Results 16 to 30 of 64
Thread: Οι "άλλοι"
-
06-02-2007, 02:29 #16
...δεν ειναι πωσ μπαινεισ στο προβλημα σου πιο βαθεια.. αλλα προβληματιζεσαι..... οταν ενασ ανθρωπος... ασχολειται και με αλλα πραγματα λιγοτερο επιφανιακα.... δεν νομιζω να υπαρχει γυρισμος... μετα η αναζητηση και η μαθηση κυλαει στο αιμα του.... και ειναι υπεροχο γιατι σου δειχνει δρομουσ που οι αλλοι δεν γνωριζουν καν την υπαρξη τουσ.... βεβαια αυτοι οι δρομοι ειναι και μοναχικοι... η τελοσ παντον πιο μοναχικοι .. και ισως οι αλλοι να μην καταλαβαινουν.. και να μην θελουν να καταλαβουν......... something for something... ...
οσο για τον διαχωρισμο.... ολοι ημαστε διαφορετικοι... αλλα εμεισ ημαστε οι αλλοι... απλα ο λαθος διαχωρισμος ειναι αυτος που συνιθιζουν να κανουν οι \"απεξω\"...πως αυτοι δεν θα αρρωστεναν... δεν θα επασχαν ποτε απο ψυχικεσ νοσουσ και αλλεσ τετοιες βλακειεσ..... λες κι εμεις το επιλεξαμε......Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....
..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...
- 08-02-2007, 01:02 #17
Alterego με σγκίνησε πολύ η απαντησή σου!!Κοίτα απ\'την μία τους ζηλεύω ή μάλλον τους μισώ που το μόνο που τους νοιάζει είναι το τι ρούχο θα φορέσουν σήμερα και ποια ανταύγεια θα πετάξουν για να τους κάτσει ο ένας από τους 30 υποψήφιους μαλάκες(θύματα-θύτες) γκόμενους,απ\'την άλλη έχω να πω πως μακάρι να υπάρχουν υγιείς για να βοηθάνε εμάς τους απέξω να γίνουμε!!!Απλά πληγώνομαι όταν το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι τόσο ασήμαντο και επιφανειακό.Μόνο αυτό.Θυμάμαι παράδειγμα ακραίο τώρα αλλά για να δώσω να καταλάβουτε!Ένας άντρας με ρωτούσε τι έχω ακούσει ότι πρέπει ένας άντρας να προσέχει στην διατροφή του για να είναι το σπέρμα του γλυκό.Κηφισιώτης με μπαμπά με \"δουλειά\" και τα συναφή,που τα είχε όλα εξασφαλισμένα.Και έκλαψε λέει πικρά γιατί το σκυλί του το οποίο το είχε πάρει να είναι ακριβώς ίδιο με τον Ρέξ,ψόφησε!!!Ε,λοιπόν αυτός ο τύπος και τώρα που το σκέφτομαι με κάνει να θέλω να βάλω τα κλάματα!Ανεξήγητα!
08-02-2007, 14:46 #18
Καλά ρε BNW δεν στην μπαίνω!!Στο σκύλο στάθηκες;Κοίτα παλιά στενοχωριόμουν αλλά πλέον με αφήνουν αδιάφορη τέτοια θέματα.Η γειτόνισσα μου είναι 24 και πάσχει εδώ και 4 χρόνια από αγγειίτιδα.Μια ασθένεια στην οποία δεν ξέρεις αν ζεις ή αν πεθαίνεις αύριο.Όπου την πιάνουν κρίσεις,τρέχουν αίματα, λιποθυμάει,την πηγαίνουν συρτή στο νοσοκομείο-δύο φορές γλίτωσε στο παρά τρίχα-τις κάνουν πλύσεις στομάχου,δεν μπορεί να φάει ότι θέλει,υπάρχουν φορές που να μου λέει τώρα μπορώ να χρησιμοποιώ μόνο το 30% της δύναμής μου.Πρέπει να ζει με κορτιζόνη η οποία της δημιουργεί τόσες παρενέργειες που απλά δεν ξέρει πλέον από τι θα πάει.Από την αγγειίτιδα ή άπό την κορτιζόνη;Και θα καθίσω να νοιαστώ αν πέθανε το σκυλί Ρεξ του Κηφισιώτη;Μα είμαστε σοβαροί;Όσο για τον Κηφισιώτη,εγώ είπα απλά \"Κοίτα με τι κάθονται και ασχολούνται οι πλούσιοι\".Αυτό που με ιντρίγκαρε ήταν ότι το σκυλί δεν ήταν όποιο κι όποιο αλλά όμοιο ο Ρέξ!Για παράδειγμα,θέλω το πιτ μπούλ που έπαιζε στην τάδε ταινία!
08-02-2007, 16:43 #19
Κι εγώ νιώθω ζήλεια όταν βλέπω χαρούμενους και \"φυσιολογικούς\" ανθρώπους.Με πιάνει στεναχώρια όταν βλέπω ότι οι άλλοι πετυχαίνουν τους στόχους τους,προχωράνε στη ζωή τους κι εγώ κάθομαι και ξοδεύω άσκοπα τη ζωή μου με την κατάθλιψη,τους πανικούς και τον φόβο.
08-02-2007, 18:30 #20
Φιλη μου Κασσι,αντιλαμβανομαι τι ακριβως σε πικραινει και ποσο διαφορετικα βλεπουν καποιοι την ζωη.Οπως ειχα αναφερει και πριν ολοι αυτοι που θελουν να λεγονται φυσιολογικοι το κανουν και αυτοι απο αμυνα.Βλεπουν τον εαυτο τους να βουλιαζει σαν και εμας,βλεπουν τον κοσμο να φθειρεται σαν κι εμας,εχουν ομως ενα δικο τους τροπο να το χειριζονται,οπως και εμεις.Ο καθενας κανει τις επιλογες του,αλλος θα δωσει εμφαση στα μαλλια του,στα νυχια του,στις \"γκομενες\"(αληθεια ποιος ανακαλυψε αυτη την λεξη;Με εκνευριζει) κλπ.Εσυ,εγω,εμεις βρηκαμε αλλου την λυση μας,μπηκαμε πιο βαθεια.Στην ουσια δεν διαφερουμε τοσο οσο φαινεται.Ειμαστε ολοι τα ιδια...παρτο οπως θες.Απλα διαφερουν οι επιλογες μας και ο τροπος αντιμετωπισης μας.
Και ο πλουσιος θελει περισσοτερα γιατι εμαθε να ζει ετσι,ο φτωχος θελει λυτρωση γιατι εμαθε να προσπαθει μια ζωη να ξεπληρωσει κλπ.Να βλεπουμε και να αλλαζουμε τον εαυτο μας θελει πλεον κουραγιο γιατι ειναι καπως δυσκολο.Υποσυνειδητα βλεπουμε τους αλλους,γιατι χωρις αυτους δεν ζουμε οσο κι αν πικραινει,αρα δεν σου μενει και πολυς χρονος για σενα.Ναι τον κοσμο δεν μπορεις να τον αλλαξεις,ουτε καν τους ανθρωπους στο περιβαλλον σου,τον εαυτο σου ομως μπορεις?Γιατι δεν μιλαμε για ποσοτητα δηλαδη αφου ο κοσμος ειναι μεγαλος δεν μπορουμε.Μιλαμε για την πιστη και την δυναμη σου.Μπορεις αραγε να αλλαξεις τον εαυτο σου;η καλυτερα αλλαζει;Ναι αλλαζει.....αλλα...εκεινο το αλλα εμενα μου μενει και εχω κολλησει.Τι ακριβως να αλλαξεις σε σενα;Να λες καλημερα το πρωι με χαμογελο;Οταν βλεπεις γυρω σου οτι κανεις δεν θελει την καλημερα σου;Ποια δυναμη μετα θα σε κανει να το συνεχισεις;....δεν ξερω εχω μπερδευτει......ισως και να μην ειναι ετσι....ισως να πρεπει να σου αρκει απλα να λες καλημερα με χαμογελο μονο στον εαυτο σου....ισως..
Δαλια ο ορος φυσιολογικος νομιζω εχει χασει το νοημα και ας με διαφωτισει καποιος.Φυσιολογικο εννοουμε κατι που μπορουμε να το εξηγησουμε,δηλαδη κατι που ειναι απο την φυση μας γνωστο;Κατι τετοιο πρεπει να σημαινει...Αυτοι οι ανθρωποι που εσυ ζηλευεις ισως να μην ειναι και τοσο φυσιολογικοι.Δηλαδη εμεις δεν ειμαστε;η μηπως το να μην εισαι ειναι βρισια;Δεν μπορω να το καταλαβω...Το να πετυγχαινεις τους στοχους σου δεν παει να πει οτι εισαι φυσιολογικος,εξαρταται και τι στοχους εχεις.Δεν ξερω ρε παιδια με εχετε μπερδεψει:)
Adzik..Δωσε βοηθεια:)
Eυχαριστω"...και θα πληρώνω σαν αντίτιμο στο χρόνο, την μοναξιά για όλα τα χάδια που ζητούσα."
08-02-2007, 18:31 #21
Κατι που ξεχασα...μπορει να μην βλεπουν καν οτι μας καταστρεφουν καποια πραγματα αλλα το αντιλαμβανονται οταν βλεπουν την μαζα να το καταλαμβαινει...:)
"...και θα πληρώνω σαν αντίτιμο στο χρόνο, την μοναξιά για όλα τα χάδια που ζητούσα."
09-02-2007, 00:01 #22
Κοίτα Alterego,είναι καλό να καταλαβαίνεις την διαφορά του υγιούς και του ασθενούς!Το να καταρρίψουμε τις προκαταλήψεις για τους ψυχικά πάσχοντες είναι δύσκολο νομίζω και απραγματοποίητο.Σημασία πρέπει να έχει να μας αποδέχονται αυτοί για των οποίων την αποδοχή νοιαζόμαστε!Η ψυχική ασθένεια συνδέεται με τρέλα,επιθετικές κινήσεις,κάτι το οποίο φοβίζει.Ξέρεις είναι μαζί σου ο άλλος,σε γνωρίζει,δεν τον έχεις βλάψει και ξαφνικά του πετάς ένα πάω σε ψυχίατρο και τρομάζει και βρίσκει ένα σωρό δικαιολογίες να σε αποφύγει.Αυτό με πίκρανε αρκετές φορές,αλλά βρίσκεις άμυνες και στο μέλλον με λίγη επιβεβαίωση από υγιείς ότι σε αποδέχονται,σε αγαπούν και τους είσαι χρήσιμος έρχεσαι λίγο στα ίσα σου και παλεύεις και καλύτερα την ασθένειά σου.Από εκεί και πέρα όμως υπάρχεις και εσύ και οι δικές σου επιλογές για το με ποιούς ανθρώπους θα σχετιστείς!Δεν ταιριάζεις με όλους είτε είναι απόλυτα υγιείς είτε έχουν κάποιο χαρακτηριστικό γνώρισμα!Θέλω να πω η ασθένεια πιο πολλά εμπόδια στον εαυτό σου φέρνει παρά στους άλλους!Ο καρκίνος για παράδειγμα καταστρέφει κατ\'ουσία εσένα και μόνο στερεί μερικές στιγμές χαράς από τους άλλους!Άρα μάλλον εμείς επιλέγουμε και όχι τόσο οι άλλοι εμάς.Αυτός ο οποίος σε εγκατέλειψε κάτι θα είδε,κάτι θα κατάλαβε περισσότερο από την ασθένειά σου και απομακρύνθηκε!Ίσως να αντιλήφθηκε πως δεν εχει κοινά στοιχεία μαζί σου και αυτό δεν είναι πάντα κακό.Μπορεί να ξεφορτώθηκες κάτι άχρηστο,χωρίς καν να το προσπαθήσεις.Δεν λέω φυσικά σε όποιους γνωρίζω ότι είμαι αυτή και αυτή αν και αυτό μερικές φορές με εμποδίζει γιατί το θεωρώ στοιχείο της προσωπικότητάς μου.Δεν πάω να πιάσω μια δουλειά και να πιστεύω ότι θα με προσλάβουν ανακοινώνοντάς τους ότι πάχω από αυτό και αυτό.Είναι φυσικό να απορριφθώ!Εφ\'όσον έχω την δυνατότητα να το ελέγχω θέλω ίση μεταχείριση από τους άλλους και να μην ξεχνούν πως δεν είμαι τέρας,ούτε εξωγήινη.Είμαι αυτό που γεννήθηκα.ΑΝΘΡΩΠΟΣ!Όσο για την έννοια φυσιολογικός.Για να μπορέσουμε να μιλήσουμε για θεραπεία θα πρέπει να αποδεχθούμε την λέξη ασθένεια.Για να μπορέσουμε να μιλήσουμε για ανώμαλος θα πρέπει να αποδεχθούμε την λέξη φυσιολογικός!Ο διαχωρισμός είναι καλός και αναγκαίος.Κι όταν δεν μπορείς να πείσεις τους άλλους ότι τα έχεις 400 άσε τους να πιστεύουν ό,τι θέλουν.Λένε μην πέφτεις με δύναμη πάνω στις πέτρες γιατί θα συντριφθείς απλά να κυλάς όπως το νερό.Δεν μας φτάνουν όλα τ\'άλλα θα καθόμαστε να αποδεικνύουμε ότι είμαστε φυσιολογικοί;Ε,όχι!Ζήσε την ζωή σου όπως θες,αρκεί να σ\'ευχαριστεί!!!Και τι τους θες τους φυσιολογικούς;Θα σε καταλάβουν;Περισσότερο σε καταλαβαίνουν οι όμοιοί σου!
------Γεια σου τι κάνεις
τι γίνεται πως πάει,
είσαι όπως πάντα, πιγμένη στη δούλειά,
όσο για μένα τα ίδια όπως τα ξέρεις,
πάντα στον κόσμο μου χαμένος,
σε σύννεφα πετώ, κατα τ\'άλλα,
Ζώ, αναπνέω, κυκλοφορώ, τρώω κοιμάμαι και ξυπνάω,
κάνω οτι κάνει ακριβώς ένας άνθρωπος κανονικός,
μόνο πού εγώ είμαι ρομπότ, απο άλλο κόσμο ξένο
ζώ, αναπνέω, κυκλοφορώ, τρώω κοιμάμαι και ξυπνάω
κάνω οτι κάνει ακριβώς ένας άνθρωπος κανονικός,
μόνο πού εγώ είμαι ρομπότ, και χώρια σου πεθαίνω---------------------
09-02-2007, 01:02 #23
Alterego είναι μη φυσιολογικό το να δυσκολεύομαι να κάνω πράγματα που για τον υπόλοιπο κόσμο είναι αυτονόητα.Το να πάω π.χ. για έναν καφέ,για ψώνια,σινεμά.Πράγματα που όλοι οι άλλοι τα κάνουν άνετα και με ευχαρίστηση,εγώ όταν και αν τα κάνω τα κάνω από αγγαρεία και με πολύ άγχος.
Δίκιο έχεις kassi_21.Δυστυχώς σε όποιον πεις ότι έχεις κάποιο ψυχολογικό πρόβλημα τρομάζει,σε θεωρεί τρελό.Δεν μπορούν να καταλάβουν οι περισσότεροι.Μόνο όσοι έχουμε κάποιο πρόβλημα μπορούμε να καταλάβουμε ο ένας τον άλλο.Εμένα μου φτάνει αυτό πάντως.Δεν έχω την απαίτηση να με καταλάβουν οι υπόλοιποι.Γι\'αυτό και δεν το λέω σε κανέναν.
09-02-2007, 01:15 #24
Dalia..ειναι μη φυσιολογικο να μην μπορω να κοιταζω τους περαστικους στα ματια;Ειναι μη φυσιολογικο να μην μπορω να ευχαριστηθω τον καφε μου σε καποια καφετερια γιατι με αγχω νουν τα παντα,ποιος μπαινει,γιατι μπηκε;.Ειναι μη φυσιολογικο να φοβασαι την σκια σου;.......
να μην μπορω να ηρεμησω;να χαλαρωσω απο τις βαναυσες σκεψεις μου..;μπορει και να ναι....."...και θα πληρώνω σαν αντίτιμο στο χρόνο, την μοναξιά για όλα τα χάδια που ζητούσα."
09-02-2007, 02:31 #25
Emeis eimaste oi alloi:)
09-02-2007, 13:49 #26
Alterego εσύ δεν πιστεύεις δηλαδή ότι είναι πρόβλημα το ότι αγχωνόμαστε τόσο πολύ και δεν μπορούμε να απολαύσουμε τίποτα στη ζωή μας,ούτε τα πιο απλά πράγματα?Αν δεν καταλάβουμε και δεν αποδεχτούμε ότι έχουμε πρόβλημα δεν θα μπορέσουμε να το λύσουμε.
09-02-2007, 15:00 #27
Ντάλια θα συμφωνήσω.Όπως είπα είναι σημαντικό να αποδεχθούμε την ασθένεια για να έρθει και η απαραίτητη θεραπεία.
09-02-2007, 15:26 #28
Originally posted by Alterego
.Βλεπουν τον εαυτο τους να βουλιαζει σαν και εμας,βλεπουν τον κοσμο να φθειρεται σαν κι εμας,
----
εδω θα διαφωνισω καλε μου διοτι πιστευω πωσ δεν βλεπουν τον κοσμο ακριβωσ σαν εμασ...
αλλα δυστιχωσ μενουν στα πιο επιφανιακα γιατι ακριβωσ σκεφτονται πιο επιφανιακα...
διαφερουν οι επιλογεσ μασ.. ο τροποσ προσεγγησησ των θεματων και τησ ιδιασ τησ ζωησ...
..διαφερει ο βαθμοσ ευαισθησιασ.. το πρισμα ευαισθησιασ απο το οποιο περνανε τα πραγματα προτου φτασουν σε εμασ....
....
οι \"δεκτεσ\" ευαισθησιασ μασ..ειναι πολυ πιο ευαισθητοι...
...ισωσ βλεπουμε τα πραγματα πιο σφαιρικα και πολυπλευρα...
δεν σου μενει και πολυς χρονος για σενα.
..............................................
παντα σου μενει χρονοσ για σενα... μην τον αφηνεισ να σε κινηγαει οταν σε πιεζει φυγε καπου εξω.. επαρχια οπου ο χρονοσ κυλαει πιο αργα....
.................................................. .
Ναι τον κοσμο δεν μπορεις να τον αλλαξεις,ουτε καν τους ανθρωπους στο περιβαλλον σου,τον εαυτο σου ομως μπορεις?
............................................
μπορεισ παντα να προσπαθησεισ.. στοχευοντασ σε ενα καλητερο δικο σου μελλον.. αρχιζοντασ απο μικρεσ μικρεσ καλεσ αλαγεσ....
Ναι αλλαζει.....αλλα...εκεινο το αλλα εμενα μου μενει και εχω κολλησει.Τι ακριβως να αλλαξεις σε σενα;Να λες καλημερα το πρωι με χαμογελο;Οταν βλεπεις γυρω σου οτι κανεις δεν θελει την καλημερα σου;Ποια δυναμη μετα θα σε κανει να το συνεχισεις;....δεν ξερω εχω μπερδευτει......ισως και να μην ειναι ετσι....ισως να πρεπει να σου αρκει απλα να λες καλημερα με χαμογελο μονο στον εαυτο σου....ισως..
................................................
καποιοσ θα σου χαμογελασει πισω.. γι αυτον τον εναν...αξιζει...
ο ορος φυσιολογικος νομιζω εχει χασει το νοημα και ας με διαφωτισει καποιος.Φυσιολογικο εννοουμε κατι που μπορουμε να το εξηγησουμε,δηλαδη κατι που ειναι απο την φυση μας γνωστο;Κατι τετοιο πρεπει να σημαινει..
.................................................. ...
δεν υπαρχει σαφησ ερμηνεια για τον ορο \"φισιολογικοσ...\" ειναι το \"κοινοσ αποδεκτο \" .. απο την πλειοψηφια κατι που φυσικα δεν το κανει και το \"σωστο \"
.. ομωσ ηταν ο μονοσ τροποσ με τον οποιο καταφεραν οι ανθρωποι να μετρισουν το \"φισιολογικο\"......
.................................................. .....
.Αυτοι οι ανθρωποι που εσυ ζηλευεις ισως να μην ειναι και τοσο φυσιολογικοι.Δηλαδη εμεις δεν ειμαστε;η μηπως το να μην εισαι ειναι βρισια;Δεν μπορω να το καταλαβω...Το να πετυγχαινεις τους στοχους σου δεν παει να πει οτι εισαι φυσιολογικος,εξαρταται και τι στοχους εχεις.Δεν ξερω ρε παιδια με εχετε μπερδεψει:)
.................................................. ..........
σιγουρα το πιο \"φυσιολογικο\" μπορει κατα καποιο τροπο να χαρακτηριστει σαν το πιο \"λειτουργικο\"....
...
αυτο δηλ το οποιο φερνει τα καλητερα επιθυμητα αποτελεσματα.. κανει την ζωη πιο καλη.. μασ φερνει πιο κοντα σε μια πιο ευτυχισμενη ζωη... μια γεματη ,ικανοποιημενη ζωη..... το να πετυχαινεισ τουσ στοχουσ σου.. ειναι λειτουργικο και ολα αυτα.. οποτε θα μπορουσε να θεωρηθει πιστευω ως στοιχειο \"φισιολογικοτητασ\"... ...αλλα δεν ειναι μονο αυτο...
φιλακια πολλα......Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....
09-02-2007, 15:53 #29
Originally posted by Alterego
Dalia..ειναι μη φυσιολογικο να μην μπορω να κοιταζω τους περαστικους στα ματια;
΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄
πολλοι ανθρωποι δεν κοιτουν τουσ αλλουσ στα ματια αλλοι απο ενοχληση αλλοι απο ντροπαλοτητα...κλπ..
΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄
Ειναι μη φυσιολογικο να μην μπορω να ευχαριστηθω τον καφε μου σε καποια καφετερια γιατι με αγχω νουν τα παντα,ποιος μπαινει,γιατι μπηκε;
΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄ ΄΄΄
...ειναι κριμα..... γιατι απλα .. μια στιγμουλα που μπορεισ να την κανεισ δικη σου... την αναλωνεισ στουσ αλλουσ.. τουσ αφηνεισ με το να σε αγχωνουν να σου την κλεβουν.. ειναι κριμα.. αλλα δεν πειραζει γιατι το ιδιο ευχαριστα και πολυ περισσοτερο κατα την γνωμη μου μπορεισ να απολαυσεισ εναν καφε με εναν ανθρωπο με τον οποιο νιωθεισ καλα... πχ κανοντασ πικ νικ σε ενα δασακι πανω στο γρασιδι ..σε υσυχο σκηνικο με πουλακια να κελαιδανε και το αερα κι να φυσαει απαλα στο προσωπο σου...
΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄ ΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄
.Ειναι μη φυσιολογικο να φοβασαι την σκια σου;.......
΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄ ΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄
δεν υπαρχει λογοσ...... πρεπει να καταλαβουμε πωσ το να ζει κανεισ ειναι ασφαλεσ ... ειναι οκ.δεν υπαρχει λογοσ και τελοσ.
΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄ ΄
να μην μπορω να ηρεμησω;
΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄ ΄΄΄΄΄΄΄
...υπαρχουν τροποι που σου εχω πει με τουσ οποιουσ οπωσ μαθαινεισ και γυμναζεισ τουσ μυσ σου.. ετσι μαθαινεισ και το μυαλο σου να μενει ηρεμο.. να χαλαρωνει .. να εχεισ καποιο ελεγχο τησ ηρεμειασ σου...
΄
΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄ ΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄
να μην χαλαρωσω απο τις βαναυσες σκεψεις μου..;μπορει και να ναι.....
΄
΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄ ΄΄΄΄΄΄΄΄΄
....συμβαινει καλε μου σε ολουσ.... καποια στιγμη.... πρεπει να συγκεντρονομαστε στα καλα.. στα απλα.. στην φυση... θεραπευουν.......Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
11-02-2007, 23:09 #30
ωραίο το ποιημά σου κάσσι!
όσο για το γκόμενα, που διάβασα που σου τη σπάει άλτερ έγκο, είναι λένε από τις λέξεις των μεταναστών στο αμέρικα. κρεμάγανε μια φωτο γυναίκας στο δωμάτιό τους, κι όταν κάποιος εμπαινε τους μίλαγε για τη γούμαν που έβλεπε, και παραφθορά της γούμεν είναι η γκόμενα...
έτσι είχα διαβάσει κάποτε...
όσο για την καλημέρα, που επίσης γράφετε.
ναι ρε παιδιά,
για όλους μας, που πάμε στον ψυχίατρο ή δεν πάμε, που ομολογούμε στον εαυτό μας ότι έχει κάποια αδυναμία ή που δεν το ομολογούμε, για όλους, και τους άλλους, και τους ίδιους, ΓΙΑ ΟΛΟΥς
είναι ευεργετική η καλημέρα
είναι σπάνια η καλημέρα
είναι γενναίο να λες καλημέρα κι ας ξέρεις πως ο άλλος δεν την υπολογίζει.
έρχεται η στιγμή και η καλημέρα γίνεται ευεργέτημα
κι αλλάζει η ζωή γιατί ξέρεις να λες καλημέρα.
γιατί μέσα από μια καλημέρα είναι σαν να λές στον άλλον: καλημέρα, ξέρεις, μην το ξεχάσεις, είσαι και είμαι άνθρωπος...
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....