Οι "άλλοι" - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 46 to 60 of 64
    Senior Member
    Ειλικρινα παιδια τους ζηλευω τους φθονω θελω να τους πεταξω τον καφε που πινουν στα μουτρα και καθονται σαν χανοι και χαζευουν και γελανε μεσα στην πολυκοσμια που εγω δεν αντεχω θελω να τους ντουφεκισω ολους(ενταξει μια πλακιτσα κανω τωρα αλλα οταν ειμαι παρα πολυ ασχημα τα νιωθω και αυτα)Αγαπω ολον τον κοσμο απλα οργιζομαι με τον ευατο μου που δεν μπορω στην παρουσα φαση να χαρω τιποτα απο ολα αυτα καθομαι και κλαιω απο την απογνωση μου και προσευχομαι να τελειωσει.Φανταστειτε παιδια μου ομως οταν γινουμε καλυτερα ποση ευτυχια θα μας δωσουν οι απλες καθημερινες δραστηριοτητες που οι αλλοι ανθρωποι τις θεωρουν δεδομενες και μην ξεχνατε οτι και εμεις καποτε ειμασταν οι αλλοι που τα χαιρομασταν ολα αυτα και πιστευω οτι θα τα ξαναχαρουμε.Σας φιλω ολους και καλη δυναμη παιδια μου.

Junior Member
    ή οι \'\'αλλοι\'\' ειναι αναισθητοι και επιφανειακοι ανθρωποι....:D
    ή εμεις ειμαστε πιο ευαισθητοι και με μεγαλη φαντασια που καθε τι το αναλυουμε μεσα μας τόοσο πολυ..:D

Senior Member
    δεν ιπαρχουν \"αλλες-οι\" κι \"εμεις\". δεν υπαρχουν \"φισιολογικες-οι\" και \"φρικια\". ιπαρχουν μονο διαβαθμισις.

ουτε θεορο λιτουργικο να σιγκρινομαστε με αλα ατομα. δεν εχι νοημα να απετουμε απο τον εαφτο μας να εσθανετε ντε κε καλα πος ολα ινε \"άνετα κι ευχάριστα\". διμιουργι ανετιο αγχος αποδοσης. γιατι θα επρεπε να νιοθο ενοχες για το τι μου αρεσι (ή δε μου αρεσι) να κανο;

Originally posted by lenaa
    ή οι \'\'αλλοι\'\' ειναι αναισθητοι και επιφανειακοι ανθρωποι....:D
    ή εμεις ειμαστε πιο ευαισθητοι και με μεγαλη φαντασια που καθε τι το αναλυουμε μεσα μας τόοσο πολυ..:D

Senior Member
    κανενα μου...γεια σου...

...νομιζω πωσ το προβλημα δεν ειναι η αποδοχη του εαυτου μασ για τισ διαφορετικοτητεσ μασ.. μια και νομιζω πωσ σχεδον ολοι εδω ημαστε πολυ ανοιχτομυαλοι ανθρωποι ..ευαισθητοι και συνηδιτοποιημενοι... αλλα αυτο που μασ απασχολει ειναι το γεγονοσ τησ ελειψησ αποδοχησ των αλλων προσ το ατομο μασ....
    ...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...

..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....

..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
    Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...

Senior Member
    Originally posted by Adzik
    ...νομιζω πωσ το προβλημα δεν ειναι η αποδοχη του εαυτου μασ για τισ διαφορετικοτητεσ μασ.. αλλα αυτο που μασ απασχολει ειναι το γεγονοσ τησ ελειψησ αποδοχησ των αλλων προσ το ατομο μασ....
    εισαι σιγουρη; ενοο, αν αποδεχομαι πραγματικα τον εαυτο μου, δεν προκιτε να με απασχολουσε (= να μ\' εκανε να εστανθο ασχιμα) η γνομι τον αλον για μενα.

ΥΓ οσο για το εβεσθιτο κ ανιχτομιαλο, δε θα βαζα το χερι μου στι φοτια. ι ανθροπι ιμαστε πολι πολιπλακα ζωα.

Senior Member
    Originally posted by kanenas
    ...νομιζω πωσ το προβλημα δεν ειναι η αποδοχη του εαυτου μασ για τισ διαφορετικοτητεσ μασ.. αλλα αυτο που μασ απασχολει ειναι το γεγονοσ τησ ελειψησ αποδοχησ των αλλων προσ το ατομο μασ....
    εισαι σιγουρη; ενοο, αν αποδεχομαι πραγματικα τον εαυτο μου, δεν προκιτε να με απασχολουσε (= να μ\' εκανε να εστανθο ασχιμα) η γνομι τον αλον για μενα.

ΥΓ οσο για το εβεσθιτο κ ανιχτομιαλο, δε θα βαζα το χερι μου στι φοτια. ι ανθροπι ιμαστε πολι πολιπλακα ζωα.
    ...το να αποδεχομαι πραγματικα τον εαυτο μου... σημαινει πωσ εχω μια ισσοροπια μεσα μου.... ομωσ αυτο δεν σταματαει το γεγονοσ οτι ζουμε σε μια κοινωνια.... οτι δεχομαστε θελουμε δεν θελουμε ερεθυσματα και αντιδρασεισ απο το περιγυρο.. το περιβαλλον...... υπαρχουν καποιοι συγκεκριμενοι \"κωδικεσ συμπεριφορασ \"....κοινωσ αποδεκτοι.... εμεισ που ημαστε ισωσ λιγο πιο εκκεντρικοι... διαφορετικοι.... η απλα λειτουργουμε με πιο προσωπικο τροπο.... καποιεσ φορεσ δεν ημαστε μεσα σε αυτα τα \"κοινωσ αποδεκτα\" πλαισια συμπεριφορασ......... και αντιμετοπιζουμε και αναλογεσ αντιδρασεισ απο το περιβαλλον.... οσο καλα και αν νιωθουμε με εμασ.. οσο σιγουροι κι αν ημαστε...... παντα εστω στο ελαχιστο θα υπαρχει μια αισθηση τουλαχιστον \"λυπης\" οταν θα ερχομαστε αντιμετωποι σε κοινωνικεσ αντιδρασεισ.... προσ το ατομο μασ....

γιατι οσο ανεξαρτητοι η αντικοινωνικοι κι αν ημαστε ..ολοι θελουμε να ανηκουμε... να ημαστε αποδεκτοι απο καποιουσ εστω και λιγο.....
    ισωσ στην περιπτωση που καποιοσ βρει ατομα τα οποια θα τον αποδεχτουν απολυτα σε αυτο που ειναι.. τα οποια ατομα αυτα θα τα θεωρει σημαντικα και υπολογισημα.. τοτε ναι... ισωσ το να υπαρχει αποδοχη απο το πιο ευρυ κοινωνικο περιβαλλον να μην εχει κανια σημασια.....

...ειναι λιγακι οπωσ με τουσ γονεισ.....
    ωσ ενηλικεσ εχουμε το κουραγιο και την δυναμη να επιλεξουμε και να πραξουμε κατι στο οποιο οι γονεισ μασ δεν συμφονουν.. εφοσων εμεισ νιωθουμε καλητερα ετσι.... αλλα παντα ειναι πιο ωραια βρε παιδι μου.. να σου πουνε και οι γονεισ...\"μπραβο ..καλη ιδεα..καλα εκανεσ...\"....

ετσι νομιζω τουλαχιστον....

..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....

Senior Member
    το να αποδεχομαι πραγμαικα τον εαυτο μου σημαινει πψσ εχω μια ισσοροπια μεσα μου.... παντα εστω στο ελαχιστο θα υπαρχει μια αισθηση τουλαχιστον \"λυπης\" οταν θα ερχομαστε αντιμετωποι σε κοινωνικεσ αντιδρασεισ προσ το ατομο μασ....
    συμφωνουμε. αν εχο ισοροπια με το μεσα μου, τιχον αρνιτικι γνομι τον Αλον απλος θα με ενοχλισι, θα προκαλεσι μια απλι δισφορια. οσο ομος λιγοτερο αποδεχομε τον εαυτο μου, τοσο περισοτερο θα με θετουν εκτος ισοροπιας τα αρνιτικα σχολια.

A winter\'s day
    In a deep and dark December
    I am alone
    Gazing from my window
    To the streets below
    On a freshly fallen silent shroud of snow

I am a rock
    I am an island

I\'ve built walls
    A fortress deep and mighty
    That none may penetrate
    I have no need of friendship
    Friendship causes pain
    It\'s laughter and it\'s loving I disdain

Paul Simon

Senior Member
    οσο για την πολυπλοκοτητα.. ναι αναμφισβητητα ημαστε πολυ πολυπλοκα οντα...

πολυ περισσοτερο απ οσο φανταζομαστε..... αλλα εωσ ενα σημειο η ευαισθησια πιστευω πωσ ειναι υπαιτια στισ οποιεσ ψυχολογικεσ μασ διαταραχεσ...

...οταν ο \" δεκτησ \" μασ ειναι πιο ευαισθητοσ.. πιανει-βομβαρδιζεται απο περισσοτερεσ πληροφοριεσ.....αυτο μασ καθιστα πιο ευαλωτουσ....

μια και η αντοχη μασ μπορει να ειναι σαν την αντοχη των αλλων αλλα εμεισ αναγκαζομαστε να ανταπεξελθουμε και να κρατηθουμε σε \"φισιολογικη \" \"υγιεισ\" κατασταση.. σε πιο δυσκολεσ συνθηκεσ απο τουσ αλλουσ...

..... μπορει να ειματε περισσοτερο \"πληροφορημενοι\"...αλλα συχνα αυτο μασ φερνει αντιμετωπουσ με την συνειδιτοτητα...... που καποιεσ φορεσ ειναι πολυ επωδινη.............

Senior Member
    [quote]Originally posted by kanenas
    το να αποδεχομαι πραγμαικα τον εαυτο μου σημαινει πψσ εχω μια ισσοροπια μεσα μου.... παντα εστω στο ελαχιστο θα υπαρχει μια αισθηση τουλαχιστον \"λυπης\" οταν θα ερχομαστε αντιμετωποι σε κοινωνικεσ αντιδρασεισ προσ το ατομο μασ....
    συμφωνουμε. αν εχο ισοροπια με το μεσα μου, τιχον αρνιτικι γνομι τον Αλον απλος θα με ενοχλισι, θα προκαλεσι μια απλι δισφορια. οσο ομος λιγοτερο αποδεχομε τον εαυτο μου, τοσο περισοτερο θα με θετουν εκτος ισοροπιας τα αρνιτικα σχολια.]

σωστα..:):)

Senior Member
    θΑ συμφωνησω και εγω με την φιλη μου Adzik!!
    "...και θα πληρώνω σαν αντίτιμο στο χρόνο, την μοναξιά για όλα τα χάδια που ζητούσα."

Senior Member
    πολυ περισσοτερο απ οσο φανταζομαστε..... αλλα εωσ ενα σημειο η ευαισθησια πιστευω πωσ ειναι υπαιτια στισ οποιεσ ψυχολογικεσ μασ διαταραχεσ...

...οταν ο \" δεκτησ \" μασ ειναι πιο ευαισθητοσ.. πιανει-βομβαρδιζεται απο περισσοτερεσ πληροφοριεσ.....αυτο μασ καθιστα πιο ευαλωτουσ....
    νομιζο νιωθω τι εννοεις κε σιμφονο. φοβαμε ομος οτι ι φρασισ σου μπορι να ιποκριπτουν μια επιφασι ανοτεροτιτας. λεο επιφασι διοτι στο βαθμο που ι σινεσθιματικι μου καταστασι εξαρτατε απο τι γνομι τον αλον, θα ιταν ατοπο να θελο να πιστεψο οτι θεορο τον εαφτο μου καλιτερο απο εκινους.

επιπλεον, τα περισοτερα (αν οχι ολα) απο τα ατομα που εχο γνορισι κε ινε εβεσθιτα/εβαλοτα στιν γνομι τον αλον, εμφανιζοντε σχεδον ανεσθιτα σε καπιους τομις.

εξισου πολιπλοκι μεμας, η ευαισθησια μας :Ρ

Senior Member
    :):) nai kale moy isos....

alla anoterotita den tha elega mia kai katathliptiki ego apo panta ixa tasis katoterotitas...

....diaforetikotita omos nai...
    ..:)

oso gia tin anaisthisia poy les... xm ..nai isos nai...alla ki emis amina kanoyme..

Senior Member
    μα νε, γιαφτο ιπα \"επιφασι ανοτεροτιτας\". οσο για τις αμινες, εχις κι εδο δικιο. μα δε βρισκο τιποτα κακο. ινε αναγκεες αν θες να μεινεις ζωντανη-ος.

Senior Member
    ..ετοιμαζομαι να βγω στα σοβαρα στον επαγγελματικο κοσμο τωρα που τελειωσα την σχολη... αυτοι εκει εξω θα με φανε....

...δεν δεχομαι τον ανταγωνισμο σαν γεγονοσ ..αλλα την ομαδικοτητα..

ποσο τρελη ειμαι??....αχ...

Senior Member
    ..ετοιμαζομαι να βγω στα σοβαρα στον επαγγελματικο κοσμο τωρα που τελειωσα την σχολη... αυτοι εκει εξω θα με φανε....

...δεν δεχομαι τον ανταγωνισμο σαν γεγονοσ ..αλλα την ομαδικοτητα..

ποσο τρελη ειμαι??....αχ...
    καθολου κε το ξερεις!

τι ενοης \"θα σε φανε\"; δεν οφελει ο αρνιτιζμος. το,τι ολες σχεδον κιταμε το σιμφερον μας, δε σιμενι οτι θελουν να σε βλαψουν. εκτος κι αν αναφερεσε στιν αδιαφορια. ;)

ΥΓ ακομι κι ο ανταγονιζμος ινε μορφι σινεργασιας- ιπο σινθικες.

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast