Μ.....ΦΑΤΣΑ
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 7 of 7
    Senior Member

Μ.....ΦΑΤΣΑ

ΠΟΙΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΗ ΦΑΤΣΑ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΕΔΩ - ΝΑ ΤΗ ΠΑΡΕΙ Κ ΝΑ ΤΗ ΒΑΛΕΙ ΚΟΡΝΙΖΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΕΦΑΛΗ ΤΟΥ

Είναι καλύτερος από τον Βασίλη Λεβέντη δλδ?
    γιάννης

Senior Member
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕς ΦΑΤΣΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΦΙΜΗΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΕΔΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ FORUMΟΛΕΣ ΟΠΟΥ Κ ΝΑ ΑΝΗΚΟΥΝ

Senior Member
    Ναυταθλητικός Όμιλος Ποδηλατών Βάρκιζας "Ο Βουκεφάλας
    lavie, και τη φάτσα του Λεβέντη να 'βλεπες,
    πάλι θα στη βάραγε;
    Last edited by Joann; 29-04-2012 at 10:50.

Senior Member
    ναι όλοι μου βαράνε τα νεύρα αφού δεν έχω εργασία ουσιαστική να ζω σαν άνθρωπος κ δε βλέπω μέλλον για τα παιδιά μου, το 1993 δε τα γέννησα για πλάκα, για να τα πιάσουν τεκμήριο κ να μην τα πιάσουν πέρυσι αδέρφια, ποιά; 2 ολόιδια παιδιά, 1 σπίτι έχω, σκληρά 19 χρόνια έχω δουλέψει,αηδιάζω πως το λένε αλλιώς, ούτε στην Ανταρκτική δε μπορώ να πάω μετανάστης όπως τα έκαναν....

Banned
    παιδια οντως εχει παραγινει αυτο το θεμα. μπαινω στο εψυχολοτζι καταβεβλημενος και κατατρομαγμενος απ'τη δικτατορια που μας εχουν επιβαλλει αυτοι που μας κυβερνανε, και τι να δω ? γεματο πολιτικες διαφημισεις κι εδω, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, Γερουλανος, Πρωτοπαπας κλπ. λιγη τσιπα (κι οχι Τσιπρα) δεν εχουν αυτοι που τις φτιαχνουν ρε γμτ ? ακομα και σε φορουμ ψυχολογιας, προπαγανδα και πλυση εγκεφαλου να σου κανουν, πως να γινεις καλα μετα οταν τους βλεπεις παντου και ξερεις οτι υποφερεις εξαιτιας τους ?