i dikh mou istoria..
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 9 of 9
    Junior Member

i dikh mou istoria..

καλημερα..σημερα ανακαλυψα το φορυμ σας..ομολογω οτι αυτ0 που μου κινησε πιο πολυ τ0 ενδιαφερον ειναι οι προσωπικες ιστ0ριες..πριν λιγ0 εκλεισα τ0 σιτε και πηγα να 3απλωσω,διοτι αυρι0 εχω και σχ0λειο..αλλα σκεφτηκα..γτ να μην πω και γω αυτ0 π με απασχ0λει?δεν 8α πω βασανιζει..γτ αν με βασανιζε 8α με απασχ0λουσε εντ0να συνεχεια..

ειμαι 14..μα8ητρια τς 3 γυμνασιου..ισως λιγο πιο ωριμη απο τα αλλα κοριτσια της ηλικιας μου,λ0γω των καταστασεων που εχω περασει..γνωριζω πως το οικογενειακο περιβαλλον ειναι το πιο σημαντικο για την ε3ελι3η του ατομου..οι γ0νεις ειναι τα πρωτα ατομα που 8α παι3ουν ρολο στην διαμορφωση του χαρακτηρα μας..εμενα τ0 οικ0γενειακο περιβαλλον πλε0ν δν υπαρχει.0ι γ0νεις μου μενουν μαζι περιμενοντας να ενηλικιω8ω ωστε να χωρισουν τους δρομους τους.0λα αρχισαν περιπου πριν 3 χρονια..η μητερα μου εβαλε ενα πλ μεγαλ0 χρε0ς εις βαρος του πατερα μου..βρε8ηκε χρεωμενος σε χρεη που δεν η3ερε οτι υπηρχαν καν(καρτες,δανεια κτλ).τ0ν 8αυμαζω δι0τι αν ηταν αλλ0ς στην 8εση του παιζει και να την ειχε κλεισει στην φυλακη..ενω εκειν0ς εκανε 2 πραγματα.ΔΙΕΓΡΑΨΕ την μητερα μου και σιγα σιγα 3εχρεωνε..υστερα η μητερα μου εμπλε3ε...ειχε ε3ωσυζηγικη σχεση..τ0 ανακαλυψαμε και αυτ0..για να μην τα πλλ0γω..επι 2 χρονια γιν0ταν χαμ0ς μεσα στ0 σπιτι...0 καβγας ειναι το πι0 μικρ0 συναισ8ιμα απο 0λα αυτα...ο πατερας μου αρχισε τ0 καπνισμα..8υμαμε αμετρητα βραδυα να την αποκαλει πουταν.(Δεν μπορω να γραψω 0λα την λε3η)εκεινη να τν βριζει..να μπαινω στην μεση για να τουσ χωριζω.8υμαμε τ0ν πατερα μου να χτυπαει τ0 χερι τ0υ στ0ν τοιχ0 και να ειναι ετοιμ0ς να καταρρευσει..8υμαμε την γιαγια και τον παππου(απο το σοι της μητερας μου)να ερχ0νται στ0 σπιτι μας επειδη τους ειχα παρει τηλ 0τι γινετε χαμ0ς..8υμαμε να σηκωνω πυρετ0 χωρις λ0γ0..0ταν μαλωνανε...8υμαμε βρισιες για τις οποιες ΔΕΝ 8Α ΕΠΙΤΡΕΨω ποτε και σε κανεναν να μου πει.8υμαμε τ0ν αδερφ0 μου να μου φερνει τ0 κινητ0 της μανας μου και να μου λεει να δες εδω,τα μηνυματα απο τ0ν γκ0μεν0 ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ.παρ0 0λα αυτα,αν και μεσα μου 3ερω τι εχει κανει...3ερω 0τι αν πε8αινε 8α πε8αινα την επομενη μερα..8υμαμε την γιαγια μου να λεει.ΤΗΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙΣ 3ερεις τα παντα και δεν μιλας.8υμαμε τ0ν αδερφ0 μου να κραταει μαχαιρι και γω στη μεση με στ0χ0 την απομακρυνση τ0υ.αυτα ειναι τα λιγα απο τα πολλα...αυτα που χω ζησει,της εικ0νες που χω στ0 μυαλ0 μ δν μπορω να τα μεταφερω εδω.και 0μως ειμαι μολις 14...

Senior Member
    Καλημερα μικρη! Οντως κατι τετοιες καταστασεις σου διαμορφωνουν το χαρακτηρα! Για να γραφεις σε χρονο παρελθον υποθετω οτι τα πραματα ειναι καλα τωρα σε σχεση με πριν, σωστα?
    Το ξερω οτι οι καταστασεις που περασες ειναι πολυ δυσκολες και σιγουρα δεν ξεχνιουνται. Και αν σκεφτεσαι \'\'γιατι σε μενα τυχανε ολα αυτα\'\', να ξερεις οτι καμια οικογενεια δεν ειναι απολυτως \'\'φυσιολογικη\'\' με την εννοια οτι υπαρχουν οι τελειες οικογενειες χωρις προβληματα. Υπαρχουν καλες στιγμες και κακες στιγμες. Εγω που ειμαι 22 να ξερες τι εχω δει απο τσακωμους στην οικογενεια... Μα να σκεφτομαι ειναι δυνατον να συμβαινουν σε μενα αυτα τα πραματα? Μηπως βλεπω θριλερ στην τηλεοραση και δεν το χω καταλαβει?

Παντως επειδη εισαι μικρη, θα δεις οτι μεγαλωνοντας σε βοηθουν να γινεις πιο δυνατη και να χτισεις εναν πιο γερο χαρακτηρα, καθως και να αντιμετωπιζεις πιο ευκολα τις συναισθηματικα επικινδυνες καταστασεις.

Αυτο που σιγουρα πρεπει να ξερεις ειναι οτι καθε συμπεριφορα εχει και μια αιτια και να μην εισαι υπερβολικα αυστηρος κριτης προς τους γονεις σου αμα αυτοι κανουν λαθη που σε πληγωνουν.
    Εγω παντως τωρα που ειμαι μεγαλυτερος επικεντρωνομαι πιο πολυ στο τι κανω εγω και οχι τι λαθη εκαναν οι δικοι μου που, οπως κι αν εχει, οσα λαθη κι αν εκαναν, με αγαπανε, οπως και οι δικοι σου αγαπανε εσενα. Μπορει να τους βλεπεις μεγαλυτερους και οτι δεν πρεπει να κανουν λαθη, αλλα κι εσυ θα διαπιστωσεις μεγαλωνοντας οτι θα σαι ακομα ανθρωπος με τις αδυναμιες σου αλλα και τα προτερηματα σου.

υ.γ. οσο για αυτο που γραφεις οτι οι γονεις παιζουν ρολο στη διαμορφωση του χαρακτηρα, σε πληροφορω οτι τα παιδια που χω γνωριζω κι εχουν περασει απο δυσκολες οικογενειακες καταστασεις, ειναι τα καλυτερα και πιο ευαισθητα παιδια

Senior Member
    Μικρη, εισαι παρα πολυ μικρη για να εχεις ζησει ολα αυτα οποτε καταλαβαινω απολυτα γιατι νιωθεις μεγαλη. Δυο πραγματα θα σου πω γιατι η κατασταση που περιγραφεις ειναι πολυ οικεια σε μενα. Καταρχην εισαι πολυ θυμωμενη, εστω και αν δεν το καταλαβαινεις. Πες το, μην το κρατησεις μεσα σου, πες το και δυνατα μαλιστα αλλιως θα τιμωρεις τον εαυτο σου και δεν θα το ξερεις κιολας. Το αλλο ειναι να συγκεντρωθεις στον εαυτο σου και στο σχολειο σου, ειναι πολυ σημαντικο να μην βαλεις τρικλοποδιες στη ζωη σου. Σκεψου οτι ειναι πολυ σημαντικο να μπορεις καποτε να εισαι ανεξαρτητη και αυτονομη.
    Επισης καπου θα ψαξεις να βρεις αγαπη και πιθανοτατα θα δωσεις πολυ περισσοτερα απο οσα θα επρεπε. Και επειδη εχεις μεγαλωσει λογω καταστασεων νομιζω νιωθεις οτι οι παρεες της ηλικιας σου δεν σε καλυπτουν. Ωστσοσ, ποτε δεν ξερεις τα βιωματα αλλων παιδιων στην ηλικια σου, οποτε να εισαι ανοιχτη για να βρεις ανθρωπους που μπορεις να μοιραστεις. Ομως, ποτε ποτε μην κανεις το λαθος να ξεφυγεια πο την ηλικια σου, θα κουραστεις απιστευτα καποτε, πιστεψε με. Και κατι τελευταιο. Μην αφησεις κανεναν χρυση μου να σου παιξει τον πατερα η τη μητερα σου. Δηλαδη, μεινε μακρυα απο ηλικιες που δεν ειναι της ηλικιας σου. Ο,τι θελεις, στειλε ενα U2U μηνυμα και θα σου δωσω το email μου να μιλησουμε.
    Να προσεχεις.

Junior Member
    βασικα ευχαριστω που μπηκατε στ0 κοπο να τ0 διαβασετε,και ποσο μαλλον να απαντησετε..Σε σχεση με πριν ειναι καλυτερα,δεν εχουμε ΚΑ8ΗΜΕΡΙΝΟΥΣ τσακωμους αλλα πι0 σπανια..πολλες φ0ρες με δακρυα στα ματια εχω κοιτα3ει ψηλα στον ουρανο λεγοντας-8εε,τ0 βρισκεις δικαι0 αυτ0 τωρα?γτ να τ0 περναω εγω?δεν μου α3ιζει..δεν 3ερω αν ειμαι 8υμωμενη,αλλα η σταση μου απεναντι τους ειναι πλ αποτομη..χωρις λ0γ0,οταν πχ μου λεει η μανα μου κατι φωναζω,βριζω..δεν 8ελω να με φιλαει δεν 8ελω τπτ.με τ0ν πατερα μου δεν 8ελω να μιλαμε καν..γενικα δεν ειμαι κοντα στους γονεις μου...ΓΤ ΔΕΝ 8ΕΛΩ.0ταν με ρωτανε αν παντρευτω,η απαντηση μου ειναι 0ΧΙ.ενα ΑΠΟΛΥΤ0 ΟΧΙ.3ερω-3ερω πολλα παιδια τ0 λενε τωρα σε αυτη την ηλικια,αλλα εγω τ0 εννοω,δεν 8ελω να γινουν τα ιδια..και γενικα δν 8ελω να χω κανεναν αλλον πανω απο τ0 κεφαλι μου..αυτ0 που 3ερω ειναι οτι αυτα τα ατ0μα που αποκαλω γ0νεις με χουν καταστρεψει.τι να το κανω το ακριβο σχ0λει0 που με στελνουν,και τ0 γεγονος οτι δεν μου λενε ποτε 0χι?0λα αυτα ειναι κατι της στιγμης..μια χαρα που κραταει για λιγ0..ενω 0λες αυτες οι καταστασεις που χω βιωσει μεσα στο σπιτι μενουν για παντα..ισως να 3εχνιουντε οσο περνανε τα χρ0νια αλλα ποτε δεν 9α χα8ουν ολοκληρωτικα.0ντως 9α συμφωνησω,ποτε δεν 3ερεις τι κρυβει 0 αλλ0ς μεσα του..φερνω σαν πχ εμενα,ενω εχω βιωσει 0λα αυτα..δεν τ0 χω πει ΠΟΥ8ΕΝΑ..ειμαι συνεχεια με τ0 χαμ0γελ0 στα χειλη,πρ0εδρ0ς στ0 σχ0λει0 μου,μεσα σε 0λα..βλεποντας με καποιος ανετα πιστευει 0τι ειμαι καλα.αλλα ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ.αυτ9 που περιμενω τωρα ειναι να ενηλικιω8ω και να περασω εκει που 8ελω..ψυχ0λ0για δηλαδη.δεν τ0 βαζω κατω..απλα τωρα ειμαι παιδι και καλως η κακως δεν μπορω να τα 3εχασω αυτα..περιμενω απλα ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΩ και να φυγω..μονη μου οριζοντας εγω τις καταστασεις στη ζωη μου.

Senior Member
    Καταρχην θα συμφωνησω σε οσα λεει η bonnie, να εισαι ανοιχτη με ατομα της ηλικιας σου (και μονο) γιατι δεν ξερεις ο καθενας τι μπορει να περναει ή να εχει περασει. Θα ανακαλυψεις οτι κι αλλα παιδια μπορει να περνανε δυσκολες και ακραιες καταστασεις που ομως να ειναι τελειως αλλης φυσης απο τις δικες σου. Να ευχαριστεις το Θεο που εχεις την υγεια σου, γιατι να ξερεις οτι η υγεια ειναι το σημαντικοτερο ολων κι οταν την εχεις βρισκεις παντα τροπους να ξεπερνας και τα ψυχολογικα.

Επισης σωστα λεει οτι μην αφησεις κανεναν να σου κανει το γονιο, ειδικα μεγαλυτερα ατομα απο σενα, γιατι οσο προσεκτικη κι επιφυλακτικη και ωριμη να εισαι ποτε δεν μπορεις να ξερεις τι σκοπους, αντιληψεις, απωθημενα και τρελα κουβαλαει ο καθενας (οταν εννοω κανεναν το εννοω και για το ιντερνετ, προς θεου μην κανεις το λαθος να αναζητησεις ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ βοηθεια, ή και να δεχτεις βοηθεια απο ατομα σε φορουμς και chatrooms τα οποια ΔΕΝ τα ξερεις, ειτε σε μορφη φιλιας ειτε σε συμπαραστασης). Αν κατι σε απασχολησει πολυ εντονα καλο ειναι να το συζητησεις με τη bonnie που ειναι και ψυχολογος αν δεν το ξερες.

Κατα τ αλλα σε βρισκω πολυ ωριμη και δυνατη και να ξερεις οτι αυτα που εχουν χαραχτει στο μυαλο σου, στο μελλον δε θα σε απασχολουν και ισως να μη θελεις να φυγουν κιολας, γιατι αυτα θα σε εχουν κανει αυτο που εισαι! Αν δεν τα χες περασει θα σουν μια αλλη μικρη, κι οχι αυτη που εισαι τωρα!

Να θυμασαι ποσο δυνατη ησουν και εισαι ωστε να το βαλεις πεισμα στο σχολειο και να γινεις στο μελλον ψυχολογος που θελεις!

Senior Member
    Μικρή καλως ήρθες. Θα σε κανω να αισθανθείς καλύτερα λεγοντάς σου δεν είσαι η μονη? Πριν λιγο οι δικοί μου μαλωσαν αγρια και ο πατέρας μου κατα τη προσφιλή τακτική του εφυγε από το σπίτι. Ειμαι 25 απο τοτε που θυμάμαι τον εαυτό μου οι δικοί μου κατα τακτά διαστηματα μαλώνουν. Μετά τα ξαναβρίσκουν μετά παλι τα ίδια. Θυμαμαι ομηρικούς καβγάδες στο αυτοκινητο στο δρόμο για το χωριό και στην επιστροφή και αλλους σε άλλες περιπτώσεις παλι στο αμάξι και οχι μονο... Οι λογοι πολλοί και διαφοροι. (παντως οχι για εξωσυζηγικές σχέσεις. Αυτα δεν τα εχουμε ευτυχως) οπως και να χει παντως εχω ζήσει αμετρητους καβγάδες από μικρος και σε καταλαβαινω. κουράγιο θα μεγαλώσεις και συ οπως όλοι. Ξερω ειναι δυσκολο αλλά προσπάθησε να μην τα σκέφτεσαι και απορροφήσου από το σχολείο και τα μαθηματά σου-ισως σου δώσουν μια διέξοδο. Μην αποκοπτεσαι από τους δικούς σου, προσπάθησε να τους μιλήσεις, ισως για χαρη σου καταλαβουν και μειώσουν τους καβγάδες. (τουλαχιστον μπροστά σου) Μιλα και με τον αδερφό σου. Καλο κουράγιο.

Junior Member
    βασικα..οι τσακωμενοι δεν ειναι αυτ0 που με ενοχλει περισσοτερο..απλα δεν ειναι τοσο ευκολο να ακους τον πατερα σου τον αδερφο σου να αποκαλουν την μητερα σου πουτ...να 3ερεις οτι η μητερα σου εχει ελεινη σχεση με τους γονεις της(γιαγια-παππους μου αντιστοιχα.)να του ριχνει καταρες και να βαζει παντα εμενα στ0 τηλ.να βγαζω το φιδι απο την τρυπα..0λα αυτα ειναι τοσο αηδιαστικα.πολλες φορες 8α 8ελα να μενα σε μια αλλη οικογενεια.μια οικογενεια,ηρεμη,που ο κα8ενας νοιαζετε μονο τα παιδια του και τον συντροφο του αντιστοιχα.δεν 3ερω αν φταιει το γεγονος οτι ειμαι μικρη,αλλα τους μεγαλους δν μπορω να τους κατανοησω.ενας λ0γ0ς που 8ελω να ακολοθησω την ψυχολογια ισως να ειναι αυτος..να μπορεσω να δικαιολογησω δλδ αυτην την συμπεριφορα τους.για να μιλησω.0χι..με τπτ ,πραγματικα με τπτ..δεν 8ελω..μα και να μιλησω 3ερω οτι δεν 8α αλλα3ει κατι,δι0τι παλι κατι 8α γινει και παλι τα ιδια..οι τσακωμενοι ναι εχουν ελαττω8ει,αλλα παντα κατι γινετε,πχ η μητερα μου επιασε δουλεια σε μια καφετερια..γεγονος που βρηκε την γιαγια και τον παππου μου αντι8ετους...αρχισαν οι τσακωμενοι,ο 8ειος παρακολου8ουσε την μητερα μου για να δει τι παιζει με το ολο 8εμα..σαν αποτελεσμα ηταν ενα μεσημερι...ενω ειχε ερθει ο αδερφος μου απο την αθηνα,να πλησιαζει την μητερα μου και να την βριζει αρχικα με εναν ειρωνικ0(σαν να γελαει τονο) αλλα μετα αυτ9 να γινετε ολο και πιο εντονο...πηγε να παρει μαχαιρι..(3ερω οτι δεν 8α την αγγιζε,η8ελε να την τρομα3ει) και γω στη μεση να τους χωριζω..αυτο ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΗΝ ΔΙΝΕΙ ΠΙΟ ΠΛ ειναι αυτο το ΕΓΩ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΠΑΝΤΑ..και ενω εγω τα περναω ολα παντα εχουν να μου πουν κατι ακομα για να με αποτελειωσουν οπως ο αδερφος μου,ιδια με την μανα σου καταντησες κακομοιρα..κτλ..εχω μιλησει στην μητερα μου της εχω πει...μπορει να εκανες οτι εκανες αλλα πανω απο ολα εισαι αν8ρωπος πως τους επιτρεπεις να σου μιλανε σαν ζωο?εγω στην 8εση σου 8α χα σηκωθει να φυγω απο δω μεσα..αλλα δεν με ακουει..εκεινη την στιγμη ναι 8α συμφωνησει μαζι μου,αλλα μετα απο λιγ0 δεν τ 8υματε καν...πολλες φορες μου χει πει να φυγουμε..να παμε στην α8ηνα οι 2 μας μια καινουργια αρχη..μακρια απο ολους και απο ολα.ΑΧ ΠΟΣΟ 8Α 8ΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΕΝΝΟΟΥΣΕ ΑΥΤ0..το μονο καλ0 απο 0λ0 αυτ0 ειναι οτι με κανετε να νοιω8ω καλυτερα διοτι τοσο καιρο νομιζα οτι μονο εγω τα περναω τοσο εντονα..εδω βλεπω οτι δεν ειμαι ΜΟΝΗ μου..ετσι ανακουφιζομαι καπως..ναι μακαρι να περασω ψυχολογια το 8ελα πολυ..(8ελω στις φυλακες),αρχικα η8ελα δικηγορος αλλα εχει πολυ ψεμμα αυτ0 το επαγγελμα και δεν τ0 αντεχω..το μονο σιγουρο ειναι οτι βλεποντας τον εαυτο μου 10 χρονια μερα(τυχαιο το νουμερο)ειναι με μια τσαντα στο χερι.

Senior Member
    Καλημέρα μικρή. Επέτρεψέ μου μερικές σκέψεις πάνω σε αυτά που γράφεις.
    Originally posted by mikrh

ειμαι 14..μα8ητρια τς 3 γυμνασιου..ισως λιγο πιο ωριμη απο τα αλλα κοριτσια της ηλικιας μου,λ0γω των καταστασεων που εχω περασει
    Και όμως δεν είσαι πιό ώριμη. Είσαι παιδί. Είσαι μικρή. Ταλαιπωριμένη βεβαίως πιό πολύ από άλλα παιδιά. Μη κάνεις όμως το λάθος (γιατί λάθος είναι) να πιστεύεις ότι μπορείς να τρέξεις αν πρώτα δεν μπουσουλήσεις. Να μεγάλωσεις αν πρώτα δεν παίξεις.
    Απόλαυσε (όπου και όπως μπορείς) (ξέρω ήδη σκέφτεσαι \"τι μας λες τώρα μωρέ, έχεις διαβάσει τι έχω γράψει\") ότι είσαι ακόμα ΜΙΚΡΗ

..γνωριζω πως το οικογενειακο περιβαλλον ειναι το πιο σημαντικο για την ε3ελι3η του ατομου..οι γ0νεις ειναι τα πρωτα ατομα που 8α παι3ουν ρολο στην διαμορφωση του χαρακτηρα μας
    Και όμως το οικογενειακό περιβάλλον σταματά να έχει τον πρωτεύοντα ρόλο στην επίδραση της εξέλιξης του καθενός μάς την στιγμή που ξεκινάνε οι παρέες μας. Πίστεψέ το. Η παρέα σου είναι αυτή που παίζει μεγαλύτερο ρόλο σήμερα στην διαμόρφωσή σου. Και η παρέα είναι μία ομάδα που πρέπει και να δίνεις και να παίρνεις. Αφέσου στην παρέα σου. Θα πάρεις και θα δώσεις πάρα πολλά.

τ0ν 8αυμαζω δι0τι αν ηταν αλλ0ς στην 8εση του παιζει και να την ειχε κλεισει στην φυλακη..ενω εκειν0ς εκανε 2 πραγματα.ΔΙΕΓΡΑΨΕ την μητερα μου και σιγα σιγα 3εχρεωνε
    Είναι πολύ σκληρό κάποιος να μη νοιάζεται. Να ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ. Να μην λύνει ένα πρόβλημα. Αλλά να το διαιωνίζει με την συμπεριφορά του. Και είμαι σίγουρος εσύ δεν θα φτάσεις να κάνεις κάτι παρόμοιο. Γιατί εσύ νοιάζεσαι.
    Κάποιος έχει πει ότι το να κάνεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να συγχωρείς τα λάθη του άλλου (αλλά και τα δικά σου λέω εγώ)είναι κάτι που έχει θεϊκή δύναμη (αλλά μπορούμε και εμείς οι άνθρωποι να το καταφέρουμε)

..πολλες φ0ρες με δακρυα στα ματια εχω κοιτα3ει ψηλα στον ουρανο λεγοντας-8εε,τ0 βρισκεις δικαι0 αυτ0 τωρα?γτ να τ0 περναω εγω?δεν μου α3ιζει..δεν 3ερω αν ειμαι 8υμωμενη,αλλα η σταση μου απεναντι τους ειναι πλ αποτομη..χωρις λ0γ0,οταν πχ μου λεει η μανα μου κατι φωναζω,βριζω..δεν 8ελω να με φιλαει δεν 8ελω τπτ.με τ0ν πατερα μου δεν 8ελω να μιλαμε καν..γενικα δεν ειμαι κοντα στους γονεις μου...ΓΤ ΔΕΝ 8ΕΛΩ.
    Δεν είναι κάτι που το αξίζει ή δεν το αξίζεις. Είναι κάτι που συμβαίνει. Δεν είναι κάτι που το προκαλείς εσύ αλλά κάτι που εσύ ζείς. Και φυσικό είναι να είσαι θυμωμένη. Και φυσικό είναι να είσαι απότομη (όχι γιατί το θέλεις ή γιατί το επιλέγεις αλλά γιατί σου βγαίνει)
    Και όμως θέλεις και από τη μάνα σου και από τον πατέρα σου και από όλους κάτι. Να σε αγαπάνε. Και να ΣΟΥ ΤΟ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΕΜΠΡΑΚΤΑ. Αν δεν το καταλαβαίνουν ίσως μπορείς να τους το υπενθυμίζεις που και που.

0ταν με ρωτανε αν παντρευτω,η απαντηση μου ειναι 0ΧΙ.ενα ΑΠΟΛΥΤ0 ΟΧΙ.3ερω-3ερω πολλα παιδια τ0 λενε τωρα σε αυτη την ηλικια,αλλα εγω τ0 εννοω ,δεν 8ελω να γινουν τα ιδια
    Κρίμα. Ξέρεις πάντως ότι για να γίνουν τα ίδια πρέπει να τα προκαλέσει κάποιος. Και δεν νομίζω ΕΣΥ να προκαλέσεις ή να δημιουργήσεις τα ίδια.

τι να το κανω το ακριβο σχ0λει0 που με στελνουν,και τ0 γεγονος οτι δεν μου λενε ποτε 0χι?
    Να το εκμεταλευτείς και το σχολείο σου, και τους δασκάλους σου για σένα, Και το ότι δεν σου λένε ποτέ όχι πάλι να το εκμεταλευτείς για σένα. Αν δεν το ξέρεις πάντως ΜΙΚΡΗ (ναι ναι ναι το ξέρω ότι ίσως να τσατίζεσαι αλλά ακόμα και αν εσύ το έχεις ξεχάσει εγώ ξέρω ότι είσαι παιδί) είναι ωραίο να πραγματοποιούνται τα ΘΕΛΩ μας. ΔΕΝ είναι κάτι κακό. ΔΕΝ είναι αμαρτία.

...0λα αυτα..δεν τ0 χω πει ΠΟΥ8ΕΝΑ..ειμαι συνεχεια με τ0 χαμ0γελ0 στα χειλη,πρ0εδρ0ς στ0 σχ0λει0 μου,μεσα σε 0λα..βλεποντας με καποιος ανετα πιστευει 0τι ειμαι καλα.αλλα ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ.
    Και όμως είδες που έχεις την ανάγκη να τα πείς. Και τι ωραία που είναι που τα είπες έστω εδώ? Ε, άμα βρείς την δύναμη και ανοιχτείς και σε μία φίλη σου θα είναι ακόμα καλίτερα.

...περιμενω απλα ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΩ και να φυγω..μονη μου οριζοντας εγω τις καταστασεις στη ζωη μου.
    Ας πω μόνο ότι εγώ προσωπικά δεν συμφωνώ με την φυγή. Μόνο και μόνο γιατί δεν τελειώνει ποτέ. Και εμένα μου αρέσει κάποια στιγμή να βλέπω ένα τέλος. Είτε happy είτε sad

.....πολλες φορες 8α 8ελα να μενα σε μια αλλη οικογενεια.μια οικογενεια,ηρεμη,που ο κα8ενας νοιαζετε μονο τα παιδια του και τον συντροφο του αντιστοιχα.δεν 3ερω αν φταιει το γεγονος οτι ειμαι μικρη,αλλα τους μεγαλους δν μπορω να τους κατανοησω.
    Βασικά δεν έχεις καταλάβει ότι οι μεγάλοι (πρόσεξε δεν λέω ΚΑΙ οι μεγάλοι) κάνουν λάθη. Τραγικά λάθη. Και το τραγικότερο λάθος που κάνουν είναι να δικαιολογούν τις πράξεις τους με τον ισχυρισμό ότι \"το κάνω για σένα\"

..αυτο ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΗΝ ΔΙΝΕΙ ΠΙΟ ΠΛ ειναι αυτο το ΕΓΩ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΠΑΝΤΑ..
    ΜΙΚΡΗ, αλήθεια σου λέω όσο και να θέλεις, όσο και να προσπαθείς, όσο και να πιστεύεις ότι μπορείς ΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ δεν θέλουν να αλλάξουν δεν αλλάζουν. ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ ΓΙΑΥΤΟ
    Κλείνοντας να σε ευχαριστήσω για πράγματα που μου υπενθύμισες. Για το ότι κατάφερες να με βάλεις να σκεφτώ. Για το ότι καθώς γράφω για τους μεγάλους συνειδιτοποιώ ότι και εγώ μεγάλος είμαι και θα έπρεπε να προσέχω περισσότερο.

Αντε τώρα πάνε καμιά βόλτα με τις φίλες σου...........(Το πιό σημαντικό πάντα το αφήνει κανείς για το τέλος)
    been good, been bad. WILL GO ON

Banned
    justme
    πολυ ενδιαφερον οι απαντησεις σου,
    δεν ξερω αν θα ειχα κατι παραπανω να προσθεσω σε οσα εγραψες.....