Results 1 to 2 of 2
-
29-04-2012, 08:09 #1
Εργασια στην ΕΕ , ανταλλαγη γνωσεων για αυτη την πιθανοτητα.
Ειναι κανεις απο δω σε αλλη χωρα της ΕΕ , να μας πει καμια εντυπωση. Αναρωτιεμαι μπας και την κανω για αλλη χωρα στην ΕΕ , αλλα δεν ξερω ακομα.
Αραγε τι να παιζει και με την φαρμακευτικη αγωγη που ειμαι αναγκασμενος να παιρνω... τοσα ερωτηματα...
Πρεπει να αρχισω να ψαχνομαι , και να περασω ενα εποικοδομητικο καλοκαιρι , γιατι δεν με βλεπω να πετυχαινω τιποτα...εχουμε κολλησει καπως.
Απο αποψη υποχρεωσεων σε κανα οκταμηνο θα ειμαι ετοιμος , αλλα δεν ξερω τι θα κανω. Θα φυγω , δεν θα φυγω και εαν εχει σημασια δεδομενου της δουλειας που θελω να πετυχω να κανω ( φανταζει δυσκολο πολυ αλλα ισως καταφερω να δουλεψω ανεξαρτητος απο γεωγραφικη τοποθεσια , αλλα μαλλον στοχευω πολυ ψηλα).
ΜΟΥ ΤΗΝ ΔΙΝΕΙ που ειμαι τοσο μπερδεμενος....σημασια εχει να μην αδρανησω ...ειδικα τωρα.
Γραψτε κατα βουληση , οσοι ειναι ηδη εξω, οσοι ξερουν κοσμο εξω , οσοι παρακολουθουν την επικαιροτητα , οσοι εχουν κατι να πουν τελοσπαντων πανω στο θεμα:p
Να και ενα λινκ ενδιαφερον
http://europa.eu/index_el.htm[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
- 29-04-2012, 21:21 #2
Το χω κι εγώ στο μυαλό μου να φύγω χωρίς όμως να το σκέφτομαι πολύ.. τι εννοώ: αν βρεθεί κάτι καλό σχετικό με το αντικείμενο σπουδών μου θα φύγω. Προσπαθώ να μην σκέφτομαι τις δυσκολίες που σίγουρα θα έχει πιθανή μου μετανάστευση τον πρώτο καιρό τουλάχιστον. Επικεντρώνομαι στα θετικά για να μην μου δημιουργείται άγχος που προκαλεί πάντα ο φόβος για το καινούριο.
Καλό θα ήταν να μας έδιναν κάποιες πληροφορίες άτομα που ξέρουν κάποια πράγματα παραπάνω ή ήδη μένουν εξωτερικό λόγω σπουδών ή εργασίας.