Results 136 to 150 of 759
Thread: Οριακή προσωπικότητα
-
31-03-2007, 23:40 #136
Και μιας και σε 3 ώρες και 20\' από τώρα θα γεννηθώ για 21 φορά θα αφιερώσω ένα μικρό κομμάτι του εαυτού μου.Ένα αγκάθι,ένα παράπονο.Ταυτισμένη με μερικά σχόλια της Adzik...Αυτό το καλοκαίρι ερωτεύτηκα κάποιον.Ήταν ψηλός,ήταν θεός ήταν ο Ολυμπιακός..Χεχε...Ήταν καλός,έξυπνος,συναισθηματι κός,ερωτικός και σταθερός.Είχε όλο το πακέτο.Πίστεψα λοιπόν ,και από τότε ήταν η τελευταία φορά που πίστεψα σε κάποιον,ότι θα είναι ο σωτήρας μου-Το σχολιάσαμε αυτό,ότι δηλαδή κανείς δε σώζει κανένα-αλλά το είχα ανάγκη.Πολύ ανάγκη....Θα με έπαιρνε μακρυά και θα άνοιγα μια καινούρια σελίδα.Έκανα πολλά όνειρα...Αλλά ήμουν πολύ διαταραγμένη για τα γούστα του.Το είχα πει στην τότε φίλη μου και φίλη του ότι πάω σε ψυχίατρο και φυσικά θα του το είχε σφυρίξει.Με κάλεσε σε ένα δείπνο με οικογενειακά πρόσωπα και έπεσε η συζήτηση στη Μέρυλιν,την Μονρόε φυσικά...Πολύ όμορφη ανέφερε μια οικογενειακή του φίλη..αλλά αυτά τα άτομα είναι διαταραγμένα....και το έπιασα το νόημα....Ποιός θα ήθελε στην οικογένειά του μια διαταραγμένη;Με διαταραγμένα παιδιά;Ήμουν πολύ ακατάλληλη για τον Δημήτρη...Από τότε μίσησα όλους τους δήθεν νορμάλ που με καταδίκασαν....Στην πυρά,στην πυρά η μάγισσα.Αλλά ακόμα ζηλεύω εκείνο το πλατύ του χαμόγελο ενδεικτικό της ζωντάνιας του και της χαράς του που τόσο θα ήθελα να έχω....Από τότε ως τελευταίο χτύπημα στην ζωή μου δεν πιστεύω πια στον εαυτό μου.Έχασα 5 κιλά και έχω ρέψει.....Αύριο είναι τα γεννέθλια μου.Μια μέρα στην οποία γεννήθηκα αλλά ώρες ώρες πόσο θα\'θελα να ήμουν ΝΕΚΡΗ!!!!Ένα από τα λίγα ξεσπάσματά μου αλλά το κρατάω καιρό μέσα μου και θα ήθελα κάπου να το πω...Ήταν πολύ καλοί για μια διαταραγμένη.Ε,Adzik???
- 01-04-2007, 01:09 #137
χρόνια πολλά σε σένα, χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα!!!!!
01-04-2007, 01:32 #138
Μπίλυ μου σ\'ευχαριστώ..Χροονια πολλά σ\'εσένα...Χρόονια Πολλά κι ευτυχισμένα σε αυτούς που δεν τρώνε τη σκόνη....
01-04-2007, 02:16 #139
α ρε kassi ομως δες πως εχει το ολο θεμα:η διαταραχη δεν κρυβεται οπως και να το κανουμε μας
αρεσει η οχι την κουβαλαμε κ διαφερουμε...Ξερω ολα τα αν κ τις υποθεσεις που κανεις του τυπου αν δεν ημουν ετσι..αν ημουν πιο normal..αν..αν..κ κει τα βαζεις με τιν εαυτο σου γιατι σου φαινεται πως οπως και να εχει...για σενα εσυ κ η κωλοδιαταραχη φταινε...ομως σόποιον αρεσουμε βρε αδερφε κ αν δεν αρεσουμε σε κανεναν θα παψουμε να φανταζομαστε ροζ καρδουλες και ροζ συννεφακια,κ θα δουλεψουμε πανω στον εαυτο μας γιτι αν δεν νοιωσεις εσυ καλα με τον εαυτο σου δεν θα μπορει κα κανενας εμεις δινουμε στους αλλους την εντυπωση που εχοθν για μας...κ μεις εχουμε μια διαταραχη η οποια μπενει πιο ψηλα απο καθε Δημητρη..τι ωραια που τα λεω η ατιμη στους αλλους..εγω μονιμως στην ιδια ταξη μενω αλλα εχω κανει τοσες επαναληψεις που μπορω κ τα παπαγαλιζω μια χαραwell keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
01-04-2007, 02:17 #140
kassi χρονια πολλαααααααααα!!!
well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
01-04-2007, 05:55 #141
Ευχαριστώ.Τα λες ωραία όπως κι εγώ στους άλλους.Παιδί μου αφού λέω να πιάσω δουλειά για την αποσυμφόρηση των ιατρείων στα ελαφρά περιστατικά.Δεν θα διαχωρίσουν την ψυχολόγο από εμένα.Το ίδιο και τω αυτώ...Το θέμα είναι οι βιωματικές εμπειρίες αλλά και όταν στα λέει και κάποιος άλλος αυτά που θες να ακούσεις τι ωραία που αισθάνεσαι...Μάλλον είναι θέμα αποδοχής.Δηλ.με το να εκδικηθώ τον κάθε Δημήτρη κυνηγάω να πάρω πίσω το κομμάτι της αυτοπεποίθησης που μου στέρησε ενώ απλά θα μπορούσα να την αντλήσω από μέσα μου.Υπάρχουν κι άλλοι Δημήτρηδες.Απλά αισθάνθηκα ότι τότε ήταν το τέρμα της ζωής μου και όσο γαμώτο κι αν το ανέλυα η ******* δεν μπορούσα να βρω το κουμπί που θα αποσυμπίεζε την νεύρωση-εμμονή με τον Δημήτρη.Νομίζω πως αρχίζω να τη βρίσκω.....Πάντα χρειαζόμουν την \"εικόνα\" του άλλου για εμένα για την επιβεβαίωσή μου.Μαθαίνω σιγά σιγά να εμπιστεύομαι την άποψή μου και να σκέφτομαι πως ο dear Δημήτρης δεν έκανε για εμένα.Ως οριακή τον είχα εξιδανικεύσει.Ίσως να μην πρόλαβα να τον υποτιμήσω αυτόν.Έφυγε χωρίς το χ μου και γι\'αυτό ίσως κόλλησα...Who knows?Perhaps I will one day solve it...Κι όπως είπε κι ένας νυν φίλος μου \"Αυτόν που ρεζιλεύουμε στο βάθος τον ζηλεύουμε\"
01-04-2007, 09:46 #142
Originally posted by kassi_21
Πάντα χρειαζόμουν την \"εικόνα\" του άλλου για εμένα για την επιβεβαίωσή μου.Μαθαίνω σιγά σιγά να εμπιστεύομαι την άποψή μου και να σκέφτομαι πως ο dear Δημήτρης δεν έκανε για εμένα.Ως οριακή τον είχα εξιδανικεύσει.Ίσως να μην πρόλαβα να τον υποτιμήσω αυτόν.
Είσαι πολύ νέα και μια τέτοια εμπειρία είναι πολύ φυσιολογικό να σε έχει άσχημο αντίκτυπο πάνω σου. Εγώ στην ηλικία σου άλλαξα πόλη για να ξεπεράσω κάποιον, ας πούμε. Φυσικά καλό μου έκανε, καθόλου κακό απο μια άποψη, απο μιαν άλλη θα μπορούσε να είναι και επικίνδυνο. Τέλος πάντων.Μην τα βάζεις με τον εαυτό σου, ούτε και με αυτόν πάντως. Συμβαίνει πολλάκις να μη μπορούμε να πραγματοποιήσουμε τα όνειρά μας με κάποιον άνθρωπο. Συμβαίνει συνέχεια και πάντα πονάει.
Όσο για αυτή την φράση που είπες για την μάγισσα, στην πυρά, καταλαβαίνω τον πόνο σου, αλλά κι εσύ πρέπει να καταλάβεις οτί αν εσύ κατατάσσεις τον εαυτό σου \"εκεί\", τότε τι να περιμένεις απο τους άλλους; Το συναίσθημα της αυτολύπησης είναι τραγικό συναίσθημα.
Χρόνια πολλά κορίτσι. Να σε χαίρονται αυτοί που σε αγαπούν. Και κυρίως να χαίρεσαι εσύ τα νιάτα σου που είναι όμορφα και δεν επαναλαμβάνονται.:)
01-04-2007, 11:39 #143
Παιδί μου αφού λέω να πιάσω δουλειά για την αποσυμφόρηση των ιατρείων στα ελαφρά περιστατικά.
\"Αυτόν που ρεζιλεύουμε στο βάθος τον ζηλεύουμε\"
το κάνω υπογραφή αυτό.
01-04-2007, 14:25 #144
[i]με το να εκδικηθώ τον κάθε Δημήτρη κυνηγάω να πάρω πίσω το κομμάτι της αυτοπεποίθησης που μου στέρησε ενώ απλά θα μπορούσα να την αντλήσω από μέσα μου.
καπτοτε στην γυναικα ψυχιατρο που ειχα..ειχα πει το εξης αφου τους βγαζω το λαδι...στην ουσια κολλαω στα δικα μου σαλια..αφου πρωτα εγω απερισκεπτα εφυσα!!!απλα δεν περιμενα οτι ο χ εχει ορια...Αυτο με το κολλαω στην ουσια στα δικα μου σαλια απο το φτου(φτυσιμο)η τοτε ψυχιατρος δεν το επιασε..Εσυ το καταλαβαινεις????well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
01-04-2007, 16:30 #145
Χρόνια πολλά kassi!!!
01-04-2007, 19:08 #146
Χρονια πολλα και καλα, Κασουλα!
Οσο για το αλλο που θιγεις, η εχιστιρ σταπε ομορφα και πολιτιζμενα. ΜΗΝ ασχολισε ρε με τους/τις ξενερουα! Καθεις με τα οπλα του που λεει ο ελιτις. Το δικο τους ειναι η ιδιωτεια.
Δικιο εχει κ για την αυτολυπηση. Πώς περιμενεις να πιστεψεις καποια σε σενα, αν δεν το πραττεις εσυ;
ΥΓ Μαρια ειναι το κανονικο σου;
02-04-2007, 06:22 #147
ναι Ιντεράπτιντ το καταλαβαίνω....
02-04-2007, 08:57 #148
Και μιας και σε 3 ώρες και 20\' από τώρα θα γεννηθώ για 21 φορά θα αφιερώσω ένα μικρό κομμάτι του εαυτού μου.Ένα αγκάθι,ένα παράπονο.Ταυτισμένη με μερικά σχόλια της Adzik...Αυτό το καλοκαίρι ερωτεύτηκα κάποιον.Ήταν ψηλός,ήταν θεός ήταν ο Ολυμπιακός..Χεχε...Ήταν καλός,έξυπνος,συναισθηματι κός,ερωτικός και σταθερός.Είχε όλο το πακέτο.Πίστεψα λοιπόν ,και από τότε ήταν η τελευταία φορά που πίστεψα σε κάποιον,ότι θα είναι ο σωτήρας μου-Το σχολιάσαμε αυτό,ότι δηλαδή κανείς δε σώζει κανένα-αλλά το είχα ανάγκη.Πολύ ανάγκη....Θα με έπαιρνε μακρυά και θα άνοιγα μια καινούρια σελίδα.Έκανα πολλά όνειρα...Αλλά ήμουν πολύ διαταραγμένη για τα γούστα του.Το είχα πει στην τότε φίλη μου και φίλη του ότι πάω σε ψυχίατρο και φυσικά θα του το είχε σφυρίξει.Με κάλεσε σε ένα δείπνο με οικογενειακά πρόσωπα και έπεσε η συζήτηση στη Μέρυλιν,την Μονρόε φυσικά...Πολύ όμορφη ανέφερε μια οικογενειακή του φίλη..αλλά αυτά τα άτομα είναι διαταραγμένα....και το έπιασα το νόημα....Ποιός θα ήθελε στην οικογένειά του μια διαταραγμένη;Με διαταραγμένα παιδιά;Ήμουν πολύ ακατάλληλη για τον Δημήτρη...Από τότε μίσησα όλους τους δήθεν νορμάλ που με καταδίκασαν....Στην πυρά,στην πυρά η μάγισσα.Αλλά ακόμα ζηλεύω εκείνο το πλατύ του χαμόγελο ενδεικτικό της ζωντάνιας του και της χαράς του που τόσο θα ήθελα να έχω....Από τότε ως τελευταίο χτύπημα στην ζωή μου δεν πιστεύω πια στον εαυτό μου.Έχασα 5 κιλά και έχω ρέψει.....Αύριο είναι τα γεννέθλια μου.Μια μέρα στην οποία γεννήθηκα αλλά ώρες ώρες πόσο θα\'θελα να ήμουν ΝΕΚΡΗ!!!!Ένα από τα λίγα ξεσπάσματά μου αλλά το κρατάω καιρό μέσα μου και θα ήθελα κάπου να το πω...Ήταν πολύ καλοί για μια διαταραγμένη.Ε,Adzik???
..Ματια μου...
αχ....
.....νιωθω πολυ τρυφερα αυτη την στιγμη για σενα... σε νιωθω..
..τι χειροτερο απο το να σε βγαζουν ..ακαταλληλη...σαν αντικειμενο...
αλλα εγω εμαθα ενα μονο πραγμα τελικα...
πωσ εκεινοσ που θα ειναι ο πιο νορμαλ..ο πιο καταληλοσ ,σωστοσ ..ο \"σωτηρασ\" σου...
θα ειναι εκεινοσ ο ανοιχτομυαλοσ....ο τρυφεροσ..ο τοσο υπεροχα εξυπνοσ και γοητευτικοσ..εκεινοσ που θα σε κανει να γελασ.......
...ο ζεστοσ....με το μυαλο ορθανοιχτο ..εκεινοσ ο οποιοσ θα σε νιωθει πιο φισιολογικη απο ολουσ ακομη και απο εκεινον...
...διοτει απλα θα θεωρει την ιδιαιτεροτητα σου...ωσ κατοχη περισσοτερησ ποσοτητασ \"ζωησ\"...την ιδια στιγμη......να το πω ετσι.... θα σε θεωρει απλα περισσοτερο ζωντανη απο τουσ αλλουσ.....
κοντα σε εκεινον ουτε που θα το καταλαβεισ..αλλα θα παψεισ να εισαι ακραια..γιατι απλα δεν θα χρειαζεται να κανει αυτη την αμυνα ο οργανισμοσ σου...θα εισαι απλα εσυ....και ολα αυτα που αγαπασ σε εσενα....
για αυτον ναι...θα εισαι η πιο καταληλλη..θα εισαι εκεινη την οποια περιμενε τοσο καιρο....
..θα εισαι εκεινη ..στην οποια θα πει\" γιατι αργησεσ τοσο.....γιατι με εκανεσ να σκευτω πωσ θα μεινω χωρισ εσενα για παντα...πωσ δεν θα σε βρω ποτε...\"
..και ναι θα ειναι ο πιο ισσοροποιημενοσ απο ολουσ αυτουσ που θε χεισ γνωρισει....μπορει να μην ειναι ο πιο ψηλοσ... ο πιο ..αντρακλασ....
αλλα θα ειναι οτι πιο ομορφο θα εχουν δει τα ματια σου... και η ψυχη σου..θα ειναι οτι πιο κοντινο σε σενα......και οχι απλα δεν θα φοβαται να ειναι κοντα σε σενα...αλλα θα στο ζητα..καθε μερα.....
....θα σου φωναζει καθε μερα..μη φυγεισ ποτε...
εχε μου εμπιστοσυνη απλα περιμενει η ζωη να ερθει η πιο καλη ..καταληλλη στιγμη για να σασ σμιξει....
χρονια πολλα καλη μου Κασσυ...Να ξερεισ ..πωσ ημαστε μαζι σου...ειμαι φιλη σου...πωσ σε αγαπαμε πολυ...
...πωσ ακομη και το απροβλεπτο και ακραιο σου... ειναι γοητεια...
....να εισαι καλα...να τα εκατοστισεισ....
...να αγαπασ τον εαυτο σου γιατι το αξιζεισ...να ξερεισ πωσ αξιζεισ ολη την αγαπη του κοσμου..και να μην παψεισ ποτε να πιστευεισ πωσ θα την βρεισ...
...γιατι θεσ δεν θεσ ..θα σε βρει εκεινη....
...απροβλεπτα...
και παλι χρονια πολλααααααααααααααααααααα αααααααααα
1000 φιλια σου στελνω......
πρεπει να το γιορτασουμε... πιο ειναι το αγαπημενο σου γλυκο?
σε φιλω..με 1000 φιλια
φιλικα Αντουλα¨:)
na kai mia toyrta gia na ftasei gia ooooloys.........
...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....
..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...
02-04-2007, 13:04 #149
Originally posted by Adzik
θα ειναι εκεινοσ ο ανοιχτομυαλοσ....ο τρυφεροσ..ο τοσο υπεροχα εξυπνοσ και γοητευτικοσ..εκεινοσ που θα σε κανει να γελασ.......
...ο ζεστοσ....με το μυαλο ορθανοιχτο ..εκεινοσ ο οποιοσ θα σε νιωθει πιο φισιολογικη απο ολουσ ακομη και απο εκεινον...
...διοτει απλα θα θεωρει την ιδιαιτεροτητα σου...ωσ κατοχη περισσοτερησ ποσοτητασ \"ζωησ\"...την ιδια στιγμη......να το πω ετσι.... θα σε θεωρει απλα περισσοτερο ζωντανη απο τουσ αλλουσ.....
κοντα σε εκεινον ουτε που θα το καταλαβεισ..αλλα θα παψεισ να εισαι ακραια..γιατι απλα δεν θα χρειαζεται να κανει αυτη την αμυνα ο οργανισμοσ σου...θα εισαι απλα εσυ....και ολα αυτα που αγαπασ σε εσενα....
φαίνεται...
02-04-2007, 14:01 #150
kassi μαρια χαρηκα Ιωαννα με λενε.οχι της Λωρενης...της Διαταραχης
well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
Ποιο είναι το αγαπημένο σας χρώμα?
30-07-2025, 04:06 in Με καφέ και συμπάθεια....