Results 1 to 15 of 15
Thread: ΤΕΣΤ IQ....:p
-
22-01-2007, 15:22 #1
ΤΕΣΤ IQ....:p
http://paroutsas.jmc.gr/iqtest/classic.htm
ενα κουραστικο τεστ IQ της ΜΕΝΣΑ...αλλα ωραιο...μην στεναχωρηθητε αν δεν απαντησετε σε ολες... κανενας δεν μπορει....χεχε.......Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....
..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...
- 22-01-2007, 20:17 #2
χμμμ τα iq test θεωρούνται από διαφορους ειδικους ψιλοακυρα γιατι η επιδοση μας σε αυτα είναι συναρτηση πολλων παραγόντων όπως το αν είμαστε αρκετα ξεκουραστοι οταν κανουμε τα τεστ,αν είμαστε ευδιαθετοι κλπ κλπ...
πχ. διαφορετικο αποτελεσμα θα σου βγαλει αν κανεις το τεστ οταν εισαι στα up σου και διαφορετικο όταν εισαι στα down σου...για αυτο δεν τα πολυεμπιστευομαι Αντα μου :)
22-01-2007, 20:24 #3
ενοειτε ιωαννα μου....κι εγω απο περιεργεια....ετσι για πλακα....
...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....
22-01-2007, 23:14 #4
μου έκαναν κ μένα τεστ άικιού και βγήκε ραδικιού:
ότι δεν θα μπορούσα να σπουδάσω... τελικά, μάλλον δεν είχε σημασία, εκείνο το τεστ, που με έκανε περίγελο σε όλα τα παιδιά του σχολείου, 3η λυκείου...
πάντως έχω πάντα μεγάλη περιέργεια για τα τεστ αυτά. οι ειδικοί, για να τα φτιάχνουν, σημαίνει ότι τα εμπιστεύονται. έτσι είναι;
ίσως για μερικούς ανθρώπους να μην ισχύουν τα ίδια πράγματα...
τα λέω όλα αυτά γιατί δεν τολμάω να πιστέψω ποσο χαζή είμαι, ή γιατί πιστεύω πως είμαι όντως έξυπνη;
το θέμα είναι και τι θα πει εξυπνάδα...
την καλησπέρα μου
22-01-2007, 23:50 #5
σιγουρα καλη μου δεν ισχυουν για ολους.... τιποτα στην ζωη δεν ισχυει για ολους.. και το θεωρω απαραδεκτο να γινονται τετοια τεστ σε σχολεια....
23-01-2007, 00:09 #6
Μια και το αναφέραμε...Εγώ με τα τεστ IQ τα πήγαινα πολύ καλά...
Εκεί που φαντάζομαι ότι υστερώ είναι το ΕQ (για όσους δεν το γνωρίζουν είναι \"συναισθηματική νοημοσύνη\")
23-01-2007, 01:11 #7
υπάρχουν τέτοια τεστ; δεν το ήξερα.
μπορούμε να δούμε κανένα;
23-01-2007, 01:16 #8
Φυσικά και υπάρχουν τεστ ψυχομετρίας.
Εγώ στα αρχεία μου έχω κάποια. Τα ανακάλυψα κάποτε στο internet αλλά δεν θέλω να τα δημοσιεύσω γιατί δεν γνωρίζω την πηγή τους.
23-01-2007, 03:49 #9
Originally posted by Μιχάλης
Φυσικά και υπάρχουν τεστ ψυχομετρίας.
Εγώ στα αρχεία μου έχω κάποια. Τα ανακάλυψα κάποτε στο internet αλλά δεν θέλω να τα δημοσιεύσω γιατί δεν γνωρίζω την πηγή τους.
23-01-2007, 10:17 #10
τεστ
http://www.sxeseis.gr/quiz.php?qid=58 ...................Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
23-01-2007, 10:19 #11
Originally posted by τι-ποτέ
μου έκαναν κ μένα τεστ άικιού και βγήκε ραδικιού:
.................................................. ........................................
τα λέω όλα αυτά γιατί δεν τολμάω να πιστέψω ποσο χαζή είμαι, ή γιατί πιστεύω πως είμαι όντως έξυπνη;
το θέμα είναι και τι θα πει εξυπνάδα...
την καλησπέρα μου
23-01-2007, 10:22 #12
http://www.comoutos.gr/skill_test_gr.htm τεστ επιδεξιοτητας....
23-01-2007, 12:01 #13
http://www.agingresearch.org/brainhealth/register.cfm
brain health free cognition test[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
01-04-2007, 04:54 #14
Originally posted by Μιχάλης
Μια και το αναφέραμε...Εγώ με τα τεστ IQ τα πήγαινα πολύ καλά...
Εκεί που φαντάζομαι ότι υστερώ είναι το ΕQ (για όσους δεν το γνωρίζουν είναι \"συναισθηματική νοημοσύνη\")
01-04-2007, 05:07 #15
Πάντα εντυπωσιαζόμουν από άτομα με ιδιαίτερες ή παραπάνω δυνατότητες.Για παράδειγμα χτες είχα πάει να παίξω ένα ηλεκτρονικό παιχνίδι με έναν φίλο μου.Ήταν μνήμης.Ας παίξουμε μου λέει αυτό γιατί μου αρέσουν αυτά τα παιχνίδια...Το παιδί είχε φωτογραφική μνήμη άριστη...Τα έβρισκε τα κρυμμένα ζευγάρια σε δευτερόλεπτα....Σου έδειχνε εικόνες ανά δύο όμοιες αλλά διάσπαρτες για 7 δεύτερα και ούτε και έπρεπε να ταιριάξεις τα κρυμμένα ζευγάρια.Εδώ μιλάμε ότι υπάρχουν άτομα που \\ θυμούνται ακριβώς τη σειρά μιας τράπουλας ενώ την έχουν δει μία φορά.Είναι τρέλα....Και όμως δεν γυαλίζει το μάτι τους ούτε είναι Γιούρι Γκέλερ......Απλά λέει ότι έχουν πιο ανεπτυγμένη από εμάς μνήμη.....Λοιπόν Μιχάλη θα έλεγες ότι είσαι παιδί με ανεπτυγμένη ευφυία;
Συμπτώσεις..
19-02-2025, 22:09 in Ψυχαναγκασμοί - Ιδεοψυχαναγκαστική Διαταραχή