Results 31 to 40 of 40
Thread: Μ' αγαπάει?
-
12-05-2012, 02:10 #31
- 12-05-2012, 02:39 #32
οχι περιπου 1,5 χρονο πριν με γνωρισει
12-05-2012, 09:44 #33
απο τη μια μου φενεται πως εισαι το θυμα της υποθεσης... απο την αλλη ομως εισαι και το τριτο προσωπο..
με εκεινη επελεξε να αρραβωνιαστει και τοσο καιρο δεν χωριζουν λογο οικογενιων? δεν μου καθεται καλα αυτο.
παρατησε τον κοπελα μου και βγες απο αυτη την απελπισια βρες καποιον ελευθερο μην συνεχιζεις αυτο το μαρτυριο
γιατι μαρτυριο ειναι να μην μπορεις να κυκλοφορησεις ελευθερα με τον ανθρωπο σου να κρυβεσαι και τα λοιπα που κανετε
καλυτερα φυγε απο αυτη τη "σχεση"
ουτε εγω πιστευω να χωρισει τοσο καιρο περιμενεις και τι κανει αυτος? τι περιμενει να αρχισουν να εχθρευονται οι οικογενειες?
αυτο δεν παιζει..
καλυτερα να φυγεις απο τη σχεση αυτη
οσο για το αρχικο σου ερωτημα νομιζω σε εκμεταλευεται και αυτο μονο αγαπη δεν ειναι[COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]
12-05-2012, 12:10 #34
Εγώ δε θα σου πω να φύγεις. Ίσως να μην μπορεί στη δεδομένη στιγμή να αντέξει την (συναισθηματική) πίεση που θα δεχτεί αν χωρίσει. Πιθανολογώ ότι είναι υπερβολικά στριμωγμένος και φαντάζομαι θα πέρασε πολύ δύσκολες στιγμές λόγω της περιπέτειας της υγείας του. Για να βλέπει ψυχολόγο σημαίνει ότι έχει θεματάκια που δεν μπορεί να διαχειριστεί και ενδεχομένως να νιώθει ανασφάλεια μεγάλη έξω απ τα γνωστά του λημέρια (αρραβώνας, οικογένεια).
Γνώμη μου να του δώσεις το χρόνο που σου ζητάει, βάζοντας όμως σαφές χρονικό όριο. Σεπτέμβριος? Δεκέμβριος? Όποτε εσύ νομίζεις. Δεν είναι κακό να τον διευκολύνεις και -αν όλα πάνε καλά- θα έχεις πολλά χρόνια μπροστά σου να κυκλοφορείς ελεύθερα μαζί του και να χαρείτε ο ένας τον άλλο. Στην αντίθετη περίπτωση, θα φας την πίκρα μεταχρονολογημένη, αντί τώρα σε λίγους μήνες. Θα το ξεπεράσεις σιγά-σιγά κ θα πας μπροστά. Δε θα σου χουν μείνει όμως ερωτηματικά και αμφιβολίες τύπου "τι θα 'χε γίνει αν τον περίμενα". Ένα εξάμηνο δε θεωρώ ότι είναι πολύς χρόνος.
Όσο για το αν σε αγαπάει, νομίζω πως ναι. Αλλά το θέμα είναι αν αυτό είναι αρκετό για να ξεκολλήσει ή δεν έχει τα κότσια να το κάνει.
12-05-2012, 12:16 #35
Εγώ πάλι νομίζω ότι ένα εξάμηνο είναι πάρα πολύς χρόνος και ειδικά σε κάποιον που την κοροιδεύει, το καλύτερο είναι να φύγει όσο γίνεται πιο μακρυά.
12-05-2012, 14:27 #36
Εγω παλι δεν καταλαβα ποτε πως γινεται να αγαπας πραγματικα εναν ανθρωπο και να παιζει και δευτερο προσωπο στην ζωη σου....η αγαπη ειναι φτιαγμενη για δυο...κι ο τριτος ειναι απλα παρεισακτος και αποβαλλεται με συνοπτικες διαδικασιες....αλλα αυτα ισχυουν για την πραγματικη αγαπη....
12-05-2012, 14:47 #37
συμφωνω με nflu...ετσι κι αλλιως θα τελειωσει καποια στιγμη δεν ειναι ολοι πια η εξαιρεση στον κανονα και η ζωη δεν ειναι παραμυθακι του χολιγουντ
[COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]
12-05-2012, 15:25 #38
- In this old house where every door is open
Πεσατε σε αναποφασιστο και φοβιτσιαρη. Μπορει να περιμενεις καμια τριανταρια χρονια να αφησει την κοπελα του, και αυτη να περιμενει αλλα τοσα να την παντρευτει. Ελπιζω καποτε να βαρεθειτε και να τον αφησει τουλαχιστον η μια απο τις δυο!
12-05-2012, 15:46 #39
Σε πολυγαμικό πέσανε αλλά τελοσπάντων. Δουλεύει τον κόσμο ο τυπάς.
18-05-2012, 12:54 #40
Ας τα παρουμε απο την αρχη:εισαι το 3ο ατομο σε μια σχεση εδω και δυο χρονια,κι αυτος θελει ακομα χρονο για να ξεκαθαρησει την κατασταση(....στη δεκαετια θα βρει και 3η να παιζει),εισαι 25 και ειναι 32,σου εχει σταθει,οικονομικα απο τι λες(.....!!!!),αναρρωνει απο καρκινο,παρολα αυτα εχει διαθεση και χρονο για γκομενα,αν και παει σε ψυχολογο,εχει πει για σενα σε πολλους(...εκτος φυσικα απο την αμμεσα ενδιαφερομενη) και περιμενεις κιολας να σε δουν με συμπαθια,λες οτι δειχνει ερωτευμενος με σενα αλλα μενει με την αλλη γιατι εκεινη εχει προικα.....μαλλον και οι δυο ειστε σε μια σχεση υπολογιστικη,εσυ θες χρηματα κι επιβαιβαιωση κι αυτος καλοπεραση με σενα και χρημα με την αλλη.
Οποιος αγαπα κανει τα παντα για να ειναι μαζι με τον ανθρωπο του και δεν βρισκει χαζοδικαιολογιες για να αποφυγει τα αυτονοητα....και να χωρησει το μονο που θα συμβει και φαινετε να τον ποναει ειναι οι οικονομικες συνεπειες.
Κι οσο αφορα τις σοβαρες ασθενειες,απο 1ο χερι θα σου πω οτι μας κανουν να θελουμε να ζουμε και να βλεπουμε τη ζωη μας πιο ξεκαθαρα και να ζουμε ομορφα την καθε στιγμη.