ase..... - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 31 to 45 of 66

Thread: ase.....

Senior Member
    Quote Originally Posted by argyro2345 View Post
    Ε ναι κάποιον θα έβρισε και αυτός ανταποδίδει....θα ήτανε και χαζός αν δεν το έκανε ε? μην τρελαθούμε

γιατί καμμία ιδιαίτερη αξία δεν διακρίνω προσωπικά στην άρκτος...να την ζηλεύει κάποιος δλδ
    Μηπως την ζηλευεις εσυ;

Ε ναι κάποιον θα έβρισε και αυτός ανταποδίδει....θα ήτανε και χαζός αν δεν το έκανε ε? μην τρελαθούμε

γιατί καμμία ιδιαίτερη αξία δεν διακρίνω προσωπικά στην άρκτος...να την ζηλεύει κάποιος δλδ

...την ξέρεις προσωπικά την άρκτος?

Senior Member
    Συγνώμη αλλά εγώ το να παίρνει κάποιος ναρκωτικά το θεωρώ την μεγαλύτερη ηλιθ'πτητα και βλακεία που υπάρχει και συνεπώς και το άτομο αυτό δεν πρέπει να είναι και υψηλής νοημοσύνης για να καταλήξη σε τέτοια ακραία λύση....σε καμιά περίπτωση δεν θεωρώ ότι τα άτομα που δεν έχουν δοκιμάσει ουσίες είναι ξενέρωτα και στερούνται ηδονής...
    Ηλιθιότητα μπορεί να είναι αλλά μην κατακρίνεις το παρελθόν ακόμα και τους ανθρώπους που έκανα χρήση γιατί τελικά αυτοι οι άνθρωποι αποδείχτηκαν δυνατοι... εγώ συγχαίρω την Αρκτος που κατάφερε να ξεφύγει και άρα επιβραβεύω τέτοια άτομα ότι ναρκωτικά και να είχαν κάνει!!!

Senior Member
    @ arSe και αργυρωμάζευε
    Όσο καιρό είναι εδώ η άρκτος ποτέ δεν έχει δώσει το παραμικρό δικαίωμα να της φέρεται κάποιος κατ΄αυτό τον τρόπο. Αντί να φτιάχνεις χίλιους λογαριασμούς λοιπόν
    βάλε κεφάλι κάτω από βρύση (ρουμπινές στο κρύο) και μάθε να έχεις το θάρρος να σηκώνεις το κόστος των λόγων σου. Κατά τ΄άλλα χαίρομαι που η άρκτος δε μασάει, γιατί όλα τα μέλη θυμόμαστε και τι έχει περάσει και πόσο θαρραλέα το έχει παλέψει και νικήσει. Καλό σου κατευόδιο. Συμφωνώ με Ρεμ για τη δημοσιοποίηση διπλών λογαριασμών. Και γω δεν μπορώ να κατανοήσω προς τι η στήριξη σε άτομα που έχουν χρόνιες υποτροπές σε τέτοια παιχνιδάκια. Ποιο το μήνυμα στα σταθερά μέλη? Πως ο οποιοσδήποτε τραβάει ζόρι μαζί τους μπορεί να φτιάχνει προφίλ και να τα βρίζει? Και γιατί δηλαδή να υπάρχει αυτή η άτυπη εχεμύθεια ΥΠΕΡ των διπλοπρόφιλων? Ποτέ δεν το κατάλαβα. Επίσης ποτέ δεν κατάλαβα γιατί ακόμη περιμένουμε απάντηση σε αυτό από τον administrator.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Quote Originally Posted by NikosD. View Post
    όλοι οι πολλαπλοι λογαριασμοί, όταν εντοπίζονται διαγράφονται και όλα τα μέλη ενθαρρύνονται να γράφουν με τον αρχικό τους λογαριασμό.

νικο, ευχαριστω για την απαντηση.
    http://www.mazi.org.gr/

Senior Member
    Συγνώμη αλλά εγώ το να παίρνει κάποιος ναρκωτικά το θεωρώ την μεγαλύτερη ηλιθ'πτητα και βλακεία που υπάρχει και συνεπώς και το άτομο αυτό δεν πρέπει να είναι και υψηλής νοημοσύνης για να καταλήξη σε τέτοια ακραία λύση....σε καμιά περίπτωση δεν θεωρώ ότι τα άτομα που δεν έχουν δοκιμάσει ουσίες είναι ξενέρωτα και στερούνται ηδονής...

χρυση αυγη ψηφισες?

Senior Member

ωραιους τροπους σου μαθε η μανουλα σου!
    πες της τα συγχαρητηρια μου!

Senior Member
    χριστινα κ ρειν, θενκς!

ξεχναω συχνα, μαλλον ποτε δεν εδωσα κ τοση σημασια στο οτι καταφερα μονη μου να κοψω.

Senior Member
    Αρκτούλι να μην το ξεχνάς, θα σε μαλώσω. χεχ Το παιδί σου είναι τυχερό που έχει μια μάνα όχι τέλεια, αλλά που ΚΑΝΕΙ Ο,ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΠΟΡΕΙ. Αυτό ζητάνε τα παιδιά από τους γονείς τους, όχι την τελειότητα. Κάνουμε λάθη και απ' αυτά μαθαίνουμε.:)
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Administrator
    Quote Originally Posted by RainAndWind View Post
    @ arSe και αργυρωμάζευε
    Συμφωνώ με Ρεμ για τη δημοσιοποίηση διπλών λογαριασμών. Και γω δεν μπορώ να κατανοήσω προς τι η στήριξη σε άτομα που έχουν χρόνιες υποτροπές σε τέτοια παιχνιδάκια. Ποιο το μήνυμα στα σταθερά μέλη? Πως ο οποιοσδήποτε τραβάει ζόρι μαζί τους μπορεί να φτιάχνει προφίλ και να τα βρίζει? Και γιατί δηλαδή να υπάρχει αυτή η άτυπη εχεμύθεια ΥΠΕΡ των διπλοπρόφιλων? Ποτέ δεν το κατάλαβα. Επίσης ποτέ δεν κατάλαβα γιατί ακόμη περιμένουμε απάντηση σε αυτό από τον administrator.
    Κατά τη γνώμη σου, η μη δημοσιοποίηση του αρχικού ψευδωνύμου των διπλοπρόφιλων, αποτελεί στήριξη υπέρ των διπλοπρόφιλων και ένα λανθασμένο μήνυμα προς τα υπόλοιπα μέλη.
    Κατά τη γνώμη μου, αποτελεί μια προσπάθεια να ΜΗΝ δημιουργήσουμε τις συνθήκες, για μια ακόμη αρένα.
    Το φόρουμ αυτό, δεν υποκαθιστά τη θεραπεία με τον ψυχολόγο ή τον γιατρό σας. Απευθυνθείτε σε ειδικό, αν κάνετε σκέψεις που μπορούν να αποδειχθούν επικίνδυνες για τον εαυτό σας ή τους άλλους.

Senior Member
    Δεν έχει φανεί ως τώρα να αποδίδει η τακτική της αποσόβησης κρίσεων μέσω της απόκρυψης των διπλοτριπλοπρόφιλων, ούτε κατανοώ πώς αυτό αφορά τα μέλη, το θεωρώ μία προσπάθεια άκαρπη, καθώς ό,τι δεν αντιμετωπιστεί με καίριο τρόπο τραβάει στο χρόνο και αυτό δημιουργεί επιπρόσθετα προβλήματα στο χώρο. Αλλά αυτή είναι η προσωπική μου άποψη και ευχαριστώ για την απάντηση.
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Αυτος που κανει διπλοπροφιλο περα το οτι αντιβαινει τους κανονες εχει κατι να κρυψει απο τους αλλους , θελει να πει κατι χωρις να δειξουν προς αυτον. Φυσικα πολλες φορες χρησιμοποιητε αυτη η δυνατοτητα με ασχημο τροπο , αλλα δεν μπορει να γινει αλλιως και οφειλουμε να το σεβαστουμε. Αυτη ειναι η γνωμη μου.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Quote Originally Posted by keep_walking View Post
    Αυτος που κανει διπλοπροφιλο περα το οτι αντιβαινει τους κανονες εχει κατι να κρυψει απο τους αλλους , θελει να πει κατι χωρις να δειξουν προς αυτον. Φυσικα πολλες φορες χρησιμοποιητε αυτη η δυνατοτητα με ασχημο τροπο , αλλα δεν μπορει να γινει αλλιως και οφειλουμε να το σεβαστουμε. Αυτη ειναι η γνωμη μου.
    ..αντιβαίνουν όμως και τους όποιους κανόνες, μέλη που κατηγορούν δημόσια άλλο μέλος για διπλοπρόφιλο χωρίς νάχουν καν αποδεικτικά στοιχεία!
    απλά γιατί κάποια στιγμή σε συνεννόηση ή χωρίς, για κάποιο λόγο ή χωρίς.., αρχίζουν να λένε ό,τι τους κατεβαίνει.. κι ο νοών νοείτο!!
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Senior Member
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    ..αντιβαίνουν όμως και τους όποιους κανόνες, αυτοί που κατηγορούν δημόσια μέλος για διπλοπρόφιλο χωρίς νάχουν καν αποδεικτικά στοιχεία!
    απλά γιατί κάποια στιγμή σε συνεννόηση ή χωρίς, για κάποιο λόγο ή χωρίς.., αρχίζουν να λένε ό,τι τους κατεβαίνει.. κι ο νοών νοείτο!!

Δεν εχουμε και ελεγχο στις σκεψεις και στο τι πληκτρολογει ο καθενας....επεμβαινουμε οπου κατα την γνωμη μας χρειαζεται. Αποδεικτικα στοιχεια δεν μπορει να βρει καποιος οτι ειναι διπλοπροφιλο με τιποτα , μονο υποθεσεις θα ναι παντα , εκ φυσεως του προβληματος:)
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Quote Originally Posted by keep_walking View Post
    Δεν εχουμε και ελεγχο στις σκεψεις και στο τι πληκτρολογει ο καθενας....επεμβαινουμε οπου κατα την γνωμη μας χρειαζεται. Αποδεικτικα στοιχεια δεν μπορει να βρει καποιος οτι ειναι διπλοπροφιλο με τιποτα , μονο υποθεσεις θα ναι παντα , εκ φυσεως του προβληματος:)
    το λέω γιατί κατηγορήθηκα δημόσια από παλαιότερα μέλη.., ενώ αυτό θα μπορούσε νάχε γίνει με προσωπικό μήνυμα! Και δεν ξέρω και σε τι εξυπηρέτησε τελικά!!
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast