Results 151 to 160 of 160
Thread: LGBTQI Quoted!
-
28-08-2012, 12:15 #151
- 28-08-2012, 14:07 #152
Να μετατρέψεις το "ετσι συνέβη" σε "ετσι το θέλησα" αυτό και μόνο ονομάζω λύτρωση ΝΙΤΣΕ
28-08-2012, 14:15 #153
Κι όμως Φρύνη..αυτή είναι η πραγματικότητα, ή αν μη τι άλλο ήταν, για πολλά χρόνια.
Ο βιασμός είναι ίσως και το μοναδικό ποινικώς κολάσιμο αδίκημα που αποδίδεται υπαιτιότητα και στο θύμα.
Έχεις ακούσει π.χ. σε μια ανθρωποκτονία να πεις ποτέ κανείς "ε προκάλεσε και το θύμα".?
Η ελληνικη κοινωνία ήταν πολύ πίσω κι αυτό αποτυπωνόταν και στις δικαστικές αποφάσεις..γιατί και οι δικαστές μέσα σε ένα συγκεκριμένο θεσμικό περιβάλλον λειτουργούν. Οι περισσότεροι εστιάζουν στο σεξ και όχι στο πως επιβάλλεται αυτό στο θύμα.
Τώρα όμως που η ατιμωρησία τους έχει άλλα χειρότερα αποτελέσματα (έξαρση παιδεραστίας), το φυσάνε και δεν κρυώνει...το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...
28-08-2012, 14:59 #154
Ναι το ξέρω αυτό και συμβαίνει όχι μόνο στις υπανάπτυκτες αλλά και στις "αναπτυγμένες" κοινωνίες.
Πριν λιγα χρόνια ένας νεαρός συνάδελφος μου είπε το τραγικό , ότι πολλές γυναίκες που έχουν βιαστεί, κατά βάθος γουσταραν τον βιασμό τους, διαφορετικά θα μπορούσαν να τον αποφύγουν. Φρίκαρα...Να μετατρέψεις το "ετσι συνέβη" σε "ετσι το θέλησα" αυτό και μόνο ονομάζω λύτρωση ΝΙΤΣΕ
28-08-2012, 15:20 #155
Εγω τωρα θα κανω το δικηγορο του διαβολου κατα μια εννοια αλλα στην τελικη αποψη μ ειναι κ δν υποχρεωνω κανεναν να την ενστερνιστει η να την απορριψει.
Ειμαι της αποψης οτι το καλυτερο ειναι η προληψη ενος τετοιου γεγονοτος κ οχι η μετεπειτα καταστολη. Κ επειδη ζουμε στην Ελλαδα οι τιμωριες κ ποινες που επιβαλλονται απο τα δικαστηρια ειναι το λιγοτερο αστειες. Κ στην τελικη σκασιλα του θυματος αμα θα παει ο θυτης φυλακη. Και να παει τι?? Το ζητημα ειναι ποια απο τις 2 πλευρες εχει τις περισσοτερες απωλειες κ θα αντιμετωπιζει τις μετατραυματικες σκεψεις μια ζωη.
Ειχα διαβασει σε ενα περιοδικο της Αστυνομιας ενα θεμα για την παιδοφιλια που ηταν εργασια καποιων δοκιμων υπαστυνομων. Λοιπον ελεγε το θυμαμαι καλα "αυτο π εχουμε να κανουμε ειναι να συμβαλλουμε ωστε να ΜΗΝ γινει το παιδι μας στοχος ενος παιδεραστη, κ οχι να προσπαθουμε να ανακαλυψουμε ποιος ειναι κ να κανουμε εμεις τον αστυνομο". Κ ειχε καποιες συμβουλες προς παιδια κ γονεις.
Σορρυ που θα ακουστω σκληρη αλλα δυτυχως αυτα που προτεινε (τα αυτονοητα δλδ) ΔΕΝ εφαρμοζονται. Διοτι ας μην λεμε οτι "κακως φταιει ο βιαστης" διοτι οταν το παιδακι ειτε απο αγνοια ειτε απο μαγκια ειτε επειδη δεν το ενημερωσαν σωστα οι γονεις του γουσταρει να κυκλοφορει με τα βρακια (μεταφορικα), μπαινει σε ξενα αυτοκινητα, κ εμπιστευεται αγνωστους στο δρομο, περπαταει αργα τη νυχτα μονο του σε στενοσοκακα κτλ, μετα ΠΟΙΟΣ φταιει?
Σιγουρα δεν βγηκε με αυτο το σκοπο ΑΛΛΑ επειδη δεν ζουμε σε κοινωνια αγγελων κ δυστυχως homo hominis lupus (για οποιον δεν ξερει ειναι στα λατινικα "ο ανθρωπος για τον ανθρωπο ειναι ΛΥΚΟΣ") οφειλουμε να προστατευομαστε. Αμα νομιζουμε οτι κανουμε οτι γουσταρουμε κακο του κεφαλιου μας.
"Η μανα του φοβισμενου δεν εκλαψε ποτε" λεει ο θυμοσοφος λαος.
Διοτι δυστυχως υπαρχουν διεστραμμενα μυαλα ΠΟΛΛΑ εκει εξω. Κ πολλοι εχουν απο πισω κ μια ψυχοπαθολογια μεγαλου βεληνεκους. Πολλοι μαλιστα νομιζουν οτι αυτο εκπεμπει το υποψηφιο θυμα. Για αυτο τονιζω την προληψη.
Μαγκιες κλανιες του στυλ απο μομολα "δεν θελω να ρθουν η μαμα κ ο μπαμπας να με παρουν απο το παρτι το βραδυ, ειμαι μεγαααλος εγω, δεν ειμαι μαμοθρεφτο" κ προσφερεται καποιος "καλοθελητης" να τους γυρισει κ συνηθως ακολουθει οχι κ κατι ευχαριστο.
Επισης "εγω δεν φοβαμαι το σκοταδι". Κ χαθηκε ρε φιλε να πας απο εναν κεντρικο δρομο?
Ξεμεινες σε ξενη πολη κ δεν εχεις που να πας? Στο Αστυνομικο Τμημα θα πας για προστασια φιλε, δεν θα πας στο σπιτι ενος αγνωστου που θελει τοσο πολυ να σε φιλοξενησει! (ναι σε ηξερε κ απο χθες!)
Κ ακομα κ αμα αναιρεσουμε οσα ειπα κ πουμε οτι οκ το θυμα δεν προκαλεσε σε καμια περιπτωση (που μπορει κ να ειναι αληθεια) τις συνεπειες ποιος θα τις πληρωνει ομως μια ζωη? Το θυμα σιγουρα π δεν θα το ξεχασει ποτε, κ σιγουρα οχι ο εκληματιας που το πολυυυ να καθισει 15 χρονακια φυλακη οπου με αλλους ομοιους θα περιγραφουν τα κατορθωματα τους.
Κ επειδη παιζει να με ρωτησει κανεις το κλασσικο "Αμα ειχες κορη τι θα ελεγες?" Λοιπον αμα ειχα κορη θα την ενημερωνα συνεχως για τους κινδυνους κ ποια μετρα προστασιας πρεπει να παιρνει (οπως καναν κ οι δικοι μου γονεις αλλωστε, ακομα κ τωρα π ειμαι 22 δε ξενο αμαξι ΔΕΝ μπαινω κτλ) κ μετα αμα δεν τα ακολουθουσε αυτα κ εκανε τον μαγκα προβλημα της.
Οταν ξερεις οτι σε ενα σημειο πχ κυκλοφορυν αγριοσκυλα που δαγκωνουν θα περασεις απο κει? οχι βεβαια, θα πας απο αλλο δρομο, εκτος κ αν πια εισαι τοοοσο.........
Σημασια εχει Η ΠΡΟΛΗΨΗ. Κ οχι εκ των υστερων ποιος εφταιγε πιο λιγο κ πιο πολυ." I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
29-08-2012, 10:30 #156
Βρε κορίτσι δεν έχεις άδικο. Σίγουρα οι γονείς έχουν υποχρέωση να προστατεύουν και να ενημερώνουν τα παιδιά τους και σίγουρα όλοι μας πρέπει να παίρνουμε κάποια μέτρα προστασίας.
Αλλά δεν γίνεται να έχεις το παιδί σου με λουράκι πίστεψε με και το κακο μπορεί να γίνει οποιαδήποτε στιγμή της μέρας και σε μέρη και με τρόπους που δεν μπορείς να προβλέψεις.
Οπότε ναι στην πρόληψη δεν το συζητάω όμως μην είσαι τόσο απόλυτη, δεν μπορούμε πάντα να προβλέψουμε πότε και που θα γίνει το κακο. Και φυσικά δεν μίλάμε μόνο για βιασμό αλλά για οποιαδήποτε μορφής επίθεση σοβαρής ή λιγοτερο σοβαρής.Να μετατρέψεις το "ετσι συνέβη" σε "ετσι το θέλησα" αυτό και μόνο ονομάζω λύτρωση ΝΙΤΣΕ
13-01-2013, 12:21 #157
15-08-2017, 15:51 #158
τι φασησμος είναι αυτος!!!!! εναντι στο χριστιανισμο!! όταν μας κραζουν αυτοι είναι φονταμεταλισμος κι φταει η πουριτανικη χριστιανικη κοινωνια!!ε?
όταν όμως κραζουμε με ομαδοποιηση κι ξεχωρισμο κοινωνικα συνολα τωτες δεν ειμαστε φασηστες? ε? αυτό μου θυμιζει τους ψευτο αυτοαποκαλούμενους νεοαναρχηκους!! οπου μηλαν για αναρχια κι ταυτόχρονα πανε στις κερκίδες των ομαδων τους ! η βαρανε τους χρηστες!!
Τελικα είναι πολύ δυσκολη η αρετη του να εισαι "ΑΝΤΙΦΑ"" είναι πολύ δυσκολο! ειδικα για καποιες γυναικούλες μεσοαστικών οικογενειιων οπου λογο το ότι εχουν εξασφαλησει το οικονομικο τους θεμα τους περισευει χωρος για ψευτοφεμινισμο!!!! για ψευτοεπανασταση,,, αλλα αν ο γειτωνας η η γειτοννησα αγορασει πιο ακριβη τσαντα είναι ψωνιο κι θυμα της καταναλωσης ενώ όταν την εχουμε εμεις την ακριβη τσαντουλα είναι επανασταση στην κοινωνια των ανδρων!!
Παντως, εγω σαν ανδρας εχω δεχτει απιστευτη εκμεταλλευση από γυναικα! εχω δεχτη κι ξεφτιλισμο από γυναικα!! εχω δεχθεί κι χαστοκη μπρωστα σε κοσμο ! ξερωντας πως δεν θα ανταπεδοδα το χαστουκι επειδή είμαι ανδρας!! τωτες για πειτε μου ?? συμφορμιτισσες ποος είναι ο εξουσιαστης???? ποια είναι οπου εκμεταλλευετε την δυναμη οπου της παρεχει το κρατος της?? ε?? ποιος είναι το θυμα εδώ???? ε??? η κοπελιτσα η αδυναμη??
15-08-2017, 15:58 #159
Μια ερωτηση για οσες συμφορουμιτησες υποστηριζουν σθεναρα ότι υπαρχει αδικια υπερ του ανδρα!! ερωτηση γτ. όταν δειτε κατσαριδα στριγκλιζετε κι φωνάζετε τον γκομενο σας????
γτ. όταν θελετε να ειστε εξω με τον ανδρα σας θελετε να σας ανοιγει τις πορτες? να ειστε από την μεσα πλευρα του πεζοδρομιου?? ε?
Θελετε να αναφερθώ στον ερωτα ?? στο σεξ?? εκει ψεχνατε μονομιάς τον φεμινισμο ε?? απεναντίας θελετε ακριβως το αντιθετο ετσι?? πως γινετε ο οργασμος μιας γυναικας να είναι ακρως αντίθετος με τον φεμινισμο??
αν μπορεσει πωτες καποια γυναικα να απαντηση σε αυτά τα ερωτήματα θα πω να αλλαξω φυλο!!!!!!!!!!!
15-08-2017, 16:38 #160
xmmmxxxxxxxxxx
Last edited by giorgos panou; 18-08-2017 at 15:26.
Can Zopiclone Really Help You Sleep Better Tonight?
30-07-2025, 14:13 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή