Αναγκη για μια αγκαλια.. - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 38
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Σου δίνω μια αγκαλια εγώ αμα την θες! :)
    Να σε ρωτήσω κάτι? Γιατι πρέπει να είναι του αντίθετου φύλου? Εμένα θα μου άρεσε και η αγκαλιά μια φίλης μου...
    θα ενοιωθα πολυ αβολα αν με αγκαλιαζε ενοσ φιλος...δεν ξερω πωσ ακουγεται αυτο και ισως οι γυναικες να ειστε χαρουμενες και με τν αγκαλια μιασ φιλησ σας αλλα προσωπικα θα ηθελα την αγκαλια καποιασ(οχι δεν αναφερομαι παντα στην ιδια..)

Senior Member
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    confuse,
    αυτήν την αγκαλιά την ζητάει ο ενήλικος confuse ή το παιδάκι που κρύβει μέσα του; Πιστεύω πως μάλλον το παιδί την έχει ανάγκη,
    γι' αυτό αγκαλιάσε το εσύ και πες του ότι μέχρι να μας αγκαλιάσουν οι απ' έξω είμαστε επαρκείς ο ένας για τον άλλον!
    θεωρε οτι ειναι ο ενηλικοσ confuse....βασικα αφοτου ειχε χωρισει η ''κολλητη'' μου οταν με ειχε ρωτησει ενα βραδυ τι θελω την γκομενα...και τησ ειπα να γυρισω σπιτι και ενω ειμαι χαλια να εχω καποιον εκει να με στηριξει να με αγκαλιασει και να νοιωσω και παλι καλα...νομιζω λοιπον πωσ δεν ειναι το παιδακι confuse αυτο που εχει την αναγκη τησ αγκαλιασ...

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Δεν εχεις καμια φιλη, καμια αδερφη, καμια ξαδερφη να αγκαλιασεις?

Senior Member
    Quote Originally Posted by confuse View Post
    Οχι μην τρομαζετε δεν εφαγα ακυρο(απο καποια κολλητη:p), απλως ηθελα να μαθω αν ειναι στιγμες που και εσεις νοιωθετε κατι παρομοιο. Γενικα οπως εχω αναφερει και αλλες φορες εχω μικρο/μεγαλοπροβληματα που με κανουν να νοιωθω ασχημα και ειμαι συνεχως σε μια κατασταση πληρους αρνητισμου, καταστροφολογιας και πολλες φορες βλεπω τα παντα μαυρα. Ερχομαι λοιπον και ρωτω νοιωθετε και σεις την αναγκη για μια αγκαλια?? Μια αγκαλια που θα ερθει απο ενα ατομο του αντιθετου με εσας φιλου, που θα ειναι πανω απ ολα ειλικρινης και θα ειναι μια αγκαλια για να σου δωσει να καταλαβεις οτι πραγματικα καποιος ειναι διπλα σου... Και αυτος ο καποιος δεν θα ειναι διπλα σου μονο με 2 κουβεντες και καποιες συμβουλες αλλα με τον πιο εμπρακτο τροπο. Με μια αγκαλια που θα σε κανει να νοιωσεις σημαντικος αναμεσα στους φιλους, γνωστους, τους δικους σου ανθρωπους...
    οχι πλεον.. πριν παρω φαρμακα οταν ημουν ακομα αρρωστη το ζητουσα κολασμενα ομως.. πλεον οχι δεν το εχω αναγκη ουτε απο φιλες μου ουτε καν οταν εχω τις μαυρες μου καλο δεν ειναι αυτο? :)
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
    The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]

Senior Member
    Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    Δεν εχεις καμια φιλη, καμια αδερφη, καμια ξαδερφη να αγκαλιασεις?
    αδερφη μια ξαδερφεσ πολλεσ, αλλα ποτε δεν εννοιωσα οτι αν τησ αγκαλιαζα θα ημουν καλυτερα...τον λογο δεν τον ξερω...

Senior Member
    Quote Originally Posted by BloodyKate View Post
    οχι πλεον.. πριν παρω φαρμακα οταν ημουν ακομα αρρωστη το ζητουσα κολασμενα ομως.. πλεον οχι δεν το εχω αναγκη ουτε απο φιλες μου ουτε καν οταν εχω τις μαυρες μου καλο δεν ειναι αυτο? :)
    δεν ξερω ρε συ μπλαντυκειτ αν ειναι καλο αυτο...εγω προσωπικα δεν το βλεπω καλο...προτιμω πολυ περισσοτερο την αμεση επαφη με καποιον, καποιον περαν των δικων μ(δλδ των συγγενων), παρα την υποκατασταση αυτησ τησ επιθυμιασ απο καποιου αλλου ειδουσ θεραπεια..:eek:

Senior Member
    Τι να σου πω.. ισως ειναι στον ανθρωπο, ισως δεν νιωθεις πολυ κοντα τους, ισως ειναι που εισαι και αρρεν.. Και εγω καποτε απο οτι θυμαμαι ντρεπομουν να αγκαλιαζω, η απλα ημουν πολυ σφιχτη, και δεν εκδηλωνα συναισθηματα, μετα ομως πηρα αερααααα :p

Senior Member
    φιλεσ λογω και τησ σχολησ στην οποια σπουδαζω πολυ λιγεσ και ακομη χειροτερα με καμια δεν ειμαι τοσο δεμενοσ...βασικα 2-3 κοριτσια με τα οποια και κανουμε περισσοτερο παρεα, δεν μπορω να τα προσεγγισω και να τουσ το ζητησω αυτο...ναι μεν κανουμε παρεα και παμε για κανα καφε αλλα ποτε δεν θα μπορουσα να τουσ πω...ξερεισ **** θελω να σε αγκαλιασω γτ θα γινω καλυτερα....:confused::confused:

Senior Member
    Δε μπορεις να αγκαλιασεις αυθορμητα?? Μπορει να νομιζεις οτι θα τους φανει παραξενο, επειδη δεν τις εχεις συνηθισει, αλλα δεν νομιζω να κακοπεφτει σε κανεναν/καμια μια αγκαλια! Κι εγω σου λεω ημουν πολυ κλειστη, μεχρι που κατι επαθα και... ανοιξα! Και ετσι με ξερανε, οτι ειμαι γενικα συγκρατημενη, αλλα με μαθανε και αλλιως τωρα, και δεν παραπονεθηκε κανεις ουτε μια φορα για την αλλαγη!! χοχο! Να φανταστεις ο κολλητος μου ο αγαπημενος με ηξερε οτι ημουν strict, και μετα το διαστημα της αλλαγης μου, ειχα να τον δω και καναν χρονο, τον συνανταω στην Αθηνα τον αγκαλιαζα και τον φιλαγα μες στο δρομο, μπορει να παραξενευτηκε στην αρχη, αλλα του αρεσεεε και το συνηθισε τσακ μπαμ:p Aν δεν φανει οτι πας να την πεσεις στις φιλες σου, αλλα εκφραζεις γνησιο συναισθημα και ψυχολογικη αναγκη, δε νομιζω να εχει κανεις προβλημα!!

Senior Member
    δεν ξερω ρε συ μπλαντυκειτ αν ειναι καλο αυτο...εγω προσωπικα δεν το βλεπω καλο...προτιμω πολυ περισσοτερο την αμεση επαφη με καποιον, καποιον περαν των δικων μ(δλδ των συγγενων), παρα την υποκατασταση αυτησ τησ επιθυμιασ απο καποιου αλλου ειδουσ θεραπεια..:eek:
    μα δεν ηταν κοματι της θεραπειας αυτο
    απλα συνεβη... δεν νιωθω την αναγκη για γουτσου γουτσου
    ελα μα καλα ειναι
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
    The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]

Senior Member
    Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    Aν δεν φανει οτι πας να την πεσεις στις φιλες σου, αλλα εκφραζεις γνησιο συναισθημα και ψυχολογικη αναγκη
    βασικα ποτε δεν εδειξα σε φιλουσ με τουσ οποιουσ δεν ειμαι κοντα οτι εχω μια τετοια αναγκη, αντιθετωσ θελω να φαινομαι δυνατοσ...αλλα απο δυναμεισ...στερευω....και πλεον ειμαι στο σημειο να λεω αυτα τα πραγματα εδω γτ δεν εχω τη δυναμη να τα πω πουθενα αλλου:eek: και ναι αν κανω κατι τετοιο σε αυτεσ τισ φιλεσ μονο ωσ πεσιμο θα το δουν....

Senior Member
    βασικα ποτε δεν εδειξα σε φιλουσ με τουσ οποιουσ δεν ειμαι κοντα οτι εχω μια τετοια αναγκη, αντιθετωσ θελω να φαινομαι δυνατοσ...αλλα απο δυναμεισ...στερευω....και πλεον ειμαι στο σημειο να λεω αυτα τα πραγματα εδω γτ δεν εχω τη δυναμη να τα πω πουθενα αλλου:eek: και ναι αν κανω κατι τετοιο σε αυτεσ τισ φιλεσ μονο ωσ πεσιμο θα το δουν....
    καπως ετσι την παταγα κι εγω! Ημουν η δυνατη που δεν ειχε αναγκη, ρε συ δεν ξερεις τι γαματα που ειναι να μη χρειαζεται να εισαι δυνατος συνεχεια και να δειχνεις τις αδυναμιες σου και τις αναγκες σου! Αυτο ειναι πραγματικη δυναμη!!!!!!!!!

Senior Member
    Παιδες,εγω κ αν ειμαι αγκαλιτσας!!!!!Λατρευω τις αγκαλιτσες,με κανουν να νιωθω ασφαλης,μου δινουν δυναμη κ κουραγιο κ τοσα αλλα(μπλα μπλα μπλα ολοι ξερετε τι θελω να πω).. Υπηρξαν κ υπαρχουν στιγμες που χρειαζομαι τοσο πολυ μια αγκαλια μα δεν την εχω..τοτε ξερετε τι κανω??παιρνω αγκαλιτσα τα αρκουδακια μου(οχι πως βοηθαει αυτο αλλα λεμε):P:P Ευτυχως ομως,ειμαι πολυ τυχερη,εχω ατομα πολυ κοντινα μου που αγαπω κ μ'αγαπουν κ αντιλαμβανονται αυτη μου την αναγκη(τα λατρεμενα μου ανηψακια,τους παππουδες μου,τον χαζουλη τον αδερφο μου,την κολλητη κ τον κολλητο μου,το προ-λιγων μηνων γεννημενο βαφτηστηρι μου:P).βεβαια,κ εγω ειχα μια αγκαλια την οποια χρειαζομουν κ χρειαζομαι πιο πολυ απο οποιαδηποτε αλλη,στην οποια ξεχνουσα τα παντα,μα δυστυχως την εχασα... δυστυχως παντα εκεινη θα αναζητω κ μονο εκεινη θα μπορει να με κανει καλα,αλλα ας μην ειμαι αχαριστη..τοσες αγκκαλιτσες εχω,που εχουν το βασικοτερο απο ολα..ΑΓΑΠΗ!! αντε βρε,μαζευτειτε για αγκαλιτσα!!!Δινω απλοχερα!!Οσοι θελετε ελατεεεε:D:D:D:D:
    (soulmatesNeverDie!!!)

Senior Member
    Quote Originally Posted by N.Princess View Post
    Παιδες,εγω κ αν ειμαι αγκαλιτσας!!!!!Λατρευω τις αγκαλιτσες,με κανουν να νιωθω ασφαλης,μου δινουν δυναμη κ κουραγιο κ τοσα αλλα(μπλα μπλα μπλα ολοι ξερετε τι θελω να πω).. Υπηρξαν κ υπαρχουν στιγμες που χρειαζομαι τοσο πολυ μια αγκαλια μα δεν την εχω..τοτε ξερετε τι κανω??παιρνω αγκαλιτσα τα αρκουδακια μου(οχι πως βοηθαει αυτο αλλα λεμε):P:P Ευτυχως ομως,ειμαι πολυ τυχερη,εχω ατομα πολυ κοντινα μου που αγαπω κ μ'αγαπουν κ αντιλαμβανονται αυτη μου την αναγκη(τα λατρεμενα μου ανηψακια,τους παππουδες μου,τον χαζουλη τον αδερφο μου,την κολλητη κ τον κολλητο μου,το προ-λιγων μηνων γεννημενο βαφτηστηρι μου:P).βεβαια,κ εγω ειχα μια αγκαλια την οποια χρειαζομουν κ χρειαζομαι πιο πολυ απο οποιαδηποτε αλλη,στην οποια ξεχνουσα τα παντα,μα δυστυχως την εχασα... δυστυχως παντα εκεινη θα αναζητω κ μονο εκεινη θα μπορει να με κανει καλα,αλλα ας μην ειμαι αχαριστη..τοσες αγκκαλιτσες εχω,που εχουν το βασικοτερο απο ολα..ΑΓΑΠΗ!! αντε βρε,μαζευτειτε για αγκαλιτσα!!!Δινω απλοχερα!!Οσοι θελετε ελατεεεε:D:D:D:D:
    Εγώ έρχομαι πάντως,άλλος με τη βάρκα μας?

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΗΛΙΑΝΝΑ View Post
    Εγώ έρχομαι πάντως,άλλος με τη βάρκα μας?
    χεχε καλως τηηηηην:D:D
    (soulmatesNeverDie!!!)

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast