NikoD ετσι προστατευεις τα μελη του φορουμ ?
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 36
    Banned

NikoD ετσι προστατευεις τα μελη του φορουμ ?

ειμαι το χτεσινο θυμα, και ως θυμα σου ζητησα δυο γαμημενα πραγματα:

1. να μου δωσεις την ip αυτου που το εκανε, να βρω τα στοιχεια του και να τον περιποιηθω εγω ο ιδιος οπως του αξιζει, αφου εσυ μενεις μονο στα λογια.
    2. να διαγραψεις ολα μου τα θεματα, γιατι κρινω οτι εβγαλα πολλα προσωπικα μου δεδομενα στη φορα και οπως ειδες πλεον εκμεταλευονται μεχρι και το nickname μου.

ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΔΙΕΓΡΑΨΕΣ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΧΡΗΣΤΗ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΦΕΡΕΣΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΖΩΑ ??????????

τι πρεπει να γινει για να μου δωσεις επιτελους την ip του ???????? να σου κανω μηνυση κι εσενα ????????? ξερω το ονοματεπωνυμο σου θα μπορουσα να το κανω αυτη τη στιγμη, αλλα δε μου φταις σε τιποτα. γι'αυτο δωσμου την ip του να πληρωσει αυτος που πραγματικα φταιει!

καταλαβαινω πως ειμαι απ'τα χειροτερα μελη εδω μεσα, εχω τσακωθει με την Θεοφανία κι αλλους παρα πολλες φορες, και ισως δε θα πρεπε να παραπονιεμαι. ομως τι θα εκανες εσυ αν ησουν στη θεση μου και συνεβενε αυτο ? θα συνεχιζες να βρισκεσαι στην ιδια διαδικτυακη κοινοτητα και να ποσταρεις σαν να μην συμβαινει τιποτα ? δε θα σε επηρεαζε ψυχολογικα να παριστανει καποιος αλλος εσενα και να σε λασπολογει καθαυτο το τροπο ?

ή κλειστο το ριμαδι επιτελους, ή δωσε τη θεση σου σε καποιον πιο ικανο, που μπαινει συχνοτερα και παιρνει αμεσες αποφασεις και πιο δικαιες, μπας και στρωσει το φορουμ.

κανε κατι αλλιως θα κανω μηνυση κατα παντoς υπευθυνου και δε μου φταινε αλλα ατομα!

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    ...
    1. να μου δωσεις την ip αυτου που το εκανε, να βρω τα στοιχεια του και να τον περιποιηθω εγω ο ιδιος οπως του αξιζει, αφου εσυ μενεις μονο στα λογια.
    .....

τι πρεπει να γινει για να μου δωσεις επιτελους την ip του ???????? να σου κανω μηνυση κι εσενα ????????? ξερω το ονοματεπωνυμο σου θα μπορουσα να το κανω αυτη τη στιγμη, αλλα δε μου φταις σε τιποτα. γι'αυτο δωσμου την ip του να πληρωσει αυτος που πραγματικα φταιει!

....
    κενο
    δεν θα σου απαντησω εφ ολου του μηνυματος, αφενος απευθυνεται στον νικο, αφετερου θεωρω οτι αυτος πρεπει να σου απαντησει, να σου πω μονο επι του διαδικαστικου, οτι οι ιπ δεν δινονται ετσι στον καθενα που τις ζηταει γιατι θεωρει οτι θιχτηκε.
    δεν αμφισβητω οτι θιχτηκες, αλλα διαφωνω με τον τροπο σου.δεν θα επεκταθω ομως.

πρεπει να βγει εισαγγελικη εντολη που υποχρεωνει την διαχειριση να δωσει τα στοιχεια στην δικαιοσυνη.δεν δινονται ετσι, σε σενα επειδη τα ζητας.
    οποτε, εφοσον οπως μας ειπες εισαι σε επικοινωνια με την δικηγορο σου, συμβουλεψου την για τις ενεργειες που πρεπει να κανεις για να σου δωθουν τα στοιχεια.

Senior Member
    Να πήρε καταλάθος το nick σου δέν παίζει? Κάπου διάβασα οτι ζήτησε συγνώμη το παιδί και είπε πως δεν ήξερε οτι υπήρχε κ άλλος με αυτο το nick, εκτός αν έγραψε και πράγματα που δεν είδα.

Administrator
    Κενό, καταρχάς φρόντισε να μιλάς καλύτερα,
    τις εκρήξεις σου να μην τις κάνεις εμμετό στα μούτρα μου
    και τις απειλές θα σου πρότεινα να τις διαγράψεις ΑΜΕΣΑ.

Και πες μου που σε αυτή την υπόθεση ενήργησα άδικα για σένα, χωρίς να σε προστατέψω και πως κρίνεις ότι σου φέρθηκα σαν ζώο.

(Ξεπερνάς παληκάρι μου τα όρια σε επίκινδυνο βαθμό τη στιγμή που, είτε μπορείς να το αναγνωρίσεις είτε όχι, είσαι μακράν το πιο προστατευμένο μέλος εδώ μέσα).
    Δεν έχω να πω κάτι άλλο μαζί σου.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Κωνσταντινε, και γω αυτό πρωτοδιάβασα από αυτό το νέο μέλος και κοίταξα να ελέγξω διπλά την κατάσταση πριν σπεύσω να ενεργήσω με τρόπο που ίσως να αδικεί αυτό το μέλος.
    Το φόρουμ αυτό, δεν υποκαθιστά τη θεραπεία με τον ψυχολόγο ή τον γιατρό σας. Απευθυνθείτε σε ειδικό, αν κάνετε σκέψεις που μπορούν να αποδειχθούν επικίνδυνες για τον εαυτό σας ή τους άλλους.

Banned
    κενο καταλαβαινω τον εκνευρισμο σου ομως σε βρισκω λιγακι υπερβολικο!οκ βλεπεις τελευταια οτι γινεται της ποπης το καγκελο εδω προσβαλλαν ευαισθητα θεματα με φωτογραφιες πορνο κ εσυ κανεις ετσι για ενα νικ??ε δεν σου εκλεψε και πνευματικα δικαιωματα

ρε νικοd κανε κατι κ εσυ..ειναι κριμα!κατι σου εχει ξεφυγει στο θεμα των αποκλεισμων...

Senior Member
    θα κάνει μωρέ ο άνθρωπος. δώστε του λίγο χρόνο.
    το θέμα θα μπορούσε πιστεύω να διευθετηθεί και με ένα προσωπικό μήνυμα.

ρε κενό μην κάνεις σαν drama queen κι εσύ! λίγη ψυχραιμία και λογική δεν θα σε βλάψει.

Senior Member
    Γιατρος ειναι ο ανθρωπος , εδω δεν προλαβαινω εγω που μαι γραμματευς!
    I m a Good Person With Bad Attitude

Senior Member
    Quote Originally Posted by NikosD. View Post
    Κενό, καταρχάς φρόντισε να μιλάς καλύτερα,
    τις εκρήξεις σου να μην τις κάνεις εμμετό στα μούτρα μου
    και τις απειλές θα σου πρότεινα να τις διαγράψεις ΑΜΕΣΑ.

Και πες μου που σε αυτή την υπόθεση ενήργησα άδικα για σένα, χωρίς να σε προστατέψω και πως κρίνεις ότι σου φέρθηκα σαν ζώο.

(Ξεπερνάς παληκάρι μου τα όρια σε επίκινδυνο βαθμό τη στιγμή που, είτε μπορείς να το αναγνωρίσεις είτε όχι, είσαι μακράν το πιο προστατευμένο μέλος εδώ μέσα).
    Δεν έχω να πω κάτι άλλο μαζί σου.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Κωνσταντινε, και γω αυτό πρωτοδιάβασα από αυτό το νέο μέλος και κοίταξα να ελέγξω διπλά την κατάσταση πριν σπεύσω να ενεργήσω με τρόπο που ίσως να αδικεί αυτό το μέλος.
    Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου Νίκο!!! Δεν ξέρω ούτε με ενδιαφέρει αν ο ΚΕΝΟ είναι ή όχι το πιο προστατευμένο μέλος εδώ μέσα αλλά αυτή η συμπεριφορά είναι απαράδεκτη! Δώστε του λίγο χρόνο του ανθρώπου, για όνομα του Θεού! Δεν ντρέπεστε λίγο; Τέτοιες συμπεριφορές (παντελώς άδικες κι άκρως επιθετικές) είναι που τον κάνουν να θέλει να τα παρατήσει όλα ενώ κάνει κάτι καλό στον κόσμο κι εγώ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ! Σεβαστείτε λίγο και τους υπόλοιπους!

Senior Member
    σε μερικα σαιτ δεν μπορεις να χρησημοποιησεις νικ ενος υπαρχων μελους. στο απαγορευει λεει πως ειναι πιασμενο. εδω δεν ισχυει?

Banned
    Quote Originally Posted by Broken_DoLL View Post
    σε μερικα σαιτ δεν μπορεις να χρησημοποιησεις νικ ενος υπαρχων μελους. στο απαγορευει λεει πως ειναι πιασμενο. εδω δεν ισχυει?
    ο υπερεγκεφαλος της ρεμεντι βρηκε πως το καταφερε :P το εγραψε με ελληνικους χαρακτηρες(η λατινικους δεν θυμαμαι!!)

Senior Member
    Quote Originally Posted by dora-agxos View Post
    ο υπερεγκεφαλος της ρεμεντι βρηκε πως το καταφερε :P το εγραψε με ελληνικους χαρακτηρες(η λατινικους δεν θυμαμαι!!)
    τραγικοοοοοοοοοοοοο που εχει καταντησει η κοινωνια. οχι μονο δεν μπορουμε να βγουμε, να πιουμε καφε, να ψωνισουμε, να δουλεψουμε, δεν μπορουμε ουτε σε ενα φορουμ να γραψουμε να πουμε τον πονο μας βρε αδερφε

Banned
    έχει ένα δίκιο ο/η ΚΕΝΟ σε όλα αυτά που λέει....

το forum πραγματικά έχει φτάσει σε κατάσταση τραγική....

εγώ σοβαρά μιλάω δεν το περίμενα να είναι έτσι ένα forum σαν αυτό...

απλά κρίμα.. δεν έχω κάτι άλλο να πω..

Senior Member
    εχει ενα δικιο ομως κ εγω θα τα παιρνα

Senior Member
    ειναι ενεργος ακκομη αυτος ο λογαριασμός?
    http://www.mazi.org.gr/

Senior Member
    εγω χτες που ειδα ενα μνμ δεν μπορουσα να μπω στο ονομα αρα ισως δεν ειναι

Page 1 of 3 123 LastLast