Results 31 to 45 of 64
Thread: Οι "άλλοι"
-
11-02-2007, 23:59 #31
Τι-ποτε συμφωνω μαζι σου...αξιζει να λες το καλημερα κι ας μην το παιρνεις πισω,φτανει που εχεις το σθενος να το λες καθε μερα,κι ας πεφτει κατω...Εξαλλου καποτε θα την παρεις,ας μην το βαζεις κατω.
....Ναι καποιοι τρομαζουν οταν δειχνεις να μην εισαι και τοσο φυσιολογικος...Συναντω καθημε ρινα ανθρωπους που θεωρουν φυσιολογικο οτι και η μαζα,ενδιαφερονται για πραματα που για εμενα ειναι τοσο μα τοσο μικρα,ειναι ανθρωποι τοσο διαφορετικοι απο εμενα...ομως τι να κανεις;δεν θα τους δεχεσαι.Απλα δεν τους αφηνεις να σε επηρεαζουν..Αποβαλλεις οσο μπορεις οσα ακους και ειναι αποκρουστικα.Ομως ποσο μπορεις να αντεξεις;Αυτος ολος ο συμβιβασμος σε αλλαζει,σε κανει να γινεσαι σαν κι αυτους και θελει δυναμη να μεινεις οπως εισαι..Δεν ξερω..
Οσο για τον αν αποδεχομαι καποια ασθενεια μου,ναι το αποδεχομαι.Δεν εχω προβλημα να αποδεχτω οτιδηποτα.Μα γιαυτο και αποφασισα να ενταχθω σ\'αυτην την κοινοτητα σας,γιατι ξερω πως καποια πραγματα πρεπει να τα μοιραζομαι με κοσμο,ισως τελικα να μην ειμαι μονος σ\'αυτον τον κοσμο που νιωθει και σκεφτεται ετσι...Δεν ξερω πως να θεσω αυτο που νιωθω,ισως καποια αλλη φορα να μπορεσω να εκφραστω καλυτερα..
Το πιο σημαντικο απο ολα ειναι οτι πρεπει να σπασω εκεινες τις αλισυδες που με κρατουν φυλακισμενο,μεσα σε ενα κελι που ολο και σκουριαζει,ολο και μυριζει μποχα και κλεισουρα..
Που θα παει.....θα τις σπασω,θα πεταξω ξανα,το εκανα μια θα το κανω ξανα......Ευχαριστω που μπορειτε απλοχειρα να απαντατε σε ολα......"...και θα πληρώνω σαν αντίτιμο στο χρόνο, την μοναξιά για όλα τα χάδια που ζητούσα."
- 14-02-2007, 15:31 #32
\"κοινοτητα σας,\"
...κοινοτητα μασ αλτερεγκο mου..... καλημερα...:)...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....
..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...
14-02-2007, 17:09 #33
.....Ηταν σας...τωρα ευτυχως εγινε μας...:) Καλημερα...!!
"...και θα πληρώνω σαν αντίτιμο στο χρόνο, την μοναξιά για όλα τα χάδια που ζητούσα."
16-02-2007, 01:44 #34
Τι-πότε συμφωνώ και επαυξάνω.Ευχαριστώ για το κομπλιμάν αν και είναι του Καρβέλα!!Alterego,μαλάκα,το έχω και εγώ αυτό.Δηλαδή αισθάνομαι ότι αν συμβιβαστώ θα γίνω ίδια με τους άλλους!Με αυτό που απεχθάνομαι!Αλλά ένας μικρός συμβιβασμός θα ήταν αναγκαίος στην περίπτωσή μου.Πραγματικά αισθάνομαι να με επηρεάζουν τόσο πολύ οι πράξεις των άλλων που αισθάνομαι να χάνω την προσωπικότητά μου και αυτό με φοβίζει και απομακρύνομαι.Το θέμα είναι να μπορέσω να συνυπάρχω χωρίς να αισθάνομαι ότι οι άλλοι με αλλάζουν!Απλά αμοιβαία να συνεισφέρουμε ο ένας στον άλλο!Πώς μπορώ να ενεργοποιήσω τα smilies και να βάλω υπογραφή;
Το από κάτω το παραθέτω για την οριακή μου τάση να θεωρώ όλους τους ανθρώπους ή απόλυτα κακούς ή απόλυτα καλούς!!!!Αυτό τον καιρό είμαι στο μαύρο του γιν γιάνγκ!(Επεξήγηση:Σε κάθε κακό υπάρχει και καλό,σε κάθε καλό υπάρχει και κακό.Κοινώς σε κάθετι υπάρχει και το αντίθετό του)
----------------Όλοι οι άνθρωποι θα μπορούσαν να είναι και καλοί-----------------------
16-02-2007, 14:54 #35
Νομιζω την ενεργοποιηση και την υπογραφη σου την κανεις απο τις επιλογες σου,πανω πανω.
:)
Εχεις μερες που μισω ολο τον κοσμο....εχει μερες που θεωρω τα παντα γυρω που κακα και αλλωτε ολα να ειναι αρκετα καλα...Μπερδεμενος ο κοσμος η εγω; Ομως ετσι ειναι,σε ολα υπαρχει μια αντιθεση.Καλο-κακο,γελιο-κλαμα κλπ.Μπορει ομως ενας κακος ανθρωπος με φθονο μεσα του να ειναι και καλος;Μπορει....ποιος να ξερει;"...και θα πληρώνω σαν αντίτιμο στο χρόνο, την μοναξιά για όλα τα χάδια που ζητούσα."
16-02-2007, 16:44 #36
Άκουσα έναν συμμαθητή μου να λέει,τώρα που με λες κακό μπορεί παλιότερα να υπήρξα πολύ καλός!!Σε εξαίρεση ο Πάσσαρης!!!Χεχε!!Διάβασα ότι υπάρχουν εγκληματίες των οποίων τα συναισθήματα είναι κάπως περιορισμένα και η αίσθηση τύψεων στο off.Λοιπόν τσεκάρισα το \"Χρησιμοποίηση υπογραφής\"αλλά δεν ξέρω πώς μπορώ να βάλω!!Λέει απενεργοποίηση smilies ως επιλογή αλλά εγώ δεν βλέπω την ενεργοποίηση ακόμα!!!Βοηθήστε το τέκνο!!!
16-02-2007, 16:48 #37
Λοιπόν μιας και μίλησα για τύψεις μου ήρθε να ανοίξω θεματική ενότητα που με απασχολεί κατά καιρούς πολύ με τον ρόλο της θρησκείας στην ζωή μας!!!Έλπίζω να την επισκεφτείτε....Σμούτς!!
Υ.Γ.Το ονόμασα Θρησκεία και Ψυχιατρική,Παπάς vs Freud αλλά μπουχουχού κανείς δεν έχει απαντήσει..Κάντε μια βολτίτσα!Θέλω τις απόψεις σας.
16-02-2007, 17:08 #38
..καλο και κακο... ναι ..ποσο πολυ με εχει απασχολησει αυτο το θεμα.. ποσο με απασχολει.... ποσο δεν καταλαβαινα ποτε την κακια και ειδικα την κακια απο προθεση..... αυτον τον συναισθηματικο εξευτελισμο... ποσο πολυ αντιδρω και επαναστατω εναντια σε αυτο που δεν δεχομαι....
....κατα καιρουσ ανακαλυπτω καλοσυνες και κακιεσ...... αλλεσ φωρες με την λογικη και αλλεσ με το συναισθημα...
....αυτον τον καιρο δεν εχω ακριβως ξεκαθαρισει κατα ποσο ο \"σκληρος\"..ειναι και \"κακοσ\".....
.....δεν μου αρεσει καποιοσ να ειναι σκληροσ συναισθηματικα ειναι πολυ πληγωτικο.... δεν το δεχομαι σαν σωστο τουλαχιστον.... νομιζω.... :p:P
....οσο για τον θεο..και ολα αυτα... κατα καιρουσ παιρνανε σκεψουλες.......Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....
16-02-2007, 19:44 #39
...Επειδη φαινεσαι καλο κοριτσι θα σου πω λεπτομερως τι να κανεις:)
Λοιπον πας στις επιλογες σου/πινακας ελεγχου...μετα πιο πανω γραφει επεξεργασια προφιλ
και γραφεις οτι θες στην υπογραφη.Τωρα για την ενεργοποιηση smiles δεν το βρισκω... αλλα αφου στο απενεργοποιηση σου δεν εχεις νι αλλα ειναι ενεργοποιημενα...:) νομιζω..!!"...και θα πληρώνω σαν αντίτιμο στο χρόνο, την μοναξιά για όλα τα χάδια που ζητούσα."
17-02-2007, 03:27 #40
Άλλο μου εγώ σ\'ευχαριστώ πολύ!!Το βρήκα.Πήγα \"Εγγραφή στο θέμα\"και μετά μου έβγαλε εντολή για \"Επεξεργασία Προφίλ\".
19-02-2007, 17:55 #41
Και για να αφήσω πάλι την πινελιά μου.Το έχετε δει το \"Οι άλλοι\";Ποιός θα περίμενε αυτή την εξέλιξη;
19-02-2007, 18:55 #42
Από τις αγαπημένες μου ταινίες είναι \"Οι άλλοι\".Το έχω δει αρκετές φορές. :)
19-02-2007, 18:59 #43
δειτε το Κ-PAX φοβερο με τον σπεισι.....μακια
...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
20-02-2007, 01:21 #44
Για να επιστρέψω στο θέμα που άνοιξε ο φίλος μας oddserver......το τι είναι φυσιολογικό και το τί όχι σχεδόν πάντα είναι υποκειμενικό ακόμα και αν συντρέχουν εμφανής και λειτουργικοί παράγοντες......
Μπορεί κάποιος πχ που είναι αγοραφοβικός στην προσπάθειά του να αντιμετωπίσει τις φοβίες του αφού τις έχει αποδεχτεί και τις έχει αναλύσει να είναι πιο κοινωνικός από κάποιον που φαινομενικά δεν έχει τίποτα για το ευρύτερο κοινό...........
Το λέω αυτό γιατί το έχω βιώσει πολλές φορές....... Εγώ με αγοραφοβία και στο ξεκίνημα αγωγής πριν χρόνια , πήγαινα σε εκθέσεις, συναντήσεις, βόλτες, εκθέσεις κτλ.......και φίλους μου από την άλλη .......να είναι σαν παθητικοί θεατές της καθημερινότητας.......
Ε τί να ζηλέψεις? ΕΛΕΟΣ!
Ακόμα και σήμερα μετά από τόσα χρόνια αντιμετώπισης με τις φοβίες μου.......δεν έχω ζηλέψει κανέναν! Η ποιότητα της ζωής φτιάχνεται απο πολλούς παράγοντες και δεν στιγματίζεται άμεσα από τίποτα συγκεκριμένο! Εγώ νιώθω κάθε μέρα ότι ζώ το τώρα γιατί αύριο με περιμένει ένα ακόμα πιο δημιουργικό μετά!
ΦΙΛΙΑ
21-02-2007, 11:56 #45
Originally posted by Adzik
δειτε το Κ-PAX φοβερο με τον σπεισι.....μακια
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....