Results 1 to 5 of 5
Thread: κατα φαντασιαν ασθενησ
-
26-04-2012, 02:50 #1
κατα φαντασιαν ασθενησ
μετα απο τοσα χρονια ψυχοθεραπειασ και χρηση αντικαταθλιπτικων αισθανομαι χαλια.το μοναδικο μελανο σημειο ητανε οτι η ψυχοθεραπευτρια δεν με γεμησε αργησα να το καταλαβω βεβαια......κανονικα δεν θα επρεπε να μου ειχαν περασει????να ξαναπαω σε ψυχολογο???δεν θελω να παρω παλι αντικαταθληπτικα.....βαρεθη� �α να αισθανομαι ετσι ειμαι 31 χρονων και νιωθω να περνα η ζωη μου και εγω να μην μπορω να ακολουθησω......καφεδεσ πινω εανα την ημερα και αυτο ντεκαφεινε δεν πινω δεν κανω ναρκωτικατην δουλιτσα μου την εχω οπωσ και την οικογενεια μου ασκουμαι οσο μπορω[ο μεγαλητεροσ μου φοβοσ μην παθω ανακοπη την ωρα που τρεχω οπωσ γινεται με μερικουσ ποδοσφαιριστεσ......περιττο να σασ πω οτι στην πρωτη ταχυτητα δεν μπορω να αναπνευσω και φοβαμαι μην μεινω και ασ εχω κανει 3 τριπλεξ καρδιασ απειρεσ ακομα εξετασεισ και δεν παιρνω αναβολικα]θελω να πιασω την ζωη απο τα μαλλια δεν πορω να αισθανομαι αλλο ετσι.....καμια συμβουλη......
- 26-04-2012, 09:54 #2
Καλημέρα Πολύβιε,
μεσολάβησε κάτι κι έχεις αλλαγή διάθεσης; Τί ακριβώς αισθάνεσαι; πάντως ν' απευθυνθείς σ' άλλον ειδικό, αφού έχεις υποτροπή.Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις
26-04-2012, 10:12 #3
Μακάρι να περνούσαν εύκολα.
Θέλει προσπάθεια και ναι νομίζω ότι καλό θα ήταν να συνεχίσεις την ψυχοθεραπεία.
Η αγωγή είναι άλλο πράγμα.
Ότι σου προτείνει ο γιατρός.
Το θέμα είναι τα αντιμετωπίζεται η κατάσταση και μακάρι να βελτιώνεται.
Όπως λέει και η μαρκέλα εφόσον έχεις υποτροπή, κάτι πρέπει να κάνεις.
26-04-2012, 14:50 #4
οχι παιδια δεν μεσολαβησε κατι ουσιαστικο ωστε να νιωθω ετσι.ειμαι κοντασουσ 15 μηνεσ χωρισ φαρμακο.συνεχηζα κανονικα την ψυχοθεραπεια μου ενω συνεχηζα να νιωθω ετσι και η ψυχολογοσ μου ελεγε οτι ειναι οτροποσ ζωησ μου.αναφερα παραπανω τι κανω στην ζωη μου μην γινομαι κουραστικοσ.για κανενα χρονο η ιδια ιστορια χωρισ χαπια με ψυχοθεραπεια αλλα με τα ιδια συμπτωματα.ωσπου την διεκοψα γιατι ενιωθα οτι δεν υπηρχε κατι αλλο να μου πει ουτε να μου δωσει.οταν φτανεισ στο σημειο να πηγαινεισ αναγκαστικα στην συνεδρια[και δεν βλεπεισ καμια βελτιωση]νομιζω οτι καλο ειναι να σταματασ.εχω σταματησει να πηγαινω απο τον ιανουαριο.10 μερσ πριν την σταματησω ειχα παει σε εναν αλλον ψυχιατρο γνωστου νοσοκομειου και κατευθειαν ηθελε να με κουμπωσει πραγμα το οποιο δεν εκανα.δεν ξαναπηγα ουτε σε αυτον.η ψυχολογια μου τον τελευταιο χρονο δεν ειναι οτι παθαινω τισ τρελλεσ κρισεισ πανικου και τρεχω στα νοσοκομεια αλλα εχω ενα αισθημα οτι κατι κακο θα μου συμβει οτι θα πεθανω και κολλαει το μυαλο μου σε κατι τετοια υπαρχουν φυσικα και οι δυσπνοιεσ η ελλειψη συγκεντρωσησ και γενικωσ πολλαμ ασχημα συναισθηματα.
27-04-2012, 07:32 #5
Καλημέρα με λένε carmen, και εγώ εχω τα ιδια συναισθήματα φοβάμαι οτι κάτι έχω και τρέχω σε γιατρούς για εξετάσεις.Είναι κάτι που δεν μπορώ να ξεπέράσω.μια φορά επισκέφτηκα ψυχίατρο και τελικά κατέληξε οτι εχω αγχώδες σύνδρομο.μου εδωσε αγχολυτικό αλλά εγω δεν το πήρα .προσπαθώ εδω και πολύ καιρό να το ξεπεράσω μονη μου αλλά νομίζω οτι δεν τα καταφέρνω.γραφτηκα σε αυτό το forum για να με βοηθήσετε.ευχαριστώ.