Results 226 to 240 of 759
Thread: Οριακή προσωπικότητα
-
20-04-2007, 02:59 #226
Ώστε κατηγοριοποιηθήκαμε;fuck bodies e?
Μου θύμισε τις γκρούπις(αν το λέω καλά)που ήταν λέει τύπισσες φαν διαφόρων μουσικών γκρουπ και προσφέρανε δωρεάν τις υπηρεσίες τους και το\'χαν τιμή και καμάρι.
Εγώ θα πάρω το LH which stands for Love heart...Αγάπα την καρδιά μου κι άσε τα κουλά σου απ\'το μπούστο μου..
Κοίτα εγώ λέω πια Σου έδωσα τα αισθήματά μου κι εσύ προτίμησες να πάρεις το σώμα....Αυτό πιστεύω λέει πολλά...
- 20-04-2007, 12:20 #227
οχι!!!!προκειμενου να γινω fb προτιμω τη μοναξια μου!!!!περιττο να σου πω οτι στον συγκεκριμενο επεσε ενα χαστουκακι εμπροσθεν κοσμου..ηταν η εξηγηση για το οτι δεν θελει σχεση...ειναι μελισσουλα λεει...κι απο την αλλη εγω ειμαι ενα ψυχολογικο με ποδια..
well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
21-04-2007, 02:54 #228
απο την αλλη μετα απο την αντικουκου διαθεση μου...τωρα που το σκεφτομαι θα μπορουσα κι εγω να τους κανω fb...δεν ειναι μονο αυτοι μαγκεςςςς και εμεις η συνηθες εκτονωση της καυλας τους ...να ειναι κ αυτοι....τι φεμινισμος μου βγηκε ξαφνικα???σεξουαλικος φεμινισμος!!!!!ας μην ειμαστε εμεις οι τρυπες ας γινουν κι αυτοι πουτσοι με το συμπαθειο...
well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
21-04-2007, 06:02 #229
Δεν θα μας πειραζε και πολυ να ξερεις γιατι εμεις τα αγορακια βλεπεις εχουμε διαφορετικη νοοτροπια:D
[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
21-04-2007, 16:09 #230
ναι η αληθεια ειναι οτι το κατω κεφαλακι το υπακουτε πολυ πιο ευκολα!!!:P
well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
21-04-2007, 17:16 #231
πήγα να γράψω κάτι αλλά άσ\'το. ας πω ένα γειά απλά.
21-04-2007, 22:37 #232
ε μας αφηνεις με την περιεργια...κ καθε αντρικη αποψη για το θεμα ειναι πολυτιμη!!!!
well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
23-04-2007, 01:55 #233
Originally posted by interappted
απο την αλλη μετα απο την αντικουκου διαθεση μου...τωρα που το σκεφτομαι θα μπορουσα κι εγω να τους κανω fb...δεν ειναι μονο αυτοι μαγκεςςςς και εμεις η συνηθες εκτονωση της καυλας τους ...να ειναι κ αυτοι....τι φεμινισμος μου βγηκε ξαφνικα???σεξουαλικος φεμινισμος!!!!!ας μην ειμαστε εμεις οι τρυπες ας γινουν κι αυτοι πουτσοι με το συμπαθειο...
23-04-2007, 02:14 #234
τουλαχιστον ο κηπ το παραδεχτηκε με τη μια.Δε με χαλανε αυτοι που λενε θελω να το κανω μαζι σου με χαλανε αυτοι που εχουν μαθει απο εξω ερωτικες ατακες εχουν κανει απειρες προβες στον καθρευτη για να παρουν το πιο ερωτευμενο βλεμμα,βγαζουν αναστεναγμους ερωτα οταν σε αγγκαλιασουν σου φαινονται ως το επιτελους αλλο μισω κ μετα αρχιζουν τα κουλα περνει κανενας κολλητος τηλ.ελα ρε με την ιωαννα ειμαι σπιτι μου(φανταζομαι τον κολλητο τη γαμισες? )-ναι ρε οκ θα τα πουμε σε 10 λεπτα για καφε,ντυνονται βιαζονται,εξαφανιζονται μεχρι την επομενη καυλα και μετα σου λενε σορυ μωρε που χαθηκα δουλειες με το μαγαζι ηρθε το σοι απο την τουμπαη κτλ,,σε ταχαμ πειθουν επαναλαμβανεται το σεναριο 5-10 φορες και μετα ξερεις δεν ειμαι σε φαση να κανω σχεση,δεν νομιζω οτι σου δειξα κατι τετοιοκτλ.....τοσο χαζη μοιαζω η μηπως τους ειπα να παντρευτουμε....cool babe...γιατι αμα ξεcool εγω θα το σκεφτεις πολυ να ξαναπας με γυναικα χωρις να το πληρωσεις με ψυχολογικα αποθυμενα
well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
23-04-2007, 02:22 #235
Ένα τραγούδι για λίγη αγάπη...
\"Στα 79\",Καρβέλας-Βίσση
Στα 79 όταν θα\'σαι γιαγιά
τίποτα δε θα\'χει αλλάξει
σου τ\'ορκίζομαι ξανά
πως για\'μενα θα\'σαι πάντα 19.
Στα 79 όταν θα\'μαι γιαγιά
πιο πολύ θα σ\'αγαπάω
και λογάκια τρυφερά
στο αυτάκι θα σου λέω ψυθιριστά.
Στα 79 όταν θα\'σαι γιαγιά
θα σε παίρνω απ\'το χέρι
και μαζί σιγά σιγά
θα πηγαίνουμε τα βράδια σινεμά.
τα μαλλιά θα σου χαϊδεύω
και τις νύχτες αγκαλιά
θα θυμόμαστε όσα κάναμε παλιά.
σου τ\'ορκίζομαι μακριά σου
δεν θ\'αντέχω ούτε στιγμή
έτσι κάνω από τώρα μιαν ευχή.
Στο στερνό μας το ταξίδι
από τούτη τη ζωή ας γινόταν θέε μου να\'μαστε μαζί!!!!!
23-04-2007, 02:31 #236
τουλαχιστον ο κηπ το παραδεχτηκε με τη μια.Δε με χαλανε αυτοι που λενε θελω να το κανω μαζι σου με χαλανε αυτοι που εχουν μαθει απο εξω ερωτικες ατακες εχουν κανει απειρες προβες στον καθρευτη για να παρουν το πιο ερωτευμενο βλεμμα,βγαζουν αναστεναγμους ερωτα οταν σε αγγκαλιασουν σου φαινονται ως το επιτελους αλλο μισω κ μετα αρχιζουν τα κουλα περνει κανενας κολλητος τηλ.ελα ρε με την ιωαννα ειμαι σπιτι μου(φανταζομαι τον κολλητο τη γαμισες? )-ναι ρε οκ θα τα πουμε σε 10 λεπτα για καφε,ντυνονται βιαζονται,εξαφανιζονται μεχρι την επομενη καυλα και μετα σου λενε σορυ μωρε που χαθηκα δουλειες με το μαγαζι ηρθε το σοι απο την τουμπαη κτλ,,σε ταχαμ πειθουν επαναλαμβανεται το σεναριο 5-10 φορες και μετα ξερεις δεν ειμαι σε φαση να κανω σχεση,δεν νομιζω οτι σου δειξα κατι τετοιοκτλ.....τοσο χαζη μοιαζω η μηπως τους ειπα να παντρευτουμε....cool babe...γιατι αμα ξεcool εγω θα το σκεφτεις πολυ να ξαναπας με γυναικα χωρις να το πληρωσεις με ψυχολογικα αποθυμενα
Ξέρεις τρίο ολέ.....Τι θα έπρεπε να πω εγώ αναρωτιέμαι;ναι γεια σου λέμε με τον φίλο σου να γαμηθούμε.Όταν τελειώσουμε θα σ\'ενημερώσουμε!Hold the line!!!!Κοίτα εγώ τύπο που θα μου πει χύμα θέλω να γαμήσω ναι μεν θα πω ότι ήταν ειλικρινής απ\'την άλλη το λιγότερο θα τον αποφύγω το χειρότερο-ανάλογα τα κέφια-θα του πω\"Υπάρχουν κι οι επαγγελματίες\".Το είχα αυτό πει σε αυτόν για τον οποίο είχα δείξει ότι έκοβα φλέβα και με είχε του χεριού του και με πολύ σνομπ αττάκες αντιμετώπισε το φλερτ μου και στο τέλος μου τσαμπούνισε\"Εγώ δεν σου υποσχέθηκα τίποτα.Αυτήν την περίοδο δεν είμαι για τέτοια.Θέλω να περνάω καλά και την μόνη φορά που πέρασα καλά ήταν τότε\"Μία φορά και ξερή με έβγαλε κι είχε κι άποψη!!!!!!!Ε,μα δεν τρώγονται.Εγώ τους ερωτεύομαι κι αυτοί είναι τόσο κουλ...Με σκοτώνει.Οπότε προφυλάσσομαι.....Δεν ζήτησα να με παντρευτείς αλλά βγάλε μια τρυφερότητα βρε κι εσύ....
Edit:Α,και στο πρώτο παράδειγμα ακούω τον κολλητό να λέει-δήθεν εγώ δεν το άκουσα-Στ\'αρχίδια μου ρε!!!!!
23-04-2007, 02:48 #237
Άλλο ένα που μου\'ρθε..Είναι ένας \"φίλος\"με τον οποίο έχουμε βγει για κλάμπινγκ.Μαζί του ο κολλητός....Το παιδί δε,να το ξέρουν οι γονείς μου.Κάποια στιγμή λίγο πριν μ\'αφήσουν σπίτι ανακαλύπτω ότι έχω ξεχάσει τα κλειδιά μου και που να χτυπάω 4 τα ξημερώματα κουδούνια.....Λέω θα με φιλοξενήσεις σπίτι;Τέλος πάντων φιλοξενούμαι.Και να έχω στο αμάξι τον κολλητό να λέει Α!Θα πας σπίτι του και δεν θα κάνετε σεξ;Εγώ δεν θα το ανεχόμουν αυτό από γκόμενα......Τέτοιες μαλακίες -απευθυνόταν στον κολλητό-σου έχω πει να μην κάνεις.Φαντάζομαι το άλλο πρωί\"Έλα ρε τι έγινε;Την πήδηξες;\"
Ο άλλος τώρα για τον οποίο έκοβα φλέβα-για να δεις πόσο μαλάκες μπορούν να φανούν στη \"διπλωματική\" τους ερωτική προσέγγιση....Μπαίνω στο αυτοκίνητο.Με ενημερώνει ότι είναι του μπαμπά του στην αρχή.Προς το τέλος του ραντεβού με ρωτάει αν θέλω να το προχωρήσουμε και ανοίγει το ντουλαπάκι του συνοδηγού να βγάλει τα κομφόρ.Όταν όμως τρώει χυλόπιτα απαντάει Α,οκ.Μην παρεξηγηθείς,εγώ πάντα κουβαλάω προφυλακτικά στο αμάξι.
Σημειωτέον,το αυτοκίνητο το είχε δανειστεί για σήμερα απ\'τον πατέρα του....Σκεπτικό:Άρα ο πατέρας του ξενοπηδάει....
Φαντάσου..Μπαμπά θέλω να δανειστώ σήμερα το αυτοκίνητό σου..Γιατί γιε μου;Εεεεε,θα βγάλω μια γκόμενα μπαμπά έξω..Καλή επιτυχία γιε μου..
Όταν γυρίζει σπίτι μετά το ραντεβού..Μπαμπάς:Πώς πήγε κανακάρη μου;Γαμήσαμε,γαμήσαμε;;;;
23-04-2007, 02:58 #238
Να σου πω όμως και κάτι μερικές φορές δεν φταίνε και πολύ τα έρημα....Φαντάσου με ξημερώματα Πρωτοχρονιάς στο σπίτι της τότε σχέσης μου να παίζουμε χαρτιά με την μαμά του και οικογενειακούς φίλους..Και να έρχεται και ο αναμενόμενος φίλος τους και να ρωτάνε Που ήσουνα ρε;;;Και με νόημα και σκόρπιες λέξεις να δίνει στους παρευρισκόμενους να καταλάβουν ότι έζησε επετειακή πρωτοχονιά καθώς το κάνανε με την φίλη του και να του λένε τώρα οι δικοί σου Μπράβο.Τι παίρνει τώρα ο νεαρός άντρας και τότε φίλος μου μήνυμα;Πετυχημένος άντρας Πηδάει πρωτοχρονιές και το λέει δυνατά με καμάρι.....Σκεφτόμουν Πως περιμένεις μετά να φερθεί το κάθε αγόρι όταν τα ερεθίσματα από την οικογένειά του είναι αυτά;;;
23-04-2007, 02:59 #239
κοιτα μετα ερχεται η γνωστη μας σωτηρια φιλη η υποτιμηση και κανει το θαυματακι της....να σου πω πως το βιωσα αρκετες φορες.Αυτο που ειπες μα εγω τους ερωτευομαι κι αυτοι????εκει ερχεται η πρωτη στροφη στο μυαλο....μετα το εγωιστικο μα γιατι δε με ερωτευτηκε?εμενα?συνανταει πολυ τοσο ψαγμενες γκομενες η γουσταρει ~τα μωρο μου ειμαι στα hondos κλεισε τυωρα γιατι δοκιμαζω ενα καινουργιο κραγιον.θα σε παρω μετα το κομμωτηριο...ελα μωρο μου δεν θα βρεθουμε τελικα γιατι βρεχει κ θα χαλασει το μαλλι!`~εκει μπορω να βγαλω απειρες κακιες για τις χαζογκομενες!!!
μετα κολλας ενα διαστημα γιατι απλα τον θεωρεις πιο πανω απο σενα αφου αυτος δεν σε ερωτευτηκε και μετα ανακαλυπτεις οτι ειναι πολυ μα πολυ μαλακας τελικα που δεν σε ερωτευτηκε σκαει μυτη η υποτιμηση και λες χεσε μας μαλακα....well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
23-04-2007, 03:05 #240
κοιτα μετα ερχεται η γνωστη μας σωτηρια φιλη η υποτιμηση και κανει το θαυματακι της....να σου πω πως το βιωσα αρκετες φορες.Αυτο που ειπες μα εγω τους ερωτευομαι κι αυτοι????εκει ερχεται η πρωτη στροφη στο μυαλο....μετα το εγωιστικο μα γιατι δε με ερωτευτηκε?εμενα?συνανταει πολυ τοσο ψαγμενες γκομενες η γουσταρει ~τα μωρο μου ειμαι στα hondos κλεισε τυωρα γιατι δοκιμαζω ενα καινουργιο κραγιον.θα σε παρω μετα το κομμωτηριο...ελα μωρο μου δεν θα βρεθουμε τελικα γιατι βρεχει κ θα χαλασει το μαλλι!`~εκει μπορω να βγαλω απειρες κακιες για τις χαζογκομενες!!!
μετα κολλας ενα διαστημα γιατι απλα τον θεωρεις πιο πανω απο σενα αφου αυτος δεν σε ερωτευτηκε και μετα ανακαλυπτεις οτι ειναι πολυ μα πολυ μαλακας τελικα που δεν σε ερωτευτηκε σκαει μυτη η υποτιμηση και λες χεσε μας μαλακα....
Νέα μαμά με ιστορικό αγχώδους διαταραχής και κατάθλιψης
29-07-2025, 13:00 in Ψυχολογική Υποστήριξη & Αυτοβοήθεια