ase..... - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345
Results 61 to 66 of 66

Thread: ase.....

Senior Member
    Quote Originally Posted by arktos View Post
    καλη μου αν ειναι να εχω εχω τετοια καταντια δεν θελω να πιω τα ιδια μαζι της
    ζει μεσα στη μιζερια της.
    απλα!
    καλα....οτι παιζει χοντρη μιζερια δεν το συζηταμε.....και IQ....αστο ας μη προσβαλλω τα ραδικια........

Senior Member
    Quote Originally Posted by nflu View Post
    καλα....οτι παιζει χοντρη μιζερια δεν το συζηταμε.....και IQ....αστο ας μη προσβαλλω τα ραδικια........

xaxaxaxa με φτιαχνεις καλο μου!
    http://www.mazi.org.gr/

Senior Member
    Το θέμα γιατί μένει ανοιχτό από τις 10/5? Επιβεβαιώνεται η Λίλιουμ. Για την αυτορρύθμιση ή για την τηλεθέαση?
    Αν ένα φόρουμ ψυχολογικής υποστήριξης δεν μπορεί να υποστηρίξει καν τα μέλη του από επιθέσεις, τότε η αυτορρύθμιση είναι απλά μια δικαιολογία. Νιώθω πολύ απογοητευμένη με αυτό που βλέπω. Να μπαίνουν φέικ γιούζερς να βρίζουν πρώην εξαρτημένο άτομο έτσι (και μάλιστα ένα μέλος που είναι χρόνια στο χώρο με μεγάλη συμμετοχή και πάντα άξια συμμετοχή προσωπική μου άποψη) και η διαχείριση να το παίζει υπεράνω.
    Δεν ξέρω ποιο είναι το χειρότερο. Αλλά νομίζω ότι οι απόψεις του διαχειριστή περί προστασίας από αρένες δε συμβαδιζουν με τη δική μας προστασία τελικά.
    Δεν έχω κάνει ποτέ μου δεύτερο λογαριασμό. Πώς η δική μου επιλογή και άλλων πολλών μελών τελικά δικαιώνεται έναντι όσων επιλέγουν αλλιώτικα? Δε βλέπω να συμβαίνει.

Και το θέμα δε σταματάει εδώ. Το "πρώην ναρκομανού" δε στιγματίζει άθελά της μόνο την άρκτος. Στιγματίζει και το χώρο ως χώρο ψυχολογικής υποστήριξης. Με λίγα λόγια, ακόμη και σάιτς γνωριμιών έχουν καλύτερη διαχειριστική πολιτική. Με το καλύτερη εννοώ δυναμικότερη, αποφασιστικότερη να μη χρησιμοποιεί ευχολόγια αλλά να ΕΝΕΡΓΕΙ, όχι να περιμένει τις φωτιές να σβήσουν μονάχες τους.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

καλη μου αν ειναι να εχω εχω τετοια καταντια δεν θελω να πιω τα ιδια μαζι της
    ζει μεσα στη μιζερια της.
    απλα!
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση όρων χρήσης
    Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα

τι εγινε?
    τα διπλο - τριπλο προφιλ θα φυγουν απο δω μεσα?
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση όρων χρήσης
    Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα

Quote Originally Posted by RainAndWind View Post
    Δεν έχω κάνει ποτέ μου δεύτερο λογαριασμό.
    Ρατσισμός ως προς τους διπλο- τριπλο προφιλους είναι αυτός νομίζω....

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345