Αναγκη για μια αγκαλια.. - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 38 of 38
    Senior Member
    Quote Originally Posted by N.Princess View Post
    παιρνω αγκαλιτσα τα αρκουδακια μου(οχι πως βοηθαει αυτο αλλα λεμε):P:P
    βασικα θα αναφερω κατι και ελπιζω να μν φανω και ανωμαλοσ...ειναι πολλεσ φορεσ που τα τελευταια 2 χρονια, οταν κοιμαμαι το μαξηλαρι δεν το εχω για προσκεφαλι μου, αντιθετωσ το εχω στην αγκαλια μ πιασμενο με το δεξι μ χερι......εκει κατεληξα να νομιζω οτι αγκαλιαζοντασ το μαξιλαρι με γεμιζει...:(

ελα εσυ ρε N.Princess να σε αγκαλιασω...να βρω ενα ατομο που να θελει την αγκαλια μ και του πληρωνω και τα εισητηρια....!!!χιλιεσ φορεσ χωρισ 2 ποτα, ασ μν βγω 2 φορεσ εξω, να εχω ομωσ μια αγκαλια που θα με κανει να νοιωσω κατι....:(:(:(

ελατε και οι υπολοιπεσ...!!!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΗΛΙΑΝΝΑ View Post
    Εγώ έρχομαι πάντως,άλλος με τη βάρκα μας?
    παρωωωωωωων
    Forbidden dreams

Senior Member
    Quote Originally Posted by YannisCrete View Post
    παρωωωωωωων

Καλως ηρθες κ εσυυυυ :D
    (soulmatesNeverDie!!!)

Senior Member
    [QUOTE=confuse;345167]βασικα θα αναφερω κατι και ελπιζω να μν φανω και ανωμαλοσ...ειναι πολλεσ φορεσ που τα τελευταια 2 χρονια, οταν κοιμαμαι το μαξηλαρι δεν το εχω για προσκεφαλι μου, αντιθετωσ το εχω στην αγκαλια μ πιασμενο με το δεξι μ χερι......εκει κατεληξα να νομιζω οτι αγκαλιαζοντασ το μαξιλαρι με γεμιζει...

ελα εσυ ρε N.Princess να σε αγκαλιασω...να βρω ενα ατομο που να θελει την αγκαλια μ και του πληρωνω και τα εισητηρια....!!!χιλιεσ φορεσ χωρισ 2 ποτα, ασ μν βγω 2 φορεσ εξω, να εχω ομωσ μια αγκαλια που θα με κανει να νοιωσω κατι....

Συμφωνω φιλε μου!!Οχι βρε συ,καθολου ανωμαλος(χαχα κ εγω το ιδιο κανω..σιγουρα υπαρχουν κ αλλοι που το κανουν δεν ειμαστε μονο εμεις,μην κοιτας που δεν το παραδεχονται:P) Ηρθααα :D Aγκαλιτσα σφιχτη σφιχτη:D:D:D
    (soulmatesNeverDie!!!)

Senior Member
    Συμφωνω φιλε μου!!Οχι βρε συ,καθολου ανωμαλος(χαχα κ εγω το ιδιο κανω..σιγουρα υπαρχουν κ αλλοι που το κανουν δεν ειμαστε μονο εμεις,μην κοιτας που δεν το παραδεχονται:P) Ηρθααα :D Aγκαλιτσα σφιχτη σφιχτη:D:D:D
    ξερω και γω...εφτασα 22 για να αγκαλιαζω μαξιλαρια, ενω μικροσ δεν ειχα ουτε ενα αρκουδακι...!!!ετσι ρε γαμωτο σφιχτη....να την νοιωσουμε για τα καλα...!!!

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Quote Originally Posted by confuse View Post
    βασικα θα αναφερω κατι και ελπιζω να μν φανω και ανωμαλοσ...ειναι πολλεσ φορεσ που τα τελευταια 2 χρονια, οταν κοιμαμαι το μαξηλαρι δεν το εχω για προσκεφαλι μου, αντιθετωσ το εχω στην αγκαλια μ πιασμενο με το δεξι μ χερι......εκει κατεληξα να νομιζω οτι αγκαλιαζοντασ το μαξιλαρι με γεμιζει...

Ε οχι και ανωμαλος!! Παρα πολυς κοσμος, ναι, και αντρες κοιμουνται ετσι!!!!!!! Στο λεω να το ξερεις!! ΕΙναι φυσιολογικοτατο, οχι ανωμαλο! Εγω οταν ενιωθα μοναξια για μεγαλο διαστημα κοιμομουνα με 5 μαξιλαρια, ενα στο κεφαλι, ενα πισω στην πλατη, ενα αγκαλια, ενα αναμεσα στα ποδια, και ενα κατω απο τα ποδια! Και μου εφευγε η αισθηση της μοναξιας! Οταν σπουδαζα εξω και ημουνα μονη μου, ειχα παρει ενα αρκουδακι και κοιμομουνα μαζι του, ποτε στη ζωη μου απο μωρο παιδι δεν ειχα κοιμηθει με αρκουδακι, και οταν γυρισα Ελλαδα το εβαλα πανω στο γραφειο μου! Η αισθηση οτι κατι μαλακο σε ακουμπαει και το αγκαλιαζεις ειναι μοναδικη, εχει αποδειχτει και πειραματικα με το μαιμουδακι!!

ελα εσυ ρε N.Princess να σε αγκαλιασω...να βρω ενα ατομο που να θελει την αγκαλια μ και του πληρωνω και τα εισητηρια....!!!χιλιεσ φορεσ χωρισ 2 ποτα, ασ μν βγω 2 φορεσ εξω, να εχω ομωσ μια αγκαλια που θα με κανει να νοιωσω κατι....:(:(:(

Harlow’s most famous experiment involved giving young rhesus monkeys a choice between two different "mothers." One was made of soft terrycloth, but provided no food. The other was made of wire, but provided food from an attached baby bottle.

Harlow removed young monkeys from their natural mothers a few hours after birth and left them to be "raised" by these mother surrogates. The experiment demonstrated that the baby monkeys spent significantly more time with their cloth mother than with their wire mother. "These data make it obvious that contact comfort is a variable of overwhelming importance in the development of affectional response, whereas lactation is a variable of negligible importance," Harlow explained (1958).

Senior Member
    Καλως ηρθες κ εσυυυυ :D

..μόλις ήρθαμε κι άλλοι!!!

http://smileys.smilchat.net/emoticon/party/welcome.gif
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Senior Member
    Quote Originally Posted by confuse View Post
    ξερω και γω...εφτασα 22 για να αγκαλιαζω μαξιλαρια, ενω μικροσ δεν ειχα ουτε ενα αρκουδακι...!!!ετσι ρε γαμωτο σφιχτη....να την νοιωσουμε για τα καλα...!!!
    αμ εγω τι νομιζεις?ποτε στη ζωη μου δεν ειχα πιασει αρκουδακι..μαλιστα το θεωρουσα πολυ σαχλο..δες με ομως τωρα!!ετσι ρε,ασφικτικα σφιχτη
    (soulmatesNeverDie!!!)

Page 3 of 3 FirstFirst 123