Μ' αγαπάει? - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 40 of 40
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Anna-Maria View Post
    Ναι τον καταπιεζε πολυ
    αυτό από πάντα ή απ' την στιγμή που έμαθε ότι υπάρχει κι άλλη στην ζωή του;
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Junior Member
    οχι περιπου 1,5 χρονο πριν με γνωρισει

Senior Member
    Quote Originally Posted by Anna-Maria View Post
    Έχει κάνει τα πάντα για μένα τα τελευταία 2 χρόνια αυτός ο άνθρωπος, αλλά είναι με άλλη, θέλει λίγο χρόνο για να χωρίσει, γιατί είναι αρραβωνιασμένος και οι οικογένειες τους πολύ δεμένες και δεν του είναι τόσο εύκολο λέει... Έχει μιλήσει για μένα στους φίλους του, σε συγγενείς, μέχρι και στη μητέρα του! Αλλά τώρα δεν είναι καλά με ένα πρόβλημα υγείας που έχει και οικονομικά ζητήματα. Όλοι είναι εναντίον μας γιατί η σχέση του κρατάει πολλά χρόνια και φοβούνται ότι αν χωρίσει και είναι μαζί μου εγώ μια μέρα θα τον αφήσω, λογικό να πιστεύουν κάτι τέτοιο αφού δεν με ξέρουν και δεν μπορούν να ξέρουν πόσο τον αγαπάω!!!! Κάνω τα πάντα για να είναι ευτυχισμένος, τον πιστεύω μου έχει αποδίξει πολλές φορές τι είναι και προσπαθώ και γω να αντέξω αλλά ήδη αντέχω 2 χρόνια και δεν θέλω να κοροιδεύω κανέναν όμως δεν μπορώ και να τον αφήσω γιατί δεν είναι καλά εκτός ότι τον λατρεύω, μου λέει ότι θέλει λίγο καιρό ακόμα, μέχρι το τέλος του χρόνου λέει... Έχει πολλά προβλήματα και τον καταλαβαίνω απ τη μία, αλλά απ την άλλη φοβάμαι πολύ μήπως με πληγώσει στο τέλος. Ήμασταν μαζί παλιότερα και με άφησε με πλήγωσε πολύ, όμως γύρισε μετανιωμένος!!!!!!!!! Και από τότε έκανε πολλές κινήσεις, μέχρι και στη μητέρα του είπε για μας! Και άλλα πράγματα... Είναι δύσκολο να με καταλάβετε... Πείτε μου όμως μια γνώμη σας παρακαλώ!!!!
    απο τη μια μου φενεται πως εισαι το θυμα της υποθεσης... απο την αλλη ομως εισαι και το τριτο προσωπο..
    με εκεινη επελεξε να αρραβωνιαστει και τοσο καιρο δεν χωριζουν λογο οικογενιων? δεν μου καθεται καλα αυτο.
    παρατησε τον κοπελα μου και βγες απο αυτη την απελπισια βρες καποιον ελευθερο μην συνεχιζεις αυτο το μαρτυριο
    γιατι μαρτυριο ειναι να μην μπορεις να κυκλοφορησεις ελευθερα με τον ανθρωπο σου να κρυβεσαι και τα λοιπα που κανετε
    καλυτερα φυγε απο αυτη τη "σχεση"
    ουτε εγω πιστευω να χωρισει τοσο καιρο περιμενεις και τι κανει αυτος? τι περιμενει να αρχισουν να εχθρευονται οι οικογενειες?
    αυτο δεν παιζει..
    καλυτερα να φυγεις απο τη σχεση αυτη
    οσο για το αρχικο σου ερωτημα νομιζω σε εκμεταλευεται και αυτο μονο αγαπη δεν ειναι
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
    The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]

Senior Member
    Εγώ δε θα σου πω να φύγεις. Ίσως να μην μπορεί στη δεδομένη στιγμή να αντέξει την (συναισθηματική) πίεση που θα δεχτεί αν χωρίσει. Πιθανολογώ ότι είναι υπερβολικά στριμωγμένος και φαντάζομαι θα πέρασε πολύ δύσκολες στιγμές λόγω της περιπέτειας της υγείας του. Για να βλέπει ψυχολόγο σημαίνει ότι έχει θεματάκια που δεν μπορεί να διαχειριστεί και ενδεχομένως να νιώθει ανασφάλεια μεγάλη έξω απ τα γνωστά του λημέρια (αρραβώνας, οικογένεια).

Γνώμη μου να του δώσεις το χρόνο που σου ζητάει, βάζοντας όμως σαφές χρονικό όριο. Σεπτέμβριος? Δεκέμβριος? Όποτε εσύ νομίζεις. Δεν είναι κακό να τον διευκολύνεις και -αν όλα πάνε καλά- θα έχεις πολλά χρόνια μπροστά σου να κυκλοφορείς ελεύθερα μαζί του και να χαρείτε ο ένας τον άλλο. Στην αντίθετη περίπτωση, θα φας την πίκρα μεταχρονολογημένη, αντί τώρα σε λίγους μήνες. Θα το ξεπεράσεις σιγά-σιγά κ θα πας μπροστά. Δε θα σου χουν μείνει όμως ερωτηματικά και αμφιβολίες τύπου "τι θα 'χε γίνει αν τον περίμενα". Ένα εξάμηνο δε θεωρώ ότι είναι πολύς χρόνος.

Όσο για το αν σε αγαπάει, νομίζω πως ναι. Αλλά το θέμα είναι αν αυτό είναι αρκετό για να ξεκολλήσει ή δεν έχει τα κότσια να το κάνει.

Banned
    Εγώ πάλι νομίζω ότι ένα εξάμηνο είναι πάρα πολύς χρόνος και ειδικά σε κάποιον που την κοροιδεύει, το καλύτερο είναι να φύγει όσο γίνεται πιο μακρυά.

Senior Member
    Εγω παλι δεν καταλαβα ποτε πως γινεται να αγαπας πραγματικα εναν ανθρωπο και να παιζει και δευτερο προσωπο στην ζωη σου....η αγαπη ειναι φτιαγμενη για δυο...κι ο τριτος ειναι απλα παρεισακτος και αποβαλλεται με συνοπτικες διαδικασιες....αλλα αυτα ισχυουν για την πραγματικη αγαπη....

Senior Member
    συμφωνω με nflu...ετσι κι αλλιως θα τελειωσει καποια στιγμη δεν ειναι ολοι πια η εξαιρεση στον κανονα και η ζωη δεν ειναι παραμυθακι του χολιγουντ
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
    The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Πεσατε σε αναποφασιστο και φοβιτσιαρη. Μπορει να περιμενεις καμια τριανταρια χρονια να αφησει την κοπελα του, και αυτη να περιμενει αλλα τοσα να την παντρευτει. Ελπιζω καποτε να βαρεθειτε και να τον αφησει τουλαχιστον η μια απο τις δυο!

Banned
    Σε πολυγαμικό πέσανε αλλά τελοσπάντων. Δουλεύει τον κόσμο ο τυπάς.

Junior Member
    Ας τα παρουμε απο την αρχη:εισαι το 3ο ατομο σε μια σχεση εδω και δυο χρονια,κι αυτος θελει ακομα χρονο για να ξεκαθαρησει την κατασταση(....στη δεκαετια θα βρει και 3η να παιζει),εισαι 25 και ειναι 32,σου εχει σταθει,οικονομικα απο τι λες(.....!!!!),αναρρωνει απο καρκινο,παρολα αυτα εχει διαθεση και χρονο για γκομενα,αν και παει σε ψυχολογο,εχει πει για σενα σε πολλους(...εκτος φυσικα απο την αμμεσα ενδιαφερομενη) και περιμενεις κιολας να σε δουν με συμπαθια,λες οτι δειχνει ερωτευμενος με σενα αλλα μενει με την αλλη γιατι εκεινη εχει προικα.....μαλλον και οι δυο ειστε σε μια σχεση υπολογιστικη,εσυ θες χρηματα κι επιβαιβαιωση κι αυτος καλοπεραση με σενα και χρημα με την αλλη.
    Οποιος αγαπα κανει τα παντα για να ειναι μαζι με τον ανθρωπο του και δεν βρισκει χαζοδικαιολογιες για να αποφυγει τα αυτονοητα....και να χωρησει το μονο που θα συμβει και φαινετε να τον ποναει ειναι οι οικονομικες συνεπειες.
    Κι οσο αφορα τις σοβαρες ασθενειες,απο 1ο χερι θα σου πω οτι μας κανουν να θελουμε να ζουμε και να βλεπουμε τη ζωη μας πιο ξεκαθαρα και να ζουμε ομορφα την καθε στιγμη.

Page 3 of 3 FirstFirst 123