Results 76 to 90 of 177
-
28-04-2012, 16:16 #76
μαλιστα!χαιρομαι που ακουω τισ αποψεις σας.αρα με δυο λογια το θεμα ειναι να εισαι ο εαυτο σου και να μην φοβασε να το δειξεις απο οτι βλεπω.αυτο ειναι το δυνατο σημειο...
- 28-04-2012, 16:19 #77
28-04-2012, 16:44 #78
δεν υπονοω τιποτα....και για να ειμαι ειλικρινης ξερω οτι οι μικροτερες ηλικιες απο μενα κανουν γνωριμιες μεσω facebook αλλα δεν ξερω και πολλα.Εννοω οτι το internet ειναι τελειως απροσωπο κι αυτο ισως να προκαλει φοβο....πραγματικα ομως δεν ξερω πως το χρησιμοποιουν οι νεοτεροι στο επιπεδο γνωριμιων,εγω παντως θα ρωτησω.
28-04-2012, 16:50 #79
28-04-2012, 16:54 #80
Καλησπέρα, είναι απλά τα πράγματα που θα με έκαναν να προσέξω έναν άντρα. Πρώτα από όλα το βλέμμα. Δεν με ενδιαφέρει τόσο να εκπέμπει σιγουριά, αλλά να δείχνει ότι του είμαι επιθυμητή. Στην συνέχεια θέλω να ξέρει να μιλάει. Απλά πράγματα, όχι αμπελοφιλοσοφίες. Υποκείμενο-ρήμα-αντικείμενο. Δεν θέλω υπερβολές και χιλιοειπωμένες ατάκες. Πιθανόν, να είμαι με τους φίλους μου όταν με γνωρίσει, να τους χαιρετήσει.. Να μου χαμογελάει.
Μια γυναίκα πιστευω ότι καταλαβαίνει πολύ γρήγορα ποιον έχει απέναντι της.. Και πιστεψτε με, δεν μας ενδιαφέρουν τα λεφτά και τα αμάξια. Αν το πιστευετε αυτό, τότε χάνεται κάτι από την μαγεία που λέγεται έρωτας.
Αν ξεκινήσει κάτι όμορφα και απλά, τότε μπορεί να συμβούν τα πιο μαγικά πράγματα. Για να συνεχίσουν βέβαια να είναι μαγικά, θέλει επικοινωνία, κοινούς στόχους (=να θέλουν τα ίδια πράγματα από την σχέση), κτλ κτλ κτλ αμέτρητη η λίστα
28-04-2012, 17:07 #81
Αυτα θα ίσχυαν εαν όλες οι γυναίκες ήταν το ίδιο. Εγω θα έλεγα οτι υπάρχει μεγάλη ποικιλομορφία εκει έξω, άλλες κοιτάνε τα λεφτά περισσότερο, άλλες το μυαλό, άλλες το συναίσθημα και παει λέγοντας. Αντίστοιχα και με τους άντρες, γενικά οι προτιμήσεις/επιθυμίες του κάθε ανθρώπου δεν είναι θέμα φύλου, αν και, βάσει εμπειρίας θα πω οτι δυστυχώς οι γυναίκες στην Ελλάδα σε μεγάλο ποσοστό έχουν ενα κόλλημα με το χρήμα.
Forbidden dreams
29-04-2012, 00:11 #82
Πάρα πολύ σωστα! Είναι λάθος να παίζουμε ρόλους για να ελκύσουμε. Το πιο γελοιο ειναι αυτο που μπορει να κάνει κάποιος και μου έχει τύχει. Ξέρεις τι έκανα? Γελούσα ασταμάτητα για καιρο και φυσικά δεν έκανα τιποτα μαζι του. Ήταν απίστευτο το σκηνικο και όσο το θυμάμαι...
29-04-2012, 00:16 #83
Συμφωνώ! Υπάρχει ποικιλομορφια στους ανθρώπους και απολυτα λογικο. Επίσης οι ελληνικές οικογένειες φταίνε που πιπιλάνε το μυαλό τους απο μικρούλες για να βρουν κάποιον με πολλά λεφτα και να είναι γιατρός ή δικηγόρος. Οι φτωχες ελληνικές οικογένειες για να γλυκαθουν και εκεινη το χρήμα απο τον λεφτά της κορούλας τους.. κάτι σαν νταβατζιλίκι!
29-04-2012, 06:53 #84
εγω γιατι πιστευω οτι μερικοι εδω μεσα το παιζουν γυναικες ενω δεν ειναι?
29-04-2012, 19:58 #85
.....
Καλησπέρα και από΄μένα,
δεν πιστεύω ότι όλες οι γυναίκες κοιτούν μόνο το πορτοφόλι και την aston martin, είναι και κάποιες οι οποίες ψάχνουν έναν σύντροφο,ένα άλλο μισό, μια ιδιαίτερη σχέση, μια σχέση που να σε απογειώνει.
Εναν άνδρα που να σου προκαλεί ασφάλεια με την συμπεριφορά του , όχι με τα λεφτά του!
Ψάχνουν να βρουν έναν άντρα που να μπορεί να είναι ταυτόχρονα φίλος, αδερφός, εραστής μα πάνω από όλα αγάπη και έρωτας.
Να μπορεί να κάνει μαζί του πολλά πράγματα και όχι απλά κάποια!
Να μπορεί μαζί του να κάνει έρωτα αλλά και σέξ!
Μα πάνω από όλα ο καθένας να είναι ξεχωριστή μονάδα και να αποζητούν να χάνουν την ελευθερία τους για να είναι μαζί και όλα αυτά ξεκινούν από τις λέξεις, τα μάτια και την χημεία που ''βλέπεις'' από πολύ νωρίς!
29-04-2012, 21:03 #86
29-04-2012, 21:08 #87
(ΠΟΣΟ ΤΥΧΕΡΟΙ Η' ΤΥΧΕΡΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΣΟΙ/ΟΣΕΣ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΒΡΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ:d:d:d:d:d:d:d:d:)
(soulmatesNeverDie!!!)
30-04-2012, 00:10 #88
μάλιστα.πανω κατω τα ιδια λοιπον λετε ολες.αλλα εχω μια ερωτηση.επιδιωκεται να το βρειτε?η απλα θελετε κυριος διασκεδαση και αν ερθει ηρθε?ξερω πως αυτα δε προγραμματιζονται και απο οτι βλεπω ξερεται ακριβος τι θελετε οι περισσοτερες.ψαχνετε γι αυτο?ειστε ετοιμες να κανετε υποχωρησεις για κατι καλο?εχω ακουσει πολλες φορες αυτα αλλα γενικα ειχαν μια σταση οσες ακουσα ομως παρτιακι και μονο διασκεδασης χωρις νοημα.δινεται μια ευκαιρια σε αυτο η ετσι απλα το λετε?
30-04-2012, 08:50 #89
Αυτο που καταλαβα ότι κοιτανε οι γυναικες σε έναν άντρα είναι να τον χαρακτηρίζει μια σιγουρια και αυτοπεποιθηση για να νοιώθουν κοντα του ασφάλεια. Τον ανεβάζει πολύ στην εκτίμηση τους αν αυτα συνοδεύονται από μόρφωση, καλή δουλεια και καλή σχετικά οικονομική κατασταση. Κι αν ειναι και εμφανίσιμος ακομα καλύτερα. Αυτα πιστευω είναι που θελουν όλες. Εξαρταται βεβαια από το χαρακτηρα της καθε μιας, τα βιωματα της από σπιτι, ζωη και προηγουμενες τυχον σχεσεις, και το τι θελει να παρει από έναν άντρα, πχ μπορει να θελει μονο σεξ επειδη ειναι κουκλος και να μην εχει αναγκη για ασφαλεια και τετοια. Όμως στην καταπληκτικη πλειοψηφία των γυναικών που δεν θελουν κατι εφημερο από έναν άντρα αυτα που περιγραφω πως θελουν ειναι που τις ελκύουν.
γιάννης
30-04-2012, 14:27 #90
Kώστα, οι γυναίκες που θέλουν διασκέδαση και μόνο για εμένα απλά δεν υπάρχουν είναι αυτές που χαλάνε την '' πιάτσα''!
Προσωπική μου άποψη είναι οτι δεν πρέπει να διασκεδάζουμε με τους άλλους και να τους χρησιμοποιούμε αλλά να ψάχνουμε να βρούμε αυτό που μας ανήκει πνευματικά, ψυχικά, σωματικά και να μην αναλωνόμαστε σε λάθος σχέσεις και καταστάσεις!
(Γιάννη όλες οι γυναίκες δεν ψάχνουν είτε εφήμερες καταστάσεις είτε μια ασφάλεια, υπάρχουν και γυναίκες που θέλουν απλά να ''απογειωθούν'' και να ''ταξιδέψουν'' μαζί με τον σύντροφό τους!