υπάρχει άραγε κανένας εκεί έξω να με ακούσει χωρίς να με κρίνει? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 38
    ...μίνα, δεν έχει συνομωτήσει το σύμπαν ώστε να μη βρεις φίλους.
    Έχεις κάνει την αυτοκριτική σου?
    Έχεις σκεφτεί τα πιθανά λάθη σου?
    Είναι πολύ εύκολο να φορτώνουμε στους άλλους τα κακώς κείμενα της ζωής μας, όμως είναι πιο γενναίο και λυτρωτικό να βρίσκουμε τα δικά μας λάθη, όσο ψυχοφθόρο και αν είναι αυτο...

Senior Member
    είμαστε μαζί 2 χρόνια....σε αυτά τα δύο χρόνια περάσαμε κ 6 μήνες χώρια λόγο του μπάρκου του....αυτό το πράγμα με τον υπολογιστή ξεκίνησε πριν 10 μήνες περίπου του το κόλλησε ένας φίλος το είχε κόψει για λίγο αλλά μετά πάλι τα ίδια....

Senior Member
    έχω προσπαθήσει πολλές φορές να δω γιατί έχω δει λάθη που έχω κάνει αλλά κανένα δεν είναι κ τόσο σοβαρό....δεν ρίχνω το βάρος σε κανέναν απλά προσπαθώ να καταλάβω το λόγο...!!!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by mina@@ View Post
    είμαστε μαζί 2 χρόνια....σε αυτά τα δύο χρόνια περάσαμε κ 6 μήνες χώρια λόγο του μπάρκου του....αυτό το πράγμα με τον υπολογιστή ξεκίνησε πριν 10 μήνες περίπου του το κόλλησε ένας φίλος το είχε κόψει για λίγο αλλά μετά πάλι τα ίδια....
    ναυτικός είναι;
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Senior Member
    ναι ναυτικός είναι απλά είναι στο πτυχίο τώρα...

Senior Member
    αυτό που θέλω να πω δεν είναι ακριβώς πρόβλημα αλλά ένα μεγάλο παράπονο...γιατί κανένας μα κανένας δεν κάθετε να με ακούσει????όταν πάω να μιλήσω σε κάποιον ή θα θυμώσει ή θα αλλάξει κουβέντα...κανένας δεν με αφήνει να εκφράσω τα παράπονα μου....:'( κανένας δεν μπαίνει στη διαδικασία να με καταλάβει.....ρε γαμώτο υπάρχω κ εγώ...είμαι κ εγώ άνθρωπος έχω κ εγώ καρδιά...πονάω στενοχωριέμαι κλαίω γελάω όπως όλοι.... γιατί κανένας δεν μου το αναγνωρίζει αυτό.... όλοι μου λένε τι ανάγκη έχεις εσύ???? δεν σου λείπει τίποτα....βαρέθηκα να είμαι αόρατη...
    Όποιος το λέει αυτό απλά ζηλεύει. Δες τι σημαίνει όταν σου λένε κάτι τέτοιο. Από τα λεγόμενά σου μου φαίνεται ότι κινδυνεύεις αρκετά. Προσπάθησε να αλλάξεις τους ανθρώπους που σκέφτονται και συμπεριφέρονται έτσι. Συμπεριλαμβανομένου του συντρόφου σου.

> ας πούμε ο σύντροφός μου είναι στον κόσμο του ώρες-ώρες ας πούμε εχτές πήγαμε σπίτι
    > του να φάμε για μεσημέρι κ να κάτσουμε κ από την ώρα που φάγαμε μέχρι την ώρα που
    > έφυγα έπαιζε στον υπολογιστή....έκανε βέβαια ένα διάλειμμα για να ασχοληθεί με κάτι
    > άλλο όχι βέβαια μαζί μου....εγώ καθόμουν με τη μάνα του....

Η συμπεριφορά αυτή δείχνει πως δεν σε έχει καθόλου ανάγκη. Και συνήθως δεν είναι κάτι παροδοικό που αλλάζει, αλλά στάση ζωής. Μην παρακαλέσεις, χωρίς να χρειάζεται να πεις κάτι, φτιάξε έτσι τη ζωή σου ώστε να τον αντικαταστήσεις.

Banned
    Δε μπορείς να κάνεις τίποτα για να σταματήσουν οι άλλοι να σε αποφεύγουν...
    Αυτό είναι αδύνατον και αν γινόταν να σταματήσει, θα το είχα σταματήσει και εγώ εδώ και πολύ καιρό...
    Και εγώ το ίδιο παθαίνω.
    Τώρα όσο για το σύντροφο σου, χωρισε τον και ας πάει στο διάολο...
    Μην του ξαναμιλήσεις...
    Ξέχασε ότι υπάρχει

Αν είναι δυνατό, άλλξε περιοχή

Member
    δεν εχω διαβασει ολα τα σχολια!! μονο το θεμα! εγω αυτο που εχω να πω ειναι πως εσυ εισαι μια χαρα! το προβλημα το εχει ο φιλος σου που εχει κολλησει με τα παιχνιδια!!! αφησε τον να παιζει λολ ντοτες και οτι αλλο θελει γιατι θα γινεις πιεστικη και δεν προκειται να κταλαβει κιολασ!! παρε τις φιλες σου και βγες και οταν ξεκολλησει τα λετε!!!

Banned
    Quote Originally Posted by salala View Post
    αφησε τον να παιζει λολ ντοτες και οτι αλλο θελει γιατι θα γινεις πιεστικη και δεν προκειται να κταλαβει κιολασ!! παρε τις φιλες σου και βγες και οταν ξεκολλησει τα λετε!!!
    Όχι...
    Αυτός μετά που θα ξεκολλήσει, θα ξανακάνει τα ίδια και για πάντα θα κάνει τα ίδια...
    Ο ίδιος και απαράλαχτος θα είναι πάντα...
    Αν δεν τον χωρίσει, θα την πληγώνει αιώνια

Member
    δεν νομιζω ομως οτι ειναι και λογος χωρισμου αυτος!!! δεν θα τον υποστηριξω σε καμια περιπτωση αλλα πιστευψ φαση ειναι και θα περασει!! αν δεν πηγαινε σπιτι του και δεν τον περιμενε να τελειωσει το παιχνιδι δεν νομιζω οτι θα τα εκανε αυτα! απλα καλοεμαθε μαλλον!!!

Banned
    Quote Originally Posted by salala View Post
    δεν νομιζω ομως οτι ειναι και λογος χωρισμου αυτος!!! δεν θα τον υποστηριξω σε καμια περιπτωση αλλα πιστευψ φαση ειναι και θα περασει!! αν δεν πηγαινε σπιτι του και δεν τον περιμενε να τελειωσει το παιχνιδι δεν νομιζω οτι θα τα εκανε αυτα! απλα καλοεμαθε μαλλον!!!

Ίσως έχεις δίκιο

Senior Member
    όπα όπα παιδιά πήρατε φόρα....δεν είπα ότι είναι έτσι συνέχεια αυτό έγινε μόνο μια φορά η γενική συμπεριφορά του δείχνει όχι μόνο ότι με υπολογίζει αλλά ότι με λατρεύει....το πρόβλημά μου είναι οι άλλοι που είναι γύρο μου κ όχι ο σύντροφός μου....από αυτόν είμαι ευχαριστημένη κ εκτός αυτού θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό που είμαι με αυτόν τον άνθρωπο....είναι όλη μου ζωή όπως κ εγώ για αυτόν....το παράπονο μου είναι οι "φίλοι" μου...!!!!!

Member
    ανεφερθηκαμε σε αυτο γιατι πολυ απλα αυτο ανεφερες σαν παραδειγμα μινα μου

Banned
    όπα όπα παιδιά πήρατε φόρα....δεν είπα ότι είναι έτσι συνέχεια αυτό έγινε μόνο μια φορά η γενική συμπεριφορά του δείχνει όχι μόνο ότι με υπολογίζει αλλά ότι με λατρεύει....το πρόβλημά μου είναι οι άλλοι που είναι γύρο μου κ όχι ο σύντροφός μου....από αυτόν είμαι ευχαριστημένη κ εκτός αυτού θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό που είμαι με αυτόν τον άνθρωπο....είναι όλη μου ζωή όπως κ εγώ για αυτόν....το παράπονο μου είναι οι "φίλοι" μου...!!!!!
    Οκ πάω πάσο

Senior Member
    απλά ήταν το πιο πρόσφατο πράγμα που είχε γίνει γ αυτό το ανέφερα...αυτό που είπα παραπάνω το είπα γιατί πέσατε όλοι με μανία πάνω στο θέμα χωρισμός κ δεν κατάλαβα το γιατί....!!!!συγνώμη αν είπα κάτι που σας πείραξε....!!!!!κ ευχαριστώ για τις απαντήσεις...!!!!

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast