Διαβάστε το μήνυμά του!Ας μου το αναλύσει κάποιος... - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 59
    Senior Member
    Quote Originally Posted by whitecandle View Post
    Κοίτα εγώ αυτό που κατάλαβα από τα λεγόμενά του και σε μένα φαίνεται ξεκάθαρο (δεν ξέρω αν είναι αλήθεια όμως), είναι ότι έπαιξε ρόλο η οικογένειά του. Ίσως τον πίεζαν να χωρίσει, το έχεις σκεφτεί αυτό;
    συμφωνω!και εγω πεθεροπληκτη ειμαι!

Senior Member
    Χάθηκανε οι άνθρωποι που ξέρουν να αγαπάνε απο την καρδια τους και αυτοι που υπάρχουν ακόμη πέφτουν σε λάθος χέρια .....
    With every new day , your promises fade away, its a fine day to see that the last day for me is a beautiful day .....

Banned
    Quote Originally Posted by Blue1 View Post
    Egv από εγωισμο και μονο θα του ζητουσα μεν εξηγησεις αλλά αν δεν μου τις έδινε δε θα ξαναασχολιομουν. Γιατι να ενδιαφερεσαι και να χολοσκας εσυ για ένα προσωπο που ούτε ενδιαφερεται για τα συναισθηματά σου ουτε χολοσκαει όσο εσυ.
    Τι νομιζετε ρε παιδιά; Θα βρειτε δικαιοσυνη στις ανθρωπινες σχέσεις; Πολλοί άνθρωποι τρέφονται από ατο άδικο. Μη πεφτουμε λοιπόν στην παγιδα να ψαχνουμε το δικαιο.
    Δεν είναι έτσι...........Όταν σε πνίγει το δίκιο, καίγεσαι να μάθεις την αλήθεια και να βρεις τη δικαιοσύνη στην σχέση...........

Quote Originally Posted by evitaki View Post
    συμφωνω!και εγω πεθεροπληκτη ειμαι!
    Κρίμα........να σηκώνετε ανάστημα κορίτσια, μην τις αφήνετε να σας πατάνε! Αφού αυτές είναι μες στην τρελή χαρά από ότι έχω διαβάσει και ακούσει έως τώρα! Ο γιος τους αντικαθιστά τον άντρα τους!

Senior Member
    Κοιτα για σενα ηταν μια σχεση ζωης στην οποια επενδυσες συναισθηματα.Το να ζητησεις εξηγησεις ειναι απολυτο δικαιωμα σου.....οι ανθρωποι δεν χωριζουν με sms.δεν καταλαβαινω με ποια λογικη στο εκανε αυτο....ακομα κι αν ειχε το σοβαροτερο προβλημα...στην σχεση εισασταν δυο κι οχι μονος του.Απαραδεκτη συμπεριφορα και δειλη.....αλλα εσυ δεν πρεπει να το επιτρεψεις καταρχην γιατι δεν σου αξιζει να μεινεις μια ζωη με την απορια και δευτερον γιατι οπως ησουν εσυ αψογη απεναντι του οφειλει να ειναι κι αυτος.....
    Αν δεις οτι ειναι ολο δικαοιλογιες νομιζω δεν χρειαζεται να καταλαβεις κατι παραπανω.....φευγεις με ψηλα το κεφαλι κι αυτος χανει ουτως ή αλλος κι εσενα και την αξιοπρεπεια του....γιατι τετοιες συμπεριφορες μονο αξιοπρεπεια δεν δειχνουν.

Banned
    Quote Originally Posted by nflu View Post
    Κοιτα για σενα ηταν μια σχεση ζωης στην οποια επενδυσες συναισθηματα.Το να ζητησεις εξηγησεις ειναι απολυτο δικαιωμα σου.....οι ανθρωποι δεν χωριζουν με sms.δεν καταλαβαινω με ποια λογικη στο εκανε αυτο....ακομα κι αν ειχε το σοβαροτερο προβλημα...στην σχεση εισασταν δυο κι οχι μονος του.Απαραδεκτη συμπεριφορα και δειλη.....αλλα εσυ δεν πρεπει να το επιτρεψεις καταρχην γιατι δεν σου αξιζει να μεινεις μια ζωη με την απορια και δευτερον γιατι οπως ησουν εσυ αψογη απεναντι του οφειλει να ειναι κι αυτος.....
    Αν δεις οτι ειναι ολο δικαοιλογιες νομιζω δεν χρειαζεται να καταλαβεις κατι παραπανω.....φευγεις με ψηλα το κεφαλι κι αυτος χανει ουτως ή αλλος κι εσενα και την αξιοπρεπεια του....γιατι τετοιες συμπεριφορες μονο αξιοπρεπεια δεν δειχνουν.
    Συμφωνώ απόλυτα!!!

Senior Member
    Η κίνησή του να ακυρώσει όλα όσα ήσασταν χωρίς να σκεφτεί καθόλου την δική σου πλευρά δείχνει πόσο λίγο σε λογάριαζε.
    διαρκής αναθεώρηση ________________________________________ Β α σ ί λ η ς

Senior Member
    συγνωμη για την δικια μου ακυρη παρεμβαση, αλλα να πω και εγω ενα 'προβληματακι' μου,ειχα γνωρισει καποτε μια κοπελα που ετυχε να σπουδαζει σε κοντινη πολη,γνωριστικαμε μεσω του ιντερνετ μιλουσαμε σχεδον καθημερινα,ειτε τις εστελνα εγω 1ος ειτε αυτη, μετα απο καμια εβδομαδα βρεθηκαμε για καφε,μου αφησε πολυ καλες εντυπωσεις οπως και εγω σε αυτην (απ'οτι μου ειπε) μετα αρχισαμε να μιλαμε απο το τηλεφωνο και με sms,βρεθηκαμε ξανα,τις ειπα οτι μου αρεσε πολυ και εαν θελει να το προχωρησουμε...αυτη η κοπελα ειχε 'καταθλιψη' λογω ενος κολληματος με πρωην, μου ειπε οτι ηθελε χρονο,το σεβαστηκα, συνεχισαμε να μιλαμε καθημερινα μεσω μσν τηλ, σε καποια φαση ξεκινησε να μου λεει οτι δεν θελει να με χασει σαν 'φιλο, ανθρωπο' κλπ γιατι πιστευε οτι ειμαι πολυ αξιολογο ατομο,τελως παντων για να μην πολυλογω εκανα καποιες βλακεις (εαν θελετε σας τις αναφερω) και με εκανε DELETE απο παντου,πηγα 2-3 φορες να την βρω αλλα δεν σηκωνε τηλεφωνο,αυτο ειναι που με πειραξε,οτι δεν εδωσει 'εξηγησεις' για την τοσο εχθρικη συμπεριφορα προς το μερους μου.

Senior Member
    Alucard, εσύ τι 'βλακείες' έκανες?? Μήπως ήταν βαριά αυτα που έκανες?

Senior Member
    ειχε εξεταστικη και επεμενα μερικες φορες να μιλησουμε ενω διαβαζε...και ωρες ωρες επειδη μου μιλουσε για το κολημα που ειχε με τον πρωην της...επειδη τις ελεγα οτι πρεπει να ξεκολλησει και να προχωρησει νομιζε οτι τιν πιεζω...περιπου εκει ηταν τα λαθη μου.δεν εγινε κατι τραγικο.

Senior Member
    Alucard η δικη σου περιπτωση εινια καπως διαφορετικη γιατι δεν ειχατε σχεση.
    Μπορει απλα να μην σε ηθελε και να ενιωσε οτι την πιεζεις και για αυτο να σε μπλοκαρε χωρις να σου πει τιποτα.

Senior Member
    και τις 'μαλακιες' που μου ελεγε απο κοντα και απο το τηλεφωνο γιατι τα ελεγε? ε εφταιξα και εγω που πιστευα την καθε μαλακια και τις ανοιγομουν και πιστευα θα προχωρουσε.

Senior Member
    Δεν εχεις καποιο τρόπο να τη βρεις να της μιλησεις?
    μειλ.. εστω..
    οκ, να σε κανει delete απο παντου ειναι λιγο υπερβολικο..

Senior Member
    Γελάω κάργα με τις μαλακίες που αραδιάζει η κάθε πάσα μία και ένας προκειμένου να χωρίσει αναίμακτα.
    Δηλαδή, αν ίσχυαν τα τόσα κολακευτικά που σου έγραψε, βγάζει τον εαυτό του ηλίθιο που σε αφήνει. Αλλά προτιμότερο να βγάλει τον εαυτό του ηλίθιο
    παρά να σου μιλήσει ειλικρινά. Ναι, είναι αυτοί οι ωραίοι διπλωματικοί τρόποι που χρησιμοποιούμε στις κοινωνικές μας επαφές αρκετές φορές για να μην αντιμετωπίσουμε την αλήθεια. Δε λέω, καλή η προσπάθειά του, αλλά δεν είναι μία ξεκάθαρη υποτίμηση της νοημοσύνης σου? Εμένα έτσι μου μοιάζει. Κατά τ'άλλα, μη σκας και πάρα πολύ. Το πρώτο διάστημα θα σε καίει λιγάκι, φυσικό είναι, γρήγορα θα πας γι αλλού, δε τελειώνει ο κόσμος με τον κάθε παρατητή μεν, ευγενέστατο δε.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Quote Originally Posted by Gothly View Post
    Δεν εχεις καποιο τρόπο να τη βρεις να της μιλησεις?
    μειλ.. εστω..
    οκ, να σε κανει delete απο παντου ειναι λιγο υπερβολικο..
    μονο εαν πηγενα και τιν εβρισκα στο ΤΕΙ της,αν και τι να τις πω? θα αλαξει κατι?

Junior Member
    ..............
    Last edited by evexia; 12-05-2012 at 11:11.

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast