το φαγητο πληρωνεται με υπομονη στην τελικη - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 57
    Senior Member
    Quote Originally Posted by chris athens View Post
    το αστειο δεν θα το ορισεις εσυ ηλιαννα...
    άντε καλά χρήστο

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΗΛΙΑΝΝΑ View Post
    άντε καλά χρήστο
    Καλά σου λέει Ηλιάννα:
    Δέν θα κάνουμε αστεία εμείς.
    Μόνο αυτοί που μπορούν να τα ορίσουν.
    Ας σωπάσουμε, λοιπόν

Υ.Γ
    χαχαχαχα!!!
    διαρκής αναθεώρηση ________________________________________ Β α σ ί λ η ς

Senior Member
    επειδή σου τρέφω κάποια αδυναμία σωπαίνω χαχαχαχα

Senior Member
    Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    Συγνωμη αλλα απο προσωπικα βιωματα και παθηματα, παντα θα ειμαι εναντιον των λιποθερμιδικων διαιτων, και σε αυτο συμφωνει μαζι μου και ολη η επιστημονικη κοινοτητα, ψυχολογια, διατροφολογια, ιατρικη κ.ο.κ. Και βραχυπροθεσμα αλλα και μακροπροθεσμα κακο κανουν, ασχετα με τα εξωτερικα (προσωρινα) αποτελεσματα. Στο τελος παινρεις περισσοτερα κιλα, και διαιωνιζεις το προβλημα σου με το φαγητο, παιρνοντας κι αλλες μορφες, ανορεξια, βουλιμια, χαμηλη αυτοεκτιμηση, καταθλιψη, ελκος, σπαστικες κολιτιδες, τρυπημα οισοφαγου αποο εμετους κ.ο.κ. Ολα αυτα με μια αθωα διαιτα αρχιζουν.
    Λιλιουμ ουτε εγω αμφισβητω το οτι μια λιποθερμιδικη διαιτα μπορει να σε βλαψει.
    Το συμπερασμα που εβγαλα απο το ποστ σου ηταν αυτο που σου ειπα στην πρωτη μου απαντηση και μονο ως προς αυτο απαντησα.

Senior Member
    ε καλα η αλη8εια ειναι οτι αστειο δεν ηταν αλλα το κανα γαργαρα. οχι μικρη ημουν αδυνατη, απλα μετα με τα προβληματα και τις πιεσεις το εριξα στο φαγητο

Senior Member
    δεν χρειαζετε να γελανε και οι δυο σε ενα αστειο για να ειναι αστειο....ο καθενας βρισκει αστειο οτι θελει....καταλαβατε ηλιθιοι η θελετε και μεταφραση

Senior Member
    ε για χαλαρωσε, δεν φτανει που προσβαλεις, βριζεις κιολλας. καλα καλα δεν μπηκες στο φορουμ πουλας και μαγκια κλανια. αλλου αυτα

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Οτι κι αν πω και οτι κι αν ειπα, και οπως και αν θεωρηθηκε, it is what it is.

Senior Member
    λοιπον αν θες να χασεις θελει κοπο και τροπο....το κολυμπι ειναι μια καλη επιλογη καθως συνδιαζει αεροβια και μυικη ενδυναμωση σε ολο το σωμα...διατροφη επισης σημαντικη για να δεις τα καλυτερα αποτελεσματα...μην μειωσεις τις θερμιδες αποτομα γιατι θα χασεις μυικο ιστο...δυο με τρεις μηνες υποθεση ειναι για να δεις τελεια αποτελεσματα

Banned
    Quote Originally Posted by betelgeuse View Post
    Διαγραφω το ποστ μου,αφηνοντας μονο ενα μικρο κομματι, γιατι απαντησα πανω στα νευρα μου και μαλλον ειπα πραγματα που δεν επρεπε να πω .

Λιλιουμ βρηκα το ποστ σου υποτιμητικο και προσβλητικο.

Δεν καταλαβα τι ακριβως θελεις να πεις.
    Οτι οσοι ανθρωποι εχουν προβληματα με το βαρος τους ειναι εγωιστες και τους αξιζει?Γιατι εγω αυτο αντιλαμβανομαι.
    Και λεω να αφησω ασχολιαστo το βιβλικο κλισε με το οποιο ξεκινας.
    Από ότι κατάλαβα εγώ betelgeuse, λέει με λίγα λόγια ότι το μυαλό τρέφεται με ματαιοδοξία ενώ θα πρεπε να τρέφει το σώμα, ενώ το σώμα θέλει να τρέφεται με τροφή. Δηλαδή μιλάει για ματαιοδοξία γι'αυτούς που θέλουν να αδυνατίσουν ενώ θα πρεπε να τρώνε. Γιατί όμως λίλιουμ; Να είμαστε με παραπάνω κιλά;

Quote Originally Posted by ΗΛΙΑΝΝΑ View Post
    betelgeuse,δε νομίζω η λιλιουμ να είχε την πρόθεση να προσβάλει κανέναν απλά είπε μία αλήθεια κ η αλήθεια πονάει όμως αν την ακολουθήσουμε μας βγαίνει πάντα σε καλό.Αν το δεις με άλλη ματιά το ποστ θα δεις ότι θέλει με τον τρόπο της να εισβάλει στη λάθος σκέψη απέναντι στο φαγητό κ τις επιπτώσεις που έχει εν ολίγης να ταρακουνήσει για το καλό.Δεν υποστηρίζω τη λίλιουμ έτσι για να την υποστηρίξω ,συμφωνώ απόλυτα μαζί της γιατί δυστυχώς έτσι είναι κ για μένα το λέω για να μη προσβληθούν πρόσωπα .
    Ηλιάννα πάει και σε σένα αυτό, νομίζω δεν κατάλαβες καλά τι θέλει να πει.........δες πιο πάνω.

Banned
    Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    Συγνωμη αλλα απο προσωπικα βιωματα και παθηματα, παντα θα ειμαι εναντιον των λιποθερμιδικων διαιτων, και σε αυτο συμφωνει μαζι μου και ολη η επιστημονικη κοινοτητα, ψυχολογια, διατροφολογια, ιατρικη κ.ο.κ. Και βραχυπροθεσμα αλλα και μακροπροθεσμα κακο κανουν, ασχετα με τα εξωτερικα (προσωρινα) αποτελεσματα. Στο τελος παινρεις περισσοτερα κιλα, και διαιωνιζεις το προβλημα σου με το φαγητο, παιρνοντας κι αλλες μορφες, ανορεξια, βουλιμια, χαμηλη αυτοεκτιμηση, καταθλιψη, ελκος, σπαστικες κολιτιδες, τρυπημα οισοφαγου αποο εμετους κ.ο.κ. Ολα αυτα με μια αθωα διαιτα αρχιζουν.
    Και τι προτείνεις να κάνουμε λίλιουμ;

Senior Member
    Nα ξεχασουμε το "προβλημα" των περιττων κιλων και να θυμηθουμε οτι η σωστη διατροφη μας κανει υγιεις, με ισορροπημενο βαρος, και ευχαριστη ψυχολογια, και οχι μονο αυτο, αλλα μας βοηθα και να τη διατηρουμε αυτη την κατασταση, αρα αυτο ειναι που πρεπει να επιζητουμε.
    Ειναι δυο διαφορετικες καταστασεις να κανω πραγματα για τον εγωισμο μου, και να κανω πραγματα για τον εαυτο μου. Το πρωτο μας οδηγει στη δυστυχια και το βασανισμο. Το δευτερο στην υγεια και την ισορροπια.

Banned
    Μα βρε λίλιουμ άμα έχει κάποιος πολλά κιλά πάνω από το κανονικό του τι κάνει; Μένει με τα πολλά κιλά;

Senior Member
    Να τρεφεται σωστα για την υγεια του, και τα κιλα θα παρουν το δρομο τους μοναχα τους.

Banned
    Δηλαδή λες ότι άμα κάποιος τρώει υγειινά αλλά 2000 θερμίδες την ημέρα θα αδυνατίσει;

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast