι...http://www.mazi.org.gr/
06-05-2012, 13:42 #165
Νομίζω για τους παρακάτω λόγους:
1. Όπως είπα και παραπάνω αρκετές γυναίκες είναι συχνά μπερδεμένες, με αποτέλεσμα
άθελά τους, ενώ έχουν όλη την καλή διάθεση, να δίνουν λάνθασμένες πληροφορίες,
είτε γιατί οι ίδιες καλά καλά δε ξέρουν, είτε γιατί δε θέλουν να αποδεχθούν κάποια
πράγματα.
2. Από ευγένεια και ευαισθησία, θα πουν σε έναν άπειρο άντρα τα ρομαντικά, επηρρεαζόμενες
(όπως και μεις οι άντρες άλλωστε) από τις ταινίες και τις σαπουνόπερες. Δε θα τον
ρίξουν απότομα στο παγωμένο νερό, μια και το βρίσκουν γλυκό ένας άπειρος νέος
να ρωτάει, θέλουν μεν να βοηθήσουν αλλά όχι να περιπλέξουν τα πράγματα ή να
τον τρομάξουν. ;)
Ελπίζω να μην έδωσα την εντύπωση ότι πιστεύω πως οι γυναίκες εσκεμμένα (με κακή
πρόθεση) θα πουν ψέμματα. Ακόμα κι αυτό να πίστευα όμως, θα αναζητούσα τα
βαθύτερα αίτια και δε θα σταματούσα εκεί. Άλλωστε για ό,τι κάνουμε υπάρχουν
βαθύτεροι λόγοι έτσι;
Imho κάθε νέος άντρας χρειάζεται έναν "μέντορα", πατέρα, αδερφό, θείο, φίλο,
whatever. Κάποιον που να τον μυήσει στις διαπροσωπικές σχέσεις ανδρών-γυναικών.
Τα νεαρά κορίτσια συνήθως μαθαίνουν το ένα στο άλλο αυτά τα πράγματα, στα
αγόρια ο ανταγωνισμός σε αυτά τα θέματα είναι μεγαλύτερος (αυτό βέβαια είναι
φυσιολογικό) με αποτέλεσμα κάποιοι να μένουν... μετεξεταστέοι για πολλά χρόνια,
ή και για πάντα.
Την επόμενη φορά λοιπόν που θα δείτε έναν κοντούλη, χοντρούλη φαλακρό στην
αγκαλιά μιας όμορφης κοπελιάς, μην είστε και 100% σίγουροι ότι την κρατάει (μόνο) το
πορτοφόλι του κοντά της.