Μ' αγαπάει? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 40
    Senior Member
    ποσο ετων εισαι?και ποσο ειναι?βασικα απο ολο αυτο μου φαινεται οτι βολευεται.σορυ

Quote Originally Posted by Anna-Maria View Post
    Δεν εχει κανει το σημαντικοτερο να ξεκαθαρισει την κατασταση αλλα εχει κανει παρα πολλα βηματα, αυτο το αναγνωριζω. Εχει προβλημα υγειας σοβαρο και δεν ειναι καλα ψυχολογικα πηγαινει και σε ψυχολογο και μου λεει οτι θελει λιγο χρονο ακομα για να αντιμετωπισει αυτη τη κατασταση. Ότι ειναι 6 χρονια με την κοπελα, οτι οι οικογενειες γνωριζετε και οτι δεν του ειναι ευκολο και θελει λιγο χρονο ακομα. Τι εννοεις ακριβως που μοιαζουμε και που διαφερουμε? Καντο μου λιγο πιο συγκεκριμενο για να με βοηθησεις σε παρακαλω και σας ευχαριστω ολους που μπηκατε στον κοπο να μου απαντησετε.
    Εννοώ τι σχέση έχεις με την κοπέλα όσον αφορά ηλικιακα/εμφανισιακα/οικονομικά/κοινωνικά.
    Δεν πιστεύω με τίποτα πως υπάρχουν γονείς που αγχώνονται για την αποκατάστση ενός 32χρονου άντρα.
    Λες πως επισκέπτεται ψυχολόγο και έχει προβλήματα υγείας.
    Μπορείς να γίνεις λίγο πιο σαφής σε αυτό?

Senior Member
    αννα μαρια δεν χωριζει αυτος..

Junior Member
    Ειμαι 25 και αυτος 32. Εκεινη 31, εχουμε την ιδια οικονομικη κατασταση με την κοπελα. Εμφανισιακα ειμαι 1,65 κανονικια προς αδυνατη με μακρια μαλλια καστανοξανθα μαλλια, πρασινα ματια. Η κοπελα ειναι και αυτη στο υψος μου αλλα ειναι λιγο χοντρουλα ομως πολυ γλυκια στο προσωπο, εχει και εκεινη καστανοξανθα μαλλια και καστανα ματια. Εγώ είμαι ηθοποιός, η κοπέλα έχει βιβλιοπωλείο, εκείνος είναι μουσικός.

Junior Member
    Εχει προβλημα υγειας αλλα δεν θελω να δωσω περισσοτερες λεπτομεριες και οικονομικα ειναι χαλια γιατι η μητερα του εχει γεμισει χρεη και τα πληρωνει ολα αυτος απο τη δουλεια του γιατι εκεινη δε δουλευει επειδη εχει προβλημα υγειας σοβαρο

Senior Member
    οκ.δεν εχουν και τοση σημασια ολα αυτα, απλα κρατα επιφυλαξεις και απαιτησε αυτα που θες.εχει τυχει να δινω χρονο στον αλλον για να χωρισει κατι χρονια..και τιποτα.

Εχει προβλημα υγειας αλλα δεν θελω να δωσω περισσοτερες λεπτομεριες και οικονομικα ειναι χαλια γιατι η μητερα του εχει γεμισει χρεη και τα πληρωνει ολα αυτος απο τη δουλεια του γιατι εκεινη δε δουλευει επειδη εχει προβλημα υγειας σοβαρο
    αννα μαρία, μας λες τόσο άνετα τα επαγγελματα σας και δεν μπορεις να πεις αν πάσχει απο κάτι?
    Πως θα σε βοηθήσουμε αλλιώς?

πι ες: μην ανοίγεις θέματα αλλα, και μη κανεις κόπι το πρωτο σου μνμ σε άλλα θέματα. Μην ανησυχείς, όσοι είναι μέσα το βλέπουν το θέμα σου.

Junior Member
    Πιστευεις οτι μαγαπαει η οχι?

Junior Member
    καρκινο! οκ?

καρκινο! οκ?
    σορι άννα μαρια, έχει μια τοσο σοβαρή ασθένεια και κολλάει να χωρίσει μη τυχόν και στεναχωρηθούν οι δικοί του και οι γονείς της κοπέλας επειδή είναι κολλητοί?
    Βλέπεις καμιά συνοχή σε αυτά που λες?

Senior Member
    καρκινο! οκ?
    πριν πόσο διάστημα νόσησε;
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Junior Member
    ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟ ΤΟ ΕΧΕΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΕΙΧΕ ΚΑΡΚΙΝΟ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ ΣΠΑΣΤΙΚΗ ΚΟΛΙΤΙΔΑ ΣΤΟ ΕΝΤΕΡΟ!

Junior Member
    ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΝΙΩΘΕΙ ΚΑΛΑ

Senior Member
    είχε προβλήματα η σχέση του με την αρραβωνιαστικιά του;
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Junior Member
    Ναι τον καταπιεζε πολυ

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast