LGBTQI Quoted! - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 11 FirstFirst ... 678910 ... LastLast
Results 106 to 120 of 160

Thread: LGBTQI Quoted!

Senior Member
    χαίρομαι που καλύφθηκαν οι απορίες...
    να ζήσετε ελεύθερα αυτό που αισθάνεστε παιδιά, ευχή είναι μόνο το ξέρω, αλλά ελπίζω να ζω τη μέρα που θα σταματήσει το διαφορετικό να είναι πόνος ψυχής!
    Nothing in life is to be feared, it is only to be understood . . .

Senior Member
    Quote Originally Posted by Curie View Post
    χαίρομαι που καλύφθηκαν οι απορίες...
    να ζήσετε ελεύθερα αυτό που αισθάνεστε παιδιά, ευχή είναι μόνο το ξέρω, αλλά ελπίζω να ζω τη μέρα που θα σταματήσει το διαφορετικό να είναι πόνος ψυχής!
    η διαφορετικοτητα καλο μου ειναι μονο μεσα στα μυαλα μας! Ο ερωτας που ειναι σε ολα το μεγαλο ζητουμενο και το νοημα της ζωης...ειναι ενας και μονο ενας!
    κοινος για ολους μας!!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by nflu View Post
    η διαφορετικοτητα καλο μου ειναι μονο μεσα στα μυαλα μας! Ο ερωτας που ειναι σε ολα το μεγαλο ζητουμενο και το νοημα της ζωης...ειναι ενας και μονο ενας!
    κοινος για ολους μας!!!!

και προσθέτω... μόνα τα ζώα έχουν καταλάβει ότι ο μόνος σκοπός της ζωής είναι η απόλαυση της!

Senior Member
    Υγειαίνετε κι από μένα!

χμμμμ.. ntfl δεν βλέπω πώς ακριβώς σχετίζεται αυτό που λες εσύ μ' αυτό που λέω εγώ, αλλά δεν πειράζει, είναι και κάπως αργά :-)

ροκ, πρόσεξα πως παλαιότερα είχες κάνει μία ευγενική αίτηση να γράφουμε στα ελληνικά κι έχεις ως ένα βαθμό δίκιο,
    το θέμα είναι ότι αρκετή βιβλιογραφία, εκφράσεις/quotes και ορολογία είναι στην αγγλική και δεν είναι πάντοτε εύκολο (από άποψη χρόνου)
    να τα μεταφράζουμε, παρατείθενται και κείμενα καθώς και συζήτηση στην ελληνική ομως.
    Θα προσπαθήσω να το λάβω, όπου δύναμαι, υπόψιν.

σας φιλώ

και σας αφήνω με τούτο το link: cancer
    όχι τόσο για να δέιτε το βίντεο, αλλά για να απολαύσετε τα σχόλια (σελ. 12, 13, 14...λατρευτά)
    http://www.qvzine.net/images/bingo-2.pdf
    ΑΝΤΙΣΕΞΙΣΤΙΚΟ / LGBTQ ΜΠΙΝΓΚΟ

Senior Member
    και σας αφήνω με τούτο το link: cancer
    όχι τόσο για να δέιτε το βίντεο, αλλά για να απολαύσετε τα σχόλια (σελ. 12, 13, 14...λατρευτά)

Λυπαμαι Body... με το ζορι εφτασα στην 11,12...και χωρις να τα διαβασω ολα...γιατι ομολογω πως μου ρθε να ξερασω απο τοση καφριλα.....
    λυπαμαι πραγματικα που υπαρχουν συνανθρωποι μας που σκεφτονται και εκφραζονται ετσι..... εμετικο..... και δεν διαφωνησε ποτε κανεις για το ποσο εμετικο ειναι...και ελεεινο....απλα ολοι αυτοι καποτε πρεπει να αντιμετωπιστουν σαν αυτο που πραγματικα ειναι....καφροι και οχι ανθρωποι με αποψη ,για να τους δωσεις και σημασια.

Banned
    ελεγα να μην απαντησω σ'αυτο το θεμα για να μην ενοχλησω, δυστυχως ομως ειδα πως ανεφερθηκε καποι@ και σε μενα, οποτε αναγκαζομαι να το κανω. η αποψη μου ειναι οτι δε φταιει ουτε ο Νικος ο Δωδωνης, ουτε το φορουμ αυτη τη φορα. φταιει η υποκρισια που λεγαμε, που οτι κι αν γραφτει παντα καποι@ δηθεν θα βρεθει να προσβληθει (gay, γυναικα, ΑΜΕΑ, αλλοδαπος, σκυλος).

παραδειγμα:
    Quote Originally Posted by Joann View Post
    Kαι γω διαβάζοντας σχόλια τύπου
    "χωσε την υποκρισια βαθια στο κωλο μπας και δει χαρα ο προστατης σου,"
    "πουσταρα/πουστηδοι" "κουνιούνται σαν τη καλαμάτα" και άλλα παρόμοια
    ένιωσα να προσβάλλομαι εγώ προσωπικά
    κι ας μην είμαι LGBTQ.
    1. τη πρωτη προταση με τον προστατη την πηρα απ'αυτο το blog http://headoverheels2.blogspot.com που βρηκα στο profile του/της Body-Rocker. δεν ειναι δυνατον οταν τη χρησιμοποιει gay να μην υπαρχει απολυτως κανενα προβλημα, ενω οταν τη χρησιμοποιει straight να ειναι σεξισμος και δηθεν να μας γυρναν τα εντερα απ'την αηδια. καθαρη υποκρισια!

2. η λεξη ******* εχει τουλαχιστον τεσσερις (4) διαφορετικες σημασιες http://el.wiktionary.org/wiki/******* κι εγω χρησιμοποιω τη δευτερη. δυστυχως ομως μονο η πρωτη ειναι ευρεως (κι οχι εβραιος) γνωστη γι'αυτο οι περισσοτεροι -μαζι κι αυτοι που προσβαλλονται- νομιζουν οτι ειναι συνωνυμο της λεξης gay. που και η λεξη gay εχει επισης κι αλλες σημασιες. δικη μου φραση που να τους βριζω ξεκαθαρα με την κανονικη ονομασια τους λεγωντας πχ "γαμω τους ομοφυλοφιλους" δεν θυμαμαι να υπηρξε. γιατι δεν εχω κανενα προβλημα με τους ανθρωπους, το ξαναλεω. ο καθενας ειναι ελευθερος να κανει οτι θελει στη ζωη του. κι αφου δε με ενοχλουν γιατι να τους ενοχλησω. κι εδω στο φορουμ Curie και ειδικα Body-Rocker μου ηταν πολυ συμπαθης και μ'αρεσε να κανω κουβεντα μαζι τους. ομως με αυτη τη συμπεριφορα, σαν να βαζουν ασπιδα λες και δεχονται επιθεση ή ειμαι εχθρος τους, και σαν να προσβαλλονται οτι κι αν γραψω, σορρυ δε μπορω.

Senior Member
    In this old house where every door is open
    υπαρχουν και οι str8 που πραγματικά είναι μέσα στο ίδιο μαγαζί και δεν έχουν κανένα απολύτως θέμα..
    Εκεί που καταλήγω είναι στο ότι αφορά μεμονωμένα πρόσωπα δυστυχώς!

Αυτο λεω, υπαρχουν και αυτοι!! Και οπως ειπε και καποιος: "People deal too much with the negative, with what is wrong. Why not try and see positive things, to just touch those things and make them bloom?" Τhich Nhat Hanh

ΑΛΛΑ λίγοι μας καταλαβαίνουν ως ώρας σε ουσία και βάθος...ακόμη και σε επίπεδο γενικής κουβέντας...

Πανω σε αυτο κοιτα την υπογραφη μου, να δεις τι πιστευω, και για ποιο λογο οι ανθρωποι οχι μονο δεν μπορουν να καταλαβουν τον συνανθρωπο τους, οποιος και αν ειναι, αλλα ουτε και τον ιδιο τους τον εαυτο..

δεν ξέρω κατά πόσο σε κάλυψα λίλιουμ, μπορείς να ρωτήσεις αν θες να μάθεις κάτι συγκεκριμένο..
    Δεν εχω να ρωτησω κατι συγκεκριμενο, νομιζω οτι η περιθωριοποιηση και η καταπιεση προκαλουν προβληματα, αλλα και οτι ασχημα, αρρωστα και δυσλιετουργικα προτυπα και μοτιβα συμπεριφορας υπαρχουν και στις στρειτ και στις γκει κοινοτητες, οπως επισης οι διατομικες διαφορες ισχυουν και μεσα σε καθε κοινωνικη ομαδα, και στην τελικη, against all odds, καθε ανθρωπος ενηλικος μπορει και πρεπει να παλεψει για την ψυχικη και πνευματικη του ισορροπια ο ιδιος γιατι τη χρωστα στον εαυτο του, και μετα για την ισορροπια των γυρω του..

Senior Member
    Κενό, δεν είναι προσωπικό και στο έχω εξηγήσει πάμπολλες φορές,έλεος.. εγώ στην τελική δεν έχω κανένα λόγο να κάτσω να πω το οτιδήποτε για μένα και να εκθέσω προσωπικά δεδομένα προς παραδειγματισμό κτλ.. η φρασεολογία είναι παρεξηγήσιμη και συμφωνώ επί τούτου..

Προσωπικά εφόσον ξέρουμε και ξέρετε όλοι πιστεύω θα ήταν προτιμότερη μια πιο ουσιαστική, ενθαρρυντική και με εναγκαλισμό προσέγγιση του θέματος αντί για παιχνίδι λέξεων και διφορούμενων εννοιών και δημιουργία οπαδών και εχθρών.. και όχι γιατί είναι το μόνο "θέμα" που μας αφορά αλλά γιατί πραγματικά υπάρχουν άνθρωποι με τεράστιες ανάγκες να μην είναι άλλο στο περιθώριο και κραγμένοι αλλά εναρμονισμένοι με όλους!

Τώρα αν μπορείς εσύ να είσαι τόσο κουλ με γεια σου με χαρά σου, δεν είναι όμως όλοι έτσι..και κυρίως αυτοί που το ζούνε στο πετσί τους..
    Δεν θα κάνεις φυσικά κουβέντα με όρους που βολεύουν τον καθένα να καταλάβει αλλά σκέψου όμως ότι υπάρχει και η αντίδραση..
    Ούτε εσύ ούτε εγώ θα λύσουμε το πρόβλημα αλλά δίνονται πατήματα να συζητιέται και εκεί στήριξε(!) μη νιώθεις στόχος και αποδιοπομπαίος τράγος..

Να εκθέτουμε τις απόψεις μας,κυρίως αν ενδιαφερόμαστε πραγματικά, για ένα θέμα να ρωτάμε περισσότερο και να λέμε για εμπειρίες παρά να αμπελοφιλοσοφούμε για το ιδεατό!
    Τα αληθινά δεδομένα καταλήγουν μόνο σε συμπεράσματα και όχι οι θεωρίες γιατί εκεί ο καθένας αντιλαμβάνεται διαφορετικά...

Quote Originally Posted by KENO View Post
    κι εδω στο φορουμ Curie και ειδικα Body-Rocker μου ηταν πολυ συμπαθης και μ'αρεσε να κανω κουβεντα μαζι τους. ομως με αυτη τη συμπεριφορα, σαν να βαζουν ασπιδα λες και δεχονται επιθεση ή ειμαι εχθρος τους, και σαν να προσβαλλονται οτι κι αν γραψω, σορρυ δε μπορω.
    και εδώ με θυμώνεις όπως το θέτεις γιατί δεν έχω κανένα λόγο να μιλήσω για αυτά και να υπερασπιστώ όλη τη LGBTQ κοινότητα εδώ μέσα, δεν με έχουν διορίσει...και ούτε να δημιουργώ καλές οι κακές εντυπώσεις σε συνομιλητές όταν εκφράζομαι επί τούτου.. μίλα μου ή μη μου μιλάς (δεν έχω δικαίωμα να συμπεριλάβω τη αγαπητή Body) για αυτό που είμαι και για το αν γουστάρεις εμένα και πως είμαι απέναντι σου, όχι επειδή είμαι της τάδε κατηγορίας να θέλω ειδική μεταχείριση και να είναι και προς έπαινο αυτό, γιατί σέβεσαι την κοινότητα ή τα αντίθετο..

Αν θέλω να ξεχωρίσω για κάτι δεν είναι η σεξουαλική μου φύση, (που ευτυχώς υπάρχουν και άνθρωποι σε αυτό το πλανήτη που το θεωρούν αυτονόητο, και προσωπικά τους ΥΠΕΡ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, που δεν σταματούν λεπτό να μου το δείχνουν!), αλλά για προσωπικά επίκτητα ή μη, πνευματικά ή μη, προσόντα όπως οι """""νορμάλ""""" άνθρωποι !!!!

Απλά εμείς απαντάμε σαν γνώστες και βιωματικοί, και κάτι παραπάνω θα ξέρουμε για ένα θέμα που βιώνουμε από σένα και τον όποιο άλλο...όπως ισχύει και για άλλα θέματα αντίστοιχα να είναι άλλοι καλύτεροι γνώστες.. Δηλαδή σεβάσου αυτό!

Τα υπόλοιπα θεωρητικά ο καθένας μπορεί να πει τα δικά του και δεν έχω κανένα πρόβλημα! Όλες οι γνώμες σεβαστές ασχέτως διαφωνίας ή συμφωνίας! Τα επιχειρήματα μόνο διαφέρουν!
    Last edited by Curie; 28-06-2012 at 18:18.

Senior Member
    Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    Αυτο λεω, υπαρχουν και αυτοι!!
    ναι καλή μου λιλιουμ, ευτυχώς αυτούς ξέρουμε που να τους βρούμε!!:) με τους άλλους τι γίνεται που πέφτουμε πάνω τους στη δουλειά, στη γειτονιά, στο πεζοδρόμιο, στη διασκέδαση...όπου όπου..
    α! και στη δικαιοσύνη μιας και δεν υπάρχει επαρκές νομικό πλαίσιο(ω, οπισθοδρομικοί μου Έλληνες) για να καλύπτονται γκει ζευγάρια όπως τα """""νορμάλ""""""!

Πανω σε αυτο κοιτα την υπογραφη μου, να δεις τι πιστευω, και για ποιο λογο οι ανθρωποι οχι μονο δεν μπορουν να καταλαβουν τον συνανθρωπο τους, οποιος και αν ειναι, αλλα ουτε και τον ιδιο τους τον εαυτο..
    είναι από τις καλύτερες υπογραφές που έχω δει και την έχουμε σχολιάσει σε άλλο θέμα αν θυμάσαι..
    Όμως, οκ αν σου φταίει όμως ο εαυτός σου τουλάχιστον μη τα βάζεις με τον άλλο.. αρκέσου στο εσωτερικό ξεψάχνισμα-κριτική!

Δεν εχω να ρωτησω κατι συγκεκριμενο, νομιζω οτι η περιθωριοποιηση και η καταπιεση προκαλουν προβληματα, αλλα και οτι ασχημα, αρρωστα και δυσλιετουργικα προτυπα και μοτιβα συμπεριφορας υπαρχουν και στις στρειτ και στις γκει κοινοτητες, οπως επισης οι διατομικες διαφορες ισχυουν και μεσα σε καθε κοινωνικη ομαδα, και στην τελικη, against all odds, καθε ανθρωπος ενηλικος μπορει και πρεπει να παλεψει για την ψυχικη και πνευματικη του ισορροπια ο ιδιος γιατι τη χρωστα στον εαυτο του, και μετα για την ισορροπια των γυρω του..

και για το rest συμφωνώ!!
    Στους πιο αδύναμους ίσως όμως αν θέλουμε να λεγόμαστε άνθρωποι να δίνουμε ένα κουράγιο και μια στήριξη στη μάχη against all odds που λες και εσύ!

Senior Member
    ναι καλή μου λιλιουμ, ευτυχώς αυτούς ξέρουμε που να τους βρούμε!!:) με τους άλλους τι γίνεται που πέφτουμε πάνω τους στη δουλειά, στη γειτονιά, στο πεζοδρόμιο, στη διασκέδαση...όπου όπου..
    α! και στη δικαιοσύνη μιας και δεν υπάρχει επαρκές νομικό πλαίσιο(ω, οπισθοδρομικοί μου Έλληνες) για να καλύπτονται γκει ζευγάρια όπως τα """""νορμάλ""""""!
    δεν ειμαι σιγουρος, αλλα νμζ πως αυτο δεν ισχυει. για τα δηλωμενα ζευγαρια ισχυει το ιδιο οπως και στους παντρεμενους, αλλα πανε πολα χρονια που ψηφιστηκε και δεν θυμαμαι τις λεπτομεριες

Senior Member
    edit

μιλάμε για νομικό πλαίσιο κατά των διακρίσεων γενικώς κι αορίστως;

ή μιλάμε για ειδικό νομικό πλαίσιο περί άδειας "επισημοποιήσεως" σχέσεων τύπου πολ. γαμος, θρησ. γάμος και σύμφωνο συμβίωσης;
    γιατί αν μιλάμε για την δεύτερη περίπτωση είναι τοις πάσι γνωστό πως δεν υπάρχει τίποτα απ΄τα παραπάνω και ως λογικό επόμενο κανένα απ' τα δικαιώματα που προκύπτουν από εκεί.
    http://www.qvzine.net/images/bingo-2.pdf
    ΑΝΤΙΣΕΞΙΣΤΙΚΟ / LGBTQ ΜΠΙΝΓΚΟ

Senior Member
    Quote Originally Posted by Body-Rocker View Post
    edit

ή μιλάμε για ειδικό νομικό πλαίσιο περί άδειας "επισημοποιήσεως" σχέσεων τύπου πολ. γαμος, θρησ. γάμος και σύμφωνο συμβίωσης;
    γιατί αν μιλάμε για την δεύτερη περίπτωση είναι τοις πάσι γνωστό πως δεν υπάρχει τίποτα απ΄τα παραπάνω και ως λογικό επόμενο κανένα απ' τα δικαιώματα που προκύπτουν από εκεί.
    dear δεν ξέρω τι ακριβώς μπορεί να ενδιαφέρει εγώ αναφερόμουν και στα δύο.. και ιδίως για το 2ο.

και μια σημείωση! εξ εμπειρίας επίσης!

Η κοινωνία η ελληνική ως έχει μια τάση όταν έχει μια πληγή που εκείνη δημιούργησε, από αυταρέσκεια και μόνο να μην αλλάξει τίποτα απολύτως πάνω της, θα προτιμήσει τη γάγγραινα από την πρόληψη...και εξηγώ...

Άτομα που είναι σε αυτήν την κοινότητα έχουν στερηθεί επαγγελματικές θέσεις και ευκαιρίες (δεν εννοώ στον καλλιτεχνικό χώρο, ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ) για να διαπρέψουν ! Με προσόντα αδιαμφισβήτητα ανώτερα από τους λοιπούς του διαγωνισμού, απορρίφθηκε γνωστός μου εξαιτίας τέτοιας φήμης που δεν ήταν ψεύτικη.
    Δηλαδή προτιμάται και σε τέτοιο επίπεδο η ρατσιστική διάκριση από την προσφορά ενός ικανότατου προσώπου σε μια θέση! Και τα παραδείγματα αυτά είναι πάρα πολλά! Με αποτέλεσμα να αναγκάζονται πολλοί να καταφύγουν σε λύσεις "λευκού γάμου" για τα μάτια του κόσμου για να μην στερηθούν ανθρώπινες ευκαιρίες και δικαιώματα που τους ανήκουν αυτονόητα!

Και η μισητή μας(ίσως) Γερμανία έχει Υπουργό Εξωτερικών γκέι, που κυκλοφορεί σε επίσημες εκδηλώσεις με τον σύντροφο του!
    Να ένα δείγμα γιατί μπορεί η Γερμανία να πηγαίνει καλύτερα από εμάς!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Body-Rocker View Post
    edit

για το συμφωνο συμβιωσης λεω

Senior Member

Senior Member
    στοχοποίηση των ομοφυλόφιλων από τους ναζιστές

http://lh5.ggpht.com/-XDjhz11Wh2Y/T7...B15%25255D.jpg

Τραυματισμένος γκέι διαδηλωτής μετά από επίθεση ακροδεξιών στο Pride της Βουδαπέστης το 2007.
    Η φωτογραφία κέρδισε το διεθνές βραβείο φωτορεπορτάζ World Press Photo. Η ομοφοβία καθόλου …”δεν έχει κάνει στο πλάι”!

Page 8 of 11 FirstFirst ... 678910 ... LastLast