Results 1 to 6 of 6
Thread: Υπάρχει περίπτωση να την πατήσω?
-
04-05-2012, 17:58 #1
Υπάρχει περίπτωση να την πατήσω?
Έχουν έρθει στο σχολείο μου μια κοινωνική λειτουργός και μια ψυχολόγος...
Μπορεί όποιος μαθητής θέλει να συζητάει ιδιαιτέρως μαζί τους και να τον βοηθήσουνε...
Εκείνες ισχυρίζονται ότι δε θα το μάθουν το τι είπαμε (συζητήσαμε αν σας ακούγεται καλύτερα) ούτε οι καθηγητές ούτε οι γονείς...
Για να συζητήσεις, πρέπει να φέρεις μια υπογεγραμένη δήλωση από γονέα...
Ισχυρίζονται επίσεις και αυτές οι 2 και ο διευθυντής ότι δε θα ξέρουν οι γονείς καθόλου το τι είπαμε και θα ξέρουν μόνο ότι συζητάμε...αυτό........
Πλαστογράφησα τη δήλωση και την πήγα...δεν το καταλάβανε ευτυχώς!
Δε θέλω να συζητήσω με την ψυχολόγο για ψυχολογικά προβλήματα γιατί δε θέλω να την ξαναπατήσω όπως την πάτησα με τον προηγούμενο ψυχολόγο...
Θέλω να συζητήσω μόνο με την κοινωνική λειτουργό για να μου πει πως μπορώ να κοινωνικοποιηθώ όταν αλλάξω περιοχή μεγαλόνοντας...
Υπάρχει περίπτωση να μου κάνει και αυτή την ίδια πουστιά...??
Μα θα μου πείτε ότι δεν είστε στο μυαλό της για να ξέρετε...
Ναι δεν αντιλέγω αλλά πείτε μου πόσο πιστεύετε ότι είναι πιθανό...
- 04-05-2012, 22:42 #2
ΕΛΑ ΝΤΕ,ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ?? ΕΓΩ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΚΑΝΑ ΤΗ Μ@Λ@ΚΙ@ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΣΕ ΨΥΧΟΛΟΓΟ,ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ,ΓΕΡΑ ΟΜΩΣ,ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΑΝΟΙΓΑ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΟΥ ΕΥΚΟΛΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠ'ΑΥΤΟΥΣ... ΑΛΛΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ ! ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ....
ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΤΗΣ ΠΕΙΣ! ΑΝ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΘΕΙΣ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕΣ 5 ΦΟΝΟΥΣ ΧΤΕΣ ΒΡΑΔΥ ΑΣ ΠΟΥΜΕ,ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΘΕΩΡΗΣΕΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΗ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΑΤΣΟΜΕΓΑΡΟ :P
04-05-2012, 22:49 #3
Νομιζω πως αν θεσεις την ερωτηση οπως την θετεις εδω δεν θα χρειαστει να μιλησει με τους γονεις σου,αφου η ερωτηση σου αφορα το μελλον και οχι ας πουμε το να φυγεις απο το σπιτι σου τωρα που εισαι μικρος......που ελπιζω να μη το θες γιατι ειναι δυσκολα και επικινδυνα για ενα παιδι εκει εξω......
Αν ομως θες να σιγουρευτεις τσεκαρισε την με κατι ασχετο,που δεν ισχυει με τιποτα ,αν το πει στους γονεις σου και θα διαπιστωσεις την αξιοπιστια της και δεν θα βρεις τον μπελα σου.....
04-05-2012, 23:08 #4
δεν ειναι ολοι οι ψυχολογοι ιδιοι...και εγω εχω απογοητευτει πολυ ωσπου να βρω την καταλληλη..και η αληθεια ειναι πως δεν τρελαινομαι κιολας να λεω καθε φορα την ιστορια μου απο την αρχη εως τωρα σε 10 διαφορετικους ανθρωπους! απλα μην εισαι αρνητικος..μπορει να ναι και καλος/η ο/η καινουριος/α εκαστοτε ψυχολογος! και αν οντως ειναι σωστος/η θα αναφερει στους γονεις μονο οτι αφορα στην βελτιωση των σχεσεων σας!
04-05-2012, 23:14 #5
Συμφωνώ πολύ και επαυξάνω με την kokkinoskoufitsa
04-05-2012, 23:16 #6
Θα κοιτάξω την ψυχική μου υγεία μόνο όταν ξαναέρθει ο Απρίλης που θα εχω πάει 18