Results 1 to 15 of 23
-
29-04-2012, 19:42 #1
Αλλη μια ιστορια μιας ψυχωσικης..
γεια σας παιδια ειχα πολυ καιρο να γραψω κατι για μενα οσοι δε με θυμουνται ειχα ανοιξει ενα θεμα με τιτλο παλι οι φωνες και εγραψα πολλα απο το ιστορικο μου!
τωρα θα ηθελα να πω για το παρον. νιωθω πολυ χαλια οι φωνες μου εχουν σπασει τα νευρα και δεν μπορω να τις ελεγξω!ολο με κατηγορουν η με σχολιαζουν!
ειχα μια θετικη φωνη που μου εδινε θαρρος αλλα εχει ενα μηνα τωρα που χαθηκε!
αρχισα παλι να κοβομαι και κοπηκα πολυ βαθια σε σημειο να αναβλυζει το αιμα!
θελω να πω οτι σιχαθηκα να παιρνω φαρμακα και θα τα κοψω μαλλον μονη μου!
εκτος απο τις φωνες εχω και τα αρνητικα συμπτωματα οπως ακαθισια και ανηδονια καθως και αποπραγματοποιηση!
με παρακολουθουν ρε παιδια και οποτε μπαινω στο αστικο μου διαβαζουν τη σκεψη και με συζητανε και με κοιτανε περιεργα..
και ειναι η τριτη φορα που μου προτειναν νοσηλεια και την αρνηθηκα!
ευχαριστω που με ακουσατε!
- 29-04-2012, 20:33 #2
Σηψη , τα φαρμακα νομιζω ειναι απαραιτητα. Ξερεις οτι δεν σου διαβαζουν την σκεψη , ξερεις οτι οι φωνες ειναι δημιουργηματα του μυαλου σου , αλλα δεν ειναι θεμα λογικης και γνωσεων. Μην αφηνεις τον εαυτο σου να υποφερει.
Προσπαθησε για το καλυτερο. Ζητα βοηθεια και κανε οτι μπορεις για να εχεις μια γεματη ζωη. Ολοι το αξιζουμε.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
29-04-2012, 21:42 #3
29-04-2012, 21:50 #4
Εσωτερική σήψη δεν ξέρω, ίσως γίνουν χειρότερα τα πράγματα άμα διακόψεις τα φάρμακα, ίσως όμως και να ναι ίδια, οπότε θα χεις κερδίσει στο να μην τα παίρνεις! Δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε προτροπές εδώ, αλλά θα πω να συζητήσεις με το γιατρό σου να δοκιμάσετε να στα κόψει, για λίγο καιρό, και αν δεις ότι είναι ίδια η κατάσταση, συνεχίζεις έτσι! Αλλιώς τώρα είναι σαν να μην τα παίρνεις!
29-04-2012, 22:54 #5
Εγω θα σου λεγα εσωτερικούλα μου όπως και να χει να το συζητήσεις με το γιατρο σου μπας και προβεί σε καμια αλλαγή τουλαχιστον..
Γιατι όντως είναι πολυ κρίμα να τα παίρνεις ολα αυτα ανεχόμενη τις παρενέργειες και να μην έχεις αποτελέσματα.
Παντως μόνη σου μην κάνεις τίποτα..
Αν αρχίσει να σου λεει για νοσηλείες και τετοια να εισαι κάθετη οτι δεν θελεις και δεν υπαρχει περίπτωση να προβείς σ αυτη τη λύση..κι οτι θελεις να συζητήσετε για αλλαγή της θεραπείας..(χωρίς φώνες και χωρίς να βγεις εκτος εαυτού.Δείξε του οτι εχεις επαφη με την πραγματικότητα και οτι συνειδητα θέλεις να προβείτε σε κάποια αλλαγη γιατι η παρούσα θεραπεία δεν σε πιανει)
Μην το αφηνεις ετσι παντως και προσεχε πολύ τον εαυτο σου..
Επισης μη μενεις μονη σου σ αυτη τη φάση που νιωθεις τοσο ασχημα.
Σε παρακαλώ προσεχε πολύ και κόψε τα κοψίματα να χαρείς..Ζητα βοηθεια προς την κατευθυνση που θέλεις απο κάποιον δικό σου γρήγορα..μην καθεσαι απραγη να τα υπομένεις ολα αυτά μόνη σου
30-04-2012, 16:29 #6
Εσωτερικη σε παρακαλω μη κανεις πραγματα που θα μετανιωσεις.
Οι περισσοτερες ψυχωσεις ειναι απο ψυχολογικα τραυματα. Κοιτα να βρεις καπως να στηριχθεις σε αυτο το σημειο με ψυχολογο μηπως και δεις βελτιωση
και αντιμετωπιζεις καλυτερα την ολη ιστορια της αρρωστειας.
Εμενα με βοηθησε. Κοιτα να απεμπλακεις απο το μυαλο σου σαν παρατηρητης και να δεις οτι ουσιαστικα κανεις δεν ελεγχει το μυαλο του.Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.
01-05-2012, 14:21 #7
παιδια σας ευχαριστω πολυ που με ακουσατε!
πηρα τη γιατρο μου και μου αυξησε το αμπιλιφαι σε 30μγ και ουτε λογος να μου μειωσει το αλοπεριντιν!
εχω τασεις αυτοκτονιας και αυτοκαταστροφης!
προχτες ημουν ετοιμη να πεσω απο το μπαλκονι και ευτυχως ενα παιδι με ηρεμησε καπως!
αλλα οι φωνες ειναι ανυποφορες!
πιστευω οτι αμα κοψω τα φαρμακα θα ειμαι καλυτερα!ειμαι πολυ νεα για να παιρνω τοσα
κ μαλλον θα τα καταφερω αν κ μου λενε ολοι οτι θα υποτροπιασω και θα μ κανουν εισαγγελικη
τα διακοψε κανεις απο εσας;
πως ησασταν;
τα ξαναρχισατε μετα;
επισης πιστευω πως οι φωνες δεν ειναι του μυαλου μου αλλα ειναι εξω απο εμενα!
01-05-2012, 21:38 #8
Ρε εσωτερική,καταρχήν ποσες μέρες πάνε τωρα που το χεις αυξήσει??Είδες καμία διαφορά?
Αν όχι γιατι δεν της συζητάς να σου αλλάξει την αγωγή? Αφού πές της δεν με πιανουν αυτά τα φάρμακα..Δεν μπορουμε να τ αλλάξουμε να δοκιμάσουμε μηπως είναι καλύτερα??
Δε μου λες..όλον αυτόν τον καιρό επαιρνες κανονικά τη δόση που σου χει συστήσει πριν αρχίσουν πάλι οι φωνές??
Μην κάνεις βλακειούλες και πειράματα απο μόνη σου..Ξερεις πολύ καλά οτι δεν μπορείς να κόψεις έτσι απότομα την αγωγή..Θελεις να τα κάνεις χειρότερα?
Και κάτι άλλο..μένεις μόνη σου αυτόν τον καιρό?
Μην απελπίζεσαι..σκέψου οτι πολλα άλλα παιδιά υποφέρουν σαν κι εσενα και το παλεύουν..Ζητα όμως βοηθεια γρήγορα απο κάποιον δικο σου..
Μη μένεις έτσι ρε εσωτερικούλα..Θα ξαναηρεμήσεις,κάνε υπομονή και έχε δύναμη..Καταλαβαίνω οτι είναι πολύ δυσκολο..δειξε ομως δύναμη και θέληση και θα περάσει..Είναι αλλη μία σκατοφάση,αυτο να έχεις στο μυαλό σου..αλλη μια σκατοφάση που θα περάσει.
Περιμένουμε νέα σου..
01-05-2012, 21:56 #9
εσωτερικη σηψη θα σου απαντησω απο καρδιας οτι ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΗΝ ΚΟΨΕΙΣ την θεραπεια... την εκοψα μονη μου και οχι εντελως αποτομα και πηρα κατα πολυ την κατω βολτα! φαντασου! τωρα εχω αρχισει και ισορροπω αλλα εχω ξεκινησει εδω και δυο βδομαδες θεραπεια!..σε παρακαλω μην το κανεις! καθε υποτροπη ειναι και χειροτερη! και εγω ειχα νοσηλευτει σε κλινικη(2 φορες), πολυ δυσκολο διαστημα! δεν θελει κανενας να ξαναβρεθει εκει!. συνεχισε την αγωγη (ή κανε διαφοροποιησεις σε αυτη μονο υπο την επιβλεψη ψυχιατρου) με καθε κοστος! οοοοταν γινουμε καλα, την κοβουμε! εγω ειμαι 24 και παιρνω φαρμακα απο τα 21 αλλα προκειμενου να μαι καλα, θα συνεχισω την αγωγη για οοοσο και αν χρειαστει!..σε παρακαλω κανε και εσυ το ιδιο...σιγα σιγα και με υπομονη οι φωνες θα υποχωρησουν και η ζωη σου θα γινει ομορφη και με νοημα!:)
01-05-2012, 23:24 #10
εμενα ολη μου η ζωη ειναι μια γελοια ιδεα μιας ψυχωσης δεν εχω αναμνησεις δεν εχω παρρον δεν εχω ζωη.αλλα το παλευω οσο μπορω.να παιρνεις θαρρος απο εμας που εχουμε μια αλφα δυσκολη κατασταση να αντιμετωπισουμε.προ θεου αυτοκτονιες και τετοια προς αποφυγην,γραψε μας κατι αντι για τετοιες σκεψεις.το αμπιλιφαη να συνεχισεις να το παιρνεις συμφωνα με αυτα που λεει ο γιατρος.το αλλοπεριντιν ομως που φταιει για τα μαγκωματα και εν μερη για τις φωνες ξουτ σταδιακα(που θελει υπομονη και θαρρος).μετα καρδιας Δημητρης και ας ελπισουμε οτι δεν θα δεχτω σχολια για το ξουτ που ειπα για το αλλοπεριντιν απο ατομα που προφανως δεν το πηραν
01-05-2012, 23:38 #11
Εσωτερική σήψη θα συμφωνήσω με τη niah και τον/την edim, μην κόψεις τα φάρμακα από μόνη σου, και σε παρακαλώ κορίτσι μου δες τη ζωή πιο θετικά, είναι κρίμα να θες να αυτοκτονήσεις!! Η ζωή είναι δύσκολη αλλά όλοι την παλεύουμε γιατί είναι και ωραία γιατί αξίζει, έχεις τα θετικά σου στη ζωή, κοίτα αυτά και ξέχνα τα κακά και τα άσχημα!
02-05-2012, 00:43 #12
Εσωτερικη, να σκεφτεσαι οτι σε λιγο καιρο ισως βρεθει το μαγικο φαρμακο που θα τα κανει ολα καλα και θα εχει λιγες παρενεργειες.
Συνεχεια βρισκουν πραγματα για τον εγκεφαλο στην εποχη μας. Οι γνωσεις αυξανονται με γεωμετρικη προοδο.
Συζητησε με το γιατρο σου αν μπορεις να παρεις καποιο αλλο φαρμακο αντι για αυτο το παλιο που εχεις παρενεργειες... Βρες ψυχολογο και στηριξη για να σε βοηθησει στην αρρωστεια.
Ειναι ολα θεμα χημειας και οι φωνες δεν ειναι αληθινες. Καρατσεκαρισμενο. Προσεξε για λεπτομερειες που εχουν αντιφασεις για να καταλαβεις οτι ειναι απλως μια σκεψη που ομως δε συμβαδιζει με το τι υπαρχει.Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.
02-05-2012, 01:31 #13
ο καφες να ξερεις βοηθαει πολυ μολις σου ερχονται τετοιες σκεψεις χτυπα ενα καφεδακι αναψε κανα δυο τσιγαρα(αν καπνιζεις) και αρχοντισσα η δικια σου.εμεις που παιρνουμε φαρμακα εχουμε ντοπαμινη απο τα φαρμακα λιγη και ο καφες την ανεβαζει που ειναι σημαντικη για την χαρα.δεν λεω να πεινεις και πανω απο τρεις καφεδες αλλα πιστεψε με βοηθαει χωρις μαλακιες.οσο αφορα την εισαγγελικη μην την φοβασαι οσο παιρνεις αμπιλιφαη.εγω ειχα περασει 2 φορες απο εισαγγελικη και ειναι φριχτο επειδη 2,5 χρονια δεν επαιρνα τα φαρμακα.δεν ξερω τι θα γινει και αν βγουν καινουρια φαρμακα παντω ς τωρα ειμαστε καπως καταδικασμενοι να τα παιρνουμε.αλλα σοσ ειναι εγκλημα να κοψεις το αμπιλιφαη απο μονη σου αλλα επισης και κανενας γιατρος δεν μπορει να σε υποχρεωσει στο αλλοπεριντιν δλδ σε αυτοκαταστροφικες ιδεες,μυικη δυσκαψια,δυσθυμια,μαγκωματ α και φωνες.εσυ απο οτι καταλαβαινω εχεις το προβλημα που δεν βρισκεις γιατρο να σε κοψει το αλλοπεριντιν.το προβλημα σου δεν ειναι χοντρο.να ελπιζεις.και οι φωνη η θετικη που λες οτι εφυγε ειναι θετικο δεν εχει καλες και κακες φωνες να ξερεις.τελος κοπελια αν θελεις να σου δωσω τηλ του γιατρου μου που ειναι καθηγητης και καταλαβαινει για το κωλοαλλοπεριντιν αν σε βολευει η θεσσαλονικη.εγω τραβηξα πολλα απο αυτο το φαρμακο.και κοβεται και επωδυνα το ********@####!!!!!.το μισω.μετα εσωτερικου προβληματισμου για το προβλημα σου και μεγαλη συμπαθεια Δημητρης
02-05-2012, 21:21 #14
Δημητράκο..νομίζω η εσωτερική είναι κοντα σ εσενα (το γράφει και κάτω απ το νικ της)..οπότε θα ήταν καλό αν θέλει και η ίδια και την παίρνει οικονομικά να της συστήσεις τον δικό σου γιατρό που τα χετε βρει κι αν ταιριάζει και στην ίδια θα είναι γαμάτο..Γτ απο οτι έχω καταλάβει απο παλιότερα οι γιατροί που της έχουν τυχει δεν είναι και οι καλύτεροι ούτε φαινεται να δείχνουν και πολλή κατανοήση αν κρίνω απ τον τόσο φόβο της να μην την ξαναστείλουν στην κλινική..Κι είναι μαρτύριο να την τρώει αυτος ο φοβος και να μην μπορεί να τους μιλήσει ανοιχτα,και το καταλαβαίνω..Ασε που δεν βοηθιέται κιόλας μ αυτον τον τρόπο και με το να μη μιλάει..Οποτε μακάρι να γίνει κατι τετοιο και να είναι όντως αξιος αυτος ο γιατρός.
Επίσης συμφωνώ μαζι σου στο οτι δεν καταλαβαίνω (αν και εφόσον επαιρνε τις δόσεις που της είχε προτείνει η γιατρός)κι αφου βλέπει οτι δεν λειτουργουν παρα μονάχα έχει τις παρενέργειες +όλα αυτα τα κωλοσυμπτώματα της πάθησης..γιατι δεν της κάνουνε καποια αλλαγή στα φάρμακα..Δεν το καταλαβαίνω αυτο το πράγμα..Εάν είναι έτσι, το μονο πράγμα που μου ρχεται στο μυαλό είναι συμβάσεις με τις συγκεκριμένες φαρμακοβιομηχανίες..Γιατί τοσος σαδισμός ρε γαμω το κέρατο μου?
Αλλα όπως και να χει,αν δεν έρθει σε επικοινωνία με έναν γιατρό, εμένα η γνώμη μου εξακολουθεί να είναι να μην πειραματίζεται μόνη της..οπως επίσης και να κάνει κάτι γρηγορα ειδικά εφόσον την τυρρανούν σκέψεις περι αυτοκτονίας κλπ..Εσωτερικη μη μενεις ετσι ρε γαμώτο.
Μακάρι να ανταλλάξετε μνματα και να ερθει σε επαφη με έναν εμπιστο γιατρό.
Περιμένουμε πάντα νέα εσωτερικούλα
Να προσέχετε ολοι και να χετε δύναμη..
Όλα αλλάζουν(αρκει να βρούμε τη δύναμη,τον τρόπο και να κάτσουν και οι συγκυρίες)..Υπομονή μέχρι τότε,επιμονή και να μην παραιτήστε ποτέ.
03-05-2012, 21:38 #15
εσωτερικακι εισαι καλα?