το φαγητο πληρωνεται με υπομονη στην τελικη
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 57
    Senior Member

το φαγητο πληρωνεται με υπομονη στην τελικη

Και εκει που λεω, καλως χασαμε τα πεντε κιλα, παμε για τα αλλα πεντε. Κολλησαμε ! και βλεπω τις μπουταρες σε συνδιασμο με την κοιλαρα που νταξει αυτη φουσκωνει απο τα φρουτα, δεκτο.
    Και λεω μετα..μενουν αλλος ενας μηνας για να χασω 5 κιλα ( προσωπικοι λογοι) και περνανε οι μερες και δεν χανονται !!!! και το χειροτερο απο ολα, ενω δεν ειναι και διαιτα αυτο που κανω αφου δεν στερουμε τιποτα εκτος τα κακα λιπαρα και το φαγητο μετα τις 7 το απογευμα, ζαλιζομαι ! αυτο ειναι που μπορει να με φερει στα ορια μου. Φαντασου να μην ετρωγα κιολλας τι 8α γινοταν. Εχω και τις ταχυκαρδιες που αρχισαν να με φοβιζουν για το τρεξιμο και εμεινε μονο η λιγοστη γυμναστικη που κανω σπιτι και το περπατημα..μετα σκεφτομαι τα χαπια αδυνατισματος. Αλλα αυτη η περιπτωση ειναι πιο απι8ανη και απο το τρεξω μαρα8ωνιο γυμνη. Εκει που 8ελω να καταληξω ειναι, ωραια ως εδω..απο εδω και περα τι κανουμε?? (εκτος απο υπομονη γιατι ερχεται και το καλοκαιρι και ετσι εγω δεν βγαινω με μαγιο )

Senior Member
    fab ποσα κιλα εισαι κ τι υψος?

Banned
    Έχω την ίδια απορία με gothly, άμα θες απαντάς. Άμα είσαι μόνο 5 κιλά πάνω από το κανονικό σου, σκέψου και άλλους/ες που είναι 30, 40, 50 η και 100. :( Μια χαρά είσαι, αγάπα το σώμα σου όπως είναι, δεν είναι ανάγκη να είμαστε όλες μοντέλα, τέρμα αυτά τα πρότυπα!
    Last edited by whitecandle; 09-05-2012 at 19:16.

..φαμπ τώρα είδα το θέμα σου..
    ΜΗ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ @@ΧΑΠΑ!
    Δεν υπάρχει χειρότερο και το ξέρεις. Συνήθως για να ξεμπλοκαρει ο οργανισμός χρειάζεται ένα σοκ.
    Φαε μια μέρα κανονικα, τύπου λιπαρά, αλλά πρόσεξε μη το παρακάνεις: μόνο για μια μέρα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    ..φαμπ τώρα είδα το θέμα σου..
    ΜΗ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ @@ΧΑΠΑ!
    Δεν υπάρχει χειρότερο και το ξέρεις. Συνήθως για να ξεμπλοκαρει ο οργανισμός χρειάζεται ένα σοκ.
    Φαε μια μέρα κανονικα, τύπου λιπαρά, αλλά πρόσεξε μη το παρακάνεις: μόνο για μια μέρα...
    συμφωνώ με Θεοφανία

Banned
    Ξέχασα να πω ότι ξέρω ότι πέθανε ένα παιδί σίγουρο αυτό. Οι γιατροί είπαν ότι έπαιρνε φάρμακα για να χάσει κιλά. Αυτό είναι πολύ σοβαρό. Δεν το ανέφερα γιατί είπε ότι δεν θα τα πάρει τα φάρμακα.

Senior Member
    5 κιλα ειναι σουπερ!αντε τωρα υπομονη για τα αλλα 5......

Senior Member
    οχι βρε Θεωφ μου με τα χαπια τελος..σημερα ειπα να αρχισω την διαιτα με την μια μερα ελευ8ερη..

ειναι μια διαιτα που για 6 μερες τρως μεχρι και 500 8ερμιδες και την 7η οτι 8ες..αντε να δουμε πως 8α παει και αυτη..

γκο8λυ, απεχω χιλιοοοομετρα απο μοντελο, μην αγχωνεσαι :P

ειμαι 1,70 και 65 κιλα

Senior Member
    οπα αυτο για τα μοντελα απευ8υνεται στην whitecandle

Banned
    fabulous είναι δυνατόν να διαβάζω αυτό; Με 500 θερμίδες την ημέρα, βάζεις σε κίνδυνο τη ζωή σου!!!!!!!!!! Μην κάνεις στερητικές δίαιτες, γιατί επιπλέον θα πέσεις μετά με τα μούτρα! Δεν απέχεις πολύ από ένα μοντέλο, τα ιδανικά σου κιλά είναι 60, μόλις 5 πάνω από το κανονικό είσαι. Άντε από ένα ανορεξικό μοντέλο να απέχεις 15, που και πάλι δεν είναι πολλά.....

Senior Member
    ενα ανορεξικο μοντελο δεν ειναι 50 κιλα..ειναι πολυ πιο κατω..

8ελω να τα χασω γρηγορα, μου εχουν σπασει τα νευρα !!!!! παντως αυτο με το σοκ που προκαλειται κα8ε 7η μερα σου τσακιζει το στομαχι...

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Quote Originally Posted by fabulous View Post
    οχι βρε Θεωφ μου με τα χαπια τελος..σημερα ειπα να αρχισω την διαιτα με την μια μερα ελευ8ερη..

ειναι μια διαιτα που για 6 μερες τρως μεχρι και 500 8ερμιδες και την 7η οτι 8ες..αντε να δουμε πως 8α παει και αυτη..

γκο8λυ, απεχω χιλιοοοομετρα απο μοντελο, μην αγχωνεσαι :P

ειμαι 1,70 και 65 κιλα
    ΤΟ φαγητο δεν πληρωνεται με υπομονη, οι βλακειες που κανουμε με το φαγητο πληρωνονται ομως ναι. Προσπαθησε να μαθεις να τρεφεσαι σωστα για την υγεια σου και την ευεξια σου, και οχι λιποθερμιδικα για τη ματαιοδοξια σου..

Banned
    Quote Originally Posted by fabulous View Post
    ενα ανορεξικο μοντελο δεν ειναι 50 κιλα..ειναι πολυ πιο κατω..

8ελω να τα χασω γρηγορα, μου εχουν σπασει τα νευρα !!!!! παντως αυτο με το σοκ που προκαλειται κα8ε 7η μερα σου τσακιζει το στομαχι...
    Hi fabulous. Δηλαδή τα ανορεξικά μοντέλα είναι πχ 45 κιλά με ύψος 1,80; Δηλαδή 25 κιλά κάτω από το κανονικό τους;;; Δεν το χα σκεφτεί ποτέ αυτό. Έχω μια δίαιτα που είναι για όταν κολλάει η ζυγαριά και πιάνει, χάνεις 1-2 κιλά εκεί που δεν έχανες καθόλου, αν θέλεις να ψάξω να στη βρω, εκτός και αν την πέταξα.

Banned
    Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    ΤΟ φαγητο δεν πληρωνεται με υπομονη, οι βλακειες που κανουμε με το φαγητο πληρωνονται ομως ναι. Προσπαθησε να μαθεις να τρεφεσαι σωστα για την υγεια σου και την ευεξια σου, και οχι λιποθερμιδικα για τη ματαιοδοξια σου..
    Λίλιουμ και σε οποιονδήποτε άλλον θα σκεφτόταν έτσι, δεν είναι ματαιοδοξία, είναι απλώς να είναι μες στα πρότυπα η κοπέλα, ίσως υπερβάλλει λίγο δεν ξέρω, αυτό θα το καταλάβαινε αν πήγαινε πχ 80 κιλά, αλλά μην την κατηγορούμε, είναι άδικο.

Senior Member
    In this old house where every door is open
    "Ο Θεός δημιούργησε το σώμα, το σκάφος του ανθρώπου και τον εγκέφαλο, καπετάνιο, τον τοποθέτησε πάνω στο σκάφος για να χειρίζεται το σκάφος, για να μην παθαίνει ζημιά και για να τον τροφοδοτεί. Η σκέψη ομως τον αποπροσανατολισε τον εγκεφαλο. Ετσι κανει τον ανθρωπο να κουρεύεται, να χτενίζεται, να μπογιατίζεται και να καθρεφτίζεται να δει αν είναι όμορφος, χωρίς ομως να συντηρεί πλεον το σώμα. Τι εγωιστής!! Δεν στέλνει τίποτα στο σώμα, κι ετσι το βασανιζει, γιατι δεν έχει χρόνο, εχει αλλες προτεραιοτητες!
    Ο εγκέφαλος θέλει την εγωιστικη ικανοποίηση, ενώ το σώμα χρειάζεται την ευεξια και την απόλαυση για να είναι υγιές. Αποτέλεσμα το σώμα να ασθενεί."

Page 1 of 4 123 ... LastLast