"Πανεύκολο" το σεξ για τους ομοφυλόφιλους άντρες; - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 32
  1. #16
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Argyroupoli beach
    Posts
    225
    Quote Originally Posted by dimoskon View Post
    Δεν ξέρω...μάλλον λάθος φόρουμ διάλεξα το θέμα μου να "φτύσω"!
    'Οπως και να 'χει,ευχαριστώ και καλησπερίζω!!

    :cool:
    Εδω που τα λέμε το έθεσες λιγο άτσαλα το ολο θεμα αλλα τεσπα... βασικά δεν καταλαβα ποια η απορία σου δλδ επι του θέματος.
    Forbidden dreams

  2. #17
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    greece
    Posts
    415
    Εγώ να σας πω την αλήθεια δεν κατάλαβα ακριβώς τί συζητάμε.... Ότι οι ομοφυλόφιλοι είναι σεξομανεις? Ότι οι σεξομανεις γίνονται ομοφυλόφιλοι επειδή δεν υπάρχουν γυναίκες που κάνουν πολύ σεξ? Δεν κατάλαβα... Αλλά αν λες κάτι από αυτα,πιστεύω ότι δεν ισχύει τίποτα από τα δύο...

  3. #18
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Αιτωλ
    Posts
    1,390
    η 'μαλακια' -μονος η με παρεα- ειναι 'πανευκολη', οταν προσδωκεις και λιγο ερωτα γινεται ποιο δυσκολο

  4. #19
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2012
    Location
    Thessaloniki
    Posts
    234
    Quote Originally Posted by kokkinoskoufitsa View Post
    Εγώ να σας πω την αλήθεια δεν κατάλαβα ακριβώς τί συζητάμε.... Ότι οι ομοφυλόφιλοι είναι σεξομανεις? Ότι οι σεξομανεις γίνονται ομοφυλόφιλοι επειδή δεν υπάρχουν γυναίκες που κάνουν πολύ σεξ? Δεν κατάλαβα... Αλλά αν λες κάτι από αυτα,πιστεύω ότι δεν ισχύει τίποτα από τα δύο...
    για το δεύτερο συζητάμε
    http://lewforeio31.blogspot.com κάτι παραπάνω από ένα απλό λεωφορείο

  5. #20
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2013
    Location
    Β612
    Posts
    183
    Θα ποσταρω και γω μία έρευνα
    του National Geographic για την ζωή
    του λεμουριου....
    Να το μυστικό μου είπε η αλεπού.....μόνο με την καρδιά κανείς
    μπορεί να δει καθαρά...

  6. #21
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    188
    Μεχρι και περιπου πριν ενα χρονο ηταν πολυ ευκολο να βρει κανεις σεξ μεταξυ αντρων καθως υπηρχαν σχετικα gay στεκια με τα λεγομενα Dark rooms στα οποια εμπενε κανεις μεσα και ηταν πισα σκοταδι. Μεσα σε αυτα τα rooms ( βρισκονταν συνηθως μεσα και υπογειως σε ενα gay club ) υπηρχαν φυσικα αλλοι αντρες που εδιναν η επαιρναν χαρα μεταξυ τους ξαναλεω χωρις φωτα. Υπηρχε μονο μια φωτεινη ενδειξη εξω απο το δωματιο σε περιπτωση που ηταν αρκετοι εκει μεσα και δεν χωραγε αλλος. Επεισης τα στεκια αυτα,μερικα ηταν στην επιφανεια τους τυπου σαουνα οπου παρευρισκετε κανεις αναγκαστικα γυμνος, αρα και μετα καταλαβαινετε τι μπορει να προκυψει, αν ηθελε κανεις να βρεθει λιγο πιο prive εκανε εξορμηση στην φυση( πισω απο την ακροπολη, στα γνωστα σε ολους λιμανακια και στην πλατεια του ζαπειου). Υπαρχουν και gay chat rooms τα οποια για να γινει κανεις μελος εχει επιλογη στο να εμφανησει ολες μα ολες του τις αναλογιες online και μεσω καμερας αν προκυψει καποια γνωρημια παμε παρακατω. Ολα αυτα ναι κανουν την αντρικη gay ζωη πιο ευκολη. Στην γυναικεια gay ζωη τα πραγματα δεν εχουν εξελιχθει τοσο σε αυτο το κοματι καθως στην γυναικα παιζεις με το πανω μυαλο και οχι με το κατω τοσο. Αν ηταν καθαρα σεξουαλικη απολαυση της γυναικας τοτε θα σας "καθομασταν" πιο αμεσα...

  7. #22
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2012
    Location
    Thessaloniki
    Posts
    234
    πολ΄υ ενδιαφέρουσες πληροφορίες! πλέον καταργήθηκαν μάλλον όλα αυτά όπως αφήνεις να εννοηθεί
    http://lewforeio31.blogspot.com κάτι παραπάνω από ένα απλό λεωφορείο

  8. #23
    Αυτό το σχόλιο που κάνεις με τις Ελληνίδες.... γελάω ... μάτια μου μιλάμε για γυναίκες ,οι γυναίκες δεν έχουν φυλή , εσύ βέβαια πονηρά σκεπτόμενος για να πιάσεις λαβράκια , τι το ήθελες το σχόλιο με το λεσβιακά και ελληνίδες , πλάκα έχεις !!!!!!

  9. #24
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2012
    Location
    Thessaloniki
    Posts
    234
    σε μένα αναφέρεσαι; δεν κατάλαβα τι ακριβώς εννοείς
    http://lewforeio31.blogspot.com κάτι παραπάνω από ένα απλό λεωφορείο

  10. #25
    Banned
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    6,851
    μαλλον εννοει οτι νιωθουν πως δεν εχουν φυλη. γιατι διαφορες βλεπουμε ακομα κι αναλογα το μερος που ζουν. δυστυχως οι ελληνιδες χασαν αυτο το μεσογειακο ταμπεραμεντο που ειχαν καποτε. τους γαμησε η εκκλησια το κεφαλι, πλυση εγκεφαλου κι ολας με διαφημισεις και το σωστο προτυπο του αντρα, ηρθε και η κριση τωρα να τις αποτελειωσει.

    αντε μετα να μη φαινονται ψυχρες, αρνητικες, αδιαφορες και δυσκολες. προτιμουν πλαστικα πραγματα πλεον, ειναι πιο ευκολο για κεινες να τα κουμανταρουν χωρις να μπλεκουν. και τελικα ο κακομοιρης ο ελληνακος μενει αγαμητος. και φυσικα θα το γυρισει αναγκαστικα. εκτος αν βρει τροπο να μειωσει αλλιως τις ορμες του.

  11. #26
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    between heaven and hell
    Posts
    7,796
    KENO δν εχει να κανει η ομοφυλοφιλια πιστευω τοσο με το αν ειναι κανεις απογοητευμενος απο τις γυναικες η δν βρισκει να κανει σεξ.. τωρα εσυ τα λες με τον τροπο που το βλεπεις το θεμα κ ισως κρινεις με βαση της δικες σου εμπειριες.. με βαση αυτη τη συλλογιστικη ομως, εφοσον κ εσυ εισαι μεγαλο χρονικο διαστημα στην αγαμια (ελπιζω να μην παρεξηγησες), τι σε εμποδισε λοιπον να το γυρισεις? αρα παιζουν ρολο κ αλλα πραγματα! επισης οπως βλεπεις εσυ τις γυναικες με εναν α τροπο πχ, μπορει εκεινες να σας βλεπουν (τους αντρες) 10 φορες πιοα αρνητικα με αποτελεσμα να μενουν ολοι μονοι τους.. ο καθενας πιστευει κ εικαζει τα δικα του συμφωνα με τα βιωματα του.. δν συμφωνεις?
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

  12. #27
    Banned
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    6,851
    Lacrymosa 2 πραγματα:

    πρωτον σταματα να γραφεις με φωσφορουχο πρασινο γιατι δε μπορω να σε διαβαζω. ποναν τα ματια μου προσπαθωντας να δω τι απαντησες. η οθονη του υπολογιστη μου ειναι καινουργια, πριν κανα διμηνο τη πηρα και τα δειχνει ολα αρκετα καθαρα κι εντονα. μια χαρα εγραφες χτες, γιατι εβαλες χρωμα τωρα ?

    δευτερον αυτα που εγραψα δεν ειναι μονο για μενα προσωπικα, ειναι με βαση τι παρατηρω περισσοτερο γυρω μου. αν δε το πιστευεις τραβα μπες στο bourdela.com να δεις ποσοι προτιμαν τις ιεροδουλες. ολοι αυτοι λοιπον για να τις προτιμαν σημαινει οτι κατι δε παει καλα. δεν ειναι κοροϊδα να πληρωνουν μια περιουσια εκει, θετωντας σε κινδυνο και τη ζωη τους κολλωντας το οτιδηποτε. αν καθοντουσαν ολες οι γυναικες ευκολα και δεν ειχαν απαιτησεις, τοτε ολοι θα ειμασταν ευχαριστημενοι κι ευτυχισμενοι. δε συμβαινει για τον Α ή Β λογο (εγω πιστευω οτι φταιει η κριση, το ψωνισμα και η εκκλησια, αλλος μπορει να πιστευει οτι θελει). τουλαχιστον ετσι βλεπω πως συμβαινει στην Αθηνα, στη Σαλονικα μπορει να ειναι οντως παραδεισος.

  13. #28
    Γενικά υπάρχει ισχυρή συσχέτιση μεταξύ αστικοποίησης και πορνοποίησης, ενίοτε η Αθήνα απορροφά την πορνεία εξίσου άτσαλα με τον πληθυσμό της. Επιπροσθέτως, πρέπει να διακρίνουμε τους ετεροφυλόφιλους(αυτούς δηλαδή που ερωτεύονται γυναίκες), από τους ετεροσεξουαλικούς(αυτούς που απλώς επιθυμούν γυναίκες). Κατά συνέπεια, οι άντρες οι οποίοι είναι προσανατολισμένοι κυρίως στο σεξ και δεν επενδύουν ιδιαίτερο χρόνο σε συναισθηματικές εμπλοκές, κάλλιστα γίνονται περισσότερο ζωώδεις και λιγότερο επιλεκτικοί.

    Οπότε υπάρχουν κάποιες ενδείξεις περί του θέματος! 'Οσον αφορά δε την ψυχαναγκαστική πρόσβαση στην αγοραία πορνεία από σημαντική μερίδα του αντρικού πληθυσμού, εγώ σκέφτομαι ως εξής: οι άντρες με τα λιγότερα κοινωνικά προνόμια, έχουν αντίστοιχα και την μεγαλύτερη αντικειμενική δυσκολία στις δημόσιες σχέσεις. Άρα τελικά συναναστρέφονται και λιγότερες γυναίκες οπότε και καταλήγουν σε μικρότερη γκάμα επιλογών, ενίοτε και στα "υποκατάστατα".
    Last edited by dimoskon; 10-05-2013 at 19:59.

  14. #29
    Banned
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    6,851
    Quote Originally Posted by dimoskon View Post
    εγώ σκέφτομαι ως εξής: οι άντρες με τα λιγότερα κοινωνικά προνόμια, έχουν αντίστοιχα και την μεγαλύτερη αντικειμενική δυσκολία στις δημόσιες σχέσεις. Άρα τελικά συναναστρέφονται και λιγότερες γυναίκες οπότε και καταλήγουν σε μικρότερη γκάμα επιλογών, ενίοτε και στα "υποκατάστατα".
    ακριβως, γι'αυτο της λεω οτι η κριση μας επηρεαζει ειτε το θελουμε ειτε οχι. ο κοσμος δεν εχει λεφτα πλεον, οποτε πως θα κυκλοφορισει για να γινει κοινωνικος ? οι γυναικες γενικα (κι οχι μονο η Lacrymosa) φαινεται να μην το αντιλαμβανονται αυτο στους αντρες σημερα. δεν εχουν το ρολο του κυνηγου, του προστατη, του παροχου, κι ετσι αυτες δεν αντιμετωπιζουν τοσες δυσκολιες. η μοναδικη δυσκολια που εχουν ειναι πως να βαφτουν λιγακι, να κουνηθουν και να προκαλεσουν, για να επιλεξουν τον καλυτερο.

  15. #30
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    In this old house where every door is open
    Posts
    2,572
    εγω θα ελεγα πως η ανισορροπια εκκινα οτι οι γυναικςε εχουν το ρολο του προστατη, του παροχου, και περασαν και στο ρολο του κυνηγου, απο τοτε που βηγκαν στην αγορα εργασιας, και αυτοε γινε μολις πολυ προσφατα, μεταπολεμικα. Για αυτο οι αντρες εχασαν το ρολο τους καπως και τα προνομια που απολαμβαναν καποτε, επειδη οι γυναικες γινανε κι αυτες αντρακια.

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Similar Threads

  1. Replies: 28
    Last Post: 14-09-2011, 22:24
  2. Άντρας/γυναίκα στην "άλλη"τους πλευρά
    By RainAndWind in forum Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότητα
    Replies: 66
    Last Post: 16-01-2010, 14:04
  3. Aτομα με υψηλη αναγκη επιβεβαιωσης του "εγω" τους
    By Empneustns in forum Ψυχολογική Υποστήριξη & Αυτοβοήθεια
    Replies: 11
    Last Post: 23-12-2008, 09:39
  4. Replies: 4
    Last Post: 13-11-2007, 21:59
  5. \"Έρωτας\" με προβλήματα υγείας!, ...τότε χωρισμός \"κάνει καλό\", όχι σε μένα πάντως...
    By BlueNote in forum Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότητα
    Replies: 9
    Last Post: 14-08-2006, 11:54

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •