φοβος και ανασφαλεια.. - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 34
    Senior Member
    Quote Originally Posted by nflu View Post
    καλε με τιποτα δεν εισαι τρελλη.....αλλα αποτι καταλαβα περασες μια επωδυνη εμπειρια με την γεννα την οποια ομως δεν ειχες καν το χρονο να την διαχειριστεις οπως επρεπε...αφου μπηκες αμεσως σε ταλαιπωριες και σωματικες και ψυχικες.
    Η δουλεια που εκανες πριν ειναι πολυ δυναμικη και φανταζομαι πως και ολος ο τροπος ζωης σου πρεπει να ηταν δυναμικος και τωρα με ολα αυτα ...εχεις μπει σε μια θεση ευαλωτη που προφανως ομως ειναι αντιθετη με το χαρακτηρα σου.....
    Εγω πιστευω πως απλα περνας μια κακη φαση και δεν θα αργησεις να βρεις ξανα τον εαυτο σου,σιγουρα ειναι το καλυτερο που μιλας με ψυχολογο αλλα θα προτεινα σιγα σιγα να αρχισεις να ξανααποκτας επαφη με το σωμα σου ...ξερεις με γυμναστικη κλπ να το πιεσεις λιγο .να το βαλεις σε δοκιμασιες για να ανακτησεις τον ελεγχο του.....νομιζω πως για εναν εκπαιδευτη το σωμα του ειναι εργαλειο στο χωρο που κινειτε μαζι με τα σκυλακια....δυστυχως εσενα σου ηρθαν πολλα μαζεμενα σε μια ευαλωτη στιγμη της ζωης σου και τα πιο πολλα επρεπε να τα φερεις βολτα μονη σου.....ε!ποσα να αντεξει ενας ανθρωπος.Πιστευω πως με λιγη προσπαθεια θα ξαναγινεις το κοριτσι που ησουν....αντε οχι τιποτα αλλο μ'αρεσει και η δουλεια που εκανες
    ΕΊΣΑΙ ΑΣΤΕΡΙ ΤΕΡΜΑ

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΗΛΙΑΝΝΑ View Post
    ΕΊΣΑΙ ΑΣΤΕΡΙ ΤΕΡΜΑ
    ουπς!...μη με κανεις να κοκκινιζω...γινομαι σαν βρασμενο μπατζαρι...

Senior Member
    ουπς!...μη με κανεις να κοκκινιζω...γινομαι σαν βρασμενο μπατζαρι...
    Εγω πάντος αμα θέλω να εκφωνήσω λόγο καπια στιγμή στη ζωή μου ΕΣΥ θα μου τον γράψείς μη πεις άλλα μετα σε κλείνω από τωραχαχαχαχαχ

Junior Member
    καλε με τιποτα δεν εισαι τρελλη.....αλλα αποτι καταλαβα περασες μια επωδυνη εμπειρια με την γεννα την οποια ομως δεν ειχες καν το χρονο να την διαχειριστεις οπως επρεπε...αφου μπηκες αμεσως σε ταλαιπωριες και σωματικες και ψυχικες.
    Η δουλεια που εκανες πριν ειναι πολυ δυναμικη και φανταζομαι πως και ολος ο τροπος ζωης σου πρεπει να ηταν δυναμικος και τωρα με ολα αυτα ...εχεις μπει σε μια θεση ευαλωτη που προφανως ομως ειναι αντιθετη με το χαρακτηρα σου.....
    Εγω πιστευω πως απλα περνας μια κακη φαση και δεν θα αργησεις να βρεις ξανα τον εαυτο σου,σιγουρα ειναι το καλυτερο που μιλας με ψυχολογο αλλα θα προτεινα σιγα σιγα να αρχισεις να ξανααποκτας επαφη με το σωμα σου ...ξερεις με γυμναστικη κλπ να το πιεσεις λιγο .να το βαλεις σε δοκιμασιες για να ανακτησεις τον ελεγχο του.....νομιζω πως για εναν εκπαιδευτη το σωμα του ειναι εργαλειο στο χωρο που κινειτε μαζι με τα σκυλακια....δυστυχως εσενα σου ηρθαν πολλα μαζεμενα σε μια ευαλωτη στιγμη της ζωης σου και τα πιο πολλα επρεπε να τα φερεις βολτα μονη σου.....ε!ποσα να αντεξει ενας ανθρωπος.Πιστευω πως με λιγη προσπαθεια θα ξαναγινεις το κοριτσι που ησουν....αντε οχι τιποτα αλλο μ'αρεσει και η δουλεια που εκανες
    επεσες σε ολα μεσα μιλαμε δυναμηκη οπως το ειπες συγκεκριμενα ημουν ο τσαμπουκας της παρεας . γυμναστηκη εκανα βαρη 2 χρονια αλλα εχω και την μεση μου που με επιασε και σταματησα λιγο πριν μινω εγκυος για να δεις γκαντεμια, η γυμναστικη μου αρεσει και θελω να αρχισω παλι αλλα εχω το μωρο ρε συ και δεν μπορω δεν εχω καπου να το αφησω και δεν εμπιστευομαι ντανταδες τοσα γινονται καθε μερα ...τωρα για την δουλεια μου που λες ειναι οντως απο τις καλυτερες δουλειες πιστευω γιατι μεσα απο αυτην ανακαλυπτεις τον δυναμισμο που κρυβεις αλλα το θυριο που πηρα τωρα ειναι και παππους και εχει και ενα ψαρωτικο βλεμμα που δεν τολμαω τπτ εχω και τον φοβο μην επιτεθει επειδη φοβαμαι και καταλαβαινεις...παντως αν σου αρεσει τοσο πολυ μπορω να σου διξω μια μεγαλη μερα οτι χρειαστεις...κανενα προβλημα...

Senior Member
    σε ευχαριστω πολυ πολυ για την προσφορα.....αλλα χεχε δεν τοχω τα δικα μου σκυλακια αν και με λατρευουν δεν με σεβονται με τιποτα,προσπαθω να κανω την φωνη μου λιγο πιο σκληρη και δυνατη.....αλλα με κοιτανε με περιεργεια για λιγο και μετα ξανα γραψιμο.....

Senior Member
    ridickaky μου καλό, θέλω να μοιραστώ μαζί σου ένα κοινό μυστικό θεραπείας! Οι παλιοί έλεγαν: " Όλα στο μυαλό μας είναι! "
    Μ' άλλα λόγια από τις όποιες σκέψεις μας αυτόματα προκύπτουν κι όλα τα συναισθήματά μας, όπως π.χ. ο φόβος.
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Junior Member
    σε ευχαριστω πολυ πολυ για την προσφορα.....αλλα χεχε δεν τοχω τα δικα μου σκυλακια αν και με λατρευουν δεν με σεβονται με τιποτα,προσπαθω να κανω την φωνη μου λιγο πιο σκληρη και δυνατη.....αλλα με κοιτανε με περιεργεια για λιγο και μετα ξανα γραψιμο.....
    χαχαχ καταλαβα κλασικη περιπτωση. μια ευκολη λυση ειναι να κρατας ενα μεζε στο χερι σου εκει να δεις και να κοιμουνται εσενα θα βλεπουν στον υπνο τους για τετοια προσοχη μιλαμε...χαχαχαχα

παντως δεν ειναι τιποτα αυτο σε σεβονται απλα πλιτουν ευκολα ολα τους θελουν ερεθισματα συνεχεια..

Junior Member
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    ridickaky μου καλό, θέλω να μοιραστώ μαζί σου ένα κοινό μυστικό θεραπείας! Οι παλιοί έλεγαν: " Όλα στο μυαλό μας είναι! "
    Μ' άλλα λόγια από τις όποιες σκέψεις μας αυτόματα προκύπτουν κι όλα τα συναισθήματά μας, όπως π.χ. ο φόβος.
    σαν το μυστηκο ενα πραμα??οπου λεει οτι ολα τα ομοια ελκονται και οτι η καθε σκεψει ελκυει καθε παρομοια??καπως ετσι ??

Senior Member
    Quote Originally Posted by ridickaki View Post
    σαν το μυστηκο ενα πραμα??οπου λεει οτι ολα τα ομοια ελκονται και οτι η καθε σκεψει ελκυει καθε παρομοια??καπως ετσι ??
    όχι ακριβώς! κάνουμε ένα νοητικό παιχνίδι και παρατηρούμε σαν τρίτοι τις φοβικές σκέψεις που γεννιούνται στο μυαλό, μ' αποτέλεσμα
    να ελέγχουμε το συναίσθημα πριν αυτό μας κατακλύσει κι αυτό γιατί ο φόβος δεν είναι αντικειμενικός, δεν ισχύει στο παρόν, οπότε είν' αποτέλεσμα
    της δυσλειτουργικής μας σκέψης!

Junior Member
    όχι ακριβώς! κάνουμε ένα νοητικό παιχνίδι και παρατηρούμε σαν τρίτοι τις φοβικές σκέψεις που γεννιούνται στο μυαλό, μ' αποτέλεσμα
    να ελέγχουμε το συναίσθημα πριν αυτό μας κατακλύσει κι αυτό γιατί ο φόβος δεν είναι αντικειμενικός, δεν ισχύει στο παρόν, οπότε είν' αποτέλεσμα
    της δυσλειτουργικής μας σκέψης!
    αχα! καταλαβα μου θυμιζει φροηντ αυτο ....

Senior Member
    Quote Originally Posted by ridickaki View Post
    αχα! καταλαβα μου θυμιζει φροηντ αυτο ....
    δοκίμασέ το να δεις πόσο αποτελεσματικό είναι! έπειτα από λίγο, εσύ σχεδόν αποφασίζεις τι θα σκέφτεσαι, τι θα θες να μπαίνει στο μυαλό!

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Bρε κοριτσι μου, με ολα αυτα που περασες, αν ησουν κουλ και ψυχραιμη, τοτε θα ηταν το παραξενο!!!! Μια μαμα, για να εχει μια καλη εγκυμοσυνη και ενα υγιες μωρο, μηνες πριν μεινει εγκυος πρεπει να ειναι σε μια καλη ψυχολογικη κατασταση και σε ενα σπιτι, στη φωλια της. Στην εγκυμοσυνη επισης δεν πρεπει να εχει τετοιες αλλαγες γιατι στρεσαρεται και ειναι κακο για το μωρο και για εκεινη, και μετα οταν γεννησει θελει ενα ησυχο περιβαλλον χωρις στρες. Αρα τι πιο φυσιλογικο με ολον αυτο τον πανικο, τις μετακομισεις, το χαμο του πατριου σου, σε μια τετοια ευαισθητη περιοδο της ζωης σου, να μη σου βγαλει ενα συμπτωμα αγχους και φοβιας.. Συγκεντρωσου σε ολα τα καλα που εχεις στη ζωη σου τωρα, μη σκεφτεσαι τι σου λειπει ή πως θα ηθελες να ειναι και δεν ειναι, και πως ηταν πριν κτλ. Εχεις το μωρακι σου, τον αντρα σου, την υγεια σας, ενα σπιτι και εναν σκυλο που σε φυλαει!!

Junior Member
    [QUOTE=λιλιουμ;346678]Bρε κοριτσι μου, με ολα αυτα που περασες, αν ησουν κουλ και ψυχραιμη, τοτε θα ηταν το παραξενο!!!! Μια μαμα, για να εχει μια καλη εγκυμοσυνη και ενα υγιες μωρο, μηνες πριν μεινει εγκυος πρεπει να ειναι σε μια καλη ψυχολογικη κατασταση και σε ενα σπιτι, στη φωλια της. Στην εγκυμοσυνη επισης δεν πρεπει να εχει τετοιες αλλαγες γιατι στρεσαρεται και ειναι κακο για το μωρο και για εκεινη, και μετα οταν γεννησει θελει ενα ησυχο περιβαλλον χωρις στρες. Αρα τι πιο φυσιλογικο με ολον αυτο τον πανικο, τις μετακομισεις, το χαμο του πατριου σου, σε μια τετοια ευαισθητη περιοδο της ζωης σου, να μη σου βγαλει ενα συμπτωμα αγχους και φοβιας.. Συγκεντρωσου σε ολα τα καλα που εχεις στη ζωη σου τωρα, μη σκεφτεσαι τι σου λειπει ή πως θα ηθελες να ειναι και δεν ειναι, και πως ηταν πριν κτλ. Εχεις το μωρακι σου, τον αντρα σου, την υγεια σας, ενα σπιτι και εναν σκυλο που σε φυλαει!![/QUOTE

μμμ να σκεφτω θελω να ξεκινησω κατι μονη μου δεν ξερω αν το ειπα πουθενα αλλα ειμαι μονο 26 χρονων οποτε καταλαβαινεις οτι με πειραζει που απο τωρα δεν εχω τιποτα να κανω (περα απο το παιδι) πχ γυμναστηριο, να εκπαιδευω σκυλακια παλι...παλια εκανα και μακιγιαζ στο σπιτι ζωγραφιζα εγραφα ποιηματα επλεκα εκανα ενα σορο πραγματα αλλα πλεον νιωθω οτι δεν εχω χρονο για τιποτα ..καλα ενταξει ειναι και θεμα δικο μου γιατι εχω μαραζοσει και λιγο αλλα δεν βαριεσαι φιλη μου σιγα σιγα πιστευω να το ξεπερασω θα παω και σε κανεναν ειδικο για μια γνωμη και αν εκει οντως οφειλεται το ολο θεμα το δουλευω μετα...

Senior Member
    λίγο τόχεις που ο χρόνος σου αφιερώνεται στο παιδάκι σου; προς το παρόν καλά είναι
    και τα πλάνα γι' αργότερα, αλλά τώρα κοίτα το νινί σου και βέβαια τον εαυτό σου!

http://smileys.smilchat.net/emoticon...ren/3dbebe.gif
    Last edited by μαρκελα; 09-05-2012 at 12:46.

Junior Member
    λίγο τόχεις που ο χρόνος σου αφιερώνεται στο παιδάκι σου; προς το παρόν καλά είναι
    και τα πλάνα γι' αργότερα, αλλά τώρα κοίτα το νινί σου και βέβαια τον εαυτό σου!

http://smileys.smilchat.net/emoticon...ren/3dbebe.gif
    xaxaxxa καλα μιλαμε πεθανα στο γελιο με το μωρο-smile χΑΧΑΧΑΧ δεν υπαρχει...τελειο !!!

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast