Θα ηθελα κι εγω να μοιραστω ενα προβλημα που αφορα τη σχεση μου - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 26 of 26
    Quote Originally Posted by Lens View Post
    Θα ηταν συνετο να κουβεντιασουμε για ολα αυτα και οτι βγει ?

αν θες τη γνώμη μου, το καλύτερο που έχεις ανάγκη ώστε να παίξεις με ότι συναίθσημα της έχει μείνει, είναι να κάνεις στροφή 360 μοιρών.

σταμάτα να την πρήζεις, σταμάτα να της ζητάς πράγματα, ανέπτυξε δραστηριότητες μακριά της, δείξε απογοητευμένος.
    Να σαι σίγουρος πως θα τσιμπήσει, αρκεί να το κάνεις έξυπνα ;)

Junior Member
    Θεωρεις οτι δε χρειαζεται να τη παρω ενα τηλεφωνο ? τιποτα ? να αφησω τη κατασταση ετσι ?

Θεωρεις οτι δε χρειαζεται να τη παρω ενα τηλεφωνο ? τιποτα ? να αφησω τη κατασταση ετσι ?
    ..θεωρώ πως πρέπει να μειώσεις όλη αυτή τη φρίκη που της μεταδίδεις και ολη την απόγνωση για επαφή και επικοινωνία.
    Σου λεει πχ, δεν μπορω, πες οκ, μην αρχίζεις να ζητάς εξηγήσεις ούτε να πιέζεις.
    Απλά άσε το παιχνίδι πάνω της να δεις αντιδράσεις και πάλι εδώ θα είμαστε....;)

Junior Member
    em apognosh gia epafh kai epikoinonia otan stelnume 2 sms th mera ? Epishs thn afhno na kanonizei ayth pote thelei na brethoume ... Pote de th piesa se kati apo ayta ... Otan mu eixe pei de boro pote de ths eipa tipota ...

em apognosh gia epafh kai epikoinonia otan stelnume 2 sms th mera ? Epishs thn afhno na kanonizei ayth pote thelei na brethoume ... Pote de th piesa se kati apo ayta ... Otan mu eixe pei de boro pote de ths eipa tipota ...
    ...καταρχήν γράφε ελληνικά...:)
    Ένα παράδειγμα έφερα περί πίεσης, εσύ ξέρεις τι είναι αυτά που την κάνουν να σου λέει αυτά που σου λέει.
    Επίσης, το θέμα με το ότι δυο χρόνια δεν έχει κανει καν κίνηση να πληρώσει έστω και ένα καφέ πρέπει να σε προβληματίζει πιο πολύ απ όλα....

Junior Member
    Ναι συγγνωμη για τα greeklish. Δε ξερω πραγματικα ειμαι τοσο μπερδεμενος ... Δε ξερω τι να κανω ...

Senior Member
    ... Οποτε φερνει η κουβεντα καποια πραγματα και την εχω ρωτησει καποια πραγματα η απαντηση ηταν " εμεις οι υδροχοοι ετσι ειμαστε, δε μπορουμε τη πιεση μας δημηουργει τασης φυγης κλπ θελουμε την ελευθερια μας και τετοια " . Αλλες φορες παλι πανω στη κουβεντα εχω πει "¨κοπελα μου απο εμενα πια τι θες δε μπορω να καταλαβω" και η απαντηση ηταν " να περναμε καλα χωρις προβληματα "¨και της ειχα πει οτι η ζωη δεν ειναι ροζ και κοκκινη ειναι και μαυρη και γκρι. Δε γινεται μονο να περναμε καλα.
    γειά σου Lens,
    αυτή η απάντησή της τα λέει όλα! χρειάζεται να εντοπίσεις ποιά είναι τα προβλήματα που σου προσάπτει ή να κάνετε έναν διάλογο για το ποιά είναι
    τα πρόβληματα που κι οι δύο κάνετε μες στην σχέση! Μετά όταν της απαντάς "δεν γίνεται μόνο να περνάμε καλά" είναι σαν να της λες πως έτσι κι
    αλλιώς τα προβλήματα θα μας δοκιμάζουν! Ενώ είναι άλλο να περνάμε καλά, ακόμα κι αν αντιμετωπίζουμε τα όποια προβλήματα!
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Junior Member
    Της εστειλα ενα sms χαλαρο να πιουμε ενα καφεδακι και ειπαμε για αυριο. Και δε ξερω καν τι να της πω και πως να φερθω.. Απιστευτα μπλεγμενος με πολλα στο κεφαλι μου. Π.χ 3ο προσωπο κλπ κλπ και αλλα ...

Senior Member
    Της εστειλα ενα sms χαλαρο να πιουμε ενα καφεδακι και ειπαμε για αυριο. Και δε ξερω καν τι να της πω και πως να φερθω.. Απιστευτα μπλεγμενος με πολλα στο κεφαλι μου. Π.χ 3ο προσωπο κλπ κλπ και αλλα ...
    άστην να κάνει εκείνη την αρχή και να μιλήσει μια κι είναι ψυχολόγος και τόχει στο λέγειν κι απ' αυτά που θα σου πει θα σου δοθεί η δυνατότητα να της πεις όσα θέλεις.
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

...για μια φορά στην πορεία της σχέσης σας, γίνε λίγο παρατηρητής...
    Τι εννοώ?
    Βγείτε και ξεκίνα ένα θέμα έξω από σας, πχ, για τη δουλειά σου, ένα οικογενειακό, πρόβλημα ενός φίλου κλπ.
    Μην επιχειρήσεις επαφή, ούτε συναισθηματική, ούτε χεράκια/φιλάκια/αναστεναγμούς.
    Μην προτείνεις τίποτα, άστο πάνω της. Αν δεν κάνει καμιά κίνηση για οτιδήποτε, μη ζητήσεις εξηγήσεις, θα γυρίσετε πάλι στα ίδια.
    Φεύγοντας κάτσε και σκέψου, κάνε εικόνα τις αντιδράσεις της, "δες" πως σου φέρεται.

Junior Member
    Ευχαριστω πολυ, τελικα αντεδρασα καπως ετσι και φαινεται οτι ειναι πολυ πιεσμενη απο καταστασεις ασχετες απο εμας. Μιλησαμε, ηρεμησαμε και θα δειξει που θα βγαλει

Page 2 of 2 FirstFirst 12