Results 1 to 15 of 65
Thread: δε ξερω τι τιτλο να βαλω!
-
14-05-2012, 20:46 #1
δε ξερω τι τιτλο να βαλω!
λοιπον μετα απο δυο βδομαδες νομιζω ειμαι ετοιμη να το μοιραστω μαζι σας.οπως ξερουν ορισμενοι ειχα μια σχεση μενα παιδι ενα χρονο.η αληθεια ειναι οτι βιαστηκαμε να συζησουμε αλλα ηταν κατι που το θελαμε.μεσα σε αυτο το χρονο γνωρησε τους γονεις μου κ εγω τη δικη του οικογενεια.για να μη μπενω σε λεπτομεριες και σας κουρασω πριν δυο βδομαδες ετοιμαζαμε τον αρραβωνα μεχρι που ενα βραδυ ειδα κατι στο κινητο του και ζηλεψα τοσο που του ειπα χωριζουμε,πηρα το σκυλο και τη βαλιτσα μου και κατεβηκα κρητη.πριν μπω στο πλοιο εκεινος κυριολεκτικα με παρακαλουσε κ μου ελεγε οτι θα κανει τα παντα για να μη με χασει και εκλαιγε.εγω ομως εκει...την επομενη μερα ειχα κλειστο το κινητο και τη δευτερη μερα που το ανοιξα για να τα ξαναβρουμε καταλαβα οτι κατι δε παει καλα.να σας πω επισης οτι για το τσακωμο εμαθε η μαμα του και με στολισε με πολυ ωραια επιθετα και στην ουσια αυτο ηταν που με στεναχωρησε περισσοτερο.οταν μιλησαμε λοιπον ακουσα αλλο ανθρωπο!!!!!πηρα το πρωτο πλοιο και γυρησα αθηνα για να σωσω τη σχεση μου,και ξαφνικα καταλαβα τη βλακεια εκανα και ποσο πολυ τον πληγωσα αλλα καταλαβα και ποσα λαθη ειχα κανει ολο αυτο το χρονο.σα να ξυπνησα ξαφνικα!!!την αλλη μερα μολις εφτασα ηρθε στο σπιτι μας(γιατι εμεινε στους γονεις του οσο ελειπα) και του ειπα πως καταλαβα τα λαθη μου οτι θα επανορθωσω και οτι δε τον εκτιμησα οπως επρεπε.εκεινος ηταν απολυτος οτι δε μπορει να συνεχησει,θελει χρονο,δεν εχει τη δυναμη να ξαναπροσπαθησει και δε μπορει να ρισκαρει να μου δωσει μια ευκαιρια!!!παιδια τον πληγωσε παρα πολυ που εφυγα.ειπε πως οταν εβλεπε το πλοιο να φευγει εγινε κομματια η καρδια του.του ειπα οτι θα τον διεκδηκησω αλλα τωρα δεν εχω τη δυναμη.συμφωνησαμε τελος του μηνα να ξενοικιασουμε το σπιτι και δεν εχω τη δυναμη να πακεταρω.πως μπορει να μη δινει μια ευκαιρια?κουραστηκαμε για αυτο το σπιτι,χρεωθηκαμε και το γκρεμιζει ετσι απλα?εκεινος ολο αυτο το χρονο ηταν σε ολα του σωστος και εγω ολο τσατιζομουν με το παραμικρο.τον αδικησα τοσο πολυ αλλα τωρα ξερω και δε μπορω χωρις αυτον.μου λειπει παρα πολυ!αυτες τις δυο βδομαδες δεν εχει δωσει σημεια ζωης και εγω καθε μερα και χειροτερα ειμαι.τωρα ξαφνικα πρεπει να γυρησω στη κρητη και να μεινω με τους γονεις μου μετα απο 6 χρονια.ειναι παρα πολλες οι αλλαγες για μενα και ειμαι πολυ μπερδεμενη.εντομεταξυ οι γονεις μου με πιεζουν να σκεφτω γρηγορα αν θελω να βρω ενα σπιτι να μεινω αθηνα η αλλιως να φερω κρητη τα πραγματα μου.και εγω δε ξερω ποιο ειναι το σωστο :(
- 14-05-2012, 21:59 #2
Ηταν λάθος που έφυγες απο το σπίτι , τον αφησες μόνο του και του ράγισες την καρδια . Ηταν λαθος που κοίταξες το κινητο του και είδες κατι που σε έκανε να αντιδράσεις έτσι . Όταν εχεις , έχετε έναν άνθρωπο κοντα σας που ειναι τοσο έντονα συναισθηματικος γιατι δεν τον εκτιμάτε ? Γιατι κάνετε σαν υστερίκες , σαν να ειναι αυτός ο χειρότερος άνθρωπος στον κόσμο . Γιατι τέλος πάντων εσείς οι γυναίκες τους καλούς άγχους άντρες που σαν λατρεύουν τους αφήνεται σε δεύτερη μοίρα .
Ελπίζω σύντομα να το ξεπεράσει και να έρθει κοντα σου , αλλα αυτή,την φορα μην κανεις τα ίδια λάθη .... .With every new day , your promises fade away, its a fine day to see that the last day for me is a beautiful day .....
14-05-2012, 22:05 #3
...βρε evitaki,αποσα λες εσυ δεν εκανες και τιποτα φοβερο που να μη σηκωνει συγχωρεση.....κι οπως και να χει κατι ειδες στο κινητο του...και για να σε πειραξει τοσο ωστε να φυγεις σημαινει πως το ενστικτο σου ...σε οδηγησε σαυτο.Δεν ξερω τι να πω....μηπως σαν χαρακτηρας ειναι πολυ παρορμητικος και εγωιστης;αλλα και παλι μια σοβαρη σχεση δεν χαλαει ετσι ευκολα για κατι τοσο μικρο.....ειχες καποια αλλα σημαδια πριν ,ως προς τον χαρακτηρα του και τον τροπο που αντιδρα γενικοτερα...ή κατι να ειχε πεσει στην αντιληψη σου εκτος απο το μυνημα ...οτι κατι παει στραβα....
14-05-2012, 22:11 #4
nflu κιομως εκανα πολλα λαθη π.χ οταν γυρηζε απο τη δουλεια κουραμενος εγω αντι να του πω πηγενε να ξεκουραστεις του ελεγα κανε το ενα κανε το αλλο.παντα ηθελα να περναει το δικο μου.το κινητο του ηξερε οτι το κοιταω γιατι το εκανα και μπροστα του.δε φανταζεστε ποσο σκληρη ημουν καμια φορα μαζι του.ο ψυχολογος μου ειπε οτι ειχα αυτη τη συμπεριφορα γτ μαλλον η καταθλιψη αφησε τα σημαδακια της μεσα μου.ο εγωισμος του σιγουρα τον εχει πιασει,γιατι μου το ειπε ξεκαθαρα ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΚΟΙΤΟΥΣΑ ΜΟΝΟ ΕΣΕΝΑ.ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΓΩΙΣΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΑΩ ΑΜΥΝΑ.οσο ειμασταν μαζι ηταν κυριος και ποτε δε με εφερνε σε δυσκολη θεση.τσακωνομασταν και την αλλη μερα τα ξαναβρησκαμε.δε μπορω να καταλαβω πως μπορει τωρα μακρια μου.αυτος δε μπορουσε ουτε μια μερα χωρις να μιλαμε.θελω να μου δωσει μια ευκαιρια τιποτα αλλο!!!!
14-05-2012, 22:22 #5
ναι ,αυτα που εκανες οντως δεν ειναι σωστα....αλλα το σημαντικο ειναι πως τα καταλαβαινεις αρα μπορεις και να τα δουλεψεις....παντως πιστευω πως αν σε αγαπαει που λογικα πρεπει αφου ανεχτηκε τοσα...θα σου δωσει μια δευτερη ευκειρια,αλλα και εσυ πρεπει οταν θα την ζητησεις να εισαι ειλικρινης ως προς τα λαθη σου και απεναντι του και στον εαυτο σου......προφανως μπορει τωρα μακρια σου γιατι μεσα στην σχεση σας ενιωσε να χανει τον εαυτο του....για μενα ειναι στο χερι σου...αλλα χωρις εγωισμους αυτη την φορα...αγαπη και εγωισμος δεν πανε μαζι.....
14-05-2012, 22:24 #6
evitaki evitaki k τώρα?Οι γρήγορες αντιδράσεις δεν φέρνουν ποτέ κάτι καλό.Σ'έπιασε πανικός ζήλιας ενώ έπρεπε να ρωτήσεις να πάρεις τις απαντήσεις σου .Ξέρω από φίλη που τη ζηλεύει ο άντρας της ότι χειρότερο μια ζωή χαράμι μια ζωή ενοχική για το τίποτα .Εάν τα ξαναβρείτε τη ζήλια να την αντικαταστήσει η εμπιστοσύνη κ στην εμπιστοσύνη να μπει ο διάλογος για να διατηρηθεί .Εύχομαι γρήγορη επανασύνδεση
14-05-2012, 22:28 #7
Δεν μπορεί μακρια σου , κατι αλλο συμβαίνει και ειναι μακρια σου , κατι που ίσως δικαιολογεί τα πράγματα , ή κάποια απο αυτα .
Πως να μείνεις μακρια απο την γυναίκα που αγάπας που σου έχει αλλαξει την ζωη , που σε έχει ξανα γεννήσει , απλα δεν μπορείς και ποτε δεν το ξεπερνας .With every new day , your promises fade away, its a fine day to see that the last day for me is a beautiful day .....
14-05-2012, 22:30 #8
κοριτσια δε θα πω ψεματα.αν ο καβγας ειχε κρατησει μια μερα ακομα θα κοιμομουν τον υπνο του δικαιου...επρεπε να φαω το χαστουκι μου για να συνελθω.μου ειπε ο ψυχολογος πως οταν ηρεμησω και νοιωσω ετοιμη θα πρεπει να τα δουλεψουμε αυτα τα ξεσπασματα που εχω.ηλιαννα το θεμα ειναι οτι ακομα κ τωρα η εμπιστοσυνη μου απεναντι του δεν εχει κλονιστει.γιατι ξερω τι καλο παιδι ειναι.αλλα δε φαναζεστε πως ενοιωσα οταν γυρησε και μου ειπε:δεν ειμαι πια αυτος που γνωρησες...πιεζομουν...ειχα καποιες ευτιχυσμενες στιγμες αλλα δε ξερω αν ημουν πραγματικα ευτιχησμενος...ολες αυτες οι κουβεντες του με εκαναν κομματια.εχουν περασει δυο βδομαδες και περνω ηρεμιστηκα.και τα βραδια βλεπω εφιαλτες δε μπορω να φανταστω τη ζωη μου χωρις αυτον.και τελος του μηνα πρεπει να παω να πακεταρω!!!!μακαρι να μου δωσει μια ευκαιρια.
14-05-2012, 22:31 #9
εγω εβιτακι μου θα συμφωνησω με τν nflu δεν εκανες κατι το τραγικο!!! ειναι φυσιολογικη αντιδραση απο τι στιγμη που ειδες κατι!!! θα επρεπε αυτος να προσπαθησει να σε πλησιασει και οχι να γυρισει πανω σου και ολες οι ευθυνες να πανε σε εσενα!! δεν εκανες τιποτα που να ειναι ασυγχωρητο!!!
14-05-2012, 22:31 #10
14-05-2012, 22:33 #11
Με λίγα λόγια δεν τον αναγνωρίζεις μήπως παιζει να του έγινε πλύση εγκεφάλου από τους δικούς του?
14-05-2012, 22:35 #12
...καμμια φορα περνει και πιο πολυ χρονο μεχρι να νιωσει ο αλλος ετοιμος....μην ανησυχεις....απλα πρεπει να κανεις εσυ αυτη την προσεγγιση...πολυ γλυκα ,πολυ τρυφερα και να του πεις ολα αυτα τα ομορφα πραγματα που πιστευεις γιαυτον....εγω δεν πιστευω πως τελειωνουν ετσι απλα οι αγαπες...απλα θελουν χρονο και ειλικρινια....και προσπαθεια..
14-05-2012, 22:37 #13
14-05-2012, 22:38 #14
14-05-2012, 22:40 #15