Results 511 to 525 of 759
Thread: Οριακή προσωπικότητα
-
21-05-2007, 21:25 #511
Δεν έχω απολύτως τπτ προσωπικό μαζί σου Κάσσι εξόν ίσως απο το γεγονός οτί κάποιες φορές υπήρξες υπερβολική στον τρόπο που εκφράστηκες και φυσιολογικά αντέδρασα. Κατάλαβα οτί κατανόησες και νομίζω συνεννοηθήκαμε, επικοινωνήσαμε και καταλάβαμε όλοι.
Στο αν μου φέρεσαι ρατσιστικά είναι κάτι που αναφέρεις τώρα, δεν το ανέφερα εγώ. Εσύ το αναφέρεις. Ναι, θα σου πω την αλήθεια, αισθάνομαι οτί με βγάζεις έξω απο τον κύκλο των ανθρώπων που έχουν το δικαίωμα να σου μιλήσουν όταν μου ζητάς αποδείξεις δικής μου διαταραχής.
Όχι, δεν μου έχουν φερθεί ποτέ ρατσιστικά.
Στο σχόλιο μου περί αδαημοσύνης, απλώς ξεκαθάρισα τι λες.
Μου αρέσει ο τσαμπουκάς σου, μου αρέσει που λες αυτό που αισθάνεσαι. Όλο αυτό ενέχει τον κίνδυνο να βρεθείς εκτεθειμένη. Τουλάχιστον χαίρομαι γιατί είναι ένα είδος δυναμισμού και αυτό μου αρέσει.
- 21-05-2007, 21:29 #512
kassi μαλλον αδυνατω να σε κατανοησω!γενικως υπαρχει μια δυσνακατανοηση η εγω μπερδευομαι??μου κανει κατι σε διαγωνισμο τρελλας κ ειμαι σε φαση αντιμετωπισης της αρρωστειας μου θελω να την συγκρατησω..να την μαθω κ να την καταπολεμαω!
αυτες οι κουβεντες δε με οδηγουν πουθενα..κ δεν καταλαβαινω αλλωστε
κ δεν λεει να τεσταρω τα ορια μουwell keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
21-05-2007, 22:22 #513
Διαγωνισμό τρέλλας, ε;
:D:D:D
Καλά το είπες ρε Ιντερ. Πολλά πράγματα τελικά είναι διαγωνισμός τρέλλας και τα περισσότερα δεν είναι εδώ μέσα αλλά εκεί έξω.
21-05-2007, 23:02 #514
ετσι ειναι ρε συ!λες και θα παρουμε oscar !
δεν σου το ειπα για να σε θειξω ρε kassi οτι κυνηγας το οριακη απο σενα θυμαμαι να λες οτι δεν εχεις καμια αυτουσια διαταραχη (μου ειχε κανει εντυπωση η λεξη αυτουσια)....κ αλλωστε σε μερικα πραγματα δεν μου θυμιζεις ομοιπαθη
δεν τον ειπα για να σε θιξω καλο ηταν!well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
22-05-2007, 06:35 #515
Originally posted by interappted
καθενας εχει δικαιωμα να εκφραζεται απο την στιγμη που εχει ψυχη...αλλα απο την αλλη ειναι δυσκολο να κατανοησει τον ασθενη που βιωνει μια διαταραχη για τρωει κολημμα με αυτην γιατι τη σκεφτεται συνεχεια γιατι του πηδαει τη ζωη..αυτο ειναι φυσικο αν σκεφτει κανεις οτι ουτε οι συγγενεις δεν μας καταλαβαινουν
αυτό αν καταφέρουμε( το να μήν ανακυκλώνουμε συνεχώς ότι έχω την τάδε ή δείνα διαταραχή )και να τα ερμηνεύουμε όλα διαμέσου αυτής(πχ...αντιδρώ έτσι γιατί έχω κατάθλιψη...αντί για :αντιδρώ έτσι γιατί είμαι εγώ)
είμαστε σε καλό δρόμο για την ίασή μας νομίζωDum spiro spero (?)
22-05-2007, 13:47 #516
Originally posted by kassi_21
Πρέπει να σε πήρε η μπάλα μαζί με την Εξιστίρ.Σόρυ...
Λοιπόν ναι Εξιστίρ δεν μου αρέσει ούτε να με συμβουλεύεις,ούτε να με ειρωνεύεσαι διορθώνοντάς μου λεξιλογικά λάθη,ούτε να με κριτικάρεις....Για την διαταραχή μου θα με κρίνει ο ψυχίατρος.....άντε και κανένας που εκτιμώ.Τα ειρωνικά και τα λοιπά δεν τα δέχομαι.Αδαημοσύνη και όχι αδαεία..Χμμμμ.Να σε βάλουμε να διορθώνεις κείμενα.Δασκάλα ε;;;Το ασκείς καλά το επάγγελμα ειρωνευόμενη.Επίσης το θέμα ταμπέλες μόνη σου το άνοιξες.Δεν έδωσα ταμπέλα σε κανένα.....
22-05-2007, 15:42 #517
kassi κοπελα μου κ παλι μου θυμιζεις εμενα!!!ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ Κ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΠΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΜΑΣ! ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ??ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΝΕ ΜΗΝ ΣΕ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ!ΟΤΑΝ ΤΡΩΣ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ ΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΚΡΙΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ???ΚΑΝΕΝΑΣ!Ε,ΛΟΙΠΟΝ ΑΣΕ ΝΑ ΛΕΝΕ Κ ΓΙΑ ΨΤΧΙΑΤΡΟΥΣ Κ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΠΙΑ Κ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΕΛΛΑ Κ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΣΟΥ ΣΤΟ ΣΤΟΧΟ!Ο ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ ΚΙ ΟΧΙ ΟΙ ΚΡΙΤΙΚΕΣ!ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΟΥ ΣΤΟ ΣΤΟΧΟ!
well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
22-05-2007, 15:44 #518
αρχιζω να εκπεδευομαι ποια ειναι η Ιωαννα κ ποια η αρρωστεια..ειναι ενα δυσκολο αλλα καλο βημα!
well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
22-05-2007, 16:05 #519
kassi χωρις τα χαπια πιστεψε με εδω κ εναμιση χρονο θα εβλεπα τα ραδικια αναποδα!τωρα ζομπι ξεζομπι ζω..να μην τρελλαινεσαι οταν σου λενε οτι ειναι απο την αρρωστεια σου..πως αλλιως θα κανεις το βημα να τα ξεχωρισεις?δεν υπαρχει λυση!παλευω 15 χρονια με την αρρωστεια μου κ θελω να βοηθησω!αν επερνα ενα χαπι στην ηληκια που επρεπε τωρα δεν θα φορτονομουνα με 6!ερχονται στιγμες που λεω οτι περνω ψυχοφαρμακα κ σαλτερνω..ερχονται στιγμες που ευχαζριστω την επιστημη που μας βοηθαει να αντιμετωπισουμε τις αρρωστειες της ψυχης..δεν θελω κανενας να ταλαιπωρηθει 15 χρονια οπως εγω..καταλαβαινεις?εχω παει τοσες φορες στο διαολο που πλεον μου ειναι οικειος ο χωρος...χμ..κι οταν λεω στο διαολο τιο εννοω...ναι ειδα διαφορα με τα χαπια..απλα ποναει η λεξη ψυχοφαρμακα!πες στο μυαλο σου οτι ειναι απλα χαπια για να γινεις καλα!μηπωε εμεις προκαλουμε τον ρατσισμο?στο κατω-κατω ειμαστε μεσα στο χορο και προσπαθουμε βνα χορεψουμε ο καθενας οσο και οπως μπορει..
well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
22-05-2007, 19:00 #520
αυτο ακριβως εννοουσα οταν ειπα οτι ο καθενας χορευει το χορο του οσο πιο καλα κι οσο πιο πολυ μπορει!
τωρα το οτι περασα μου βγαινει στο να βοηθαω δεν το ελεγχω,μονο του γινεται!ουτε τη θεση του γιατρου σου πηγα να παρω ουτε των γονιων σου.απλα δεν το ελεγχω το να κρινω εξ ιδιων τα αλλωτρεια..δεν εχω αυτην την ικανοτητα ακομα!well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
22-05-2007, 20:05 #521
Οκ αφείονται αι αμαρτίαι σου τέκνο...
22-05-2007, 20:06 #522
Πρόσεχε συνδυασμός ε;;;;;Αγγλοελληνικό O.K και αρχαία ελληνικά..Ουάου...
23-05-2007, 09:13 #523
Μοιράζονται συγχωροχάρτια άκουσα? Εδώ κυρία.. κυρία...
Και σε διάφορες γλώσσες, μου κάνει, δεν χαλιέμαι.
23-05-2007, 15:37 #524
Όλο αυτό με το συγχωρογχάρτι ένας Λούθηρος δεν το είχε ανακαλύψει ή κάνω λάθος;;Ωραίο πάντως.Να παίρνεις εισιτήριο έτσι εύκολα για τον Παράδεισο..Ήξερε τι έκανε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
23-05-2007, 18:58 #525
αν ο θεος δεν μας δωσει εμας συγχωροχαρτι...λυπαμαι!ΤΟ ΑΠΑΙΤΩ!
well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή