Ειναι ο συμβιβασμος ψυχικη γαληνη ή απλη απωθηση..... - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345
Results 61 to 70 of 70
    Senior Member
    πραγματικα αυτο με το μισος που γινεται αγαπη δεν το καταλαβα ποτε....εκτος αν καποιος απο τους δυο ή και οι δυο απο την αρχη κρυβουν τα παραγματικα τους συναισθηματα ισως κι απο το ιδιο τους τον εαυτο.....δεν εχω πειρα στο θεμα ,αλλα φανταζομαι οτι υπαρχουν και καποιοι ανθρωποι που οσο πιο πολυ βλεπουν οτι γουσταρουν καποιον τοσο πιο πολυ κλωτσανε μεσα τους γιατι δεν ειναι ετοιμοι να νιωσουν ακομα βαθυτερα συναισθηματα.....αβυσσος που λενε...

τωρα για το αλλο θεμα εγω δεν θα κανω και πολλα,θα ζητησω συγκαταθεση κι αν την παρω θα σας αφησω να γνωριστειτε μονοι σας μεσω facebook....τον καλο λογο βεβαια θα τον πω...για σενα αυτα που ξερω.....συγκροτημενος χαρακτηρας,καλλιεργημενος. ...με ωραια εκφραση και πνευματικες ανησυχιες.....και για την κοπελα φυσικα οτι ειναι ενα πολυ καλο παιδι.
    Απο κει και περα τα αλλα ή ταιριαζουν ήδεν ταιριαζουν δεν ειναι σε κανενος το χερι......αν ειναι τυχερο που λενε.Ρωτησα μια αλλη φιλη μου στην ιδια ηλικια(χε χε σου ειπα οι φιλες μου ειναι τουλαχιστον 10 χρονια μικροτερες) και μου ειπε πως οι γνωριμιες μεσω facebook δεν ειναι κατι περιεργο και γενικα γινεται.....προς το παρον παντως δεν καταφερα να μιλησω στην κοπελα.
    αν βεβαια δεν θελεις δεν υπαρχει προβλημα...ειλικρινα κανενα ,απλα μου το λες και δεν κανω και τιποτα:)

Senior Member
    Δεν ξέρω τι να σου πω ρε συ Νάντια, είναι πολύ στο φλου τετοιες καταστάσεις. Εδω ουτε καν με ξέρεις εσύ η ίδια... πως βιάζεσαι να βγάλεις έτσι εύκολα συμπεράσματα... και εντάξει ψιλοξεφτίλα είναι, σαν να λέμε ραντεβού στα τυφλά καταστάσεις.
    Τεσπα, δεν ξέρω τι να σου πω γιατι με βρίσκεις τελείως απροετοίμαστο, αλλα καλύτερα για τέτοια θέματα να μιλάμε μέσω ΠΜ (πάνω δεξιά στο πεδίο σημειώσεις => /εισερχόμενα/εξερχόμενα κτλ είναι το γραμματοκιβώτιο οπου συνομιλείς με άλλα μέλη μέσω προσωπικών μηνυμάτων).
    Forbidden dreams

Senior Member
    οντως οι φιλιες ειναι δυσκολο πραγμα και σπανιο..
    το να βοηθας και να μη σε στηριζουν σε μια δυσκολη στιγμη ειναι απογοητευτικο.
    Δουλεια εγω προσωπικα αρχισα να κανω επι της ουσιας,οταν χαλαρωσα με το ψειρισμα..δηλ να αναλυω καθε συμπεριφορα δικη μου ή των αλλων.
    Επισης πολυ με βοηθησε η σκεψη οτι ολοι θελουμε τα ιδια πραγματα πανω κατω.Σεβασμο,κατανοηση και αποστασεις για να παιρνει ο αλλος αερα..Πχ εχω φιλο που εκτιμω και αγαπω αλλα δεν δινει χωρο,πιεζει,μ σπαει τα νευρα που δεν δεχεται αυτο που κανει με ενοχλει ,αλλα δεν τον κανω περα και του δειχνω οτι τον αγαπω κι ας μη τον βοηθαω σε αυτο που εχει αναγκη γτ ατο ειναι εις βαρος μου.

Ολοι εχουμε κακες εμπειριες παιδια,κι εγω εχω τοσεεες πολλες,αλλα ζω για τις λιγες ελαχιστες καλες σχεσεις που εχω!

Επειδη δεν απαντησα σε ενα ερωτημα για την ιδανικη σχεση και το πως ερωτευομαι...
    Δεν το απεφυγα απλως δεν ειχα χρονο,κι ειναι μεγαλο θεμα ΚΑΙ για μενα.
    Τελευταια καταληγω στα παρακατω:
    Χρειαζομαι πολυ την οπτικη ικανοποιηση,μου φερνει ποθο και συγκινηση,ψεμματα να πω?
    θελω να μου κανει κατι και χωρις να μιλησει,ρε παιδι μου...να χει αυτη τη φλογα στα ματια,την διψα για ζωη αλλα με ελκυουν οι ωριμοι ηλικιακα αντρες.
    Οταν με το καλο ερθουμε πιο κοντα με το τουμπανακι,αρχιζουν τα βαρια οργανα!
    Ερωτευομαι χορτατους γκομενικα τυπους,κι αυτο φαινεται σε εμενα τουλαχιστον ειναι φανερο αν ειναι η το παιζει.
    Αν εχει καφριλα ξενερωνω απιστευτα,,αν ειναι ναρκισσος ομοιως.
    Για εμενα μια ιδανικη σχεση θα ηταν με εναν ανθρωπο που δεν θελει εμενα για να επιβεβαιωνεται ,θελω να νιωθει ασφαλης κανοντας πραγματα για τον εαυτο του και να ξερει οτι ο καθενας εχει την δικη του μοναδικη προσωπικοτητα..

Εχω πολλα,θα ξαναγραψω :)
    :cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..

Senior Member
    χα,χα τι ωραια που τα λες βρε φωτεινη την απολαυσα την περιγραφη...επισης τα κριτηρια σου δειχνουν ανθρωπο με αυτοπεποιθηση κι αυτο ειναι πολυ ομορφο που το χεις κατακτησει μεσα απο την πορεια της ζωης σου.
    Ειδικα ομως αυτη η φλογα στα ματια....αχ εγω δεν εχω γνωρισει και πολλους να την εχουν(δεν μιλαμε βεβαια για τις ιδιαιτερες στιγμες).

Senior Member
    ετσι ακριβως ναντια,,οι περισσοτεροι ανθρωποι ειμαστε κοιμισμενοι!
    Εχουμε βαλει την επιθυμια για ζωη στο ντουλαπι,κοινως εχουμε απογοητευετι γτ δεν βρισκουμε συνοδοιπορο κι ετσι παραιτηθηκαμε και μοιαζουμε κοιμισμενοι...
    Αλλα να σου πω κατι?
    Ξυπνανε οι ανθρωποι με αλληλοενθαρυνση..αυτοι που το θελουν θα φανουν σχετικα συντομα!

κι οσο για την αυτοπεποιθηση..
    Παλευω να με αγαπω,να με συγχωρω και να ζηταω κατι καλυτερο απο τη ζωη μου,γτ περασα κι εγω πολλα χρονια κατεβαινοντας τη σπηλια και μαλιστα χωρις λογο.

Senior Member
    Αυτα θελω να ακουω και σου χαριζω ενα πλατυ χαμογελο:)

Senior Member
    Πάνω σε αυτά που γράφετε Φωτεινή και Νάντια έχω την αίσθηση οτι το πολυσκαλίζετε το πράγμα. Γενικά πιστεύω οτι ο έρωτας ζαλίζεται απο το πολύ ψάξιμο και "ξενερώνει" που λέμε.
    Κάποια απο τα χαρακτηριστικά που έγραψε η Φωτεινή ως επιθυμίες παραπάνω, παραείναι λεπτομέρειες, ακόμα και "βίτσια" θα έλεγα... και εαν κάνει και πιο αναλυτική περιγραφή πιστεύω οτι θα βρεθούν σημεία οπου το ένα θα συγκρούεται με το άλλο. Γενικά ρε παιδί μου, μήπως κολλάμε σε λεπτομέρειες και δεν βλέπουμε τα θεμελιώδη? Ξέρουμε τι ακριβώς θέλουμε, τι μετράει περισσότερο για μας? Είμαστε σε θέση να εκτιμήσουμε θεμελιώδη πράγματα οταν μας δίδονται ή μας πάνε οι παρωδικές μας φαντασιώσεις οπου λάχει? Είναι ερωτήματα που πιστευω πρέπει να τα έχει υπ όψιν του ο καθένας οταν κάνει την "αυτοκριτική" του ή προβληματίζεται.

Πάντως να σας πω κάτι? Σιχαίνομαι το πολύ το σκάλισμα και την ψυχανάλυση (μπλα μπλα μπλα μπλα). Για μένα όλα παίζουν ρόλο σε εναν άνθρωπο, και εμφάνιση και χαρακτήρας και σεβασμός και αλληλοκατανόηση. Το 1ο πράγμα? Μετα απο πολύ πολύ σκέψη και ανάλυση του παρελθόντος κτλ μέσα μου, θα πω η Χημεία.

Quote Originally Posted by Φωτεινη! View Post
    ετσι ακριβως ναντια,,οι περισσοτεροι ανθρωποι ειμαστε κοιμισμενοι!
    Εχουμε βαλει την επιθυμια για ζωη στο ντουλαπι,κοινως εχουμε απογοητευετι γτ δεν βρισκουμε συνοδοιπορο κι ετσι παραιτηθηκαμε και μοιαζουμε κοιμισμενοι...
    Ναι, αλλα σε μεγάλο βαθμό δεν αναζητάτε συνοδοιπόρο αλλα απλά ενα μέσο εκπλήρωσης επιθυμιών. Συνοδοιπόρος είναι πολύ ουσιώδης και βαριά λέξη, εγω οταν την χρησιμοποιώ βγάζω συναίσθημα. Πραγματικά, συνοδοιπόρο ψάχνω, πολλές φορές σκέφτομαι οτι βαρέθηκα και θέλω κάπου ν'αράξω/ακουμπήσω και οχι να σκαλίζω ολη την ώρα και να μπλέκομαι σε αλλοπρόσαλες καταστάσεις παλεύοντας με συμβιβασμούς και άλλα...

Quote Originally Posted by Φωτεινη! View Post
    Ξυπνανε οι ανθρωποι με αλληλοενθαρυνση..αυτοι που το θελουν θα φανουν σχετικα συντομα!
    Καλό αυτό. Ίδωμεν. Αναχωρώ για ρέθυμνο βολτα μιας κι εχουμε εκλογές και θα επανέλθω συντομα...
    Forbidden dreams

Senior Member
    βρε κανε παρα περα που τα σκαλιζουμε πολυ..
    Ρωτησες δεν ρωτησες? :D
    Αντε καλο ταξιδακι!!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by nflu View Post
    Αυτα θελω να ακουω και σου χαριζω ενα πλατυ χαμογελο:)
    χαμογελα κι απο μενα γλυκεια μου :)

Senior Member
    Ελα μωρε γιαννη η κοπελα περιεγραψε τον βασικο αξονα... και πολυ απολαυστικα θα ελεγα ,ειδικα με το τουμπανακι και τα βαρια οργανα,αποθεωση....απο κει και περα φυσικα το σημαντικοτερο ειναι η χημεια.
    τι μου θυμισες τωρα με την ψυχαναλυση....δεν ξερω αν συμβαινει ακομα γιατι εχω πολλα χρονια που εχω αραξει με εναν και μοναδικο....αλλα παλια θυμαμαι πολλους που για να σε προσεγγισουν αρχιζαν την ψυχαναλυση......μπλα μπλα...και πρεπει να κανεις αυτο ....και πρεπει να το δεις ετσι.....και πισω απο ολα αυτα εγραφε με μεγαλα γραμματα στο κουτελο τους......πρεπει να κατσεις να σε πηδηξω....χα χα υπηρχαν και τετοιοι τυποι.....

Ασχετο,αλλα θυμαμαι ακομα εναν τυπο που δουλευαμε μαζι ενα πολυ κομπλεξικο ατομο και πολυ δηθεν μαγκας....μια μερα γυριζαμε μαζι απο την δουλεια για να παρουμε το λεωφορειο.....ειχε λοιπον ενα φεγγαρι μεγαλειωδες που δεν γινοταν να αφησω ασχολιαστο.....γυριζω λοιπον και λεω..πω πω κοιτα τι ομορφο φεγγαρι που εχει..........κι αυτος περνει ρε παιδια ενα υφος...και τι μου λεει ....και τωρα τι θες δηλαδη... να βαλω την κασετα με το φεγγαρι;Εριξα κατι γελια ....ασχετο το ξερω αλλα ακομα οταν το θυμαμαι γελαω.....ισως ειναι καλο θεμα για κουλες ατακες που εχετε ακουσει.

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345