Results 166 to 177 of 177
-
06-05-2012, 16:38 #166
- 06-05-2012, 21:28 #167
- Ναυταθλητικός Όμιλος Ποδηλατών Βάρκιζας "Ο Βουκεφάλας
Tο παραπάνω ισχύει μόνο ως ένα βαθμό.
Και πάντα ίσχυε αφού ο ισχυρότερος οικονομικά
μπορούσε και μπορεί συχνά να γίνεται ο κυρίαρχος του παιχνιδιού.
Τώρα -καθυστερημένα επί της ερώτησης- εξαρτάται.
Προσωπικά ποτέ δε μου 'λεγαν τίποτα τα sex symbols του σινεμά,
εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων βεβαίως! χαχαχα!
Δε νομίζω ότι μπορεί να δοθεί μια στάνταρ απάντηση.
Είναι όμως πολύ σημαντικό να ξέρεις τι σε απωθεί!
π.χ. εμένα με απωθεί και με ξενερώνει τελείως η αυταρχική συμπεριφορά.
Σίγουρα πρέπει να σε έλκει ο άλλος εμφανισιακά,
αλλά μπορεί πολύ πολύ περισσότερο από την εξωτερική εμφάνιση
να σε έλκει ένα εύστροφο μυαλό + συμπεριφορά που δε βγάζει κακίες.
Αλλά για να υπάρχει διάρκεια στην έλξη,
ανάμεσα στους δύο
πρέπει να υπάρχει πνευματικός δεσμός.Last edited by Joann; 06-05-2012 at 23:21.
14-05-2012, 03:39 #168
Γεια σας παιδιά, βρίσκομαι κι εγώ σε μια πολύ δυσάρεστη κατάσταση όσο θυμάμαι τον εαυτό μου. Εμφανίσιμο παιδί μου λένε πως είμαι, με επίπεδο, με πολλά ενδιαφέροντα αλλά γυναίκα δε μπορώ να κάνω να ενδιαφερθεί για μένα και να προχωρήσει το πράγμα. Τελευταία έχω κατασταλάξει στο εξής: Οι γυναίκες βασικά δεν γνωρίζουν τί είναι αυτό που πραγματικά τις ελκύει σε έναν άνδρα. Αν τις ρωτήσεις θα σου πουν ένα σωρό πράγματα τα οποία πολλοί από εμάς που γκρινιάζουμε πως είμαστε μόνοι τα έχουμε σε αφθονία αλλά τελικά δε νομίζω πως ισχύουν. Το ζωϊκό ένστικτό τους είναι πάνω απ' όλα και αυτό τους λέει πως πρέπει να είναι με αυτόν που είναι πιο δυνατός (ή που φαίνεται πως είναι), το a male όπως ονομάζεται. Το αρσενικό που έχει την ενέργεια αυτή της ανεξαρτησίας, του "δεν έχω ανάγκη κανενα σας, τα κανονίζω όλα και τα βγάζω πέρα μόνος" κτλ. Νομίζω πως αυτό είναι το πιο βασικό τελικά και λειτουργεί υποσυνείδητα στις γυναίκες.
14-05-2012, 07:44 #169
τις περισσοτερες φορες μια γυναικα θελει καποιον για να ειναι ασφαλης
ενας αντρας θελει μια γυναικα για να ειναι δυνατος
παρολα αυτα υπαρχουν και γυναικες χωρις ιδιαιτερες απαιτησεις που απλα ψαχνονται ;)
μην το βαζεις κατω συνεχισε να ψαχνεις και θα τη βρεις τη γυναικα σου!
μην πονταρεις στο "ειμαι εμφανισιμος εχω επιπεδο" να εισαι ο εαυτος σου να λες οτι σκεφτεσαι και τα λοιπα και τα λοιπα[COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]
14-05-2012, 08:57 #170
Άσ' τα να πάνε anisixos, μεγάλη πίκρα. Όλο και πληθαίνουμε οι μπακούροι. Στη σχολή μου τις "μονοπωλούν" κάποιοι με αμάξι που τις πηγαίνουν στο σπίτι τους δήθεν για εργασία. Και μετά λένε ότι δεν θαμπώνονται από τα υλικά αγαθά, αλλά εκτιμάνε τα πνευματικά και ψυχικά χαρίσματα. Μην παίρνεις ποτέ τοις μετρητοίς τα λόγια γυναίκας.
14-05-2012, 09:41 #171
[COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]
14-05-2012, 10:40 #172
Έτσι είναι, ειτε το παραδέχονται είτε όχι. Αυτά μετράνε! (βεβαια αν ειναι γαιδούρι ή βλήμα δεν νομίζω να γινεται τιποτα). Μ' αυτον που είναι ωραίος αλλά δεν διαθέτει τετοια τον γουστάρουν απλά για σεξ και σχέσεις νύχτας και όχι για κάτι πιο σοβαρό, για κάτι σοβαρό θα πάνε σ' αυτον που διαθέτει και χρήμα.
Κώστα87, όντως οι γυναικες έχουν γίνει πιο ανεξάρτητες και πιο δυναμικές και άρα ανεβάζουν ανάλογα και τον πύχη στις επιλογές τους για εξεύρεση συντρόφου. Έτσι αμα θες κατι καλό στη ζωη σου και όχι συμβιβασμό δεν είναι και τόσο εύκολα τα πράγματα.γιάννης
14-05-2012, 11:08 #173
Εννοείται υπάρχουν και οι γυναίκες ρε παιδιά που θέλουν μόνο χρήμα, υλικό πλούτο κτλ. Αλλά δε μιλάω γι'αυτές, ποιός ασχολείται μ' αυτές άλλωστε; Μιλάω γενικά για τη φύση της γυναίκας, γυναίκες και από εδώ μέσα που βρίσκονται εδώ ακριβώς επειδή κι αυτές είναι απογοητευμένες που δε βρίσκουν ένα καλό παιδί. Αλήθεια κορίτσια, για ψάξτε το λίγο μέσα σας, σίγουρα θέλετε ένα καλό παιδί που να σας προσέχει, να σας φροντίζει, να σας δίνει τρυφερότητα κτλ κτλ κτλ; Αυτά που λέτε μια ζωή σε άλλους πως ζητάτε; Πολλές φίλες μου που με ξέρουν καλά μου λένε πως όποια γυναίκα θα με έχει θα είναι απίστευτα τυχερή αλλά θυμηθείτε, είναι απλά φίλες μου, δεν είναι ερωμένες μου. Αυτό που πραγματικά τις ελκύει είναι το ζωϊκό αυτό ένστικτο που είπα και πριν, ένας άνδρας που εμπνέει δύναμη και ανεξαρτησία, το A male, το πρωταρχικό αρσενικό ή όπως αλλιώς μεταφράζεται. Είναι τυχαίο νομίζετε που οι περισσότερες καταλήγουν με μαλάκες άνδρες και μετά αναρωτιούνται γιατί και πώς; τί κάνουν λάθος και καταλήγουν με μαλάκες άτομα πάντα; Απλά πέφτουν με τα μούτρα εκεί που το ζωϊκό ένστικτο τους κατευθύνει χωρίς άλλο μπούσουλα. Όσοι άνδρες το έχουν, τις αλλάζουν σαν τα πουκάμισα, όσοι δεν το έχουν απλά είναι καταδικασμένοι για μια ζωή γεμάτη ερωτικές απογοητεύσεις.
Εγώ πάντως δε νομίζω πως λειτουργώ έτσι. Με ελκύει απίστευτα μια γυναίκα η οποία να είναι γλυκιά και να δείχνει μια αίσθηση ταπεινότητας και ενδιαφέροντος προς τον απέναντί της, πράγμα που το βρίσκω σπάνια. Οπότε προσπαθώ να προσεγγίσω όποια ελάχιστα μου αρέσει πλέον, αλλά η έλλειψη ενδιαφέροντος εκ μέρους τους και η αδιαφορία πέφτει σύννεφο. Έχω φάει χυλόπιτα από γυναίκα που δεν μου άρεσε καθόλου και αντικειμενικά ήταν πολύ κατώτερή μου εμφανισιακά τουλάχιστον που μπορούσα να κρίνω αρχικά. Θα ήθελα κάποια γυναίκα από εδώ ειλικρινά να σκεφτεί αυτά που είπα και να μου απαντήσει.
Anyway, αγόρια πάμε στο Άγιον Όρος να μονάσουμε ομαδικά...
14-05-2012, 11:20 #174
Αμάν βρε παιδιά με το χρήμα, τα αμάξια, την εξουσία και γενικά όλη αυτή τη μεμψιμοιρία. Έστω ότι υπάρχουν πολλές γυναίκες που δίνουν σημασία σε όλα αυτά που λέτε. Άμα όμως πέφτει εκεί ο προβολέας, δεν φωτίζονται άλλα χαρακτηριστικά των ανθρώπων και βγαίνουν βιαστικά συμπεράσματα. Επιπλέον, ο κόσμος είναι γεμάτος γυναίκες και άντρες επίσης. Αν ένας άνθρωπος δεν μας κάνει ή δεν του κάνουμε, υπάρχουν τόσοι πολλοί άλλοι.
14-05-2012, 11:37 #175
Ανήσυχε, γιατί προσπάθησες να προσεγγίσεις μια γυναίκα που δεν σου άρεσε και τη θεωρούσες κιόλας κατώτερη εμφανισιακά? Και γιατί εκείνη να ανταποκριθεί, αφού μπορεί θαυμάσια να μην της άρεσες κι εσύ? Η φυσική έλξη είναι κάτι πρωταρχικό. Από εκεί και πέρα, προσωπικά θεωρώ λογικό να αναζητάμε άτομα που είναι ανάλογα με εμάς ως προς τα χαρακτηριστικά τους και βρίσκονται σε παρόμοια φάση ζωής. Για παράδειγμα αυτό που λες για την ανεξαρτησία... αν κάποιος είναι ανεξάρτητος στη ζωή του, γιατί ακριβώς να θέλει έναν που δεν είναι?
Πάντως, υπάρχουν πολλές εξηγήσεις ως προς το γιατί κανείς δεν βρίσκει έναν κατάλληλο σύντροφο. Για παράδειγμα, έχω έναν φίλο για τον οποίο κι εγώ πιστεύω ότι θα είναι τυχερή όποια τον έχει δίπλα της σαν σύντροφο. Ωραίο παιδί είναι, δείχνει πραγματικό ενδιαφέρον στους γύρω του, η ζωή του είναι τακτοποιημένη και γενικά έχει χίλια δυο καλά. Όμως έχει μια έκφραση απογοήτευσης και μιζέριας που εκπέμπεται όταν μιλάς λίγο παραπάνω μαζί του, κι αυτό είναι πολύ απωθητικό.
14-05-2012, 12:06 #176
πιστευω οτι η γυναικα εχει χασει το ρολο της. θελει μεγαλη εξυπναδα το να μπορεις να εισαι γυναικα τη σημερον ημερα, το να μπορεις να βαλεις στην ακρη την εγωπαθεια κ να μην προσπαθεις να φαινεσαι ολη την ωρα δυνατη κ μαγκακι. για μενα το υποκειμενο ειναι η γυναικα κ το αντικειμενο ο αντρας, απο τη στιγμη που η γυναικα αφησε το ρολο του χειριστη εχασε κ τη θυληκοτητα της.
προσωπικα κ πιο πετυχημενη να ειμαι απο το συντροφο μου (εδω γελαμε μεχρι δακρυων!) μου αρεσει να τον κανω να νιωθει οτι ειμαι ενα βμα πισω του, να αισθανεται οτι κατι ξερει παραπανω, τοσο όμως όσο χρειαζεται για να καλυπτεται ο ανδρικος του εγωισμος (μη μας καβαλησει κιολας!). θεωρω οτι ο αντρας θελει ενα θυλικο διπλα του κ οχι εναν ανταγωνιστει που να διεκδικουν την ιδια θεση. πως να το κανουμε αλλο αντρας κ αλλο γυναικα...διαφορετικοι ρολοι![B][SIZE=6][COLOR="#000080"]Έχουμε 2 επιλογές: Να οργανώσουμε νέο έδαφος ή να αφήσουμε τα αγριόχορτα να μεγαλώσουν[/COLOR][/SIZE][/B][SIZE=5][/SIZE]
14-05-2012, 14:39 #177
Μαρίνα, προσεγγίζω και γυναίκες που δεν μου πολυαρέσουν απλά επειδή είμαι απελπιστικά διαθέσιμος, αλλά τί σημασία έχει; Δε μιλάμε για μένα τώρα αλλά για το τί θέλουν οι γυναίκες.