Results 136 to 150 of 160
Thread: LGBTQI Quoted!
-
26-07-2012, 22:41 #136
αααα....αυστηρη πορτα.....εγκεφαλοκοσκινο.....
ο καθενας για τον εαυτο του..κι ο θεος εναντιον ολων
- 26-07-2012, 22:43 #137
- In this old house where every door is open
Πιστευω κιουρι οτι οι ανθρωποι που κρινουν, που κοροιδευουν, που ακομα και καταδικαζουν τη διαφορετικοτητα, εχουν σοβαρο προβλημα... Oυ γαρ οιδασι (γενικα, οχι μονο τι ποιουσι).. Τους λειπει παιδεια, ευαισθησια και ανθρωπια, τους περισσευουν τα κομπλεξ.. Πραγματικα ειναι για να τους λυπαται κανεις.... Αυτο το πιστευω ακραδαντα.. Ευτυχισμενοι δεν ειναι, αγαπη δεν εχουν μεσα στην καρδια τους, οποτε που να βρουν την κατανοηση.. Οπως λεει και η υπογραφη μου που τοσο χρησιμη μου ειναι τοσο συχνα, και που συνεχως μου υπενθυμιζει να αγαπω... Εχουν συναισθηματικη αναπηρια, ολοι μας εχουμε καποια τετοια συναισθηματικη αναπηρια, πως να θυμωσεις λοιπον με εναν κουτσο που κουτσαινει..
26-07-2012, 22:49 #138
μπορώ να μην θυμώνω μαζι τους καλη μου λιλιουμ...αρκει να μην μπλεκονται στα ποδια και καθοριζουν κατα καποιον τροπο τις ζωες αλλων...αυτο για μενα ειναι ανω ποταμων...
αμα κουτσαινει να κατσει να σαχοληθει με αυτο που εχει και να δει τι μπορει να κανει για οτι εχει και θελει...όχι να κοιταει πως να κοψει και τα ποδια των αλλων ειτε για να του μοιαζουν
ειτε για να αισθανεται καλυτερα αυτος...
εκει ειναι που εγω θελω ωρες ωρες να τους κοψω οτι τους περισσευει γενικα....Nothing in life is to be feared, it is only to be understood . . .
26-07-2012, 22:59 #139
Εδω εγκειται το προβλημα.. ο συναισθηματικα αναπηρος εκ φυσεως αδυνατει να δει το προβλημα του, ωστε να κανει κατι για αυτο....
26-07-2012, 23:03 #140
26-07-2012, 23:10 #141
Μα για να βγαινει αυτος λαδι!!! Αμα ασχολεισαι με τους αλλους, δεν εχεις χρονο να δεις τον εαυτο σου και να στεναχωρεθεις με τα προβληματα σου.. Ειναι ενας τροπος να τα αντιμετωπιζει κανεις.. Ο γνωστος στρουθοκαμηλισμος.. Επισης προβαλλεις στους αλλους δικες σου αδυναμιες και ετσι νομιζεις οτι τις ξεφορτωνεσαι.. Ποσες φορες δεν εχεις δει τσιγκουνη να θαβει τους τσιγκουνηδες, ή αρχικουτσομπολα να λεει ολες τις γνωστες της κατινες...!
26-07-2012, 23:13 #142
εγω στην συναισθηματικη αναπηρια δεν δειχνω καμμια επιεικια...σορι παιδια αλλα ολα τα στοιχεια που χρειαζεται ενας ανθρωπος για να φτιαξει τον εαυτο του ειναι μεσα του....ειναι σαν ναχεις τα υλικα να φτιαξεις το κεικ ...να βαριεσε να το φτιαξεις και να σου φταινε οι αλλοι.....
αλλα ειναι πολυ πιο ευκολο...να βρεις τον αλλον μειον...προκειμενου να νιωσεις αξιολογο και υπερανω τον εαυτο σου....απο το να καθησεις και να δουλεψεις μεσα σου και να πληρωσεις το τιμημα που θα σε κανει καλυτερο ανθρωπο.....
πισσα και πουπουλα....στους επαγγελματιες ιεροεξεταστες......no mercy....ο καθενας για τον εαυτο του..κι ο θεος εναντιον ολων
27-07-2012, 02:06 #143
http://www.youtube.com/watch?v=S4ZyaESTxpw
... πάρτε μια τρομπέτα και φυσήξτε δυνατά - με ρυθμό, τέμπο και σθένος - μέσα στ' αυτιά τους... θα γίνει... θαύμα Κυρίου των Δυνάμεων και ο ανάπηρος θα... περπατήσει... ο κουφός θα ακούσει και ο τυφλός θα ξεστραβωθεί... φροντίστε όμως να τους πάρετε τα δεκανίκια, τα ακουστικά και τα ματομπούκαλα... (... ρε συ Ροκ;... τώρα που το σκέφτομαι και με το ψέκασμα πάλι μείωση του πληθυσμού δε θα έχουμε;... βρε ναι, θα έχουμε αλλά... άλλο να έχεις δίκιο και να μη δείχνεις έλεος, κι άλλο να ελεείς για να μη παραδέχεσαι το δίκιο, έ;...)
:)"... Επικρίσεις Έρωτος Πιανίζουσες... Σε Βολεμένες Κιθαρίσιες Παραλίες..."
27-07-2012, 11:13 #144
30-07-2012, 18:18 #145
Αφορά στο σκηνικό με τα 13χρονα;
http://www.qvzine.net/images/bingo-2.pdf
ΑΝΤΙΣΕΞΙΣΤΙΚΟ / LGBTQ ΜΠΙΝΓΚΟ
02-08-2012, 12:56 #146
ναι Body...
Nothing in life is to be feared, it is only to be understood . . .
27-08-2012, 13:13 #147
"ΒΙΑΣΤΗΣ ΑΘΩΩΘΗΚΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΥΜΑ ΗΤΑΝ ΤΡΑΒΕΣΤΙ
Το έγκλημα δεν θα μπορούσε ποτέ να γίνει" υποστήριξε ο δικαστής εξηγώντας την πρωτοφανή αθωωτική απόφαση του δικαστηρίου.
Όταν ο 61χρονος άνδρας αποπειράθηκε να βιάσει το θύμα δεν είχε ιδέα πως επρόκειτο για τραβεστί που είχε ακολουθήσει ορμονική θεραπεία για να φαίνεται σαν κανονική γυναίκα.
Το περιστατικό συνέβη μπροστά από το σπίτι του πρώην συντρόφου του θύματος, ο οποίος μάλιστα επενέβη για να σταματήσει τον βιασμό. Όταν η αστυνομία κατέφθασε στο σημείο συνέλαβε τον επίδοξο βιαστή.
Ωστόσο, το δικαστήριο έκρινε πως ο 61χρονος προσπάθησε να βιάσει το θύμα πιστεύοντας πως είναι γυναίκα, αλλά από τη στιγμή που αποδείχτηκε πως είναι άνδρας ο βιασμός δε θα μπορούσε να εξελιχθεί."
ευχαριστω τη body για την πληροφορηση...
Και ναι...η δικαιοσυνη ζει και βασιλευει. . .Nothing in life is to be feared, it is only to be understood . . .
27-08-2012, 14:54 #148
...παραλογο!!!ακουει κανεις?
τι να πω...και η επιθεση..πηγε περιπατο?η προθεση βιασμου?το σοκ που υπεστει το θυμα?αθωος...και τελος...κι αν αυτος παει πιο κατω και βουτηξει με το ετσι θελω μια αλλη κοπελα?ο καθενας για τον εαυτο του..κι ο θεος εναντιον ολων
27-08-2012, 17:05 #149
To θεμα δεν ειναι μαυρο - ασπρο, αλλα εινι πολυχρωμο!! δλδη.
Οπως στις Η.Π. οπου οι μαυροι ειχαν περασει τα μαρτυρια Του Χριστου!, τους σκοτωναν, τους κεγανε , βιαζαν τις γυναικες , πανω απο ολα τους ξεφτυλιζαν οσο πιο πολυ την αξια τους σαν ανθρωποι! ομως μετα απο καποιες δεκαετιες σε μια πολιτεια -οπου εχουν χαθει οι αγγελοι ¨)- , μια μερα καποιοι μαυροι πηραν τα οπλα! κι ξεκινησαν την βια! την βια εναντι στους λευκους! οι μαυροι πανθυρες - οχι ολοι φυσικα υπηρξαν κι πολλοι αξιολογοι μαυροι με σωστες ενεργειες!- αλλα σε ολη την χωρα η βια εγινε Καθημερινοτιτα! κατεβαζαν απο τα αμαξια τους πολιτες ,ξανθους - λευκους- κι τους λυτσαραν μεχρι θανατου! οπου οι ιδιοι , τα θυματααυτα , μαλον ακποια απο αυτα ειχαν αγωνιστει , ειχαν διαδηλωσει ! για τα δικαιωματα των μαυρων! κι ηρθε το τελος της ζωης τους να ειναι απο αυτους για τους οποιους αγωνιστηκαν!!
Πρωσοπικα εχω κι εγω, οπως πολλα αλλα παιδια της ηλικιας μου , κι που ειχαν την ατυχια να μεγαλωσουν σε μεγαλες πολεις , να τσακοθουμε, να χτυπηθουμε με αλλοδαπους! προσωπικα ετυχα να αποκτησω κουσουρι απο αλβανους! που με χτυπησαν πιο πολυ λογο του οτι ειμαι Ελληνας! κι πριν καποια χρονια ετυχα σε πορειες για τα δικαιωματα τους! την πρασινη τους καρτα! οπου οτι κι αν μου κανουν δεν αλλαζω γνωμη! ειναι ΜΕΓΑΛΗ ΑΔΙΚΙΑ ΚΑΠΟΙΟΣ που εχει ερθει 8-10 χρονων στην χωρα μας απο την Αλβανια η αο οπου αλλου , να ειναι εδω 15 χρονια!! κι να μην μπορει να ψυφιζει! να εχει ολα τα δικαιωματα!! αφου μενει εδω μονιμα!
Κατι παρομοιο ειναι κι με τους γκει! εχουν περασει παρα πολλα! εχουν νιωσει τον περιορισμο στο πετσι τους!! εχουν ακουσει τα χειρωτερα! τους εχουν διωξει απο το σπιτι οι πατεραδες τους! ποιος ανδρας δεν εχει ακουσει το γνωστο !" ρουφιανος , πρεζακιας κι ******* να μην γινεις παιδι μου!" ε ? .Αλλα παρα τα οσα εχουν περασει , πολλοι απο αυτους εκδικουντε τα νεα παιδια! υπαρχουν καποιοι χωροι εργασιας που αμα δεν εισαι γκει εχεις μεγα θεμα!! υπαρχει ρατσισμος! ας ρωτησετε καποιον που εχει εργαστει καιρο στο χωρο τΩΝ Μ.Μ.Ε. ,η στο χωρο της μοδας, εκει καποιοι γκει εναι λες κι παιρνουν εκδικηση! την πεφτουν στα αγορακια! αμα ειναι στρειτ τους κανουν την ζωη κολαση!!
Απο τα παραπανω θελω να πω οτι ο ρατσισμος υπαρχει μεσα σε ολους! κι δυστυχως η εκδικηση απο αυτον που το εχει νιωσει εναι πολυ πιο ασχημο!!
Οσο για τις γυναικες, κοριτσια σορρυ, αλλα θα το πω! δεν ειμαι μισογυνης! ουτε θα γινω! απεναντιας σας αγαπαω! τρελενομαι κι καθε μια ζωη λατρευω την σκεψη κι μονο στο να ειμαι αγκαλια με μια κοπελα!! αλλαααα θα το πωωω! ¨)¨), αληθεια εχετε σκεφτει οτι ειστε η πιο μεγαλη η πιο δυνατη "κινητήριος δυναμη" του καπυταλισμου?? ολα τα δωρα! ολα τα πανακριβα κοσμηματα! ολα τα υπερ λουξ ξενοδοχεια!! ολα τα φανταχτερα εστιατορια! με τις πανακριβες τραπεζαριες τους! ολα τα υπερπολυτελεστατα σπιτια, οπου ακομα κι το χαλακι που σκουπιζουν τα ππαπουτσια ειναι απο υλικα που θα αξιζουν 2-3 μυσθοι!! ολα αυτα τα υπερ αγαθα! ειναι φτιαγμενα πανω στις απετησεις σας!! αληθεια! εχετε σκεφτει πωτες, αμα δεν μετραγε η αποψη σας μανω σε αυτα, πανω στο οτι για να σας κανει καποιος αρσενικος πρεπει να κανει ολα αυτα! εχετε σκεφτει οτι ο ανδρας αυτος δεν θα ειχε προβλημα να βγει μαζι σας για φαει με την φορμα του! ,ε ?¨) , να σας παει στο περιπτερο για μπιρα!ε? ¨) , ποιος ανδρας θα ηθελε διακωπες σε ξενοδοχειο που ντρεπεσαι να πατησεις ε?
Εχετε πωτες σκεφτει ποσοι ανδρες εχουν πεθανει , εχουν φαει ολα τους τα χρονια στα εγκαντα της γης! σκαμενα πολλα μετρα!! για να βρουν αυτες τις πολλυτιμες πετρες που κι μονο στο αγγυγμα της οι γυναικες μπορουν να εχουν τον πιο ομορφο οργασμο!! για τα διαμαντια!!,ειναι μια βιομηχανεια μονο για τα γουστα σας!! μην παω σε πολεμους που εχουν γινει για καποια ομορφη Ελενη ετσι ? ¨)
28-08-2012, 11:35 #150
Curie μου απιστευτο το συμβαν και ακατανοητο. Γιατί δεν θα μπορούσε να εκτελεστεί βιασμός σε τραβεστι ή σε άντρα, δεν το χωράει το μυαλο μου, δεν έχει λογική...Καταδικαστεος είναι ο βιασμος μονο στις γυναικες ?Ή μήπως κρίθηκε ότι ο θύτης παραπλανήθηκε εν αγνοία του?τραγικο..
Γιώργο μου δεν έχεις αδικο σε κάποια που αναφέρεις..δεν μπορώ να μην συμφωνήσω ότι οι γυναίκες είναι μια κινητήρια δύναμη του καπιταλισμού. Αλλά αναφέρεσαι σε μια κατηγορία γυναικών..όπου αντίθετα υπάρχει και μια αντίστοιχη κατηγορία αντρών και μια συγκεκριμένη κοινωνία και οικονομία που τις συντηρούν. Η οικονομία αυτή πάτησε ακριβώς πάνω στην φιλαρέσκεια της γυναικείας φύσης και κινήθηκε γύρω απ' αυτήν , μ' όλες τις υπερβολές, για να δημιουργήσει ένα συγκεκριμένο στάτους και να το τροφοδοτήσει. Πολλοί άντρες βολεύονται με το σύστημα αυτό γιατί η "γοητεία" τους στηρίζεται στο πορτοφόλι τους και δεν έχουν τίποτα άλλο να προσφέρουν. Και κάνουν τα πάντα για να προσελκύσουν θηλυκά της αρεσκείας τους που μ' άλλους τρόπους και μέσα δεν θα προσέγγιζαν.
Αρα τα πάντα είναι ένα παρε δώσε ή ένα ερωτικό τρίγωνο μεταξύ άντρς-γυναικας-συστήματος.
Η βιομηχανία διαμαντών και συναφών μπιχλιμπιδιών δεν είναι μια βιομηχανία για τα γούστα των γυναικών, είναι μια βιομηχανία του συστήματος γιώργο μου που εξυπηρετεί πρώτα το ίδιο το σύστημα. Είναι πολυ ρηχή και επιφανειακή η προσέγγιση σου, με συγχωρεις.Ο καπιταλισμος δεν δημιουργήθηκε για να ικανοποιήσει τα γουστα των γυναικών μονο, θα τρίζουν τα κοκκαλα του ΜαρξΝα μετατρέψεις το "ετσι συνέβη" σε "ετσι το θέλησα" αυτό και μόνο ονομάζω λύτρωση ΝΙΤΣΕ
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση