Οριακή προσωπικότητα - Page 17
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 17 of 51 FirstFirst ... 7151617181927 ... LastLast
Results 241 to 255 of 759
    Senior Member
    ναι ρε εμεις ειμαστε πιο αρσενικα απο αυτους εχω τυχει να ακουω φιλο μου να λεει το μωρο μου εχει δεκατα δεν θα βγουμε σημερα...τι λες ρε bangel? (καταρχην εγω αμα γουσταρα και με 40 πυρετο θα πηγαινα)το μωρο σου εχει φωναξει 5-10 φιλες εχουν διαβασει ολες τις στηλες στο cosmopolitan αρθρο\" πως να τον κρατησεις\"και κανουν πρακτικη εξασκηση εχει παρει τηλ ολες τις φιλες τησ ως η τολμηρη της παρεας να πει οτι τολμησε το τεστ με μεγαλη επιτυχια εφοσον ο bangel επερνε να δει τι κανει το μωρο του του επεσαν τα δεκατα?σε αυτην επεσαν τα δεκατα κ σε εμενα ανεβηκε η πιεση....οχι ρε συ δεν κατανταω ετσι που μονη μου να μεινω.....
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    Originally posted by interappted
    kassi fb με λεει ο αλλος τι ειναι αυτο καλο μου λεω εγω?fuck bodies!τι λες ρε?
    σιχτηρ

ρε, προκιτε περι παρεξιγισις! ο παλικαρος εννοουσε οτι εχις \"κ γαμω τα σωματα\". ε, πιγε να το πι αγγλικα (γιαννα σ\' εντιποσιασι) κ το μεταφρασε κατα λεξι: \"φακ μποντις\". κι αμεσος, πεσατε να τον φατε!

βλεπις λυπων οτι τον παρεξιγισες; να του ζιτισις σιγνομι, προτινο.

περιττο να σου πω οτι στον συγκεκριμενο επεσε ενα χαστουκακι εμπροσθεν κοσμου..ηταν η εξηγηση για το οτι δεν θελει σχεση...
    χα-χα!!! εισαι και γαμω! (οχ, μιν εχουμε παλι τα ιδια)

Senior Member
    τα θελει ο κωλοτραβας τους ρε...η εμενα περνανε για ηληθια χαζογκομενα η αυτοι νομιζουν οτι ειναι και καλα καποιοι...οτι κι απο τα 2 κ να ισχυει...ενα χαστουκακι τους φερνει στα ισα τους:P
    lol με την παρεξηγηση.....εμενα το fb κατι σε live φουσκωτη κουκλα μου κανει....:D
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    Εγώ πιστεύω ότι οι \"αντρογυναίκες\" στο χαρακτήρα είναι κατά βάση όχι και τόσο όμορφες, έχουν χαμηλή αυτοπεποίθηση, είναι \"εύκολες\" και σου κάνουν τη ζωή κόλαση αν συνδεθείς μαζί τους ακριβώς λόγω της χαμηλής αυτοπεποίθησης.

Νομίζω ότι \"φοβόνται\" να είναι θηλυκές (ή τις αηδιάζει αυτό) επειδή νομίζουν ότι δεν μπορούν να συναγωνιστούν τις πραγματικά θηλυκές και πιο όμορφές.
    Εϊναι λοιπόν \"άγριες\" για να κρύβουν την αδυναμία τους (όπως τη βλέπουν). Ουσιαστικά κι αν ξέρεις να τις χειριστείς είναι πολύ \"ευκολοχείριστες\". Αλλά αν συνδεθείς όντως θα σε ταλαιπωρήσουν.

Αν δεν υπήρχε αυτό το πρόβλημα αυτοπεποίθησης τότε δεν θα υπήρχε και πρόβλημα. Η ομορφιά είναι υποκειμενική και κάποιος μπορεί να βρει ομορφιά σε κάτι που ένας άλλος δεν θα βρει.
    Αλλά είναι αυτή η γαμημένη ανασφάλεια που γεννά την αφόρητη συμπεριφορά και τελικά διώχνουν κι ανθρώπους που θα μπορούσαν να νιάζονται γιατί ακριβώς ΦΡΙΚΑΡΟΥΝ με τη συμπεριφορά τους και δεν τις έχουν πια εμπιστοσύνη.

Αυτό νομίζω... Δηλαδή μια όμορφη κοπέλα στάνταρ πιάνει τη προσοχή κατευθείαν. Αλλά να μήν αξίζει μία. Μία λιγότερο όμορφη μπορεί να γοητεύσει με άλλα πράγματα. Και τελικά να γίνει όμορφη γι\' αυτόν που θα έχει σημασία. Αν ΠΙΣΤΕΥΕΙ στον εαυτό της τότε δεν θα έχει και παράξενες συμπεριφόρές κι ιστορίες...
    Με λίγα λόγια υπάρχει μια ανισσοροπία. Πολλές φορές απλά δεν ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ότι κάποιος μπορεί να τις αγαπήσει και τελικά με τη συμπεριφορά τους τον διώχνουν.

Άποψη μου και μόνο.

Senior Member
    Διορθώνω. Μπορεί να είναι και όμορφές. Αλλά αυτό που υπάρχει είναι ότι έχουν χαμηλή αυτοπεποίθηση. Δεν πιστεύουν στον εαυτό τους κι ότι κάποιος μπορεί να τις αγαπήσει.
    Αυτό νομίζω... μία ... ένα είδος έλλειψης πίστης. Που πηγάζει από χίλια μύρια. Αυτά που έχουν ακούσει, πως τις έχουν φερθεί, πως έχουν μεγαλώσει...

Δεν βγάζω την ουρά μου από έξω. Κι εγώ έχω χαμηλή αυτοπεποίθηση. Κι εγώ νομίζω ότι δεν αξίζει να με αγαπήσουν. Σκληρό να το λέω αλλά δυστυχώς το πιστεύω. Ίσως με το να το λέω θα μπορέσω να το ξορκίσω. Δεν μου λείπει τίποτα από ομορφιά ή οτιδήποτε άλλο αλλά μου λείπει ίσως το πιο σημαντικό: πίστη στον εαυτό μου. Έτσι γίνομαι υποχωρητικός μέχρι που σπάω κι όταν γίνει αυτό ταλαιπωρώ κι εγώ πολύ την κοπέλα. Αντί απλά να σηκωθώ να φύγω αν αυτό που είναι στραβό δεν φιάχνεται.

Senior Member
    δεν προλαβα να σε αδιαβασω γιατι απο Την αρχη εισαι ακυρος...ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ?????????????????ΞΕΡΕΙΣ ΑΝ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΦΑΝΙΣΙΜΗ ΛΑΧΑΙΝΕΙ Κ ΕΙΣΑΙ Κ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΤΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΚΡΑΤΑΣ BACK UP???????????ΧΕΣΕ ΜΕΓΑΛΕ ΜΕΣΑ!!!!!!!ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΩ ΓΥΝΕΣΑΙ ΑΝΤΡΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΦΤΙΛΥΣΕΙΣ ΟΛΗ ΣΟΥ ΤΗ ΘΗΛΥΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ:ΧΕΣΟΥ ΡΕ ΜΟΥΡΓΟ!!!!!!!!ΠΑΝΕ ΠΗΔΑ ΚΑΜΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ!!!
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    Και που το ξέρεις ότι σε θέλει μόνο για το σεξ; Που κι αυτό να είναι κακό δεν είναι.

Senior Member
    σαν τι?ρε συ πες σαν αντρας μη με θεωρησεις ψωνιο αλλα καταλαβαινω οτι εχω μια χ εμφανιση..στην αρχη ολοι τις κοβουν(τις φλεβες)μετα απο κανα 2 βδομαδες μου αμολαν ενα ε,εσυ εχεις πολλα ψυχολογικα και γεια σας!!!δεν λεω,φταιω αλλα γαμωτο δηλαδη ψυχολογικα εχω οχι ...χολερα αν διαβαζες παραπανω τις καταχωρησεις μου θα καταλαβαινες καλυτερα..με θελουν για το εξω κ μολις δουν το μεσα............α βοηθεια!εγω τι να πω που δεν τα ακουω αλλα τα νιωθω?που ειναι οι αντρς στα δυσκολα με λες??????????????
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    Την πολύ θυματοποίηση τη βαριέται κι ο θεός.

Senior Member
    ε αυτος μπορει να το αλλαξει εμεις??????αλλωστε ειπα οτι ειμαι κ θυτης...μικρε αλεξανδρε!
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    Και μεις μπορούμε. Κατ εικόνα και ομοίωση.

Senior Member
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    ναι ρε εμεις ειμαστε πιο αρσενικα απο αυτους εχω τυχει να ακουω φιλο μου να λεει το μωρο μου εχει δεκατα δεν θα βγουμε σημερα...τι λες ρε bangel? (καταρχην εγω αμα γουσταρα και με 40 πυρετο θα πηγαινα)το μωρο σου εχει φωναξει 5-10 φιλες εχουν διαβασει ολες τις στηλες στο cosmopolitan αρθρο\" πως να τον κρατησεις\"και κανουν πρακτικη εξασκηση εχει παρει τηλ ολες τις φιλες τησ ως η τολμηρη της παρεας να πει οτι τολμησε το τεστ με μεγαλη επιτυχια εφοσον ο bangel επερνε να δει τι κανει το μωρο του του επεσαν τα δεκατα?σε αυτην επεσαν τα δεκατα κ σε εμενα ανεβηκε η πιεση....οχι ρε συ δεν κατανταω ετσι που μονη μου να μεινω.....
    Μέσα πέφτεις ρε κοπελιά.Το τι ιστορία-αμαρτία έχω ακούσει από κατά καιρούς φίλες μου για το πως να ρίξουν,να κρατήσουν έναν γκόμενο δε λέγεται.Το καλύτερο ήταν όταν μου έλεγε μία τον τρόπο με τον οποίο δούλευε τον επί 4 χρόνια φίλο της και πηδιόταν με τον κολλητό του.Και μου έλεγε να με γνωρίσει στη μάνα της για να λέει ότι πάει σπίτι μου ενώ βγαίνει με τον γκόμενο....Φρικάρω,δεν μπορώ άλλο....Κοσμοπόλιταν,Πινκ γούμαν και το κακό συναπάντημα....Αυτές θέλουν όμως Ιωάννα μου..Κι εμείς στα ράφια και με κέρατα..Με σύνδρομα στερήσεως και με χαπάκια για να μην μας πιάνουν κρίσεις και μετά να μου παραπονιούνται γιατί τους παράτησα ενώ με αγαπούσαν..Πότε πρόλαβες ρεεεεεε;;;;Στην μία εβδομάδα που βγήκαμε;;;;;Γι\'αυτό τζους..Καλύτερα μόνη στο σαλόνι,με λεμόνι παρά να ψάχνω τι στρινγκ να φορέσω για να τον ανάψω...Συγνώμη αλλά φοράω κιλότες..Λολ

Senior Member
    Αν τις αγαπούσαν φίλε Αλέξανδρε δεν θα τις έκραζαν όπως εσύ τώρα..Οπότε γι\'αυτές στην ίδια κατηγορία με αυτούς που μισούν ανήκεις.Δεν τους απέδειξες τίποτα διαφορετικό εκτός από το \"Δεν αξίζεις να σε αγαπούν\"

Senior Member
    κι εγω γυναικεια boxer πως μάρεσει οταν το παντελονι πεφτει κι αντι για ζαρτιερα κ στρινγκ βλεπουν μαυρα κολλητα μποξερακιααα!!!!!αντι για καλτσοδετα καμια καλτσα του γιου μου..πλακα-πλακα μποπρω κι εγω να γραψω σε ενα \"ποικιλης υλης \"τσ...το εχω το ελληνικο.... περιοδικο για κοριτσια με τιτλους οπως:Σουταρετονα με 5 βηματα\"¨\"πως να σε αφησει?\"..
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Page 17 of 51 FirstFirst ... 7151617181927 ... LastLast