Results 211 to 225 of 759
Thread: Οριακή προσωπικότητα
-
14-04-2007, 01:54 #211
Adzik εισαι οντως η ροζ ρομαντικη νοτα του forum!καλο ειναι να εχει κ ποκιλια το πραγμα:φρικες,τρελλα,ξενερ� �ματα,χαπια,κρισεις κ τσουπ ερχεσαι κι εσυ με τις καταχωρησεις να μας θυμιζεις καρδουλες,συννεφακια κ ρομαντισμο και σου ταιριαζει μια χαρα κι ειναι κ ωραιο γιατι ειναι κ γνησιο...χαζο θα ηταν πχ να εγραφα εγω τετοια που θα ηταν σαν να λεει η Μενεγακη τις ειδησεις στο κεντρικο στις 8
well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
- 14-04-2007, 02:09 #212
χαζο θα ηταν πχ να εγραφα εγω τετοια που θα ηταν σαν να λεει η Μενεγακη τις ειδησεις στο κεντρικο στις 8 [/quote]
Πω καταπληκτικός παραλληλισμός.....
Πάω να γράψω κάτι για αγάπη σε κάποιο καινούριο μου ποίημα και αισθάνομαι κάπως..Λέω ρε γελοία θα σε κοροϊδεύει ο ντουνιάς.Γιατί αν έχετε δει όλα μου τα ποίηματα βγάζουν μια πικρία και μια απογοήτευση..Να σου πω κάτι λοιπόν που δεν ζω θα ήταν όντως σαν την Μενεγάκη στων 8.....
Θα προσπαθήσω όμως κι αν βγει...
Αγαπούλα μου,πόσο γλυκά με φιλάς στου πρωινού την χαραυγή..Νιώθω τ\'αστέρια τ\'ουρανού να λάμπουν στην καρδιά μου.Σε περιμένω νοσταλγικά τα βράδια,να κουρνιάσουμε στη μικρή μας φωλίτσα....(Μπλιάχ)Έρωτα μου,καρδιά μου σε αγαπώ με όλη την δύναμη της ψυχής μου...(Αυτό μαλάκα το έλεγε η Παολίνα στο La Usurpadora-ένα μεξικάνικο σήριαλ και δεν μπορούσα να το βλέπω..Αισθανόμουν κάπως...)
Αν πραγματικά με μισείς και θες να με ξεφτυλλίσεις βάλε με να λέω τέτοια....
Πω..Φρίκαρα....Τον εμετό τώρα;Ομολογώ πως δεν μπορώ να τα πάω και πολύ καλά με το πιο θηλυκό μου κομμάτι......Ειλικρινά θα ρωτήσω την γιατρό γιατί δεν ήμουν καλή στα ερωτόλογα....Με αποκαλούσε ένας τύπος πάνω στην χαρά του \"Πουλάκι μου\" και δεν ήξερα πως να κρύψω την αηδία από το πρόσωπό μου...
Σαν ανάλυση αυτά με τις μεγάλες αγάπες τα σνομπάρω γιατί αν τα πιστέψω θα πιστεύω πως έγινα πλέον το κορόιδο που χλεύαζα..Αυτό που επίσης δεν αντέχω είναι να κλάψω μπροστά σε γκόμενο....Με τίποτα..Ειδικά στην περίπτωση που με έχει απορρίψει....Μου έλεγαν κάτι ιστορίες του τύπου \'Αχ,το λυπήθηκα το κακόμοιρο το κοριτσάκι..Έκλαιγε....που έφευγα\"Γκρρρρ!Δεν θα ήθελα να λένε τα ίδια για εμένα..Θα προτιμούσα κάτι σε \"μη μου ξαναμιλήσεις γι\'αυτή τη *******\"
14-04-2007, 02:50 #213
kassi lol!!!κι εμενα τα ερωτολογα μου ηταν παλλικαρε,ντερντεβερι, αγοραρε κ το καλυτερο καμαρι μου(στα τσακιρ του ερωτα)για ουρανους κ αστρα ανοιγα συζητησεις περι αστρονομιας!στα ηλιοβασιλεματα εξακολουθουσα να φοραω γυαλια ηλιου,σε βολτεσ στην ακροθαλασια βουτουσα τελικα μεσα κ παντα τους χαλαγα τα ερωτικα τραγουδια πχ \"το σχημα του κορμιου σου στο κρεβατι μου εχει μεινει κι εγω στο πατωμα κοιμαμαι..\"-αμα παθεις κανα λουμπαγκο... εκει εσυ στο πατωμα!!! μη χαλασουμε κ τη ζαρα στο σεντονι....το μονο που μου αφιερωσαν ειναι το αχαριστη κι αλλητισσα..κι εγω ρε kassi ντιπ ασχετη να μιλαω για τετιοια...
well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
15-04-2007, 03:12 #214
Ομολογώ πως σαν άτομο όταν κάποιος μου άρεσε ήμουνα μούγκα.Μου κοβόταν η λαλιά και αυτό λαμβανόταν ως αδιαφορία...Δεν έχω ευκολία στο να εκφράζομαι συναισθηματικά..Πάντα ήταν μείον μου...Παλιά να φανταστείς ότι μου άρεσαν οι ταινίες με κάστρα,ιππότες και πριγκίπισσες..Κοίτα ρομαντική είμαι αλλά μέχρι ένα σημείο..Θυμήθηκα την ταινία \"Εφτά ευχές\",την φάση στην οποία ο πρωταγωνιστής είχε μετατραπεί σε έναν ελεεινά ρομαντικό και ευαίσθητο τύπο και δεν μπορούσε να αντικρύζει το ηλιοβασίλεμα γιατί δάκρυζε......Η Adzik μας όμως κατέχει το Bachelor σε αυτόν τον τομέα ενώ εγώ κυνηγάω ένα έρμο Diploma.....
15-04-2007, 03:30 #215
καλα πας συνεχισε κ θα το βρεις :)
well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
15-04-2007, 11:04 #216
Originally posted by interappted
kassi lol!!!κι εμενα τα ερωτολογα μου ηταν παλλικαρε,ντερντεβερι, αγοραρε κ το καλυτερο καμαρι μου(στα τσακιρ του ερωτα)για ουρανους κ αστρα ανοιγα συζητησεις περι αστρονομιας!στα ηλιοβασιλεματα εξακολουθουσα να φοραω γυαλια ηλιου,σε βολτεσ στην ακροθαλασια βουτουσα τελικα μεσα κ παντα τους χαλαγα τα ερωτικα τραγουδια πχ \"το σχημα του κορμιου σου στο κρεβατι μου εχει μεινει κι εγω στο πατωμα κοιμαμαι..\"-αμα παθεις κανα λουμπαγκο... εκει εσυ στο πατωμα!!! μη χαλασουμε κ τη ζαρα στο σεντονι....το μονο που μου αφιερωσαν ειναι το αχαριστη κι αλλητισσα..κι εγω ρε kassi ντιπ ασχετη να μιλαω για τετιοια...Originally posted by kassi_21
Α!Και μην ξεχνάμε ότι η μοναξιά πηγάζει από την ανικανότητα που πιστεύουμε ότι έχουμε ως άτομα για να αγαπηθούμε.......
Απο την αλλη, οι αισθητικες επιλογες, το τι αρεσει στην καθεμια, συνιστα ζητημα ατομικης προτιμησης. Εχετε καθε δικαιωμα να ειστε τρυφερες με τον τροπο που εσεις θελετε και τις ωρες που εσεις προτιματε. Κανεις δεν μπορει να σας επιβαλλει να λειτουργησετε με βαση τα δικα του/της προτυπα. Αν 6 δισεκατομμυρια ανθρωποι γουσταρουν γλικαναλατα ιπποκοριστικα κ ψεφτικες αλιθιες, ειναι δικο τους θεμα. Ας προσεχαν!
Αλα επιδι σας συμπαθω, ιδου μια αφιεροσι (απο το http://anonimi.blogspot.com/2006/03/blog-post_29.html - κιμονο ο τιτλος, τα λεη ολα).
Για να βλεπετε τι γλιτοσατε
Το φεγγαράκι και τ\' αστέρια, φαίνονται ακόμα πιο ωραία και ρομαντικά, όταν τα κοιτάζει κανείς αγκαλιασμένος και χαιδεύοντας κάποιο τρυφερό χεράκι....!!
... άμποτε να βρεθείς σύντομα σε ζεστή αγκαλιά κοιτώντας το ολόγιομο φεγγάρι, ενώ θα σου χαιδεύουν το τρυφερό σου χεράκι, ψιθυρίζοντας στ\' αυτί, τα πιο γλυκά ερωτόλογα!
Πιστεύω τώρα να σου έφιαξα τη διάθεση.....:-)))
15-04-2007, 13:29 #217
kanenas κι εσυ δικος μας εισαι ρε???προτομω χιλιες φορες να περπαταω σε μια παραλια μονη μου να κοιταω τη θαλαασα κ να χανομαι στις σκεψεις μου παρα να μου λεει ο αλλος παραμυθια...
ισως κακοπεσα αλλα εχω φαει πολυ προλογο η γυναικα κ μετα περνουσαν κατευθειαν στον επιλογο χωρις κυριως θεμα...κ θα γινω κ ρομαντικη????υστερικη μπορει...
δεν ξερω για την kassi αλλα εγω οσο και να ημουν καποτε τωρα...με το που ακουω να μου λεν πολλα κραταω μικρο καλαθι για να μη πω ανυπαρκτο!!!!!well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
15-04-2007, 13:31 #218
κι οσο για την απορριψη μετα το σεξ παντα,ετσι???
σε οποιον αρεσουμε για τους αλλους δεν θα μπορεσουμε!!!!well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
17-04-2007, 02:23 #219
Originally posted by kanenas
kassi lol!!!κι εμενα τα ερωτολογα μου ηταν παλλικαρε,ντερντεβερι, αγοραρε κ το καλυτερο καμαρι μου(στα τσακιρ του ερωτα)για ουρανους κ αστρα ανοιγα συζητησεις περι αστρονομιας!στα ηλιοβασιλεματα εξακολουθουσα να φοραω γυαλια ηλιου,σε βολτεσ στην ακροθαλασια βουτουσα τελικα μεσα κ παντα τους χαλαγα τα ερωτικα τραγουδια πχ \"το σχημα του κορμιου σου στο κρεβατι μου εχει μεινει κι εγω στο πατωμα κοιμαμαι..\"-αμα παθεις κανα λουμπαγκο... εκει εσυ στο πατωμα!!! μη χαλασουμε κ τη ζαρα στο σεντονι....το μονο που μου αφιερωσαν ειναι το αχαριστη κι αλλητισσα..κι εγω ρε kassi ντιπ ασχετη να μιλαω για τετιοια...Originally posted by kassi_21
Α!Και μην ξεχνάμε ότι η μοναξιά πηγάζει από την ανικανότητα που πιστεύουμε ότι έχουμε ως άτομα για να αγαπηθούμε.......
Απο την αλλη, οι αισθητικες επιλογες, το τι αρεσει στην καθεμια, συνιστα ζητημα ατομικης προτιμησης. Εχετε καθε δικαιωμα να ειστε τρυφερες με τον τροπο που εσεις θελετε και τις ωρες που εσεις προτιματε. Κανεις δεν μπορει να σας επιβαλλει να λειτουργησετε με βαση τα δικα του/της προτυπα. Αν 6 δισεκατομμυρια ανθρωποι γουσταρουν γλικαναλατα ιπποκοριστικα κ ψεφτικες αλιθιες, ειναι δικο τους θεμα. Ας προσεχαν!
Αλα επιδι σας συμπαθω, ιδου μια αφιεροσι (απο το http://anonimi.blogspot.com/2006/03/blog-post_29.html - κιμονο ο τιτλος, τα λεη ολα).
Για να βλεπετε τι γλιτοσατε
Το φεγγαράκι και τ\' αστέρια, φαίνονται ακόμα πιο ωραία και ρομαντικά, όταν τα κοιτάζει κανείς αγκαλιασμένος και χαιδεύοντας κάποιο τρυφερό χεράκι....!!
... άμποτε να βρεθείς σύντομα σε ζεστή αγκαλιά κοιτώντας το ολόγιομο φεγγάρι, ενώ θα σου χαιδεύουν το τρυφερό σου χεράκι, ψιθυρίζοντας στ\' αυτί, τα πιο γλυκά ερωτόλογα!
Πιστεύω τώρα να σου έφιαξα τη διάθεση.....:-)))
\"Πρόσεχε αγάπη μου απόψε.Να βάλεις μπουφάν.Το φεγγάρι είναι ολόγιομο.\"
Παράδειγμα μηνύματος..
Και του λέω ρε μάγκα καλά τα υπόλοιπα αλλά το μπουφάν τι σχέση έχει με το φεγγάρι;;;;
Αχ,αν μου έστελνε άντρας κάτι τέτοια ευτυχώς που δεν θε έβλεπε τη φάτσα μου απ\'το κινητό....Είχα πετύχει δε και την αγγλική εκδοχή του γλυκανάλατου.Wumpkin pumpkin.....Ρωτάω τι σημαίνει αυτό που μου έγραψες;Και τι μου απαντάει ο αθεόφοβος;Κάτι σε \"κολοκυθάκι μου\"-Πιάσαμε τα ζαρζαβατικά...
Κοίτα όσο το αν είναι θέμα φόβου απόρριψης,το να δείχνουμε σκληρές έχει να κάνει με αυτόν τον φόβο ναι.....Αλλά κολοκυθάκι μου;;;;;;;;
17-04-2007, 02:30 #220
κι οσο για την απορριψη μετα το σεξ παντα,ετσι???
σε οποιον αρεσουμε για τους αλλους δεν θα μπορεσουμε!!!!
17-04-2007, 02:46 #221
ακριβως kassi ετσι,ετσι....μετα το πρωτο κρεβατι απλα την βλεπουν λιγο παραπανω δικαινεται ο αντρισμος ενα πραγμα!μετα το δευτερο κοιμουνται τρων κανα γλυκο,ετσι σεχ γλυκο κ νανι στην πορεια εχουν κανει ατακα :δεν ειμαι σε θεση να κανω σχεση(κ με ριμα η ατακα,ετσι??????)οκ λες εσυ και ξεχνας...αναλογα με το λιμπιτο θα σε θυμηθουν ....εμπλεξα σε κατι δουλεις..θυμασαι εκεινο που σου χα πει οτι θα εκανα?γαμησετα !παμε για κανα ποτο?αν εχεις βεβαιωθει οτι εισαι για τον φουτσο απαντας οχι μωρο μου μου ηρθε περιοδος..μη μας νομιζει οτι το ποτο=ξεπετα δεν το εχουμε πιασει....
Αυτοι ειναι τα fb βγαλανε και λογοτυπο να πουμε.....Αυτο kassi ου το περνουσα απο τα 16 μου!Τωρα που δεν ψαχνομαι δεν εχει γυρισει ο τροχος πλησιαζουν για να δουν κατα ποσο εβαλα λουκετο!!!!well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
17-04-2007, 04:56 #222
Είχα χτυπήσει σε έναν τύπο είμαι αδιάθετη αυτές τις μέρες και μαλάκα περίμενα μήνυμα να βγούμε κι αυτός μετρούσε πότε θα\'ρθει η πέμπτη μέρα για να στείλει..Λολ..Οπότε καταλαβαίνεις με πόση αγάπη με έβλεπαν.....Τα καλά παιδιά μπορούν και περιμένουν....Μας βλέπουν αντικείμενα..Σήμερα μπορώ να την γαμήσω,αύριο δεν μπορώ......Και το θεωρούν και πολύ ιν.Έχω λέει ελεύθερη σχέση....Μπράβο ρε....Ή,ένας τύπος για τον οποίο έκοβα φλέβα και τον έκοβα και καλό παιδί-τρομάρα μου-μου είχε στείλει στο τέλος\"Εγώ δεν υποσχέθηκα τίποτα.Εγώ θέλω αυτή την περίοδο να περνάω καλά\".Έτσι το λέμε τώρα το θέλω μόνο να γαμάω....
17-04-2007, 05:10 #223
Originally posted by Adzik
Καλη μου Κασσυ..χεχε...νιωθω λιγο σαν χαζο ετσι οπωσ το περιγραφεια...ροζουλι..με τισ καρδουλεσ... ...αλλα πραγματικα ειμαι ρομαντικη... και νομιζω ειναι κομματι τησ φυσης μου... ειμαι απολυτα ειληκρινεισ... οτι λεω το πιστευω...
εννοειται πωσ εχω φαει τα χαστουκια τησ πραγματικοτητασ με το κουταλι.... απογοητευσεισ να δεισ.... αλλα οταν καποτε αποφασισα να αλλαξω....να κοιταω μονο την παρτη μου ((ναι περασα και μια τετοια φαση)) ..ειπα....\'δεν θα αφησω ΠΟΤΕ ξανα κανεναν να με πληγωσει\".....εγινα ψυχρη.... δεν ενιωθα τιποτα.... τρομαξα ..αυτο αρχισε να με μπερδευει και να μην το νιωθω καλα... δεν ημουν εγω....ενιωθα πωσ δεν ημουν εγω.... οποτε προτημησα να ειμαι εγω..κι ασ ειμαι λιγο \"αθωα\" με την πραγματηκοτητα....
17-04-2007, 07:33 #224
γιατι βρε κασσι μου...:P:P:P:P ειναι γλυκο το κολοκυθακι......χεχεχεχε...
...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....
..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...
17-04-2007, 23:30 #225
kassi fb με λεει ο αλλος τι ειναι αυτο καλο μου λεω εγω?fuck bodies!τι λες ρε?τοσο κλασικη εγινα?μην ξερω τη συντομογραφια της μοδας?δεν ενημερωνομαι για τα δρωμενα της μοδας?κυριλε εγω?κι ομως προχωρησαν τα πραγματα και να που βρεθηκα να ειμαι παλιο μυαλο!!!
σιχτηρwell keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση