Τι λάθος κάνω και έχω αυτή την αντιμετώπιση??? - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 46 to 59 of 59
    Junior Member
    Το θέμα είναι ότι και ο Άλος είναι κολλητός λέγοντας κάτι τέτοιο θα δήξω ότι έχω θέμα με το Άλο το παιδί και δεν το θέλω αυτό επίσης αν πω κάτι τέτοιο θα μου πουν καλά ρε μετά από τόσα χρόνια τώρα σου ήρθε??

Έχουμε κάποιον κάποια ψυχολόγο εδο μέσα που θα μπορούσε να μου δώσει σωστές πληροφορίες πάνω στο θέμα??

Senior Member
    Δεν νομιζω οτι ειναι ιδιαιτερα σημαντικο ζητημα και μπορεις να το χειριστεις. Χαχα εγω σκεφτομαι το αλλο ....να σκεφτονται οι φιλοι σου...τι μαλακας τεχνικος υπολογιστων και δεν εχει πει μια φορα να μας φτιαξει τον υπολογιστη:p

(Αυτο και αν θα'ταν τραγικη ειρωνια ε?)
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Quote Originally Posted by apo View Post
    Το θέμα είναι ότι και ο Άλος είναι κολλητός λέγοντας κάτι τέτοιο θα δήξω ότι έχω θέμα με το Άλο το παιδί και δεν το θέλω αυτό επίσης αν πω κάτι τέτοιο θα μου πουν καλά ρε μετά από τόσα χρόνια τώρα σου ήρθε??

Έχουμε κάποιον κάποια ψυχολόγο εδο μέσα που θα μπορούσε να μου δώσει σωστές πληροφορίες πάνω στο θέμα??
    ...βρε απο, είναι δυνατόν να χρειάζεσαι ψυχολόγο για να χειριστείς ένα τόσο απλό θέμα..?

Senior Member
    Quote Originally Posted by keep_walking View Post
    Δεν νομιζω οτι ειναι ιδιαιτερα σημαντικο ζητημα και μπορεις να το χειριστεις. Χαχα εγω σκεφτομαι το αλλο ....να σκεφτονται οι φιλοι σου...τι μαλακας τεχνικος υπολογιστων και δεν εχει πει μια φορα να μας φτιαξει τον υπολογιστη:p
    αχ!απο το ένα γέλιο στο άλλο χαχαχαχαχα!αpo δεν είμαι κακιά αλλά δε μπορείς να πεις ο keep έγραψε!!!!!!!!!!!
    τι να σου πω μάλλον έτσι συνήθισαν πάει τώρα, αν δε γίνεται να το ξεκαθαρίσεις δε θα σκάσεις κιόλας μη τους προτιμάς κ εσύ ,μόνο για τσίπουρα apo k μεζε .

Senior Member
    Quote Originally Posted by apo View Post
    Ηλιάνα διαβάζοντας το μήνυμα ου είναι σαν να ακούω την κοπέλα μου έτσι ακριβός μου τα λέει και πιστεύω έχει δίκιο!!!
    Αυτό που θα ήθελα να μου πείτε σαν ποιο ειδική είναι με πύον τρόπο θα τους έκανα αυτό του είδους την κουβέντα έτσι ώστε τελειώνοντας την να κατά λάβουν ότι αυτό είναι κάτι το οποίο με πείραξε δεν θα ήθελα να πω κάτι και φέγγοντας να νομίζουν κάτι Άλο π.χ. σα δεν ντρέπεται εμείς τον κάναμε παρέα και αυτός ήθελε να βγάλει λεφτά από εμάς η τίποτα τέτοιο αλλα και αυτό που θα ήθελα να μάθω ποιος είναι τελικά ο λόγος που γίνετε αυτό για να το διορθώσω
    Αν τους έπιανα έναν πως θα το χειριζόσαστε εσείς?
    ίσως θα μπορούσες σε κείνον τον κολλητό πούσαι και πιο κοντά να πεις:
    " όχι ρε πως με πειράζει κιόλας, αλλά γιατί δεν γίνεται σε μένα η πρόταση επισκευής.. πούμαι και πιο σχετικός; "
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Junior Member
    Δεν είναι και τόσο απλό θέμα εσύ το θεωρείτε ασήμαντο αλλά κάθε φορά που συμβαίνει εγώ νιώθω την απόρριψη, επιπλέον όταν κάποιος έρθει στην παρέα και ακούει όλους τους άλλους να μου συμπεριφέροντε με αυτόν τον τρόπο το πρώτο πράγμα που θα σκεφτεί είναι καλά αυτή που τον ξέρουν τόσα χρόνια για να το κάνουν κάτι παραπάνω θα ξέρουν όποτε και αυτή το ίδιο θα κάνουν. Αυτό που δεν έχω αναφέρει είναι ότι ζω σε κλιστεί κοινωνία και όλα αυτά συζήτανε αν κάποια στιγμή φύγουμε από αυτήν την κρίση και πάνε καλά τα πράγματα και αποφασίσω να ανοίξω ένα μαγαζί τι θα είναι αυτοί οι φίλοι μου αφού τώρα δεν με υπολογίζουν θα με υπολογίσουν τότε??
    Όσο για τον φίλο weep_walking θα ήθελα να του πω ότι φαντάζομαι αυτό το λες για πλακά ε? δεν μπορώ να ξέρω εγώ πότε χάλασε σε κάποιον κάτι για να προσφερθώ δηλαδή κάθε μέρα θα τους πιάνω έναν τι έγινε καλημέρα σου χάλασε το pc να σου το φτιάξω??
    Η όταν θα πουν στον όλον θα σου φέρω το pc να μου το φτιάξεις να πεταχτώ εγώ και να πω όχι φερτο σε εμένα να στο φτιάξω εγώ
    (και φαντάσου εκείνη την ώρα να μου πει τι κάνεις ρε θα μου φας τους πελάτες ή να μου πει αυτός γιατί ρε εσένα το είπα??)
    Εγώ ξέρω ότι αυτός που χριαζετε την βοήθεια η την εξυπηρέτηση την ζιταει ποτέ κανένας δεν θα βρεθεί να σου χτυπήσει την πόρτα και να σου πει έλα είσαι καλά πεινάς θέλεις να σε βοηθήσω σε κάτι??

Σε αυτό που θα ήθελα να με βοηθήσετε είναι για ποιους λόγους θα μπορούσε να μου συμπεριφέροντε με αυτόν τον τρόπο απλά και μόνο για να μη το ξανακάνω σε μια καινούρια παρέα που θα μπω (βέβαια πάνω σε αυτό μου έχετε πει κάποια πράγματα)
    Και ένα δεύτερο τι θα έπρεπε να κάνω πώς να το πω έτσι ώστε να φανεί ότι αυτό που γίνετε δεν είναι σωστό βέβαια χωρίς να προσβάλω κάποιον έτσι ώστε φέγγοντας από αυτήν την παρέα και καταλάβουν απόλυτα τον λόγο έτσι ώστε να μη με κακοχαραχτιρισουν

Banned
    Από, αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να τους γράψεις ή να τους κάνεις την ερώτηση! Δεν υπάρχουν πολλές επιλογές! Υπάρχει και η επιλογή να τους αφήσεις, αλλά εσύ ξέρεις καλύτερα! Δεν μπορούμε να σου πούμε εμείς που δεν ξέρουμε τι παίζει ακριβώς.

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Αν δεν εχεις ουτε την στοιχειωδη ανεση, για να μην πω την αυτοπεποιθηση, να κανεις μια απλουστατη ερωτηση ή σχολιο στους φιλους σου, νομιζεις οτι αυτοι θα εχουν την ανεση να σου προτεινουν απο μονοι τους να σε αγγαρεψουν να τους φτιαξεις κατι δικο τους τζαμπα????? Ειδικα τη στιγμη που καποιος αλλος ειναι πιο ανοιχτος και προσεγγισιμος?? Νot...!!

Senior Member
    Ίσως να ανατρέξεις στα παλιά για να καταλάβεις πώς δημιουργήθηκε και παγιώθηκε αυτή η κατάσταση? π.χ. όταν εσύ άρχισες ν ασχολείσαι με υπολογιστές μήπως ο πλυντηριάς ήδη επισκεύαζε τους η/υ των φίλων? αυτοί δε σε ρωτούσαν ποτέ για τη δουλειά σου? προσφέρθηκες ποτέ να κοιτάξεις τον η/υ κάποιου φίλου όταν ανέφερε πως έχει πρόβλημα? έστω να πεις τη γνώμη σου? Γενικά σου συμπεριφέρονται καλά ή είσαι της καρπαζιάς κ δε σ υπολογίζουν?

Στο δεύτερο ερώτημα, εγώ θα ρωτούσα στα ίσια, "καλά ρε σεις, γιατί δεν φέρνετε ποτέ σε μένα τους υπολογιστές σας, που ΄ναι και το αντικείμενο της δουλειάς μου? Χέστηκα για τα λεφτά, το φέρσιμο όμως με πειράζει."

Ούτε ψυχολόγος είμαι ούτε ειδικός. Απλά λέω την άποψή μου.

Senior Member
    Λοιπόν το σκηνικό έχει ως εξής.Είστε μαζεμένοι στην αγαπητη ταβερνούλα σας,έχετε πιει όχι πάρα πολύ να μη θυμάστε τι λέτε κ ανοίγεις μια συζήτηση περί δουλειάς κ κρίσης.Αρχίζεις με το πόσο έχει αυξηθεί η ανεργία προχωράς πόσο έχουν πέσει οι δουλειές κ πανε για φούντο κ καταλήγεις στο επίμαχο σημείο ότι το μόνο που σώζει την κατάσταση είναι να αλληλοστηρίζεστε ,λες στο φίλο σου "Γιώργο"εγώ π.χ θα πάρω τούβλα από εσένα εσύ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΟΥ ΣΕ ΜΕΝΑ κ συνεχίζεις χαλαρά για φρούτα θα πάμε από του μανώλη αλλιώς δε μας βλέπω καλά.Μετά απο όλο αυτό βλέπεις αντιδράσεις,αν δεις ΑΚΡΑ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ ΣΙΩΠΗ,τι να πω?Σε έχουνε γραμμενο ΝΤΕ ΦΑΚΤΟ.Μετά αποφασίζεις αυτό που σου είπα η θα συνεχίσεις να εισαι συναισθηματικός η τους κρατάς για τον δικό σου χαβαλέ κ δε τρέχει τίποτα.

Junior Member
    Έκανα το εξής έβαλα την κοπέλα μου στο κόλπο και έναν φίλο που δεν είναι στην παρέα χθες είχαμε πάει για φαγητό σε μια ταβέρνα και καλά τυχαία περνά ο φίλος μου και μου λέει
    -έλα ρε πως πάει η ανακαίνιση στο σπίτι όλα καλά??
    -όλα καλά προχώρα
    -ποιον εργολάβο πήρες??
    -(λέω ένα άσχετο όνομα ενός γνωστού εργολάβου όχι του φίλου μου)
    -ααα!!! Έχω ακούσει καλά λόγια
    -ναι είναι πολύ καλός τώρα περιμένω τις ηλεκτρικές συσκευές
    -έλα τα άλλαξες όλα??
    -ναι όλα και τα πήρα από…(ένα Άλο μαγαζί της περιοχής όχι του φίλου μου)
    (λέμε δύο τρεις ακόμα τέτοιες βλακείες και φεύγει)
    Μετά συνεχίζουμε την κουβέντα με την κοπέλα μου και καλά θα έπρεπε να πάρεις αυτό τη χρώμα να κάνεις αυτό το Άλο καταλαβαίνετε.
    Ώσπου τσίμπησε ένας και μου κάνει καλά ρε έκανες ανακαίνιση και αντί να στηρίξεις εμάς έδωσες τα λεφτά σου αλλού???
    Και τότε τους λέω.
    Κοιτάξετε να δείτε τόσα χρόνια ποτέ κανένα σας δεν με στήριξε ενώ εγώ ήμουν παρών. Δικαίωμα σας δεν λέω αλλά ποτέ δεν ντραπήκατε να με μειώσετε λέγοντας μέσα στα μούτρα μου που πατέ το pc σας και πως σας τον φτιάχνουν δεν είχα σκοπό ποτέ από εσάς να βγάλω λεφτά και πολλά τέτοια δεν χρειάζεται να τα γραφώ, δεν με διέκοψε κανένας είχαν μένει με ανοιχτό το στόμα.
    Και στο τέλος σηκώνομαι εγώ και η κοπέλα μου από το τραπέζι τους βγάζω ένα 100 εύρο το πετώ πάνω στο τραπέζι και τους λέω και αυτά για να πάρετε να πιείτε κάτι να χωνέψετε την ανακαίνιση που και καλά έκανα για να ξέρετε ότι εγώ σας σεβόμουν και σας στήριζα άλλοι θα έπρεπε να ντρέπονται.
    Και φύγαμε τέλος!!!!
    (τα είπα λίγο περιληπτικά αλά αυτό είναι το ζουμί της υπόθεσης κρίμα τα 100 εύρο)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    νιωθεις καλυτερα τωρα?

Senior Member
    Πολύ καλά τους τα 'χωσες apo, μπράβο σου!! Μόνο το 100ρικο λυπήθηκα.

Senior Member
    Είδες που σου το είπαν με τη μία ,όπως σου έλεγα να κάνεις εσύ για να σου φύγει η μαύρη σκέψη.Τώρα στα τελευταία να τους κάνεις το τραπέζι γουάι?ΤΟ ΕΊΠΕΣ όμως κ αυτό είναι καλό,αν είναι φίλοι θα μπουν στον κόπο να το σκεφτούν!apo γκουτ φορ γιου.

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234