οριακη διαταραχη προσωπικοτητας και αισθημα εγκλωβισμου - Σελίδα 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Αποτελέσματα 31 μέχρι 34 από 34
    Senior Member
    Ημ. Εγγραφής
    Apr 2012
    .................................................. ................λαθος ουπς,που είμαι?
    Η νίκη επί των παθών μας συνιστά την πρώτη κ ουσιαστικότερη νίκη -Βίκτωρ Ουγκώ

Junior Member
    Ημ. Εγγραφής
    Dec 2010
    Παράθεση Αρχικά καταχωρημένο από axl100 Εμφάνιση Μηνύματος
    Ο οριακος αισθανεται πως απειλειται συνεχως, νοιωθει πως ειναι στην γωνια οταν του θετουν ορια, για αυτο προσπαθει να ελεγχει την κατασταση με ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ, στις σχεσεις με τους υπολοιπους προσπαθει να τους ελεγχει για να νοιωθει ασφαλεια και για να το πετυχει δεν σταματα σε τπτ - ψεματα, υστεριες, ολοκληρωτικος ψυχολογικος πολεμος. Αναζητει για να συναπτει σχεσεις αδυναμα και ευκολα διαχειρισιμα ατομα τα οποια εγλωβιζει για οσο αντεξουν. Οταν δεν βρισκει θυματα πεφτει σε καταθλιψη...
    δεν θα μπω σε διαψηφισμο μαζι σου για το κατα ποσο η ψυχικη αρρωστια κανει καποιον περισσοτερο ή λιγοτερο ειλικρινη γιατι το θεωρω εντελως στερεοτυπικο και ανουσιο...αν δεν θεωρουσες οτι τα πραγματα που μοιραστηκα ειναι αληθινα πολυ απλα δεν χρειαζοταν να απαντησεις γιατι εγω δεν εγραψα ως οριακη αλλα ως αυτη που ειμαι και αυτα που ζω...ολοι ανθρωποι θελουν να ελεγχουν τις καταστασεις και οι υγιεις και οι ψυχικως αρρωστοι οσο πιο μεγαλο προβλημα ανασφαλειας εχεις τοσο πιο πολυ εχεις την αναγκη να εχεις τον ελεγχο των καταστασεων και των σχεσεων. Αυτο ισχυει για ολους. Τωρα ...δεν μου αρεσει να ''ξερνας'' στερεοτυπα στο δικο μου θεμα γιατι υπαρχουν ανθρωποι που ψαχνουν για βοηθεια και δεν βοηθας κανεναν με το να δημιουργεις στερεοτυπα. Τελος πολλες φορες πολλοι παραγοντες ευθυνονται για την ψυχικη αρρωστια και το ιδιο το ατομο και το περιβαλλον του για καθε περιπτωση με διαφορετικη δοσολογια..

Senior Member
    Ημ. Εγγραφής
    Jul 2011
    Παράθεση Αρχικά καταχωρημένο από KIM Εμφάνιση Μηνύματος
    δεν θα μπω σε διαψηφισμο μαζι σου για το κατα ποσο η ψυχικη αρρωστια κανει καποιον περισσοτερο ή λιγοτερο ειλικρινη γιατι το θεωρω εντελως στερεοτυπικο και ανουσιο...αν δεν θεωρουσες οτι τα πραγματα που μοιραστηκα ειναι αληθινα πολυ απλα δεν χρειαζοταν να απαντησεις γιατι εγω δεν εγραψα ως οριακη αλλα ως αυτη που ειμαι και αυτα που ζω...ολοι ανθρωποι θελουν να ελεγχουν τις καταστασεις και οι υγιεις και οι ψυχικως αρρωστοι οσο πιο μεγαλο προβλημα ανασφαλειας εχεις τοσο πιο πολυ εχεις την αναγκη να εχεις τον ελεγχο των καταστασεων και των σχεσεων. Αυτο ισχυει για ολους. Τωρα ...δεν μου αρεσει να ''ξερνας'' στερεοτυπα στο δικο μου θεμα γιατι υπαρχουν ανθρωποι που ψαχνουν για βοηθεια και δεν βοηθας κανεναν με το να δημιουργεις στερεοτυπα. Τελος πολλες φορες πολλοι παραγοντες ευθυνονται για την ψυχικη αρρωστια και το ιδιο το ατομο και το περιβαλλον του για καθε περιπτωση με διαφορετικη δοσολογια..
    αν θελεις βοηθηθεις δεν πρεπει να να αφησεις τις σαχλαμαρες και να μιλας για τον εαυτο σου και οχι για τους αλλους?

Senior Member
    Ημ. Εγγραφής
    May 2011
    ΚΙΜ να σε ρωτήσω κάτι; Αυτοτραυματίζεσαι;
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια Θέματα

1. οριακη διαταραχη προσωπικοτητας
    Από vassiliki.ma στο forum Οριακή - Μεταιχμιακή Διαταραχή Προσωπικότητας
    Τελευταίο μήνυμα: 18-11-2020, 13:45
  2. οριακη διαταραχη της προσωπικοτητας
    Από merliou στο forum Οριακή - Μεταιχμιακή Διαταραχή Προσωπικότητας
    Τελευταίο μήνυμα: 30-04-2019, 17:10
  3. Διαταραχη Προσωπικοτητας - Οριακη ή φαντασιοπληκτη??
    Από Sanity στο forum Οριακή - Μεταιχμιακή Διαταραχή Προσωπικότητας
    Τελευταίο μήνυμα: 01-02-2012, 14:25
  4. ΕΧΩ ΟΡΙΑΚΗ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ
    Από KIM στο forum Οριακή - Μεταιχμιακή Διαταραχή Προσωπικότητας
    Τελευταίο μήνυμα: 08-12-2010, 13:59
  5. Οριακη διαταραχη προσωπικοτητας
    Από theo στο forum Οριακή - Μεταιχμιακή Διαταραχή Προσωπικότητας
    Τελευταίο μήνυμα: 31-08-2007, 04:14

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δε μπορείτε να δημοσιεύετε απαντήσεις
  • Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε επισυναπτόμενα αρχεία