Kati periergo....
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 7 of 7
    Senior Member

Κάτι περίεργο...

Apo mikros eos ka tora merikes fores otan pigenw stin toualeta kai katouraw lew tora katouraw to theo... Ti einai afto ???
    Den iksera se pia katigoria na to valw k to evala edw..
    Elpizw na kserei kapios , euxaristw..
    Last edited by Molostroi; 04-05-2012 at 22:34.
    Και αμα δεν μοιαζεις με αυτους τους *αμημενους αστούς να χεραισε γιατι αυτη ειναι η ομορφια σου....!!!

Senior Member
    kaneis ????
    Και αμα δεν μοιαζεις με αυτους τους *αμημενους αστούς να χεραισε γιατι αυτη ειναι η ομορφια σου....!!!

Senior Member
    molostroi το θεμα στην σωστη κατηγορια το εβαλες,αλλα δεν αρκει μονο αυτο για να πει καποιος οτι εχεις ιψδ.
    Ειδα και τα παλιοτερα θεματα σου και απο οτι καταλαβα αντιμετωπιζεις διαφορα προβληματα εδω και αρκετο καιρο.
    Αυτο που δεν καταλαβα ειναι αν εχεις παει σε καποιον ψυχιατρο, ο οποιος ειναι και ο μoνος που μπορει να σου πει τι συμβαινει και να σου προτεινει θεραπεια.
    Μην προσπαθεις να κανεις αυτοδιαγνωσεις μεσω ιντερνετ.
    Last edited by betelgeuse; 07-05-2012 at 12:43.

Senior Member
    είναι όντως περίεργο αυτό. Δεν ξέρω πως να το χαρακτηρίσω και έχει αρκετή πλάκα. :) Σε αγχώνουν τέτοιου είδους σκέψεις όταν τις κάνεις; αισθάνεσαι άσχημα; Ισως ο Θεός να συμβολίζει στο υποσυνείδητο σου την εξουσία και συ προσπαθώντας να την ξεπεράσεις...την κατουράς...Ή μήπως είσαι μαρξιστής-λενινιστής λολ :D
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Junior Member
    Εσυ λες αυτη τη προταση εκεινη τη στιγμη και αναφερεσαι καπου καποιος αλλος μπορει να λεει καποια αλλη προταση και να αναφερεται καπου αλλου και καποιος αλλος μπορει να λεει καποια αλλη προταση ετσι αοριστα χωρις να αναφερεται πουθενα οπος και να χει ειναι ενας ελφρης ψυχαναγκασμος

Senior Member
    Μπορεί να ειναι ένας μικρός ελαφρύς ψυχαναγκασμός, αλλά εμένα μου αρέσει, λολ!
    Κοίτα, αν δε σε βασανίζει, η γνώμη μου είναι να μην το ψάχνεις και πολύ, είναι κάτι που μπορεί να συμβεί στον καθένα, εγώ έχω ανά καιρούς διάφορα που δεν πολυδίνω σημασία, θεωρώ ότι αν το αναγάγεις σε πρόβλημα το τροφοδοτείς κατά κάποιον τρόπο, μπορεί να κάνω και λάθος φυσικά. Δηλαδή, σε τι σε ζορίζει αυτό? Σε τίποτε νομίζω, σιγά το πράγμα!
    Αχ, τι ιδέα μου έδωσες, θα αποκτήσω έναν ψυχαναγκασμό και γω και θα κατουράω το μιχαλολιάκο και τα καθάρματά του στο εξής. μουάχααα
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Και εγώ είχα και έχω παρόμοιες ιδεοληψίες θρησκευτικού περιεχομένου.Βλέπω κάποιον άσχετο μερικές φορές και νομίζω ότι θα πάρει τη μορφή διαβόλου. Σκέφτομαι τον περίεργο συνειρμό και άλλες φορές γελάω, άλλες με προβληματίζει και αναρωτιέμαι για τα περίεργα μονοπάτια της σκέψης μου. Γιατί να κάνω τέτοιες σκέψεις;