Results 16 to 30 of 31
Thread: Aftoktonia...
-
24-01-2007, 02:03 #16
Sorrow ειμαι καινουρια εδω και τωρα διαβασα πρωτη φορα την ιστορια σου.Δεν ξερω τι να σου πω-ειλικρινα.Ας αφησω την πρωτη σου ιστορια προς το παρον ασχολιαστη- για τον ειδικο που λες μηπως θα επρεπε να το ξανασκεφτεις?Οχι οτι σιγουρα θα σε βοηθησει,αλλα αν πεσεις σε σωστο ανθρωπο και θες και εσυ,ισως σου δωσει μια σπρωξια να πας παρακατω και να βοηθησεις εσυ τον εαυτο σου. Το ιδιο πιστευω και για τους ανθρωπους.Πολλες φορες ειναι κουραστικοι,απαιτητικοι,πι εστικοι,τα παντα.Αυτοι ομως ειναι που σου δινουν μια ανασα,μια απαντηση οταν τη χρειαζεσαι.Δες εκεινη τη γριουλα-απο το πουθενα βρεθηκε διπλα σου,σε ακουσε και σε καταλαβε,σου ειπε κατι που σε εκανε να αλλαξεις μυαλο.Τετοιοι ανθρωποι που θα σε κανουν να νιωσεις καλυτερα υπαρχουν παντου-ανοιξου εσυ πρωτα σ\'αυτους και δειξε τους εμπιστοσυνη οπως εκανες και με τη γριουλα και ισως ξαφνιαστεις ευχαριστα-και αν οχι δεν πειραζει-σημασια εχει να εισαι καλα εσυ.
Συγγνωμη που θα στο πω αλλα με νευριαζει οταν λες xilia sygnwmi pou sas ekana na xodepsete to xrono sas gia mena...kai elpizw na eimai pio sigrathmenos se osa lew apo kai pera...exete oloi ta problimata sas...oi prosthetes skotoures den einai kati pou thelw na sas prosferw...Το χρονο μας δεν τον ξοδευουμε για σενα-εμεις θελουμε να διαβαζουμε αυτα που γραφεις και εμεις να απανταμε-αν δεν θελαμε θα καναμε κατι αλλο.Πιο συγκρατημενος να μην εισαι,μιλα ελευθερα μπας και βγαλουμε ακρη.
Ελπιζω να καλυτερεψεις και να ξαναγραψεις συντομα.Φιλια
- 24-01-2007, 08:45 #17
Originally posted by Sorrow
Xana xilia sygnwmi pou sas ekana na xodepsete to xrono sas gia mena...kai elpizw na eimai pio sigrathmenos se osa lew apo kai pera...exete oloi ta problimata sas...oi prosthetes skotoures den einai kati pou thelw na sas prosferw...
Τελευταια εχω νιωσει να \"πνιγομαι\" απο τις υποχρεωσεις με αποτελεσμα να παραιτηθω. Ενιωσα πολυ ασχημα. Συνεχιζω να μην τα καταφερνω και στα υπολοιπα, αλλά δεν με πιανει τοση \"τρελα\" για το \"βουνο\", οση ητανε πριν. Μαλλον γιατι λιγοστεψαν οι υποχρεωσεις, δεν ξερω. Μη φορτωνεσαι με υποχρεωσεις, μαθε να λες μερικα \"οχι\" στους αλλους. Ειμαι σιγουρη πως κι εκεινοι δε σου \'λεγαν παντα \"ναι\". Πες κι ενα \"ναι\" στο χρονο του εαυτου σου, σ αυτα που αγαπας.
Θα ειμαστε διπλα σου ειτε το θες, είτε οχι
25-01-2007, 00:17 #18
yourgia ektimw ta osa les...nase kala pragmatika...pou asxoleise...ma an kai tha mporousa na sou lew arketh ora pragmata...tha sou pw pws apla eimai poli kourasmenos...de xerw kata poso tha mporousa na to exigisw...ma toso apla to blepw...eimai poli...ma poli kourasmenos...apo ola...
Oso gia sena winter...na sou pw pws to sygnwmi einai 1 apo tis 3 lexeis pou lew...de xerw to gt...ma niwthw mesa m pws prepei na apologoume gia ola...pantos sigoura de to kanw epitides...eyxome mias kai les pws kaneis to idio na to xeperaseis...gt de tha elega pws tha se boithisei sth zoi sou...otan oi anthropoi doun pws eisai etc...anti na toi ektimisoun se kanoun xalh kai patane me misos pano sou...
Kai palh sas eyxaristw olous...
Me ektimish...Sorrow
26-01-2007, 01:17 #19
Φίλε μου... θέλω μόνο να ξέρεις δεν είσαι μόνος σου...
Κουράγιο... Ζω με κατάθλιψη χρόνια... είναι πολύ δύσκολα...
και όμως προσπαθώ..
Βοήθησε με.. θα σε βοηθήσω...
26-01-2007, 12:11 #20
καλως ορισες φυστικι στο φορουμ!
εδω μεσα το μονο σιγουρο ειναι οτι κανεις μας δεν ειναι μονος του
07-02-2007, 00:40 #21
εχω αρχίσει και σκέφτομαι την αυτοκτονία έπειτα από δύο χρόνια απουσίας από το μυαλό μου!
Θέλω απλά να βρω τρόπο χωρίς να επιβαρυνθούνε οι άνθρωποι που θα είναι εδώ σπίτι.
έχω κουραστει, δεν έχω διάθεση για άλλα χάπια, η ψυχίατρος μου με στηρίζει με βοήθισε, αλλά δεν θέλω άλλο, τόσα πολλά μέσα μου!
σήμερα πήρα τα τελευταία, οικονομικά δεν μπορώ να πάρω άλλα.
θέλω απλά να σχίσω το δέρμα μου να δω το αίμα μου.
αλλιώς δεν καταλαβαίνω ζωή μέσα μου. αισθάνομαι το σώμα μου να λειτουργεί απλά χωρίς λόγο. η ευχαρίστηση μου να βλέπω το αίμα μου! τα θυμάμαι και ηρεμώ.
κουραζομαι και με την σκέψη να μπω στην ίδια διαδικασία. μετά από δύο χρόνια.
δεν ξέρω τί να κάνω. αισθάνομαι κουρασμένη, θέλω απλά να φύγω από την καθημερινότητα μου! απλά να πεθάνω, να μην αισθάνομαι, να μην κλαίω, να μην φοβάμαι, δεν θέλω να φοβάμαι άλλο!ας με νιώσει κάποιος. σας παρακαλώ!
07-02-2007, 14:20 #22
siga_siga έχεις πει στην ψυχίατρο σου ότι θα σταματήσεις τα φαρμακα?Δεν υπάρχει κάποιος τρόπος να μην τα σταματήσεις?Κάποιος να σε βοηθήσει οικονομικά ώστε να μην σταματήσεις ούτε τα φάρμακα ούτε την ψυχίατρο τώρα που βρίσκεσαι σε τόσο δύσκολη θέση?
Αφού είχες καταφέρει τα προηγούμενα 2 χρόνια να είσαι καλύτερα και να μην σκέφτεσαι την αυτοκτονία μπορείς να τα καταφέρεις και τώρα.Ισως αν κάνεις λίγο υπομονή και περάσει αυτή η δύσκολη περίοδος που ζεις τώρα,μετά τα πράγματα να είναι καλύτερα.
07-02-2007, 16:17 #23
δεν ξέρω είμαι πολύ μπερδεμένη ξύπνησα με φοβερό πονοκέφαλο και δεν έχει περάσει ακόμα!
θα την δω αυριο και θα της το πω!
09-02-2007, 13:50 #24
siga_siga πώς είσαι?μίλησες με την ψυχίατρό σου?περιμένουμε νέα σου.
20-02-2007, 12:59 #25
SORROW ηθελα να σου ξαναγραψω.....ελπιζω και ευχομαι να εισαι καλυτερα!!!σιγουρα ειμαστε εδω να σε στηριξουμε...αλλα αν κοιταξεις και γυρω σου θα δεις ανθρωπους που σε αγαπανε και σε νοιαζονται...
ολα να πανε καλα ευχομαι!!!προσπαθησε με ολη σου την δυναμη...
λενε οτι ο θεος δεν μας στελνει παραπανω απο οτι μπορουμε να αντεξουμε...ισως λεω κουταμαρες παλι αλλα θελω να σε κανω να αισθανθεις καλυτερα...κουραγιο
21-02-2007, 02:04 #26
Ελπιζω Sorrow να εισαι καλα και γι αυτο να μην ενιωσες την αναγκη να γραψεις εδω τον τελευταιο καιρο.
Τα πραγματα δεν ειναι παντα τοσο ασχημα οσο φαινονται.
Ακομα και οταν μας φαινεται οτι ειμαστε σε αδιεξοδο, παντα υπαρχει καποια φωτεινη πορτουλα που δεν μπορουμε να τη δουμε μονοι μας. Εκει αν δεν εχουμε τους καταλληλους ανθρωπους γυρω μας να μας τη δειξουν, η ιδανικη λυση ειναι ενας ειδικος(ψυχολογος) για να μας κανει να δουμε τη θετικη πλευρα που μονοι μας δε βλέπουμε. Ολοι οταν αντιμετωπιζουμε μεγαλα προβληματα νομιζουμε οτι δεν υπαρχει λυση και ουτε οι αλλοι μπορουν να βοηθησουν αλλα παντα κανουμε λαθος. Παντα υπαρχει η φωτεινη πλευρα και η ελπιδα.
Και οταν θα σου δειξουν αυτη την πλευρα τοτε θα αρχισεις να ζεις.
21-02-2007, 02:05 #27
Ελπιζω Sorrow να εισαι καλα και γι αυτο να μην ενιωσες την αναγκη να γραψεις εδω τον τελευταιο καιρο.
Τα πραγματα δεν ειναι παντα τοσο ασχημα οσο φαινονται.
Ακομα και οταν μας φαινεται οτι ειμαστε σε αδιεξοδο, παντα υπαρχει καποια φωτεινη πορτουλα που δεν μπορουμε να τη δουμε μονοι μας. Εκει αν δεν εχουμε τους καταλληλους ανθρωπους γυρω μας να μας τη δειξουν, η ιδανικη λυση ειναι ενας ειδικος(ψυχολογος) για να μας κανει να δουμε τη θετικη πλευρα που μονοι μας δε βλέπουμε. Ολοι οταν αντιμετωπιζουμε μεγαλα προβληματα νομιζουμε οτι δεν υπαρχει λυση και ουτε οι αλλοι μπορουν να βοηθησουν αλλα παντα κανουμε λαθος. Παντα υπαρχει η φωτεινη πλευρα και η ελπιδα.
Και οταν θα σου δειξουν αυτη την πλευρα τοτε θα αρχισεις να ζεις.
15-03-2007, 22:14 #28
Gia sas akoma mia fora...eixa poli kairo na asxolithw me to forum...pio poli tha elega gt de nomizw pia na mporw na prosferw kati pia de xerw kata poso kati pou tha ebgaine apo to mialo mou tha mporouse na boithisei kapion...
Meta apo kapia sizitish pou eixa prosfata apofasisa telhka na mpw kai na dw mhpos kai exw kati na pw...kati na deixw...
Eyxaristw olous osous egrapsan se afto to post...Katanow pws htan megalo mou lathos na grapsw kati tetoio...ma otan to katalaba htan pia arga...to na to afairesw isos dimiourgouse skepseis gia mena anepithimites...
Pragmatika tha ithela na pw pws ola pia einai kalhtera kai pws exoun allaxei pragmata sth zoi m pros to kalhtero...ma afto tha htan psema...ola exoun minei stathera...ma de tha eprepe na paraponiemai mias kai gia merikous pane pros to xeirotero...
Siga_siga diavasa ta osa egrapses kai elpizw na eisai kalhtera kai na sou exoun fygei apo to mialo oi anepithimites skepseis...
Sas eyxaristw kai palh olous...
Me ektimish...Sorrow...
16-03-2007, 13:42 #29
ναι μου έχουνε φύγει.
τουλάχιστον για την ώρα. έχω αρχίσει και έχω αϋπνίες. ξημερώματα με πιάσανε τα κλάμματα και ο μπαμπάς μου ήρθε και με αγκαλίασε στο σαλόνι 5:15 ξημερώματα. όταν ηρέμισα μετά από ώρα, έβαλε εκείνος τα κλάμματα. μου είπε οτι θέλει να είμαι καλά. μετά πήγε για δουλεια.
έχω κουραστεί γενικά, βαριέμαι, εξαντλήθηκα!
είδωμεν!
16-03-2007, 14:15 #30
Sorrow και siga_siga χαίρομαι πολύ που είσαστε εδώ και το παλεύετε.Εύχομαι να μην σας ξαναέρθουν στο μυαλό τέτοιες σκέψεις.Και αν σας ξαναέρθουν να έχετε τη δύναμη να τις νικήσετε και να τις διώξετε.
Xanax και Ναρκωτεστ!
20-07-2025, 20:57 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή