Results 46 to 60 of 66
Thread: ase.....
-
11-05-2012, 12:16 #46
εγω δεν θεωρω κακο να εχει καποιος κατι να κρυψει. δικαιωμα του.
αυτο που με ενοχλει ειναι η κακοηθεια.
εδω μιλαμε για το αν υπαρχει η οχι στηριξη ,ακομα κι αν τηρουνται τυπικα οι οροι του φορουμ, και επιτρεπουμε οπως ειπε η ρειν, τον καθε πικραμενο που τραβαει προσωπικο ζορι με μελη, να μπαινει με κουκουλα και να τους βριζει?
η αρκτος δεν εχει δωσει εδω μεσα κανενα δικαιωμα. αν εχει καποιος προσωπικα μαζι της απο εξω, ας την πιασει να τα λυσει αν τολμαει.
δεν μπορει να ειναι το προπυργιο του μυθομανη, της κατινας,του λασπολογου και του δειλου εδω μεσα.
αν καποιος θεωρει οτι κατι πρεπει να ειπωθει ΕΔΩ ΜΕΣΑ, θα πρεπει να το κανει με το ενα νικ που δικαιουται.
καταλαβαινω το επιχειρημα του νικου οτι η αποκρυψη δεν τροφοδοτει διαμαχες, συμβαινει ομως να ενθαρρυνει την κακοηθεια.... αποδειξη, οτι τα διπλοπροφιλα, με την ανοχη πολλαπλασιαζονται. αυτος που θα δει οτι δεν εκτεθηκε, θα το ξανακανει.
δυστυχως και τα δυο μαζι δεν γινονται, κι αν επρεπε να διαλεξω, θα διαλεγα να στηριξω την συμφωνια που καναμε ολοι μεταξυ μας, αποδεχομενοι τους ορους αυτου του χωρου.
εφοσον τα διπλα προφιλ απαγορευονται και το δεχτηκαμε ολοι, για μενα, και πριν ακομα γινει κανενα επεισοδιο, θα επρεπε σε ενα απλο τυπικο ποστ να ανακοινωνονται τα διπλα προφιλ της ημερας, οπως γινεται σε πολλα σαιτ.
απλα και τυπικα,χωρις διαμαχες, χωρις τπτ.Last edited by Remedy; 11-05-2012 at 12:43.
- 11-05-2012, 12:26 #47
11-05-2012, 12:28 #48
Ο μονος τροπος να διακρινεις διπλοπροφιλο ειναι απο την ip του υπολογιστη λογω περιορισμων της ιδιας της τεχνολογιας. Και αυτο αν δεν τυχαινει να μπαινουν δυο ατομα απο τον ιδιο υπολογιατη....ξερω περιπτωση που δυο ατομα κολλητοι που συναντηθηκαν real life χρησιμοποιησαν τον ιδιο υπολογιστη....το υπολογιζω εαν δημοσιοποιουσαμε τετοια στοιχεια γυρω στις χιλιες οκαδες μηνυματα και κατακραυγες των κατα τα αλλα ευυποληπτων μελων. Πρεπει να δουμε και τις δυο πλευρες:
Α) Περιορισμους στην τεχνολογια
Β) Χρηστες που δεν εχουν κακο σκοπο
Γ) χρηστες που κανουν καταχρηση
Δ) Οτι δεν ειμαστε και στην τελικη δικαστες
Προσωπικη αποψη σαν χρηστης και εγω του φορουμ.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
11-05-2012, 12:45 #49
κιπ το ξερω και εχεις δικιο στο Α.
αλλα εδω συζηταμε ΓΙΑ ΟΣΑ ΠΡΟΦΙΛ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΝΤΙΛΗΠΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ και οχι γι αυτα που δεν μπορουν να εντοπιστουν.
χθες ο νικος εντοπισε τον υβριστη απ οτι μας ειπε. ηταν συνειδητη αποφαση να τον καλυψει.
να εισαι βεβαιος οτι μεγαλος αριθμος διπλοπροφιλων δεν εχει τις απαιτουμενες γνωσεις για να κρυψει το ΙΡ του ;)
Β) οποιος δεν εχει κακο σκοπο, μπορει καλλιστα να σεβεται τους ορους που αποδεχτηκε και να χρησιμοποιει το νικ του η σε συνεννοηση με την διαχειριση να το αλλαξει η και να το καταργησει,
Δ) δεν ειμαστε δικαστες να κρινουμε αν καλως τον βριζει η οχι, αν εχει προσωπικα μαζι του απο αλλου. μπορουμε ομως μια χαρα να συμφωνησουμε αν υπαρχει εδαφος ΕΔΩ ΜΕΣΑ να κανει ο καθενας επιθεσεις που δεν τολμαει να κανει εξω, πισω απο μια κουκουλα.
12-05-2012, 17:23 #50
12-05-2012, 17:26 #51
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
12-05-2012, 18:57 #52
Πολύ σωστή απάντηση , Ρέιν ! Δλδ εσύ αν μάθεις πχ ότι είμαι η τάδε που έγραφε παλιά στο e-psy - που δεν είναι ασφαλώς έτσι - τι θα κάνεις? όχι πες μου τι θα κάνεις? θα μάθεις τα προσωπικά μου στοιχεία να μου την στήσεις έξω από το σπίτι μου ....ε αν το κάνεις αυτός θα είσαι όχι μόνο σκατά αλλά απόσκατα....γιατί και στην αστυνομία να πας και μύνηση να μου κάνεις μάλλον δεν γίνεται..χαχαχα και περνιέσαι και για ξύπνια...
12-05-2012, 19:24 #53
- In this old house where every door is open
Ολα τα αλλα φορουμ που τηρουν καποιους κανονες αυστηρα και σωστα, και καταφερνουν να επικρατει μεσα στα νηματα πολιτσιμενο κλιμα και ηρεμοτατο και βοηθητικοτατο, μαλλον ανατρεπουν τους ισχυρισμους του Νικου οτι η διαφυλαξη των τρολ και των διπλοπροφιλων και η απεραντη ανεκτικοτητα σε παραβιασεις ορων αποτρεπει τη δημιουργια αρενας, και το συμπερασμα που βγαινει τελικα ειναι οτι αντιθετα τις υποθαλπτει. Βεβαια αυξανει ισως και την επισκεψιμοτητα του φορουμ, αλλα δε νομιζω οτι πρεπει να επενδυει κανεις σε αυτο, καθως μακροπροθεσμα βλαπτει. Αλλα ολα τα αλλα φορουμ εχουν μοντς ενεργα μελη που συμμετεχουν στο φορουμ. Εδω ποιος θα αναλαβει την κοπρο του Αυγεια? Ενας Ηρακλης μας χρειαζεται!!
Ετσι, αν θες να κανεις καλα ενα τσουρμο κακομαθημενα και προβληματικα παιδια, πρεπει να τους βαλεις ορια, αλλα καμια φορα δυσκολευομαστε για καποιο λογο να το κανουμε αυτο, λεμε ε παιδια ειναι, ε προβληματα εχουν, αστα να ξεδωσουν (στους αλλους που δε φταινε), και ελπιζουμε σε θαυματα και στην ανωτερα καλη φυση των ανθρωπων και αμην Παναγια μου ολα καλα θα πανε. Θαυμαζω την πιστη του ΝικοςΔ!!
Ενταξει, να εχουμε empathy για τα ατομα που εχουν προβληματα, αλλα δε βλεπω empathy για τα ατομα τα οποια τρωνε στα μουτρα χωρις λογο τα πυρα των προβληματων των αλλων σε ενα φορουμ αυτοβοηθειας, και τα οποια ατομα και αυτα δεν στερουνται προβληματων, ισως και μεγαλυτερων. Αυτο ειναι καταφωρη διακριση.
Νιωθω σαν να εχει ανοιξει ο ΝικοςΔ ενα αυτορρυθμιζομενο φορουμ, αλλα δε λεει πουθενα κατι τετοιο!! Μας μπερδευει με ομαδα ψυχοθεραπειας, που απλα ο ψυοχθεραπευτης ακουει και πεταει μια κουβεντα την ωρα? Οοοοοοοχι, δεν ειμαστε!! Η αν ειμαστε να μας το πει να το ξερουμε!!
Ευτυχως εισακουει η Παναγια τις προσευχες του και δεν εχουμε χειροτερα.
12-05-2012, 19:27 #54
exeis piei tsigaraki me ta paidia sou?
egw eixa ena theio etsi fasi pou katafere me afton ton tropo na apomythopoihsei thn idea tou toksikomanh apo ta matia twn 2 paidiwn tou
an epitrepete ke ilikiaka sthn ygeia tous
12-05-2012, 19:27 #55
χαχαχα.....εσυ εισαι πολυ μαγκακι τελικα argyro....με την ψευτικη ταυτοτητα ,της ψευτικης ταυτοτητας........
Πες μας τι πινεις και δεν μας δινεις...................................
12-05-2012, 20:03 #56
paidia epeidi eida ena thema klp me kapoio pou olo kanei accounts,den eimai egw exw gerasei gia tetoia pexnidakia kai mporei mesw ip na to epivevewsei kapoios mod/admin
egw ti gnwmh mou lew kai to pc mou einai apo ti norvhgia me ksena windows klp kai den grafei ellinika pos na to pw
12-05-2012, 23:54 #57
Λυπάμαι πολύ, που κάποιοι θεωρούν μειωμένης αντίληψης όσους έχουν εθιστεί σε ουσίες, (λες και χρειάζεται πολύ μυαλό για να κατανοήσει κανείς ότι η εξάρτηση ή η καταφυγή σε αυτή δεν έχει σχέση με την ευφυία -μάλλον καλή θέληση και καρδια προϋποθέτει για να βρεις χιλιαδες άλλους λόγους) λυπάμαι πολύ που κάποιοι χρησιμοποιούν πολύ εύκολα χαρακτηρισμούς και τους απευθύνουν σε ανθρώπους που πάλεψαν όσο κανείς για να γίνουν καλά. Αυτό δε θα έπρεπε να γίνεται είτε έχει κάποιος ένα προφίλ είτε δεκάδες.
13-05-2012, 01:56 #58
αργυρω, υπαρχουν κ ορια!
μην τα ξεπερνας!
δεν ειναι μαγκια!
ειναι προκληση.
γνωστοι ολοι μας μεταξυ μας.http://www.mazi.org.gr/
13-05-2012, 01:59 #59
13-05-2012, 02:08 #60
τι εγινε?
τα διπλο - τριπλο προφιλ θα φυγουν απο δω μεσα?http://www.mazi.org.gr/
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....