"Πανεύκολο" το σεξ για τους ομοφυλόφιλους άντρες; - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 32 of 32
    Senior Member
    Quote Originally Posted by giannis94 View Post
    πολ΄υ ενδιαφέρουσες πληροφορίες! πλέον καταργήθηκαν μάλλον όλα αυτά όπως αφήνεις να εννοηθεί
    Μιλαω με βαση τα οσα εχω δει με τα ματια μου. Τα clubs με τα dark rooms τουλαχιστον τα δυο που εγω εχω επισκεφθει εδω στην Αθηνα, εχουνε πλεον κλεισει(αγνωστη για εμενα αιτια).Δεν γνωριζω αν εχει μεταφερθει η "επιχειρηση" αλλου. Υποθετω πως καταργηθηκαν. Για την σαουνα ξερω οτι ειναι ακομη ανοιχτη αλλα δεν εχω μπει μεσα γιατι ειμαι γυναικα... (!) Οσον αφορα την εξορμηση στην φυση, εχουν αρχισει και τους κυνηγανε (λιγο η ομαδα ΔΙΑΣ, λιγο η Χρυση Αυγη, {χωρις να θεσω κανενα πολιτικο θεμα.})οποτε και κριβονται σε λιγοτερο ορατα σημεια απο πεζους ή το δρομο. Πχ το Ζαπειο πλεον δεν ειναι και τοσο διασημη πιατσα οσο τα λιμανακια, χωρις αυτο βεβαια να σημαινει οτι οι γκει πανε μονο εκει. Αυτα απο εμενα!!
    Last edited by Anna M.; 11-05-2013 at 01:24.

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    Lacrymosa 2 πραγματα:

πρωτον σταματα να γραφεις με φωσφορουχο πρασινο γιατι δε μπορω να σε διαβαζω. ποναν τα ματια μου προσπαθωντας να δω τι απαντησες. η οθονη του υπολογιστη μου ειναι καινουργια, πριν κανα διμηνο τη πηρα και τα δειχνει ολα αρκετα καθαρα κι εντονα. μια χαρα εγραφες χτες, γιατι εβαλες χρωμα τωρα ?

χαχαχα ρε κενο οκ, απλα χτες με επιασε να πειραματιζομαι με τα χρωματακια εδω κ σε καθε μ απαντηση επελεγα κ διαφορετικο χρωματακι, οκ θα γραφω με το μαυρο το κανονικο η θα βαζω χρωματα γραμματοσειρας π διαβαζονται πιο ευκολα.. εχεις δικιο παντως, κι εγω π το ξαναδιαβασα μ βγηκαν τα ματια..

δευτερον αυτα που εγραψα δεν ειναι μονο για μενα προσωπικα, ειναι με βαση τι παρατηρω περισσοτερο γυρω μου. αν δε το πιστευεις τραβα μπες στο bourdela.com να δεις ποσοι προτιμαν τις ιεροδουλες. ολοι αυτοι λοιπον για να τις προτιμαν σημαινει οτι κατι δε παει καλα. δεν ειναι κοροϊδα να πληρωνουν μια περιουσια εκει, θετωντας σε κινδυνο και τη ζωη τους κολλωντας το οτιδηποτε. αν καθοντουσαν ολες οι γυναικες ευκολα και δεν ειχαν απαιτησεις, τοτε ολοι θα ειμασταν ευχαριστημενοι κι ευτυχισμενοι. δε συμβαινει για τον Α ή Β λογο (εγω πιστευω οτι φταιει η κριση, το ψωνισμα και η εκκλησια, αλλος μπορει να πιστευει οτι θελει). τουλαχιστον ετσι βλεπω πως συμβαινει στην Αθηνα, στη Σαλονικα μπορει να ειναι οντως παραδεισος.
    φυσικα ειναι παραδεισος στη Σαλονικα κ σε περιμενω 2 χρονια απο τοτε π γραφω εδω να ερθεις, αλλα δν μας καταδεχεσαι δν μας κανεις την τιμη.. κ οπως λεει κ ενα ανεκδοτο ''σαν τη χαλκιδικη δν εχει!"
    Το φορουμ bourdela.com το γνωριζω το εχω επισκευτει καποιες φορες κ εχω διαβασει διαφορα θεματα, αν κ ορισμενα π γραφουν ειναι εμετικα, παντως αν το δεις απο αποψης κοινωνιολογικης κτλ γιατι οι αντρες φτασαν σ αυτο το σημειο κτλ εχει ενα καποιο ενδιαφερον κ ισως να εχεις κ δικιο :)
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Page 3 of 3 FirstFirst 123