Γονείς: ΔΕ ΠΑΛΕΥΟΝΤΑΙ!!! - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 46 to 52 of 52
    Senior Member
    Quote Originally Posted by ΗΛΙΑΝΝΑ View Post
    http://youtu.be/kdjoc83zbS0 καλημερα βυκη
    Αυτη την ταινια θελω κι εγω να την δω...χε χε...:rolleyes:

Senior Member
    Βικυ,μην ασχολεισε μαζι τους ,αυτο θελουν να σε χωνουν συνεχεια στα προβληματα τους και να σε ανακατευουν.....δε γουσταρουν ρε που εχεις ζωη....θελουν σωνει και καλα να μιζεριαζεις και συ.....ουτε καυγαδες ουτε τιποτα....σφυρα αδιαφορα μπας και χαμπαριασουν,αλλιως δεν τη γλυτωνεις....η κολοβη αλεπου λενε τους θελειι ολους κολοβους....αλλα τι να κανουμε εσυ εχεις ουρα....κουνα την περα δωθε αδιαφορα......

Senior Member
    Quote Originally Posted by nflu View Post
    Βικυ,μην ασχολεισε μαζι τους ,αυτο θελουν να σε χωνουν συνεχεια στα προβληματα τους και να σε ανακατευουν.....δε γουσταρουν ρε που εχεις ζωη....θελουν σωνει και καλα να μιζεριαζεις και συ.....ουτε καυγαδες ουτε τιποτα....σφυρα αδιαφορα μπας και χαμπαριασουν,αλλιως δεν τη γλυτωνεις....η κολοβη αλεπου λενε τους θελειι ολους κολοβους....αλλα τι να κανουμε εσυ εχεις ουρα....κουνα την περα δωθε αδιαφορα......
    Μου έφτιαξες λίγο τη διάθεση. Κάποιες φορές αυτό σκέφτομαι ότι δε θα ασχοληθώ, δε πανε να κουμπουριαστούν... αλλά κάποιες άλλες στιγμές λέω να τα βγάλω από μέσα μπας... λέω μπας... κ καταλάβουν τίποτα. Αλλά ο εγωισμός του ανθρώπου είναι πολύ μεγάλος! Αφού μ επιασε ο λαιμός μου από τα πολλά τσιγάρα που κάνω, εκεί που το χα ελαττώσει γμτ... Έχω κ το boss που τριγυρίζει συνέχεια σα την άδικη κατάρα κ λέει συνέχεια: Δε πάμε καλά, θα κλείσουμε! Γιατί σε μένα? Γιατί ρε Θεέ μ έβαλες στόχο?! Μόνο εγώ έχω τέτοια προβλήματα... θα του δαγκώσω το λαρύγγι καλέ! Μένει σ ένα σπίτι που πληρώνει ενοίκιο όσο είναι ο μισθός μου, έχει μια αμαξάρα, καλά ρούχα, έχει βολέψει κ το γιοκαρίνι του κ κλαίγεται!!! Αυτό είναι αχαριστία, εγώ χρωστάω δύο με τρία ενοίκια!!! γγκκρρρρρ!!!!!

Senior Member
    βίκη μπενάκης βγενάκης,σου έχω μερικές λέξεις για προφίλ στο χαρακτήρα σου απεναντί τους ΑΤΑΡΑΧΟΣ ,ΠΑΓΟΒΟΥΝΟ ,ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΤΙΚΟΣ, Κ ΣΤΥΓΕΡΟΣ άντε γιατί το παράκαναν.:mad:

Senior Member
    Kai gv ;exv poll;a παραπονα από τους γονεις μου σε ο,τι αφορά ότι δεν έχουν καμια δικαιολογητική σταση σε καποια προβλήματα που μου έχουν παρουσιαστει στην προσωπική μου ζωή. Ολο μου λεει, ειδικά η μάμα μου, ότι εγω φταιω γι΄ αυτό που μου συνεβη, ότι έπερεπε να ενεργησω διαφορετικά στο παρελθον στο συγκεκριμενο θέμα, με ραπιζει άγρια. Βέβαια είμαι πλήρως ανεξαρτοποιημενη με δικο μου σπίτι, δικά μου λεφτα αλλά αυτό το θέμα με στεναχωρει ακομα και έτσι. Σκέφτομαι ότι αν ζουσα μαζι τους λογω κρισης θα ειχα τρελαθει στη κυριολεξια να ακουω συνεχεια τα ίδια και τα ίδια.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Blue1 View Post
    Kai gv ;exv poll;a παραπονα από τους γονεις μου σε ο,τι αφορά ότι δεν έχουν καμια δικαιολογητική σταση σε καποια προβλήματα που μου έχουν παρουσιαστει στην προσωπική μου ζωή. Ολο μου λεει, ειδικά η μάμα μου, ότι εγω φταιω γι΄ αυτό που μου συνεβη, ότι έπερεπε να ενεργησω διαφορετικά στο παρελθον στο συγκεκριμενο θέμα, με ραπιζει άγρια. Βέβαια είμαι πλήρως ανεξαρτοποιημενη με δικο μου σπίτι, δικά μου λεφτα αλλά αυτό το θέμα με στεναχωρει ακομα και έτσι. Σκέφτομαι ότι αν ζουσα μαζι τους λογω κρισης θα ειχα τρελαθει στη κυριολεξια να ακουω συνεχεια τα ίδια και τα ίδια.
    Καλημέρα, οσο μπορείς να αντέξεις, μείνε μόνη σου κι εμένα σα σκέψη πολύ μακρινή κ φευγαλεά καμιά φορά περνάει από το νου μου, βρε λες να γύριζα στο πατρικό? Κι εκεί με πιάνει ταραχή, πανικός, ταχυπαλμία... Εεε... Όχι! Δε θα πεθάνουμε κιόλας! Για αυτό άλλωστε φύγαμε! Ξέρεις.. το πιο εύκολο πράγμα είναι να ρίξουμε ευθύνες στους άλλους, εσύ φταίς γι αυτό, εσύ το προκάλεσες, σ'τα 'λεγα εγώ κ άλλες τέτοιες μπούρδες! Για να βγάλουν τις ευθύνες από πάνω τους! Μωρέ εγώ τα είπα ένα χεράκι στο πατερα μου χθες, αιντε γιατι ζει κ αυτός σε άλλος κόσμο. Κι εγώ αυτό λέω, αν έμενα ακόμη μαζί τους θα είχα πρώτο κελί πίστα στο Δαφνί! Στη τελική, ότι κ αν κάνεις γαι εσένα, ακόμη κ λάθος να είναι, είναι επιλογή σου κ θα πληρώσεις εσύ για την επιλογή σου, όχι για τις επιλογές κ τα λαθη των άλλων..!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΗΛΙΑΝΝΑ View Post
    βίκη μπενάκης βγενάκης,σου έχω μερικές λέξεις για προφίλ στο χαρακτήρα σου απεναντί τους ΑΤΑΡΑΧΟΣ ,ΠΑΓΟΒΟΥΝΟ ,ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΤΙΚΟΣ, Κ ΣΤΥΓΕΡΟΣ άντε γιατί το παράκαναν.:mad:
    Σ ευχαριστώ πολύ! ;) Εεε... μα έπρεπε να ηχογραφήσω τη συζήτηση του πατερα μου με εμένα χθές, ήταν για γέλια κ για κλάματα. Τουλάχιστον μου παραδέχτηκε ότι εγώ ήμουν στο περιθώριο κ φορτώθηκα πολλά για παιδί!

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234