Αλλαγη πλευσης!?
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 22
    Senior Member
    In this old house where every door is open

Αλλαγη πλευσης!?

Eγραψα κατι πριν στο "Τι σκεφτεστε" και δεν το ειπα για πλακα..
    Σκεφτομαι λοιπον πραγματικα και πολε σοβαρα να κανω http://goinggreek.info/forum/public/...ult/sailor.gif, γιατι κατα κει που παω φοβαμαι οτι θα βρω ξέρα, για να μην πω οτι εχει ηδη προσαραξει το πλοιο και ψαχνω στο νησι καρυδες μαζι με τον Παρασκευα!!!

Χρονια εστιβα το κεφαλι μου ρε παιδι μου τι επαγγελμα μου ταιριαζει, σε τι εχω ταλεντο, τι με ευχαριστει, και.. NADA! Σπουδασα κατι που δεν καταλαβα ποτε αν ηθελα να το ακολουθησω και σαν επαγγελμα, κι αν το σπουδασα για μενα η... για καποιον αλλο.. Ετυχε επισης το ρημαδοεπαγγελμα να μην ευκολο να το εξασκησεις σε αλλες χωρες γιατι εχουν διαφορετικα επαγγελματικα κριτηρια, και αρχισα να http://ohiok.com/img/cowmooos/emotic...al/scratch.gif.

Eιχα καποιες αμυδρες ενδειξεις οτι υπαρχει κατι που μου αρεσει και το κανω καλα και χωρις να το εχω διδαχθει, αλλα επειδη δεν ειναι κατι φοβερο, ουτε γεμιζει το ματι ως επαγγελμα (δεν πιστευω να πηγε το μυαλο σας στο πονηρο), ουτε χρειαζεται να βγαλεις καποια ανωτατη σχολη, δεν μου περναγε καν ποτε απο το μυαλο οτι θα μπορουσα να το κανω επαγγελματικα. Μεχρι τωρα!
    Ευλογημενη η κριση, η ανεργια, η αφραγκια, ο πανικος, καθως πανω στον πανικο σκεφτομουν μια ωραια πρωια: "Quo vadis Lilium???" και μου ηρθε η http://www.freeplayclub.org//public/...fault/idea.gif !!

Θα σπουδασω αυτο!! Το οποια δε θελει δεκα χρονια σπουδες, δε θελει πανελληνιες και κατατακτηριες, και μπορεις μετα να το εξασκησεις σχεδον οοοπου θες!! Καλα απο χωρες δεν το ζσυζητω σε καθε χωρα θα βρεις μια δουλεια πανω σε αυτο το αντικειμενο! Κι αν δε μιλας λεξη γρι δεν πειραζει!!!
    Το εψαξα λοιπον, και δεδομενου οτι δε με πηραν τα χρονια, ειμαι μετα τα 25 και πριν τα τριαντα, λεω βρε λεςςςςςςςς!! Μονο που βρε παιδια και αυτο κοστιζει τελικα!!
    Και αρχισα μετα να σκεφτομαι στερνη μου γνωση να σ΄ειχα πρωτα, τι τα θελα τα πανεπιστημια και τα μεταπτυχιακα, δεν πηγαινα μετα το Λυκειο να τεολειωσω αυτο και τωρα θα δουλευα ηδη 8 χρονια, θα ειχα και εμπειρια θα ειχα γινει καλη κτλ κτλ κτλ!!!!!!!!!! Αλλα λεω οτι μπορω να αρχισω και τωρα! Εχω ενα θεμα με το πως θα μαζεψω το ποσο που χρειαζεται καθως δουλευω αλλα πολυ λιγες ωρες οποτε ουτε τα βασικα δε βγαινουν, μηπως να γραψω γραμμα στον http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:A...FlaGVR5_uA6ERw, αλλα θα τον εχει αγγιξει και αυτον η κριση!

Αυτα και καπου εδω ειμαι τωρα, εχω το καλοκαιρι ολο να σκεφτω τι θα κανω, και να μαζεψω λεφτα (με καποιο τροπο).

Και ρωταω, βρε λες???????

'Η μηπως τελικα, ειναι καλα στο νησι με τις καρυδες και τον Παρασκευα και να σβησω γρηγορα γρηγορα τη φωτια πριν με παρει χαμπαρι κανενα παραπλεον πλοιο??

Senior Member
    Σπάω το κεφάλι μου αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τί επάγγελμα εννοείς!
    ""Ο μοναδικός σκοπός του e-psychology είναι να προσφέρει έναν χώρο όπου όλοι θα μπορούν να ανταλλάξουν [B]ιδέες[/B] και [B]εμπειρίες[/B] και να συζητήσουν θέματα της Ψυχικής Υγείας.""

Senior Member
    Oποιος το βρει κερδιζει ενα λιλιουμ :p

...σεφ!!!!!!!

Senior Member
    Kαλε εγω αλλο ρωταω, το καναμε το θεμα σπαζοκεφαλια για δυνατους λυτες!! χαχχαχα!
    Θα μου πεις τι ρωτας βρε λιλι!
    Ε, βασικα μερικες φορες γραφω εδω κατι απλα για να γινει ολη αυτη η διεργασια, να το σκεφτω να το γραψω και να το βγαλω απο μεσα μου και να το ξαναδιαβασω, πως λεμε τα λεω για να τα ακουω :p

Θεοφανια τσουκ! :p

Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post

Θεοφανια τσουκ! :p
    ...:(..........................λεγε..!!!!

Senior Member
    Λιλιουμ εγω πιστευω οτι αξιζει να προσπαθουμε για αυτο που πραγματικα θελουμε ακομα και αν χτυπαμε μετα το κεφαλι μας στον τοιχο...
    Με λιγα λογια go for it και μην σε νοιαζει τιποτα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    ...:(..........................λεγε..!!!!

Δε λεω τπτ! Τηρω σιγη http://www.picgifs.com/smileys/smile...ish-465204.gif !!

Bασικα δεν ειναι και τπτ σιγουρο.. Αλλα μου την εχει δωσει η κατασταση.. Αν δεν παρουσιαστει καποια αλλη ευκαιρια ή δεν αλλαξει κατι στον οριζοντα, μπορει να το κανω.

Ειναι πολυ παραξενο να τραβας αλλου για αλλου μεσοπελαγα??

Senior Member
    Quote Originally Posted by betelgeuse View Post
    Λιλιουμ εγω πιστευω οτι αξιζει να προσπαθουμε για αυτο που πραγματικα θελουμε ακομα και αν χτυπαμε μετα το κεφαλι μας στον τοιχο...
    Με λιγα λογια go for it και μην σε νοιαζει τιποτα.
    Κοιτα δεν ξερω αν ειναι "αυτο που πραγματικα θελω", αλλα μπορω να πω οτι μου αρεσει ναι και πιστευω οτι μπορω να το κανω (αυτο δεν το συνηθιζω, να πιστευω οτι μπορω να αντεπεξελθω σε κατι, για ελαχιστα πραγματα το πιστευω). Ενταξει δεν ειμαι απο τους ανθρωπους που απο μικροι ηξεραν τι θελαν να γινουν, ή ειχαν ενα συγκερκιμενο ταλεντο, οποτε τους πηγε εκει ο δρομος, εγω ειμαι απο τους αλλους!

Senior Member
    Μεσοπέλαγα είναι στα 25 με 30.... έλα τώωωωρα! Αν δεν είναι σεφ θα ναι ο λάντζαman! Δεν χρειάζεσαι πραγματικά καμιά γλώσσα!

Θα μας πεις όμως τί είναι;

Όπως βλέπεις υπάρχει ενδιαφέρον!
    ""Ο μοναδικός σκοπός του e-psychology είναι να προσφέρει έναν χώρο όπου όλοι θα μπορούν να ανταλλάξουν [B]ιδέες[/B] και [B]εμπειρίες[/B] και να συζητήσουν θέματα της Ψυχικής Υγείας.""

Δε λεω τπτ! Τηρω σιγη http://www.picgifs.com/smileys/smile...ish-465204.gif !!

Bασικα δεν ειναι και τπτ σιγουρο.. Αλλα μου την εχει δωσει η κατασταση.. Αν δεν παρουσιαστει καποια αλλη ευκαιρια ή δεν αλλαξει κατι στον οριζοντα, μπορει να το κανω.

Ειναι πολυ παραξενο να τραβας αλλου για αλλου μεσοπελαγα??
    ...λιλι, για να μιλήσουμε και λίγο σοβαρά..:Ρ
    Εγώ επέλεξα αυτό που ήθελα να κάνω στα 25 και αφού είχα αλλάξει εκατό πράγματα στο κεφάλι μου.
    Τα παράτησα ολα και ακολούθησα αυτό που με έκανε ευτυχισμένη.
    Δεν το μετάνιωσα ποτέ, παράλο που εκείνη την εποχή έβγαζα πολύ περισσότερα λεφτά κάνοντας κάτι άλλο.
    κυνήγα αυτό που σε κάνει ευτυχισμένη και να θυμάσαι πως είναι αδύνατο να αποτύχεις σε ένα επάγγελμα που αγαπάς γιατί πάνω απ όλα θα το κάνεις πρώτα για προσωπική ευχαρίστηση και μετά για καριέρα και χρημα....:)

Senior Member
    Quote Originally Posted by Militon View Post
    Μεσοπέλαγα είναι στα 25 με 30.... έλα τώωωωρα! Αν δεν είναι σεφ θα ναι ο λάντζαman! Δεν χρειάζεσαι πραγματικά καμιά γλώσσα!

Θα μας πεις όμως τί είναι;

Όπως βλέπεις υπάρχει ενδιαφέρον!
    O λαντζαμαν δεν χρεiαζεται να σπουδασει τπτ!! Δε σας δινω μασημενη τροφη, να βαλετε το νιονιο σας να δουλεψει!! Oυτε ενα κουζ δε μπορειτε να βρειτε! http://www.smileys.me.uk/smileys/Tongue/tongue0020.gif

Senior Member
    μηπως φυσικοθεραπευτρια??

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    ...λιλι, για να μιλήσουμε και λίγο σοβαρά..:Ρ

α δε μιλαμε σοβαρα τοση ωρα..?? :P

Εγώ επέλεξα αυτό που ήθελα να κάνω στα 25 και αφού είχα αλλάξει εκατό πράγματα στο κεφάλι μου.

Eσυ εχεις κεφαλι με heavy traffic! Mη μας συγκρινεις! Εγω ειμαι σα σοκακι σε κατσαβροχωρι, κανας γαιδαρος εδω κι εκει :P

Τα παράτησα ολα και ακολούθησα αυτό που με έκανε ευτυχισμένη.
    Δεν το μετάνιωσα ποτέ, παράλο που εκείνη την εποχή έβγαζα πολύ περισσότερα λεφτά κάνοντας κάτι άλλο.
    κυνήγα αυτό που σε κάνει ευτυχισμένη και να θυμάσαι πως είναι αδύνατο να αποτύχεις σε ένα επάγγελμα που αγαπάς γιατί πάνω απ όλα θα το κάνεις πρώτα για προσωπική ευχαρίστηση και μετά για καριέρα και χρημα....:)
    Εθεσες δυο παραγοντες, την ευτυχια και τα λεφτα, προτιμησες το πρωτο απο το δευτερο. Εγω δεν ξερω τι ακριβως βαζω κατω, λεφτα περισσοτερα προφανως θα δω, γιατι με αυτο που κανω τωρα δυσκολο το κοβω, ευτυχια, χμ, μαλλον, αφου επιτελους θα κανω κατι, επισης ανοιγει η πορτα για να μπορω πολυ πιο ευκολα να φυγω εξω αμα το θελησω, αυτος ειναι ενας δικος μου παραγοντας, αν και θα εχω και την απογοητευση απο πισω μου ολου του σογιου το σπουδασμενο κοριτσι το πολλα υποσχομενο κανει αλλα αντ' αλλων, αλλα αυτο το αλλα αντ΄ αλλων με χαρακτηριζει μπορω να πω :P
    Ειναι και θεμα οικονομικο ομως, δε μπορω να ζηταω λεφτα να σπουδαζω κατι αλλο παλι απο την αρχη, δεν υπαρχουν αλλωστε και να ηθελα να ζητησω... Οποτε πρεπει να λυσω και αυτο αν θελω πραγματικα να το κανω...

Εθεσες δυο παραγοντες, την ευτυχια και τα λεφτα, προτιμησες το πρωτο απο το δευτερο. Εγω δεν ξερω τι ακριβως βαζω κατω, λεφτα περισσοτερα προφανως θα δω, γιατι με αυτο που κανω τωρα δυσκολο το κοβω, ευτυχια, χμ, μαλλον, αφου επιτελους θα κανω κατι, επισης ανοιγει η πορτα για να μπορω πολυ πιο ευκολα να φυγω εξω αμα το θελησω, αυτος ειναι ενας δικος μου παραγοντας, αν και θα εχω και την απογοητευση απο πισω μου ολου του σογιου το σπουδασμενο κοριτσι το πολλα υποσχομενο κανει αλλα αντ' αλλων, αλλα αυτο το αλλα αντ΄ αλλων με χαρακτηριζει μπορω να πω :P
    Ειναι και θεμα οικονομικο ομως, δε μπορω να ζηταω λεφτα να σπουδαζω κατι αλλο παλι απο την αρχη, δεν υπαρχουν αλλωστε και να ηθελα να ζητησω... Οποτε πρεπει να λυσω και αυτο αν θελω πραγματικα να το κανω...
    ..την εποχή που το αποφάσιζα εγώ δεν υπήρχαν αυτά τα χάλια που έχουμε τώρα και ευτυχώς οι δικοί μου μπορούσαν να με στηρίξουν στην οποιαδήποτε τρέλλα με έπιανε, οπότε δεν ηταν και μεγάλο το ρίσκο.
    αυτό με το εξωτερικό μη το λες σε μένα που έχω θέμα με τα ταξίδια γιατί αν το αποφασισεις μπορεί να σε πάρω από πίσω..:ΡΡΡ
    Παρόλα αυτά πρέπει να μας πεις τι σκέφτεσαι...:)

Page 1 of 2 12 LastLast