LGBTQI Quoted! - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 11 FirstFirst ... 7891011 LastLast
Results 121 to 135 of 160

Thread: LGBTQI Quoted!

Senior Member
    «Μήνας Gay Pride» διοργανώθηκε για πρώτη φορά στο αμερικανικό Πεντάγωνο

http://p-nstatic.doldigital.net/tane...FF9F51F5C3.jpg

Ουάσινγκτον

Περίπου ένα χρόνο μετά την άρση της νομοθεσίας που επιτρέπει πλέον στους ομοφυλόφιλους να υπηρετούν ανοικτά στις Ένοπλες Δυνάμεις των ΗΠΑ, το Πεντάγωνο διοργάνωσε τον πρώτο «μήνα Gay Pride» (LGBT Month).

Σε τελετή που έγινε σε αίθουσα του Πενταγώνου μεταδόθηκε μήνυμα του υπουργού Αμυνας, Λέον Πανέτα.

«Είμαι περήφανος που κάναμε ένα βήμα μπροστά με την άρση ακόμα περισσότερων εμποδίων με στόχο να γίνουν οι Ένοπλες Δυνάμεις των ΗΠΑ υπόδειγμα ίσων ευκαιριών» δήλωσε ο υπουργός.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από ένα χρόνο η κυβέρνηση Ομπάμα άλλαξε τον νόμο που είχε ψηφίσει ο Δημοκρατικός πρόεδρος Μπιλ Κλίντον, τη δεκαετία του 1990, ο οποίος έγινε γνωστός ως «don't ask, don't tell».

Ο νόμος επέτρεπε στους ομοφυλόφιλους να υπηρετούν στις Ένοπλες Δυνάμεις, αρκεί να μην το έλεγαν.

Αρκετοί από τους 400 αξιωματικούς και στελέχη των ΕΔ που έλαβαν μέρος στην τελετή δήλωσαν συγκινημένοι, αλλά και έκπληκτοι από το πόσο γρήγορα προχώρησε η νομοθεσία, αλλά και πόσο «άνετα» τελικά έγιναν αποδεκτοί από τους συναδέλφους τους.

Υπήρχαν όμως και διαφορετικές απόψεις. Κάποιοι αξιωματικοί εξέφρασαν την πικρία τους για το γεγονός ότι η ηγεσία των Ένοπλων Δυνάμεων δεν προσήλθε στην εκδήλωση, για συμβολικούς και μόνο λόγους.

«Θα ήταν μια καλή χειρονομία. Αν θέλουμε να μιλάμε για ηγεσία, τότε πρέπει κανείς να ηγείται» ανέφερε ένας αξιωματικός.

Newsroom ΔΟΛ
    Nothing in life is to be feared, it is only to be understood . . .

Senior Member
    ναι το σύμφωνο ισχύει μόνο για τα str8 ζευγάρια, αυτό λέμε.

ασέ που, ούτως ή άλλως, είναι μία μπούρδα και μισή:
    http://www.tovima.gr/society/article/?aid=330485

http://elawyer.blogspot.gr/2010/10/blog-post_10.html
    http://www.qvzine.net/images/bingo-2.pdf
    ΑΝΤΙΣΕΞΙΣΤΙΚΟ / LGBTQ ΜΠΙΝΓΚΟ

Senior Member
    Ποινικές διώξεις για τους γάμους ομοφυλοφίλων στην Τήλο!!

Μετά τις χαρές ετοιμάζονται και οι...καμπάνες για τους δύο γάμους ομοφυλοφίλων που έγιναν το 2008, από τον δήμαρχο της Τήλου, Αναστάσιο Αλιφέρη.

Με αφορμή ερώτηση των βουλευτών του ΛΑΟΣ, Θανάση Πλεύρη και Άδωνη Γεωργιάδη, προς το υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, διαβιβάστηκε στη Βουλή έγγραφο του Χάρη Καστανίδη με το οποίο οι δύο βουλευτές ενημερώνονται ότι σχηματίστηκε δικογραφία για την υπόθεση, η οποία διαβιβάστηκε για τη διενέργεια προανάκρισης. «Εις βάρος του δημάρχου κ. Αναστασίου Αλιφέρη ασκήθηκε ποινική δίωξη για παράβαση καθήκοντος και εις βάρος των συμμετεχόντων στους πολιτικούς γάμους ποινική δίωξη για ηθική αυτουργία. Η εν λόγω δικογραφία έχει ήδη διαβιβαστεί για διενέργεια προανάκρισης», ενημερώνει ο κ. Καστανίδης.

Οι βουλευτές του ΛΑΟΣ είχαν απευθυνθεί στον υπουργό Δικαιοσύνης, επειδή το Εφετείο Δωδεκανήσου προ ημερών είχε κρίνει ότι οι πολιτικοί «γάμοι» μεταξύ ομοφυλοφίλων το 2008 είναι ανυπόστατοι. Η συγκεκριμένη απόφαση, σύμφωνα με τους κ.κ. Γεωργιάδη και Πλεύρη, «εγείρει πλέον ζήτημα της εξέτασης τυχόν πειθαρχικών και ποινικών ευθυνών όσων προέβησαν σε αυτή την πράξη» και γι΄ αυτό είχαν ζητήσει από τον κ. Καστανίδη να τους ενημερώσει σε ποιο στάδιο βρίσκονται οι ποινικές διώξεις κατά του δημάρχου Τήλου και των ηθικών αυτουργών.

20.05.2011

δεν υπάρχει κάποια πιο πρόσφατη ανάρτηση επί του θέματος

Senior Member
    "Η πρώτη πορεία ομοφυλοφίλων στο Κίεβο της Ουκρανίας ακυρώθηκε επίσης μισή ώρα πριν την έναρξή της, μετά από απειλές ομάδας 500 ακροδεξιών χούλιγκανς ότι θα κάνουν χρήση βίας. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου που ανακοίνωσε την ακύρωση, ο επικεφαλής του Gay Forum της Ουκρανίας, Svyatoslav Sheremet, δέχτηκε βίαιη επίθεση από αγνώστους".

http://i48.tinypic.com/2a5iqgg.jpg
    http://i49.tinypic.com/15i9t39.jpg
    http://www.qvzine.net/images/bingo-2.pdf
    ΑΝΤΙΣΕΞΙΣΤΙΚΟ / LGBTQ ΜΠΙΝΓΚΟ

Senior Member
    ... μάλιστα... ένα τελευταίο από μένα στο παρόν θρεντ... Μπόντυ;... μην έχεις θέμα... συνέχισε τα κείμενα στην αγγλική, με αυτό που κάνω εγώ χέστηκα να τα δω κιόλας... με αφορούν περισσότερο τα δικαιώματα των ζώων - αυτών που περιθάλπτω γιατί βρίσκονται ελάχιστοι να τα αναλάβουν μήπως και χαλάσουν τις Καλοκαιρινές τους διακοπές εν καιρώ κρίσης, κι εγώ δε βρίσκω χρόνο ούτε για να φτύσω με τα βασανιστικά 35άρια... - Κιουρί;... στό 'πα μη με συμπαθήσεις... γιατί άνθρωποι που εγκλωβίζουν τη "διαφορετικότητα" μόνο στο σεξουαλικό κομμάτι... εμένα δε με αφορούν... και είναι και "κάπως" να συνομιλώ με άτομα που... επιβραβεύουν αυτόν που θα μου πει να το βουλώσω, και μετά να μου λένε πόσο καλή γνώμη έχουν για το άτομό μου... δεν είναι;... σόρυ, ασχολούμαι με τα δικαιώματα πλασμάτων που βασανίζονται κυριολεκτικά... και με ανθρώπους που έχουν αποφασίσει τί "ναι" και τί "όχι"... φχαριστώ έ;...
    "... Επικρίσεις Έρωτος Πιανίζουσες... Σε Βολεμένες Κιθαρίσιες Παραλίες..."

Senior Member
    Quote Originally Posted by RockElCasbah View Post
    - Κιουρί;... στό 'πα μη με συμπαθήσεις... γιατί άνθρωποι που εγκλωβίζουν τη "διαφορετικότητα" μόνο στο σεξουαλικό κομμάτι... εμένα δε με αφορούν... και είναι και "κάπως" να συνομιλώ με άτομα που... επιβραβεύουν αυτόν που θα μου πει να το βουλώσω, και μετά να μου λένε πόσο καλή γνώμη έχουν για το άτομό μου... δεν είναι;... σόρυ, ασχολούμαι με τα δικαιώματα πλασμάτων που βασανίζονται κυριολεκτικά... και με ανθρώπους που έχουν αποφασίσει τί "ναι" και τί "όχι"... φχαριστώ έ;...
    ,

Καλή μου Ροκ φαντάστηκα ότι αυτό που λες ότι είναι το μόνο μου ενδιαφέρον έχει διευκρινιστεί πλήρως..και δεν είναι ο καημός μου να δείξω κάτι αλλά κάποιος πρέπει να παρουσιάσει και λίγο πιο ορθά αυτό το θέμα δε νομίζεις; δεν βλέπω πουθενά να έχει γίνει! και επίσης ξαφνικά είχε γίνει πολύ οχλαγωγία για το τίποτα και ένας χαμός κατά τη γνώμη μου πλήρως ακατανόητος και ανούσιος!
    Αλλά μπορεί να μην είναι εδώ το κατάλληλο θρεντ.
    Μη σε ξενίζει το γεγονός αυτό σαν θέμα, σαφώς και δεν έχεις λόγο να ασχοληθείς αλλά σκέψου ότι είναι μια πλευρά και ομάδα που χρειάζεται στήριξη κυρίως με την αλλαγή, όπως και άλλες που ποτέ δεν αγνόησα την ύπαρξη τους ούτε αρνήθηκα έμπρακτα την στήριξη μου..

Τραμπουκισμούς δεν επιβραβεύω ούτε ασπάζομαι.. εάν συμφωνώ ή διαφωνώ σε 1 από τα 100 που λέει κάποιος εκείνο θα το κάνω ξεκάθαρο, τα υπόλοιπα δε με αφορούν, και επίσης αν θελήσω να πω γενικά για το άτομο επίσης θα το κάνω..
    Θα μου άρεσε να προσέχεις πως γράφω το κάθε τι σαν τοποθέτηση όχι για κανένα άλλο λόγο αλλά γιατί δεν νομίζω να είχα μια τέτοια κάπως τοποθέτηση..(parade, αυτοσκοπός, αντιμετώπιση κ.α.)έχω και άλλα ποστ επίσης..
    Σου έχω απαντήσει και σε άλλο ποστ να μιλήσουμε για ότι σε ενδιαφέρει και να συζητηθεί αλλά δεν πήρα κάτι ως ανταπόκριση..
    Και με τις συμπάθειες που λες είναι κάτι σαν ένστικτο για μένα.. όχι η "καλλιγραφία" και η συμφωνία χαρακτήρων...

Και όσο για αυτό που κάνεις το θαυμάζω και θα θελα να αναλύεται επίσης αλλά δεν έχω τις απαραίτητες γνώσεις για να πω, όμως να ακούσω θα θελα..
    Και ότι τυχόν εγώ κάνω ή έχω ζήσει επί του θέματος που αφορά τα ζώα είναι άλλη ιστορία..
    Last edited by Curie; 28-06-2012 at 22:12.

Senior Member
    Μη το παρουσιάζεις σα να σου ζήτησα να ασχοληθείς μαζί μου... αλλά ως πολύ κουρασμένο παιδί και έχοντας να πω πάρα πολλά για το τί σημαίνει "ρατσισμός", θα επιλέξω τελικά να το αποφύγω... και μάλλον δεν έχεις καταλάβει πως τα "ζώα" είναι το κερασάκι στην τούρτα... αυτό ήθελα να τονίσω. Πως όταν είσαι μακριά απ' το κοπάδι, θα φανεί σε κάποιο κομμάτι περισσότερο. Αφού έχεις ζήσει διαφορετικά σε όλες τις εκφάνσεις τις ζωής σου. Ήθελα να πιστεύω πως κάποιοι έχουν καταλάβει γιατί το πάω στο ζωοφιλικό κάθε φορά που γράφω... αλλά ο στόχος δεν επετεύχθει απλά...

Senior Member
    Quote Originally Posted by RockElCasbah View Post
    Μη το παρουσιάζεις σα να σου ζήτησα να ασχοληθείς μαζί μου... αλλά ως πολύ κουρασμένο παιδί και έχοντας να πω πάρα πολλά για το τί σημαίνει "ρατσισμός", θα επιλέξω τελικά να το αποφύγω... και μάλλον δεν έχεις καταλάβει πως τα "ζώα" είναι το κερασάκι στην τούρτα... αυτό ήθελα να τονίσω. Πως όταν είσαι μακριά απ' το κοπάδι, θα φανεί σε κάποιο κομμάτι περισσότερο. Αφού έχεις ζήσει διαφορετικά σε όλες τις εκφάνσεις τις ζωής σου. Ήθελα να πιστεύω πως κάποιοι έχουν καταλάβει γιατί το πάω στο ζωοφιλικό κάθε φορά που γράφω... αλλά ο στόχος δεν επετεύχθει απλά...
    όχι δεν το είδα έτσι, η συνομιλία δεν προέρχεται από ζήτηση μόνο..το ζωοφιλικό αν είναι σχηματοποιημένο και όχι κυριολεκτικό θα παραδεχτώ πως όντως δεν το κατάλαβα και θα ήθελα να μάθω..
    Το διαφορετικό της ζωής μου δεν μπορώ και δε θέλω να το εξιστορήσω εδώ μέσα αλλά δεν ενδιαφέρει και κανέναν προφανώς..

Senior Member
    ... κι αυτά που γράφουν οι συγγραφείς δεν ενδιαφέρουν κσνέναν Μαρί... αλλά τα γράφουν... εγώ θα εξιστορήσω όλη τη διαφορετικότητά μου όταν έρθει η ώρα... αλλά έχω αποφασίσει να είμαι στους "πεινασμένους' και όχι στους... μπεστ - σέλλερς... αν σε μπερδεύω συγγνώμη... σχεδόν πάντα γράφω συμβολικά... δεν έχω κάτι εναντίον σου, όχι άνθρωπος που φροντίζει ζώα... αλλά να... εμένα η διαφορετικότητα μου κόστισε πολύ... γι' αυτό και δε την αλλάζω με τίποτα...:)... θα συνεννοηθούμε κάποια στιγμή αν συνεχίσω να εκτίθεμαι... είμαι και παιδί των εξαρτήσεων... φόρουμ 12 χρόνια, λίγο είναι;...:)...

Senior Member
    οκ ρε Ροκ, έχεις δίκιο, έτσι πάει η συγγραφή για τη δίψα και για τους λίγους! και όποια είναι αυτή η διαφορετικότητα είναι που σε κρατάει πιστεύω! μπράβο σου που τη στηρίζεις παρ όλες τις αντιξοότητες που θα χεις συναντήσει!..
    θα γίνει και αυτό , εγώ πρωτάρικο, των φόρουμ μάλλον δύσκολα εγκλιματίζομαι.. αν και ομολογώ κάνω φιλότιμες προσπάθειες.. ;) οι γραφές με δυσκολεύουν ίσως για να βλέπω πίσω από εκεί ξακάθαρα τον άνθρωπο! ;)

Senior Member
    Βαρεθηκα να κρινει μια κοινωνια τοσο αναπηρη και αχρηστη που θελει καπου να εναποθεσει τα χιλια μυρια ψυχολογικα της και βρισκει τραγους....

Δεν ξερει κανενας μου φαινεται να κοιταει τα χαλια του... και ας βρουμε καποιον να τον βαλουμε στην μπουκα...
    Αηδιαζω με την τελειοτητα που πλασαρουν ολοι οσοι σενιαρουν γκομενους και γκομενιτσες...

Καδο απορριματων διαστασεων Αφρικης πρεπει να φτιαξουμε μπας και χωρεσει εστω και λιγη λερα...

Senior Member
    ακριβως....επειδη κανενας δεν θελει να δει τα χαλια του...ψαχνει να βρει το μαυρο προβατο να του φορτωσει τις δυσλειτουργιες του εγκεφαλου του.....
    μην ασχολεισε..αγαπη...οσο μπορεις τουλαχιστον....ας μαθουν πρωτα πως θα χειριστουν σωστα τις ζωες τους και τις ζωες των παιδιων που μεγαλωνουνε και μετα ας εχουν αποψη για το τι κανει ο αλλος....
    ο καθενας ας κρατα τα σκατα στο δικο του κεφαλι και να μην ανοιγει το καπακι γιατι βρωμανε....και μας πηρε η μποχα......
    ο καθενας για τον εαυτο του..κι ο θεος εναντιον ολων

Senior Member
    μποχα δε λες τιποτα....επισης οπως ειπες φοβαμαι και τα παιδια της πως μεγαλωνουν γιατι ειτε θα τα βρω εγω μπροστα μου ειτε τα δικα μου παιδια...

δεν βλεπω κανεναν να κανει προσωπικο απολογισμο....σχεδον κανενα δλδ για να ακριβολογω και εκει λεω...ελπιδα υπαρχει τελικα...ή θα βγει καμμια σκουπα καμμια ωρα να μαζεψει τιποτα;

να φτιαξω ενα αλλο χωριο...κατι...που οι κατοικοι του να περνανε απο ψυχολογικα τεστ...τελος παντων κατι που θα ξεχωριζει το καρπο απο το κοτσανι...

βαρεθηκα να καιγονται τα χλωρα με τα ξερα...λυπαμαι και στεναχωριεμαι για τους χιλιαδες που ματωνουν εξ αιτιας των ανεγκεφαλων...

αρρωστια... που γιατρικο της ακομη δεν βρηκαμε...

γιατρευτειτε γιατι θα παραλυσουμε...

ΥΓ δεν εχω και μια ιστορια που την ειχα γραψει στην Body...αν την εχεις Body παραθεσε την σε παρακαλω γιατι δεν θυμαμαι και τους διαλογους...

Senior Member
    μην ανησυχεις αγαπη....ετοιμαζω μετοικηση σε δικο μου πλανητη!!!! θα σε παρω μαζι μου :)
    ο καθενας για τον εαυτο του..κι ο θεος εναντιον ολων

Senior Member
    Quote Originally Posted by nflu View Post
    μην ανησυχεις αγαπη....ετοιμαζω μετοικηση σε δικο μου πλανητη!!!! θα σε παρω μαζι μου :)
    να παρω και τα συνεργα μαζι μου να τον φτιαξουμε !!! ;:) προσεχε ποιον αλλον θα βαλεις μεσα ε;;!! σου χω εμπιστοσυνη

Page 9 of 11 FirstFirst ... 7891011 LastLast