σε ποιους συμβαινει? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 32
    Senior Member
    AΛεξανδρε προσπαθησες να δωσεις λυσεις προβαλλοντας και φερνοντας απαντησεις σ εκεινους που εχουν το ιδιο \"προβλημα\" με το δικο σου και οχι σε ολους, οποτε μη δινεις συμβουλες όπως: \"Δεν έχετε να δώσετε εξήγηση σε κανέναν για ΤΙΠΟΤΑ\" ή \"Κανένας δεν έχει δικαίωμα πάνω σας\", γιατι αντιπροσωπευουν μοναχα το κομματι εκεινων που έχουν ιδεοψυχαναγκασμο με κατι.

Originally posted by alexandros3
    Μία φορά έπαθα στη ζωή μου κρίση πανικού. Να σας πω τι αισθάνθηκα; ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΣ.
    ...
    Και την άλλη μέρα, σχεδόν περδίκι. Κι έκτοτε ποτέ ξανά κρίση πανικού.
    Εγώ αντιθέτως δεν ένιωσα παγιδευμενη, αλλά εχασα τη γη κατω απο τα ποδια μου, σταματησε να κυκλοφορει το αιμα απο τα ακρα μου, με ρωταγανε και τους κοιτουσα σα χαμενη, λες κι εμεινα μουγκη κι αμυαλη.
    Εχω σκεφτει ΟΛΑ ΑΥΤΑ που προτεινεις, εχω δοκιμασει τοσες φορες να σκεφτω κατι αλλο ή να κανω διαφορα για να ξεχνιεμαι, αλλα αυτο μ\' επισκεφτεται και δεν κανει ενα βημα πισω! Μη μου μιλας λοιπον για τριχες και \"σκεψου κατι θετικο\", γιατι αν μπορουσα να κουμανταρω το μυαλο μου, τωρα δεν θα επασχα απο καμια ψυχολογική ασθένεια!!!

Member
    [ Να το βγάζετε από πάνω σας στους άλλους. Δεν έχετε να δώσετε εξήγηση σε κανέναν για ΤΙΠΟΤΑ.
    Αλλά γαμώτο σεβαστήτε τον εαυτό σας. Ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι θα γμσετε και θα δείρετε τους πάντες γύρω σας. (μεταφορικά ομιλώντας πάντα - δεν αξίζει να σας πάνε και μέσα).
    Αυτοί είσαστε. Κανένας δεν έχει δικαίωμα πάνω σας. Μην προσπαθείτε να εξαγοράσετε την συμπάθεια κανενός.
    . [/quote]

Αλεξανδρε συμφωνω σε γενικες γραμμες με αυτα που γραφεις αλλα γιατι δηλαδη οταν εγω δεν νιωθω καλα θα πρεπει να την πληρωνει ο αλλος?Τη λογικη οτι γμαω και δερνω τους παντες γιατι αυτη ειμαι και σε οποιον αρεσω δεν την καταλαβαινω.Μου λες σε παρακαλω που τη στηριζεις?Για ενα συγκεκριμεμο ανθρωπο ειχα τρομερες τυψεις και ενοχες για παρα πολυ καιρο χωρις να εχω φταιξει σε τιποτα,ακριβως γαιτι αυτος δεν αισθανονταν καλα.Αυτο μου δημιουργησε αδιεξοδα,κρισεις πανικου,δεν πηγαινα ουτε στο περιπτερο γιατι φοβομουν να βγω απο το σπιτι,κ.α.Ηρθε ο καιρος και αυτος ο ιδιος ανθρωπος που με εφερε σ\'αυτη την κατασταση, ξεφορτωσε πανω μου ολη την κακια και τα σκτα που ειχε μεσα του και παλι ευχαριστημενος δεν ειναι.Λοιπον να σου πω πως νιωθω για αυτον?Ας ειμαι ευγενεστατη-αδιαφορια. Δεν καταλαβαινω Αλεξανδρε και δε συγχωρω το οτι ο αλλος-ακομα και αν ειναι ο πιο δικος σου ανθρωπος θεωρει οτι εχει δικαιωμα να σε γαμσει και να σε δειρει(εστω+μεταφορικα) για να αισθανθει καλυτερα.Οταν παρεις μπρος και αρχιζεις να γμας και να δερνεις εσυ θα\'ναι καλα?

Senior Member
    Ξέρω και \'γω βρε yourgia μου. Μη με ακούς αν δε σου κάνει. Ο καθένας το δρόμο του. Εγώ έβγαλα από μέσα μου ό,τι είχα μετά από μία πολύ δύσκολη μέρα. Και δεν είμαι και στα καλύτερα μου (στα χειρότερα μου δηλαδή είμαι). Αυτά σκέφτομαι όταν δεν είμαι στα καλύτερα μου. Θεωρώ καλύτερο να τα βγάζω στο Ιντερνετ παρά ν\' αρχίσω να μοιράζω χαστούκια σ\' όλους γύρω μου όπως είμαι τώρα. Δεν το έχω κάνει ποτέ και μάλλον δεν θα το κάνω ποτέ. Αλλά και γενικά δεν θα το έκανα ποτέ σ\' αυτούς που αγαπάω κι εκτιμάω. Εκεί με παρεξήγησες.

Senior Member
    Και σε κάθε περίπτωση, δεν είμαι αυτός που σου έκανε όλα αυτά.

Member
    Παρακαλω?
    Πες μου οτι παραξηγηθηκες τωρα..Ειπα εγω οτι εσυ μου τα εκανες?Απλως για καποια απο αυτα που εγραψες εχω αλλη γνωμη-sorry κιολας δηλαδη..Τελοσπαντων-καλα το λες-καλυτερα οταν δεν αισθανεται καλα κανεις να βρισκει αλλες διεξοδους-εξαλλου αν διαβασεις ενα προηγουμενο μηνημα μου σ\'αυτη την ερωτηση,αυτο λεω και εγω.Το Ιντερνετ ειναι και αυτο ενας τροπος...τωρα ας κρινει ο καθενας τι διαβαζει και απο μενα και απο σενα και απο ολους και ας το παρει οπως επιθυμει-δικο του θεμα. Α! Με συγχωρεις και για την παρεξηγηση.

Senior Member
    Καμία παρεξήγηση. Συγνώμη αν σε αναστάστωσα κι όλας. Τουλάχιστον ελπίζω αυτά που έγραψα να βοηθήσουν αυτούς που αισθάνονται όπως εγώ.
    Δεν είπες ότι σου τα έκανα εγώ αλλά με ταύτισες με αυτόν που σου τα έκανε. Νομίζω ότι γι\' αυτό τα \"πήρες\" λίγο.
    Κι ο καθένας είναι διαφορετικός. Εννοείται ότι ότι γράφουμε αφορά δικές μας εμπειρίες πρωτίστως. Δεν είπα σε σένα συγκεκριμένα \"σκέψου θετικά και θα περάσει\". (sic). Ξέρω πόσο κίβδυλο είναι. Ούτε που το σκέφτηκα. Σε μένα αναφερόταν το ποστ και ενδεχομένως σε άλλους με παρόμοια βιώματα. Ήταν σαν να νόμιζες ότι σε κατηγόρησα για κάτι.

Senior Member
    Και συνεχίζω να πιστεύω ότι είναι σωστές οι \"συμβουλες\". Να τον γμσες και να τον έδερνες κι εσύ. Κι όχι να καθόσουνα να στεναχωριέσε.Το ξέρω ότι η αδιαφορία είναι το νομοτελιακό υπεράνω αλλά για μπάστα ρε φίλε (και πάλι - δεν αναφέρομαι σε σένα αποκλειστικά). Αν κάποιος μας έχει πληγώσει θα πρέπει αφενός να το μάθει κι αφετέρου να το πληρώσει. Όταν γίνει αυτό, τότε αδιαφορούμε. Σιγά μη προσπαθήσουμε να χαμογελάμε κι όλας για να δείξουμε ότι είμαστε υπεράνω.

Member
    Δεν ταυτιζω εσενα τον Αλεξανδρο μ\'αυτον- για τη συμπεριφορα τα \"πηρα\"¨ ή καλυτερα για τον τροπο σκεψης οσον αφορα αυτα που εχω κανει quote μονο.Πιθανως ομως αλλο εννοεις εσυ και αλλο εννοω εγω. Για τη θετικη σκεψη φυσικα και συμφωνω-σου ειπα το εγραψα και πρωτυτερα. Απλώς οταν σκεφτομαι οτι πολλοι (δε μιλαω για σενα) νομιζουν οτι εχουν δικαιωμα να ξεσπανε πανω σε καποιον αλλο ειτε στο σωμα ειτε στην ψυχη \"μου τη δινει\".Αυτο καταλαβα οτι εννοουσες και νευριασα λιγο-αν κανω λαθος συγγνωμη.Κατα τα αλλα συμφωνω απολυτα.

Senior Member
    Κάνεις λάθος αλλά και \'γω τα είχα πάρει και έγραφα επιθετικά οπότε, απολύτως λογικό. Όταν λέω \"ξεσπάω\" εννοούσα δεν κρατάω τον εαυτό μου πίσω από το να κάνει αυτό που πρέπει να κάνει σ\' αυτούς που φέρθηκαν σκάρτα. Δηλαδή να εκφραστεί. Τόσο απλά. Το γμω και δέρνω ίσως ενόχλησε αλλά αυτό που εννοώ είναι να μην κρατάει κάποιος τον εαυτό του πίσω από το να απαιτεί για τον εαυτό του και να τον υπερασπίζεται. (εννοείται ότι φυσική βία αποκλείεται). Να δείχνει όταν κάτι τον ενοχλεί. Να μην κρατάει πίσω πράγματα. Να μην προσπαθεί να γίνει αρεστός βάζοντας τον εαυτό του σε δεύτερη θέση. Εντάξει τα είχα πάρει κι εγώ και τα έβγαλα χρησιμοποιώντας λέξεις που θα μπορούσαν να παρεξηγηθούν.

Member
    Ενταξει καταλαβα τι εννοεις και τωρα συμφωνω πιο πολυ και απο το πολυ που λενε.Δεν με ενοχλησε το γμω+δερνω-me no madam Louka. Και βεβαια σ\'αυτους που σου φερονται σκαρτα πρεπει να κανεις οτι τους βγαινει-και λιγο παραπανω-ετσι για το μαθηματακι τους και για να μη σου μενουν και εσενα απωθημενα. Άρα δε διαφωνουμε πουθενα,χαιρομαι.:)

Senior Member
    :)
    Φιλιά.
    Και καληνύχτα (λέω να το προσπαθήσω)

Member
    Καληνυχτα-καλο υπνο

Member
    Άννυ μου ακριβώς αυτό εννοω.

Την απάντηση βέβαια τη δίνεις Αλέξανδρε3 κι έχεις απόλυτο δίκιο σε όλα αυτά που λες. Κανένας δεν έχει δικαίωμα επάνω μας Όταν σεβόμαστε τον εαυτό μας και τις ανάγκες μας, μας σέβονται και οι άλλοι. Αλλά πρέπει όλοι μας να κάνουμε πράξη τα λεγόμενά σου και να αποκτήσουμε δύναμη και τσαμπουκά (με την καλή έννοια φυσικά).

Νικολέτα

Senior Member
    δυστυχως εγω τσαμπουκα δεν ειχα ποτε. οταν ηθελα να αντιμιλησω να υπερασπιστω τον εαυτο μου ηξερα πως αν το προσπαθησω θα με παρουν τα κλαμματα.γιαυτο ισως παντα χαμογελουσα,παντα εκανα τη χαζη,το προτιμουσα απο το αρχισω να κλαιω..και γιαυτο μαλλον τωρα μου βγηκε ολο αυτο ετσι γιατι τι κρατουσα μεσα μου και δεν εξωτερικευσα ποτε τον θυμο μου..

Member
    Άννυ μου κι εγώ έτσι ακριβώς είμαι μια ζωή. Το καλό παιδί για όλους που δεν αντιμιλάει και που έχει τεράστια υπομονή. Δε θυμώνω όταν γίνεται κάτι, αλλά στενοχωριέμαι. Δεν είναι χαζό αυτό; Τί κάνεις εσύ γι\'αυτήν την κατάσταση; Δεν πρέπει να αλλάξουμε λιγάκι;
    Νικολέτα

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast